Willys recensioner av medarbetare

Visar alla 95 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressfylld arbetsmiljö
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka3 december 2018
En stressfylld arbetsmiljö som balanseras upp med trevliga arbetskamrater och härliga kunder
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg16 november 2018
Det bästa delen av jobbet är mina kollegor då vi förstår varandra och hjälps åt. Det bästa med jobbet är kundbemötande nästan alla känner mig och är dessutom alltid positiv.

För mig var ingenting svårt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och trevlig arbetsmiljö och personal
jobbar inte än (Tidigare anställd) –  Nybro17 oktober 2018
jag har uppfattat willys som väldigt rolig och trevlig arbetsmiljö.
jag skulle trivas på willys till 100 %.
Fördelar
bra företag och personal
Nackdelar
finner inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
butiksmedarbetare, dricka- och godsmottagansvarig (Tidigare anställd) –  Karlstad14 oktober 2018
Jag känner att att jag har utvecklats mycket som person under åren på Willys, jag har fått lära mig att hantera stress väldigt bra.

Och det har varit roligt att arbeta med kunder dagligen.
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lungt arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg2 oktober 2018
jag har lärt mig mycket saker som tex varuplock och service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Deltid (Tidigare anställd) –  Norrköping24 september 2018
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv men krävande miljö
Livsmedelsarbetare (Tidigare anställd) –  Motala11 september 2018
Jag tyckte jobbet var väldigt bra men jag hade tyvärr väldigt otrevliga medarbetare som behandlade mig dåligt.
Fördelar
lång lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats. Glad att jag fick jobb här!
Säljare (Nuvarande anställd) –  Avesta10 september 2018
Tycker Willys är ett toppenföretag. Trivs verkligen här. Verkar ha bra ledarskap och struktur. Ordning och reda. Det går ju också väldigt bra för vår butik i Avesta!
Fördelar
Det bjuds på frukost och frukt varje dag!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Lidingö6 september 2018
Som PRAO tycker jag att jobba på Willys skulle vara en bra start på arbetslivet. Man får tydliga uppdrager. Det finns ett riktigt lagarbete och trevliga kollegor. Bra ledarskap. Man lär sig att jobba effektivt, att vara organiserad. Jag håller med målen som ska uppnås.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping4 september 2018
Roligt jobb och trevliga kollegor. Säger alltid godmorgon när man kommer till jobbet.
Fördelar
Gratis frukost.
Nackdelar
För mycket av samma sak.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kunde redan det mesta förutom PLU koderna
Kassaledare (Tidigare anställd) –  Jönköping2 september 2018
Lärde mig som sagt bara PLU koderna då jag redan jobbat på Direkten i 10+ år och där hade vi nästan likadana arbetsuppgifter.


Bästa delen av arbetet var väl mina kollegor, dock fick jag inte utvecklingen som de lovade mig heller. Menmen, man får kämpa vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
toppen
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Linköping30 augusti 2018
jag har lärt mig mycket på willys. en arbetsdag kunde bestå av att plocka varor upp i hyllorna men också att sitta i kassan eller stå i scanningen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Avdelningsansvarig/Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Åkersberga22 augusti 2018
Arbetskollegorna och Cheferna är grymma, butiken är toppen.
Fördelar
Gratis frukost varje dag
Nackdelar
inte speciellt Lyhörda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Karlstad19 augusti 2018
Rolig butik att jobba på. Det hände något nytt hela tiden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lager
Butiksmedarbetare (praktik) (Tidigare anställd) –  Södertälje16 juli 2018
Jag söker arbete inom produktion och verkstad. Har en bakgrund som bilmekaniker vilket är ett arbete som jag tycker är roligt och som jag trivdes med.
Har även erfarenhet från byggbranchen där jag arbetat med att bygga höghus.
Som person är jag öppen, positiv och har lätt att skapa kontakta med kollegor.
Jag vill gärna arbeta som montör på Scania och bidra med mitt leende och min vilja till att göra ett bra arbete.
Jag hoppas att jag kan få presentera mig personligen
Hälsningar
Fördelar
lager
Nackdelar
nmh
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 9Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig driven ansvarsfull nogran
kasör (Nuvarande anställd) –  Helsingborg Märsta6 juli 2018
Kundkontakt
Fylla på Cashgaurd
Fylla på i hyllorna
Planering
Fördelar
Bra arbetskamrater
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utamande
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Gotlands Län10 juni 2018
På Willys så fick jag fronta varor och stå i kassa, det innefattade också mycket lagerarbete och kundservice.
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Inga nackdelar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsplats
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg30 maj 2018
Trevlig plats att jobba på, men de har många säsongsanställda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Katrinelund22 april 2018
en typisk dag kan vara att man är glad,att kunna ta hand om kunder och göra det som man är tillsagt. Det bästa delen med jobbet är att alla är sociala och har respekt mot varandra
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
kort lunch rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag tycket att den jäbbet var bra
äffärsbiträde (Tidigare anställd) –  Landvetter22 april 2018
jag tycker och jobba alltid på äffärsbitäde det jobbet tycker jag att det är en fantastik jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Willys. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 95 omdömen
536
427
321
27
14

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,8Kultur