Willys recensioner av medarbetare

Hittade 108 recensioner som matchade sökningen Se alla 110 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Livsmedelsarbetare (Tidigare anställd) –  Valbo16 juli 2019
Trevlig arbetsplats med bra kollegor och bra arbetstider.
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sök dig till annat företag
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Östergötlands Län27 juni 2019
Avråder er att söka till Willys. Arbetsbördan är för stor för att hantera under din arbetstid. Du får inte jobba över, så oftast får du strunta i rasten. Hinner du inte med allt så blir dina kolleger sura. Du arbetar till största del ensam på avdelningen, och finns knappt hjälp att få då alla är lika "stressade". Introduktion finns knappt, utan du förväntas att lösa allt på egenhand men med fullt ansvar. De skiljer inte på en som arbetat där en vecka eller tio år. Förväntas att man leverera samma resultat. Mycket prat bakom ryggen på varandra. Pratet i personalrummet är sexistiskt och kränkande. De som sjukanmäler sig ljuger och är lata..även dumma i huvudet används som uttryck.

Tiden går dock snabbt då du inte hinner stanna upp en sekund. Tungt jobb med arbetsuppgifter som bidrar till fysisk överansträngning, då man hela tiden är stressad så lyfts det lätt fel.

Positiva är dock att kunderna för det mesta är trevliga, och att hantera stress är något du blir lite av ett proffs på. Men efter en arbetsdag så är man både psykiskt och fysiskt utmattad.

Willys borde verkligen se över sin företagskultur och värna om sina anställda som sliter i sönder sig för alldeles för lite pengar.
Fördelar
Gratis frukost
Nackdelar
Arbetsmiljön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great job with opportunities to advance withon
Cashier, Stocker (Tidigare anställd) –  Älmhults kommun19 juni 2019
I really enjoyed my time here and loved my co-workers, and you really do work as a team. You help each other with tasks if you have time. It was a quick-paced job with opportunities to practice time management and problem solving.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbets miljö
städare här i Sverige och livsmedel (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun7 juni 2019
En typisk arbetsdag för mig är att jag rör mig hela dag.
Jag har lärt mig hur man ligger varor på hyllor.
Fördelar
Rast
Nackdelar
Hade inte bra rast room.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen bra arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun27 april 2019
Hade 5 års erfarenhet från samma bransch innan jag kom hit. Gillade inte första dagarna men tänkte ändå att jag ville ge det en chans. Höll ut i 3 månader tills jag hittade annat jobb i stället. Ett väldigt krävande och stressfullt jobb med tunga lyft. Man arbetade oftast själv på sin avdelning och det var svårt att hinna plocka upp så mycket leverans på kort tid samtidigt som man hade andra uppgifter att hinna med. Lätt att hinna med om de flesta pallarna är uppvisade och man inte blivit tilldelad truckkort?

Ledningen var otroligt dålig och missvisande. 3 olika personer bestämde vissa uppgifter och alla sa olika. I frukt och grönt avdelningen skulle man oftast slänga och reklamera sådant som det inte var något fel på. Exempelvis ny blomkål som kom dagen innan skulle slängas och bytas till nytt. Fick ständiga kommentarer om jag inte slängde sådant med minsta lilla repa på eller ett skal som gått av löken.

Aldrig något positivt bemötande eller exempelvis "bra jobbat". Personalen kändes gruppindelad så det var svårt att komma in i gruppen. Jag och en kollega bad om hjälp en gång med fick kommentarer från chefen under ett möte att man inte kan be om hjälp och att de då börjat tveka. Kollegor kom och gick och jag är nöjd över att jag inte är kvar!
Fördelar
Gratis frukost. Uppdelad rast
Nackdelar
Allt annat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag vill ha jobba som Lagarbete
Nej jag jobba inte (Nuvarande anställd) –  Uppsala kommun13 april 2019
Jag heter Samson Tekie Ghebreab. Jag har fru och tov barn. Jag bor i Uppsala och jag kom från Eritrea.jag kom 5 år sedan Jag bodde i Norge. Jag jobbade Lagatarbe i Norge .kom för komma
Välige hälsning
Samson
Hoppa pass positiv svare
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ne
Städare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna20 mars 2019
jag vill ha jobb med er. jag har intressant i städa.
Fördelar
NE
Nackdelar
ja
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 12Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Lidköping19 mars 2019
Är du mycket stresstålig så är det ett jobb för dig. Arbetsbördan är enorm. Hade med mig 14 års arbetserfarenhet från annan matbutik. Vilket underlättade en del. Men sa upp mig pga stressnivån och kraven blev överväldigande. Det var några till sa sa upp sig av denna anledningen.
Fördelar
Gratis frukost
Nackdelar
Stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobba
Heltid (Tidigare anställd) –  Nybro30 januari 2019
Hej!
Jag heter seyd Zaman och är 20 år gammal som fyller år i 18 augusti. Jag är väldigt intressant att få jobb hos er. Jag har erfarenhet på vissa ställer som en  mekaniker som jag har haft praktik men har också jobbat som en riktigt vikarie i Guldfågeln från 26/06-2018 till 20/08-2018. 
Det andra min egenskap är bästa kock som har jobbar två år inom restauranger. 
Jag kan prata svenska, engelska och persiska. Jag har  jobbat förut som har lärt mig hur viktigt det är att passa och hålla arbetstider. 

Visa citerad text
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 21Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag vet inte?
Säljare (Nuvarande anställd) –  Örebro karlskoga skovde halförs23 januari 2019
Hej jag heter munssar abdullahi? Jag behöver sök jobba? Jag tycker om att jobbar hos willsy?
Fördelar
Fully tiden
Nackdelar
Jag jobbet många restaurant
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 23Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det funkar bra att handla där
Butiksplockare (Tidigare anställd) –  Göteborg12 januari 2019
Det är väldigt enkelt att hitta så dem har det väldigt bra sorterat och också väldigt bra personal som är trevliga och villiga till at hjälpa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Mjölby4 januari 2019
mer lärdom om hur arbetslivet ser ut. Mycket nyttigt inför framtida jobb.
Fördelar
Bra arbetsmiljö
Nackdelar
Ingen gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nollanställning
Butikspersonal, kassörska (Tidigare anställd) –  Saltsjöbaden12 december 2018
Mycket trevlig personal ledningen byttes under perioden
Mycket väl bemötande gentemot kunderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressfylld arbetsmiljö
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka3 december 2018
En stressfylld arbetsmiljö som balanseras upp med trevliga arbetskamrater och härliga kunder
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg16 november 2018
Det bästa delen av jobbet är mina kollegor då vi förstår varandra och hjälps åt. Det bästa med jobbet är kundbemötande nästan alla känner mig och är dessutom alltid positiv.

För mig var ingenting svårt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och trevlig arbetsmiljö och personal
jobbar inte än (Tidigare anställd) –  Nybro17 oktober 2018
jag har uppfattat willys som väldigt rolig och trevlig arbetsmiljö.
jag skulle trivas på willys till 100 %.
Fördelar
bra företag och personal
Nackdelar
finner inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 10Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
butiksmedarbetare, dricka- och godsmottagansvarig (Tidigare anställd) –  Karlstad14 oktober 2018
Jag känner att att jag har utvecklats mycket som person under åren på Willys, jag har fått lära mig att hantera stress väldigt bra.

Och det har varit roligt att arbeta med kunder dagligen.
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lungt arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg2 oktober 2018
jag har lärt mig mycket saker som tex varuplock och service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Deltid (Tidigare anställd) –  Norrköping24 september 2018
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv men krävande miljö
Livsmedelsarbetare (Tidigare anställd) –  Motala11 september 2018
Jag tyckte jobbet var väldigt bra men jag hade tyvärr väldigt otrevliga medarbetare som behandlade mig dåligt.
Fördelar
lång lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Willys. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 110 omdömen
539
430
325
28
18

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,8Kultur