Volvo recensioner av medarbetare

Hittade 194 recensioner som matchade sökningen Se alla 2 286 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra
Kvalitetssamordnare (Tidigare anställd) –  Skövde10 juli 2017
Jättebra. Lugnt. Trivsamt. Bra lön. Roliga kollegor.
Fördelar
Lön
Nackdelar
Raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Challenging, Fun and tremendous learning
Master Thesis (Tidigare anställd) –  Göteborg2 juli 2017
The work life is very good with extremely helpful people all around. Its a fun and challenging atmosphere which promotes learning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive and fun to work for Volvo cars
Maintenance Engineer (Nuvarande anställd) –  Sweden1 juli 2017
My day always start in my office there i talk to all the people about the project we doing at the moment.

I learned a lot since i start work in project group for Volvo cars its a great experice.

Hardest part of my job is that i always need to be aviable to answer calls and email even during night time sometimes.

The thing i enjoy most at my job is my collegues we are like a big family and helping eachother if someone needd it.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig Start-Up
Summer Job (Tidigare anställd) –  Göteborg19 juni 2017
Ett mycket bra och intressant företag som har växt stadigt de senaste åren. Finns enorm potential för den som är driven.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Montör hos Volvo i Torslanda (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2017
Ultramodernt företag, man märkte att det är ett av Sveriges största företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsgivare
Mekaniker/Reservdelsman (Tidigare anställd) –  Huddinge28 maj 2017
Jag trivdes mycket bra på volvo. En mycket bra arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
varierad produktiv arbetsmiljö
Skövde Produktionstekniker i Projekt (Nuvarande anställd) –  Skövde10 maj 2017
Högtrivsel
bra arbetskollegor
tekniskt kunnande viktigt
Fördelar
trevliga arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very Nice Working Culture
Electric System Design Engineer (Nuvarande anställd) –  Gothenburg, Sweden23 april 2017
Flat organization, your opinion always matters, high quality product design and implementation. Friendly working atmosphere. No superiority and the FIKA culture
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande o trevlig arbetsplats
Truckförare, förberedare, pressoperatör (Tidigare anställd) –  Olofström6 april 2017
Varje dag var en liten utmaning för vi körde mycket ytdetaljer o det kunde vara många olika fel på dom.men man lärde sig att upptäcka dom flesta felen.mina kollegor och jag jobbade mycket bra som ett team som kompletterade varandra.det jobbigaste var om första pressen gick sönder och man inte kunde köra några detaljer på många dagar. Det bästa på Volvo var att vi hade en väldigt bra sammanhållning o därför trivdes jag väldigt bra på Volvo.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv o produktiv miljö.
Produktionsledare (Tidigare anställd) –  Göteborg Torslanda29 mars 2017
Härlig kamratskap !
En bra arbetsplats som jobbar med Lean.
Bra utvecklingsmöjligheter , många olika befattningar inom företaget
Bra
Fördelar
Bra arbetsmilj
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra lön, trevliga arbetskamrater
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg24 mars 2017
En dag börjar 06.30 med att ta reda på vilken balans jag ska börja med. Jag har lärt mig att jobba i lag, ta hänsyn till andra ,jobba fort.
Ledningen är bra.
Arbetskollegorna är trevliga, vi har kul ihop-
Stressen och det tunga jobbet.
Kollegorna och lönen.
Fördelar
Bra förmåner
Nackdelar
stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Profesionalmente muy satisfactorio con gran ambiente de trabajo
Design Engineer (Nuvarande anställd) –  Gothenburg21 mars 2017
Trabajar en Volvo Cars significa tener un reto profesional apasionante diariamente con el objetivo de hacer un gran trabajo con el cual se mantenga la elevada competitividad de la empresa dentro del sector.

Por otra parte, el ambiente de trabajo se define como inmejorable, tanto con los superiores, como con los compañeros.

En definitiva, trabajar en Volvo es extremadamente satisfactorio y motivador.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik
Receptionist, kundtjänstmedarbare (Tidigare anställd) –  Göteborg21 mars 2017
Anställd som receptionist och kundtjänst, inom Manpower AB, för Volvo AB.
Trivdes och lärde mig mycket av arbetet inom Volvos alla olika receptioner i Göteborg, med försäljning av bilar, ge service till köpare från utlandet, svara och förmedla samtal i receptionen till medarbetare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmeljö
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg14 mars 2017
Jag ser Volvo Cars Torslanda en av dem största bil tillvärkar fabriker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ja, precis. Produktiv och rolig arbetsmiljö.
Underhållsmekaniker (elektriker) (Nuvarande anställd) –  Göteborg, Tuve.13 mars 2017
Bra ledarskap och roligt med mycket folk runt sig hela tiden, många roliga människor här. Bra möjligheter till avancemang om man visar att man vill. Bra lön.
Fördelar
Gratis kaffe. Ljust och rent.
Nackdelar
Att det tas in bemanningspersonal.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Experience @ Volvo TACDIS Program
IT Project Manager (Tidigare anställd) –  Sweden3 mars 2017
It is one of the most complex project with various changes at the same time (Globalization, Transformation, Scaling up of resources, rollout of DMS product in most challenging market) with aggressive timelines. All things at one go I was thinking while joining the project how we are going to achieve this but thanks to my boss and colleagues who supported me all along to ensure the delivery. I really appreciate the work culture I being and the calmness around the team even in most difficult situation.
Fördelar
Fika
Nackdelar
So many things at the same time.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
var rolig arbetsplats med högttempo
Montör (Tidigare anställd) –  köping28 februari 2017
Det är ett bra företag som ständigt utvecklas.
det är en bra sammanhållning i gruppen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kreativ och samarbetsfrämjande miljö.
Prototype buyer (Nuvarande anställd) –  Lundby, GBG22 februari 2017
Rolig arbetsplats med mångfald där medarbetare får ett ansvar att föra projekten framåt i mål.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsplats.
Produktionsledare (Nuvarande anställd) –  Tuve11 februari 2017
Spännande arbetsplats där man jobbar med alla sorters människor.

De jag jobbar med har bra engagemang och focuserar sig på måltet. Dvs bra kvalitet på rätt tid.

Fantastiskt ställe att jobba på.
Fördelar
Människorna
Nackdelar
Ingen betald övertid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Monotona jobb, ständiga ritningsändringar
Konsult Beredare (Tidigare anställd) –  Köping6 februari 2017
Ständigt datatrubbel, dåligt intranät, undermåliga datorer för 3D-Cad
Fördelar
Inga
Nackdelar
Lång restid, ej tillåtet att jobba hemifrån
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 2 286 omdömen
5996
4763
3362
298
167

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur