Volvo recensioner av medarbetare för Truckförare

Hittade 9 recensioner som matchade sökningen Se alla 2 281 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kanonjobb
Truckförare (Tidigare anställd) –  Torslanda23 april 2018
Tryggt jobb, roliga människor, bra betalt men lite enformigt.
Fördelar
Bra lön
Nackdelar
Enformigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och lugn arbetsmiljö
Truckförare (Tidigare anställd) –  Tuve22 november 2017
Att arbeta som truckförare på Volvo Lastvagnar är varierat och utmanande. Man blir ett härligt team som samarbetar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande o trevlig arbetsplats
Truckförare, förberedare, pressoperatör (Tidigare anställd) –  Olofström6 april 2017
Varje dag var en liten utmaning för vi körde mycket ytdetaljer o det kunde vara många olika fel på dom.men man lärde sig att upptäcka dom flesta felen.mina kollegor och jag jobbade mycket bra som ett team som kompletterade varandra.det jobbigaste var om första pressen gick sönder och man inte kunde köra några detaljer på många dagar. Det bästa på Volvo var att vi hade en väldigt bra sammanhållning o därför trivdes jag väldigt bra på Volvo.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag att jobba på kan rekommenderas
Truckförare (Nuvarande anställd) –  Olofström12 december 2016
Den bäst delen med mitt jobb är att vi är en självgående avdelning. Där vi har mycket ansvar och frihet att själva fatta viktiga beslut om våra leveranser mm
Fördelar
friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig samt lärorikt arbete.
Truckförare (Tidigare anställd) –  Göteborg, Tuve20 oktober 2015
Jag arbetade på logistik så en arbetsdag kunde se ut olika ut från dag till dag då man flyttade runt mellan flera olika balanser.
Jag hade toppenkollegor som jag aldrig kommer att glömma, ett väldigt härligt gäng!
Det bästa delen av att arbeta på Volvo lastvagnar var variationen på arbete samt den goda kemin mellan arbetskamrater.

Jag kan rekommendera att söka dit för den som skulle vara intresserad.
Fördelar
Lärorikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Superbra arbete
Lagermedarbetare/Truckförare (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna, D31 juli 2014
Finns inga dåliga delar i ett arbete, bara dåliga synsätt. Mitt motto är att man kan alltid kan göra saker bra och effektivt
Fördelar
Trevliga arbetskamrater
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Har varit kanon jobb
TRUCKFÖRARE (Tidigare anställd) –  Göteborg, O8 mars 2014
Börjar hav 7 tar ut en order på reservdelar o börjar köra och hämta,
skickar delar runt hela norden men vårat huvudlger ligger i Holland
som jag varit nere o jobbat två gånger, de va nyttig erfarenhet, hadde även koll på kvalliteten,arbetskamraterna har varit kanon bra,va mycke raporterande på dator men man kom snabbt in i det, de svåraste skulle väl vara alla sidor man skulle komma ihåg på datorn men de fixade sej alltid,man skötte sej själv o plockade klart ordern tills den va klar sen tog man en ny. har även lastat traijlar på utsidan.Ledningen va OK.
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierand arbete.
Godsmottagare/Truckförare/Lagledare (Tidigare anställd) –  Uddevalla, O7 november 2013
God arbetsmiljö.bra kamrater.
Fritt o stimulerande jobb bra arbetstider.
Fördelar
Nära till jobbet o kändes alltid kul o gå dit
Nackdelar
Att de tog slut
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera

Se fler Volvo recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 2 281 omdömen
5993
4762
3362
297
167

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur