Volvo recensioner av medarbetare

Hittade 198 recensioner som matchade sökningen Se alla 2 332 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tryggt och rolig arbetsmiljö
Internal Communications Editor (Tidigare anställd) –  Göteborg4 november 2019
Sommarjobbade vid 2 tillfällen. Volvo är ett stabilt och tryggt företag och arbetsplatsen skulle jag beskriva likadant.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej arbetsplats
Automationselektriker (Tidigare anställd) –  Köping22 oktober 2019
Jag tyckte det var kul att jobba där för det var trevliga personer där men jag jobbade som automationselektriker och det var lite dåligt med jobb som vi skulle utföra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mohammad Mohammadi
Svetsare (Tidigare anställd) –  Braås21 oktober 2019
Allt va bra förutom ledarskap och arbetskulturen.😊
Fördelar
Friarbete
Nackdelar
För mkt friarbete
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skön miljö
Montör (Tidigare anställd) –  Borås5 oktober 2019
roliga arbets kamrater. massa skratt. Finns alltid stöd o hjälp.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och bra arbetsmiljö
Heltidsanställd (Tidigare anställd) –  Göteborg1 oktober 2019
Är ett annorlunda jobb med mycket olika typer av människor. Unga som gamla, roligt att jobba.
lite farligt att jobba i fabrik, men mycket bra struktur i arbetssättet.
lärt mig mycket från att jobba ett fysiskt jobb och vill därav prova något skrivbordsjobb.
Bästa delen av jobbet är möjligheterna man får i ett stort företag.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very ambitious company, Great people to work with
Director (Tidigare anställd) –  Gothenburg, Sweden21 september 2019
Innovative and disruptive thinking CEO who is embracing major changes fearlessly. HR works hand in hand with management to improve culture and ensure the teams embrace direction and do there grass roots efforts to match the change vision at the top. Great products and awesome designs. Very interesting future with Polestar as well.
Fördelar
Compensation, work life balance, career opportunities
Nackdelar
Sweden-centric
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra, snabb,ansträngande
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg18 september 2019
Lärde mig att arbeta snabbt.
hade en bra och roliga kollegor som gjorde jobbet roligare.
ansträngande för kroppen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats med utvecklingspotential
Arbetsmiljöingenjör (Tidigare anställd) –  Eskilstuna11 september 2019
Det finns mycket att göra, vilket är stimulerande, dock grundas många beslut inte på fakta och det ger en otrygg kortsiktighet som innebär snabba svängningar i organisationen. Detta leder i sin tur till stress och ohälsa i förlängningen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker att det är Okej
Ny start jobb (Tidigare anställd) –  Köping1 september 2019
Jag vill jobba i Volvo verkligen för att där man kan lära sig nya saker som tillexempel hur varje en maskin funkar och man kan träffa helt nya människor som man har inte mötas förut
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
fun
At Volvo group my role as Consultant (Nuvarande anställd) –  Sweden24 augusti 2019
At Volvo group my role as Consultant in assembling and production is to ensure that we produce the world’s best trucks in the market with best consumer satisfaction
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik arbetsplats
Fordonsmontör (Tidigare anställd) –  Göteborg20 augusti 2019
Jobbade som montör på lasvagnar som utveklade mina färdigheter som montör. Det var för det mesta bra stämning på jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och rolig arbetsplats
Truckförare (Tidigare anställd) –  Göteborg10 augusti 2019
En bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Har jobbat som montör samt truckförare.
Bra gemenskap och bra sammanhållning samt bra ledarskap.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
IT konsult (Nuvarande anställd) –  Umeå15 juli 2019
Roligt jobb,och roligt kompisar,man kan alltid känna sig bekväm där
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig, fräsha lokaler
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Falköping7 juli 2019
Det är bra att arbeta som team. Det gör att jobbet blir mer roligt då.
Fördelar
Jobbet är fördelat lika för alla
Nackdelar
Kommer inte på nått
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
MD110 Tekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2019
Cisco Voice här också
Felsökningar och nya installationer
Fördelar
Bil
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun work
SVP HR (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2019
Great place to work. Good opportunities for development and progression. Leadership is good and great people to work with.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fruktansvärt arbetsklimat.
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda16 maj 2019
Jag trodde aldrig Volvo cars I Torslanda skulle vara en sån cirkus till arbetsplats.. Jobbade där 3 månader sen sa jag upp mig!
Om du har fundering att börja på Volvo, tänk om.
Fördelar
Kan inte komma på någonting
Nackdelar
Allt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och trevlig
praktik i 3 (Tidigare anställd) –  Umeå3 maj 2019
mycket bra och stort företag med bra personal.Regelbunden och korrekt.
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra sammanhållning och bra ledare
Logistiker (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun30 april 2019
Har bara positiva saker att säga om Volvo som arbetsplats. Bra arbetstider, omväxlande arbetssysslor och teamledare som är lyhörda
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
+ varierande och utmanande,+ innovativa
El konstruktör (Tidigare anställd) –  Eskilstuna27 april 2019
+ varierande och utmanande
+ bra nätverk
+ innovativa
Fördelar
+ varierande och utmanande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 2 332 omdömen
51 016
4782
3367
2100
167

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur