Recensioner från anställda som Montör på Volvo

Hittade 26 recensioner som matchade sökningen Visa alla 2 542 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket bra arbete
Montör (Nuvarande anställd) –  Olofström30 januari 2020
Jag arbetade i fabriken på Volvo, där det finns flera uppgifter. Jag jobbade däremot på sammansättningen där man arbetar med bildelar. Väldigt roligt jobb. Rekommenderar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Skön miljö
Montör (Tidigare anställd) –  Borås5 oktober 2019
roliga arbets kamrater. massa skratt. Finns alltid stöd o hjälp.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
roligt arbete
Montör (Tidigare anställd) –  Skövde30 september 2019
det var lätt att lära sig och man var direkt välkommen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra, snabb,ansträngande
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg18 september 2019
Lärde mig att arbeta snabbt.
hade en bra och roliga kollegor som gjorde jobbet roligare.
ansträngande för kroppen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorik arbetsmiljö
Montör (Tidigare anställd) –  Borås19 augusti 2019
Lärorikt och diverse olika uppgifter som undersköterska.
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fruktansvärt arbetsklimat.
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda16 maj 2019
Jag trodde aldrig Volvo cars I Torslanda skulle vara en sån cirkus till arbetsplats.. Jobbade där 3 månader sen sa jag upp mig!
Om du har fundering att börja på Volvo, tänk om.
Fördelar
Kan inte komma på någonting
Nackdelar
Allt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 9Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Volvo Cars
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg13 mars 2019
Som montör på Volvo Cars ska man vara stresstålig, arbeta omständligt, följa standarder samt jobba inom grupp. Dessa kompetenser och förmåner utvecklades hastigt under min arbetstid här.
Fördelar
Man blir stresstålig, jobbar i ett team, man är effektiv
Nackdelar
Kan belasta ergonomin
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 3Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Var på flera olika avdelningar.
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda27 januari 2019
Tuckkörning både inne å ute.
Högt tempo.
Bra arbetskollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig och trevlig arbetsplats
Montör (Tidigare anställd) –  Arvika13 november 2018
Det är ett bra arbete md mycket fart och mycket skratt. Trevliga arbetskollegor
Fördelar
Bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra tryck
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg30 oktober 2018
roliga kollegor och alltid bra takt i arbetet både som truckförare samt montör
Fördelar
parkering
Nackdelar
kort rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv och bra arbetsgivare
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg21 september 2018
Volvo PV är en bra arbetsgivare som ge möjlighet att utvecklas,arbete är utmanande och roligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Slaveri
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg12 maj 2018
Du är en slav på volvo om du frågar mig.
Ingen bryr sig om dig som anställd, visst har du bra inkomst men med tanke på hur du sliter för dina pengar så är det i slutändan inte värt.
Arbetade där 1 år och skulle aldrig någonsin rekommendera någon att jobba där, det var rena fängelset.

Söker du en arbetsplats med massvis med stress, övertid, rasism, sexuella trakasserier och chefer som skiter i ditt välmående så har du garanterat kommit rätt!
Nackdelar
ALLT
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 29Nej 8Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
volvo
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun19 februari 2018
Jag jobbade antingen på bandet eller byggde kardanaxlar.
Fördelar
bra betalt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg2 februari 2018
Jobbade som extra. Volvo är ett stressigt jobb men ändå ett roligt jobb.
Lärde mig att jobba snabbt och vara extra noggrann.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv arbetsplats
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg19 januari 2018
Jobbade med att montera vissa delar på karossen på bilen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetskamrater.
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg26 november 2017
Enformiga arbetuppgifter men väldigt god samanhållning mellan oss arbetskamrater.
Fördelar
Bra betalt
Nackdelar
enformiga arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Skapande miljö
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda29 september 2017
Har jobbat på tre olika platser och är roligt att vara där med en internationellt företag samt lära känna folk-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Väldigt roligt arbetsplats
Montör (Tidigare anställd) –  Skövde13 september 2017
välorganiserad arbetsplats, jag drömmer om att få jobba på detta företag.
Fördelar
Allt var planerat i förrväg
Nackdelar
märkte inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra förmåner, bra betalt
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda4 september 2017
Bra betalt jobb med väldigt många förmåner, mycket att göra så arbetsdagarna går fort.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra lön, trevliga arbetskamrater
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg24 mars 2017
En dag börjar 06.30 med att ta reda på vilken balans jag ska börja med. Jag har lärt mig att jobba i lag, ta hänsyn till andra ,jobba fort.
Ledningen är bra.
Arbetskollegorna är trevliga, vi har kul ihop-
Stressen och det tunga jobbet.
Kollegorna och lönen.
Fördelar
Bra förmåner
Nackdelar
stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 2Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 2 542 omdömen
51 095
4865
3400
2105
177

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur

Volvo recensioner per plats