Willys recensioner av medarbetare

Hittade 102 recensioner som matchade sökningen Se alla 103 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag vill ha jobba som Lagarbete
Nej jag jobba inte (Nuvarande anställd) –  Uppsala kommun13 april 2019
Jag heter Samson Tekie Ghebreab. Jag har fru och tov barn. Jag bor i Uppsala och jag kom från Eritrea.jag kom 5 år sedan Jag bodde i Norge. Jag jobbade Lagatarbe i Norge .kom för komma
Välige hälsning
Samson
Hoppa pass positiv svare
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ne
Städare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna20 mars 2019
jag vill ha jobb med er. jag har intressant i städa.
Fördelar
NE
Nackdelar
ja
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 6Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobba
Heltid (Tidigare anställd) –  Nybro30 januari 2019
Hej!
Jag heter seyd Zaman och är 20 år gammal som fyller år i 18 augusti. Jag är väldigt intressant att få jobb hos er. Jag har erfarenhet på vissa ställer som en  mekaniker som jag har haft praktik men har också jobbat som en riktigt vikarie i Guldfågeln från 26/06-2018 till 20/08-2018. 
Det andra min egenskap är bästa kock som har jobbar två år inom restauranger. 
Jag kan prata svenska, engelska och persiska. Jag har  jobbat förut som har lärt mig hur viktigt det är att passa och hålla arbetstider. 

Visa citerad text
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 14Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag vet inte?
Säljare (Nuvarande anställd) –  Örebro karlskoga skovde halförs23 januari 2019
Hej jag heter munssar abdullahi? Jag behöver sök jobba? Jag tycker om att jobbar hos willsy?
Fördelar
Fully tiden
Nackdelar
Jag jobbet många restaurant
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 17Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det funkar bra att handla där
Butiksplockare (Tidigare anställd) –  Göteborg12 januari 2019
Det är väldigt enkelt att hitta så dem har det väldigt bra sorterat och också väldigt bra personal som är trevliga och villiga till at hjälpa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Mjölby4 januari 2019
mer lärdom om hur arbetslivet ser ut. Mycket nyttigt inför framtida jobb.
Fördelar
Bra arbetsmiljö
Nackdelar
Ingen gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nollanställning
Butikspersonal, kassörska (Tidigare anställd) –  Saltsjöbaden12 december 2018
Mycket trevlig personal ledningen byttes under perioden
Mycket väl bemötande gentemot kunderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressfylld arbetsmiljö
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka3 december 2018
En stressfylld arbetsmiljö som balanseras upp med trevliga arbetskamrater och härliga kunder
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg16 november 2018
Det bästa delen av jobbet är mina kollegor då vi förstår varandra och hjälps åt. Det bästa med jobbet är kundbemötande nästan alla känner mig och är dessutom alltid positiv.

För mig var ingenting svårt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och trevlig arbetsmiljö och personal
jobbar inte än (Tidigare anställd) –  Nybro17 oktober 2018
jag har uppfattat willys som väldigt rolig och trevlig arbetsmiljö.
jag skulle trivas på willys till 100 %.
Fördelar
bra företag och personal
Nackdelar
finner inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 7Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
butiksmedarbetare, dricka- och godsmottagansvarig (Tidigare anställd) –  Karlstad14 oktober 2018
Jag känner att att jag har utvecklats mycket som person under åren på Willys, jag har fått lära mig att hantera stress väldigt bra.

Och det har varit roligt att arbeta med kunder dagligen.
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lungt arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg2 oktober 2018
jag har lärt mig mycket saker som tex varuplock och service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Deltid (Tidigare anställd) –  Norrköping24 september 2018
Bra priser och mer eller mindre samma varor som de andra livsmedelsbutikerna. Inget att klaga på generellt. Digital kvitto skulle ge dom 5 av 5.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv men krävande miljö
Livsmedelsarbetare (Tidigare anställd) –  Motala11 september 2018
Jag tyckte jobbet var väldigt bra men jag hade tyvärr väldigt otrevliga medarbetare som behandlade mig dåligt.
Fördelar
lång lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats. Glad att jag fick jobb här!
Säljare (Nuvarande anställd) –  Avesta10 september 2018
Tycker Willys är ett toppenföretag. Trivs verkligen här. Verkar ha bra ledarskap och struktur. Ordning och reda. Det går ju också väldigt bra för vår butik i Avesta!
Fördelar
Det bjuds på frukost och frukt varje dag!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Lidingö6 september 2018
Som PRAO tycker jag att jobba på Willys skulle vara en bra start på arbetslivet. Man får tydliga uppdrager. Det finns ett riktigt lagarbete och trevliga kollegor. Bra ledarskap. Man lär sig att jobba effektivt, att vara organiserad. Jag håller med målen som ska uppnås.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping4 september 2018
Roligt jobb och trevliga kollegor. Säger alltid godmorgon när man kommer till jobbet.
Fördelar
Gratis frukost.
Nackdelar
För mycket av samma sak.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kunde redan det mesta förutom PLU koderna
Kassaledare (Tidigare anställd) –  Jönköping2 september 2018
Lärde mig som sagt bara PLU koderna då jag redan jobbat på Direkten i 10+ år och där hade vi nästan likadana arbetsuppgifter.


Bästa delen av arbetet var väl mina kollegor, dock fick jag inte utvecklingen som de lovade mig heller. Menmen, man får kämpa vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
toppen
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Linköping30 augusti 2018
jag har lärt mig mycket på willys. en arbetsdag kunde bestå av att plocka varor upp i hyllorna men också att sitta i kassan eller stå i scanningen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Avdelningsansvarig/Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Åkersberga22 augusti 2018
Arbetskollegorna och Cheferna är grymma, butiken är toppen.
Fördelar
Gratis frukost varje dag
Nackdelar
inte speciellt Lyhörda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Willys. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 103 omdömen
538
429
322
27
17

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,8Kultur