Volvo recensioner av medarbetare

Hittade 137 recensioner som matchade sökningen
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetskamrater.
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg26 november 2017
Enformiga arbetuppgifter men väldigt god samanhållning mellan oss arbetskamrater.
Fördelar
Bra betalt
Nackdelar
enformiga arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och lugn arbetsmiljö
Truckförare (Tidigare anställd) –  Tuve22 november 2017
Att arbeta som truckförare på Volvo Lastvagnar är varierat och utmanande. Man blir ett härligt team som samarbetar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Good serius workplace that focused on safety of their employees.
CNC Machine Operator (Tidigare anställd) –  Braås19 november 2017
Volvo CE braås is a great place to work.
The Work times were good, The workload was very well balanced.
I really enjoyed my time there and i made some great friends both in management and my coworker.
Fördelar
High salary, Good hours, Well treated by the management.
Nackdelar
Loud work.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive and Challenging
Global Cost Controller/ Productivity & Efficiency (Tidigare anställd) –  Gothenburg, Sweden25 oktober 2017
Wide arrange of challenges within the R&D and Product Finance area, but not so many for advancements within Finance. Lots of room to learn and develop your own knowledgebase.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Très bon
Ingénieur Logistique (Tidigare anställd) –  Göteborg11 oktober 2017
Très bonne entreprise, très bon espace de travail .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra möjligheter att avancera
RMC Admin (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna5 oktober 2017
Stora möjligheter att jobba på olika ställen i Världen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och trevlig arbetsmiljö
montör under en sommar (Tidigare anställd) –  Torslanda3 oktober 2017
En väldigt trevlig arbetsplats med trevliga kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skapande miljö
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda29 september 2017
Har jobbat på tre olika platser och är roligt att vara där med en internationellt företag samt lära känna folk-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett fantastiskt företag att vara anställd på!
Bearbetning (Tidigare anställd) –  Skövde14 september 2017
Under de år jag var anställd på Volvo var jag väldigt nöjd med företagets personalpolecy...anställningen kändes trygg, förmånerna och lönen var bra. Det fanns stor utvecklingspotential om jag stannat kvar.
Fördelar
Lön och förmåner
Nackdelar
Enformigt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Learning fun work place
Developer (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 september 2017
Over all good plaxe to work, competetive colleagues good environment.
Management is cooprative, flexible time offered, growing industry.
Only thing is high tax rates in Sweden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra förmåner, bra betalt
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda4 september 2017
Bra betalt jobb med väldigt många förmåner, mycket att göra så arbetsdagarna går fort.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö med bra människor
Sprutlackerare nya bilmodeller (Tidigare anställd) –  Göteborg17 augusti 2017
En bra dag är när man arbetar i lag och roterar på olika stationer och hjälper varandra.
Fördelar
bra med gratis kaffe
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
tråkigt o gammaldags
gradare (Tidigare anställd) –  Trollhättan25 juli 2017
samma varje dag monotont och tråkigt ganska bra bet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra
Kvalitetssamordnare (Tidigare anställd) –  Skövde10 juli 2017
Jättebra. Lugnt. Trivsamt. Bra lön. Roliga kollegor.
Fördelar
Lön
Nackdelar
Raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Challenging, Fun and tremendous learning
Master Thesis (Tidigare anställd) –  Göteborg2 juli 2017
The work life is very good with extremely helpful people all around. Its a fun and challenging atmosphere which promotes learning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive and fun to work for Volvo cars
Maintenance Engineer (Nuvarande anställd) –  Sweden1 juli 2017
My day always start in my office there i talk to all the people about the project we doing at the moment.

I learned a lot since i start work in project group for Volvo cars its a great experice.

Hardest part of my job is that i always need to be aviable to answer calls and email even during night time sometimes.

The thing i enjoy most at my job is my collegues we are like a big family and helping eachother if someone needd it.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig Start-Up
Summer Job (Tidigare anställd) –  Göteborg19 juni 2017
Ett mycket bra och intressant företag som har växt stadigt de senaste åren. Finns enorm potential för den som är driven.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Montör hos Volvo i Torslanda (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2017
Ultramodernt företag, man märkte att det är ett av Sveriges största företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
varierad produktiv arbetsmiljö
Skövde Produktionstekniker i Projekt (Nuvarande anställd) –  Skövde10 maj 2017
Högtrivsel
bra arbetskollegor
tekniskt kunnande viktigt
Fördelar
trevliga arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very Nice Working Culture
Electric System Design Engineer (Nuvarande anställd) –  Gothenburg, Sweden23 april 2017
Flat organization, your opinion always matters, high quality product design and implementation. Friendly working atmosphere. No superiority and the FIKA culture
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 1 593 omdömen
5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Betyg per kategori

Arbete/Fritid Balans
4,0
Kompensation/Förmåner
4,0
Arbetstrygghet/Befordran
3,6
Ledarskap
3,7
Kultur
3,9