Volvo recensioner av medarbetare i Eskilstuna

Hittade 10 recensioner som matchade sökningen Se alla 2 286 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats med utvecklingspotential
Arbetsmiljöingenjör (Tidigare anställd) –  Eskilstuna11 september 2019
Det finns mycket att göra, vilket är stimulerande, dock grundas många beslut inte på fakta och det ger en otrygg kortsiktighet som innebär snabba svängningar i organisationen. Detta leder i sin tur till stress och ohälsa i förlängningen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket bra
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna7 juni 2018
tar en MR ur en pall följer instruktionerna
tar ut etiketter hämtar material
ser till att etiketter och material är rätt
packar enligt regler
signerar och lägger ner i pall
hämtar ner saker från hyllor

order plock likadant
väger och skriver ut lappar
städar efter arbetsdagens slut så nästa person som kommer ska ha det rent å fint när den kommer
är en bra arbetskolega

är med i förbättringsområden på OD möten
för att göra en effektivare arbetsplats

fokus är mot kunden rätt saker i rätt artikel och rätt antal och rätt packat

en bra dag är när man har att göra hela tiden

det sämsta när man inte har något jobb då produktionen står stilla tex
Fördelar
tillgång till träningslokal samt bonus
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
very good
Summer job (Tidigare anställd) –  Eskilstuna8 maj 2018
Very good place to work in. While it seems that there is few place for newly graduate students.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra möjligheter att avancera
RMC Admin (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna5 oktober 2017
Stora möjligheter att jobba på olika ställen i Världen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag jobbar på ett mycket produktivt företag som är mån om sina anställda
Assistent (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna20 augusti 2015
Ingen av mina arbetsdagar ser lika ut vilket gör mitt jobb extra spännande och utvecklande. Jag känner att jag lär mig något nytt varje dag. Mitt arbete innebär mycket nätverkande och plötsliga arbetsuppgifter som kan behövas utföras omgående. Det är högt tempo och det känns spännande. Mina arbetskollegor är helt fantastiska och jag ser oss alla som ett fotbollslag där alla har en viktig position för att nå målet/göra mål. Vi har en bra dynamik i "vårt lag". Den svåraste delen i mitt jobb är att avsluta dagen då jag har en förmåga att vilja göra klart en massa innan jag går hem för jag vill inte lämna något åt nästa dag, för att då vill jag känna mig redo för nya utmaningar.. Den bästa delen av jobbet är att veta att jag utvecklar mig hela tiden. Förtroendet mellan oss på arbetsplatsen är guld värt. Jag känner att jag har kunnat påverka mitt jobb, komma med idéer, kunnat ifrågasätta, kunnat fråga och fått känna engagemang.
Fördelar
Utvecklingsmöjligheter
Nackdelar
Kommer inte på några sådana
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga kollegor och omväxlande arbetsuppgifter
Material planner - Volvo GTO Logistics (Tidigare anställd) –  Eskilstuna, D22 april 2015
- Hantering av ett specifikt sortiment av leverantörer och artiklar inom främst Europa
- Hantering av orderförslag och vilka mängder material som skall avropas från leverantörerna
-Lösa uppkomna brister på artiklar i mitt sortiment och uppdatera leveranssvar
- Leverantörsutveckling, arbete med att förbättra leverantörens leveransprecision
-Aktivt deltagande i företagets förbättringsarbete

Jag har lärt mig mycket genom mina arbeten. Det viktigaste är att hålla en positiv attityd även när svårigheter i arbetet dyker upp.

Många fina kollegor och ett bra samarbete för att ge slutkund en bra service.


Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter och kontakten med många olika människor, kollegor och leverantörer.
Att få positiv feedback från en kund är alltid glädjande.
Fördelar
Träningsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Superbra arbete
Lagermedarbetare/Truckförare (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna, D31 juli 2014
Finns inga dåliga delar i ett arbete, bara dåliga synsätt. Mitt motto är att man kan alltid kan göra saker bra och effektivt
Fördelar
Trevliga arbetskamrater
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Anskaffare
Anskaffare/materialplanerare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna31 juli 2013
Det dagliga gick ut på att ha rätt saker på hyllan till rätt kvantitet på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Vi arbetade i grupper och hade bra sammanhållning
Fördelar
Bra arbetskamrater
Nackdelar
.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Positiv, trevlig och upskattad arbetsmiljö.
Praktikant, nät och supporttekniker 1st, 2nd line. (Tidigare anställd) –  Eskilstuna7 mars 2013
En mängd olika arbetsuppgifter då varje dag inte var särskilt lik den förra med en hel del omväxling i arbetet. När jag jobbade på användare supporten så varierade uppgifterna ännu mer med både toppar och dalar.

Jag har lärt mig mer än vad jag trodde var möjligt på så kort tid med både utveckling av mina tidigare kunskaper som nya saker som jag inte visste behövdes.

Ledningen har varit underbar och arbetskollegorna har hela tiden varit trevliga som hjälpsamma när problem uppstått.

Det svåraste har varit att jobba med sådant jag inte haft en aning om förut.

Det bästa har varit variationen i arbetsuppgifter från dag till dag.
Fördelar
gratis lunch som praktikant
Nackdelar
vissa lugna stunder då inte mycket fanns att göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera

Se fler Volvo recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 2 286 omdömen
5996
4763
3362
298
167

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur