XXL sport & vildmark recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Where to begin
Säljare (Tidigare anställd) –  Bromma9 augusti 2019
Ett företag jag inte skulle rekommendera till någon. Otydliga arbetsuppgifter, dåligt ledarskap på alla nivåer, konstiga system, mer fokus på att kränga skit än på att ge kunden bästa service. Tyvärr.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
det var där jag lärde mig mer om försäljning
Praktik (Tidigare anställd) –  Uppsala2 april 2019
Det var på XXL som jag lärde mig mer och hur man gör för att det ska gå ingen med en merförsäljning och att varenda krona är viktig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag
Säljare (Nuvarande anställd) –  Västerås11 mars 2019
Hon jobbar hårt och hennes arbetare är aktiva.
Bra
Fördelar
Bra arbetare
Nackdelar
Arbetet är inte permanent
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ung och livlig arbetsmiljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Karlstad19 december 2018
På XXL händer det saker dagligen. Otroligt livligt och trevligt ställe med många unga medarbetare. Väldigt generösa chefer som utbildar sin personal och värdesätter dagligen.
Fördelar
Personal rabatt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
väldigt kul
Handels (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 november 2017
bra och trivsam arbetsmiljö med fantastiska kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tävlingsinriktat företag som vill ta marknadsandelar varje dag.
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 juli 2017
Ett butiksjobb där man inte bara står på golvet och säljer utan innan öppning (mellan 7-10) så är det varupåfyllning av dess like, det är spring till 200% och svetten bara rinner. Perfekt jobb för den träningsinriktade personen som vill få en ny upplevelse av butiksjobb.
Fördelar
Betald utbildning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande arbetsplats
Customer Service Coordinator (Nuvarande anställd) –  Bromma28 april 2017
En utmanande och lärorik arbetsmiljö med härliga kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt men tufft jobb
Heltid (Nuvarande anställd) –  Västerås13 mars 2017
typisk arbetsdag: hektiskt och man står oftast själv i kassan
jag har lärt mig att ta mycket ansvar och jobba hårt!
mina kollegor är dom som gör jobbet roligt! viktigt med bra kollegor.
Fördelar
Lär sig jobba hårt
Nackdelar
för lite tid till det som ska göras
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga kollegor, man får en kick av att arbeta som säljare hos XXL
Säljare (Tidigare anställd) –  Väla17 januari 2017
En typisk arbetsdag började med att jag fyllde på varor eller gick ett scanningsvarv (kolla så att alla priser är rätt och att produkterna har priser.), därefter kom leveransen och jag fick i uppgift att packa upp och larma och galja då jag var på klädesavdelningen. Jag fick även skriva priser på en data som vi i arbetslaget fick använda oss av. Jag fick stå i kassan och även ta emot reklamationer, byten, returer, prislöften m.m
Jag har lärt mig en massa olika saker.
- att gå ett scanningsvarv och kolla så att alla produkter har uppsatta och synliga priser
- skriva priser
- göra reklamationer, byten, returer, prislöften
och mycket mer

Mina kollegor var ett riktigt härligt gäng, när jag väl lärde känna alltihop, kändes det som att jag hade känt alltihop sedan innan.

Den svåraste delen av jobbet var att behöva säga till gästerna att den produkt de vill köpa är slut och så berättar de att de har kört flera timmar för att köpa just den produkten, och sedan åker de och en timme senare hittar man den produkten de ville ha i leveransen, och man får en sån ledsen känsla.

Den bästa delen av jobbet är att sälja och att se ett leende på läpparna på gästen man har haft.
Fördelar
Härliga kollegor, bra lön, bra arbetstimmar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Göteborg31 augusti 2016
En typisk arbetsdag är jag ute i butiken och servar de kunder som kommer in.

Det jag lärt mig är att ha tålamod.

Mina närmast chefer är arbetsvilliga och trevliga.

Mina kollegor förgyller arbetsdagen.

Den svåraste delen av arbetet är att handskas med kunder som är oresonliga.

Och den bästa delen av arbetet är den tillfredsställelse man känner när man utfört ett gott arbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 32Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande
Säljledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm, AB9 november 2014
Tydligt fokus på att bli bäst, här lär man sig ordning och struktur samt att vara kreativ och bemöta gäster/kunder.
Fördelar
Roliga prylar
Nackdelar
Tufft arbetsklimat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 23Nej 5Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos XXL sport & vildmark. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 12 omdömen
55
43
32
21
11

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

XXL sport & vildmark recensioner per plats