Recensioner från anställda på Volvo Cars

Hittade 91 recensioner som matchade sökningen Visa alla 159 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
productive
Test Engineer (Nuvarande anställd) –  sweden2 februari 2020
Volvo cars is full of cool guys to work with them and learn from them. there is a good chance to learn there. but you have to show them you want to learn
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
rolig
Processoperatör (Tidigare anställd) –  Olofström20 januari 2020
jobbade med samma maskin men lärde mig mycket och var intressant, den svåraste delen av jobbet var att man inte fick tillräckligt med stöd och support från chefen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Nöjd
Nybilsmekaniker (Tidigare anställd) –  Tuve23 december 2019
Väldigt nöjd och önskar att man kunde fått börja där igen. Mvh
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Beror på om du hamnar rätt
Senior Software Engineer (Nuvarande anställd) –  Göteborg14 december 2019
Finns många varierande uppgifter, gäller att känna sig själv
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Nice company with good work culture
Product Owner (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun5 december 2019
Good company to work in Sweden. Management is very helpful and understands employees well. Work is good and lot of technical learnings. Freedom to propose your ideas to improve the product.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Högt tempo
Montör (Nuvarande anställd) –  Torslanda, Göteborg5 november 2019
Gillar att arbeta med högt tempo sen så gillar jag att arbeta med dom kollegor jag har och sist men inte minst grym chef lyhörd och och kämpar alltid med att kunna ge oss det vi behöver.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt men stressigt och utmattande jobb
Montör (Tidigare anställd) –  Torslanda23 oktober 2019
En typisk arbetsdag var att jag började kl 7.30, jag jobbade dag tid. Jag jobbade på bandet som montör och monterade dörrar på doorline. Jag hade 3 raster på 20 min. var 2a timme, (om jag kommer ihåg rätt)
Fördelar
Roliga arbetskamrater, fika på fredagar
Nackdelar
Stressigt, svårt att hitta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Teamwork och högt tempo!
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg20 oktober 2019
Volvo erbjuder bra ersättning för ett ganska tungt och stressigt jobb, detta kompenseras dock alltid av grymma kollegor!
Fördelar
Kollegor & förmåner
Nackdelar
Många övertider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
agreable
Senior Quality Engineer (Tidigare anställd) –  Sweden2 oktober 2019
I worked with Volvo for more than 20 years. I even worked abroad in germany and belgium. I had a very good time with a very good developement opprtunities. I left Volvo in agreement and because I wantedto work in france prior to my retirement
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Sd, frr
System Engineer (Tidigare anställd) –  Göteborg29 september 2019
Having many responsibilities and learning to prfioritize your jobtasks
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Excellent Work/Life balance
Project Engineer (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun10 september 2019
At Volvo Cars you can work with variety of different fields. Its easy to change roles within the company. The work/life balance is great and you can enjoy a lot of time with your family beside work.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorik arbetsmiljö.
Logistik (Nuvarande anställd) –  Torslanda25 juli 2019
Volvo's tempo har lärt mig en ny nivå av stresshantering och jag skulle utan överdrift säga att jag är extremt stresstålig. Jag jobbade nattt alltså började jag 00:06 och slutade 06:30. Vi började dagen med samling och kort genomgång av information som antingen production ledaren ville tilldela eller om lagledaren hade något o säga. Sen står man ensam på var sin station och sorterar material i fack i hög tempo.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bona feina
Trabajador (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun19 juli 2019
Una bona empresa dedicada al sector cárnica bona empresa.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var arbetsmiljö
Montör (Tidigare anställd) –  Skövde1 juli 2019
Jag har trivs bra på jobbet.Med både arbetet och arbetskamrater.
Fördelar
Bra arbetskamrater
Nackdelar
Lite smutsigt ibland.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Great employer , good teamwork and a nice work environment
Employee (Nuvarande anställd) –  Göteborg25 juni 2019
I am very proud to be working at a progressive, ambitious and creative company like Volvo Cars. I enjoy the working climate, relationship with my manager and the various tasks. Volvo Cars is very innovative, brave and dares to go its own way - thus I really like working here!
Fördelar
Culture, colleagues, corporate benefits, salary
Nackdelar
Located a bit outside of the city center
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra miljö
montör på volvo personvagna (Tidigare anställd) –  Torslanda2 april 2019
bra arbetsplats med bra kamrater och chefer samt bra lön för enkelt jobb
Fördelar
bra lön
Nackdelar
korta raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Vrt
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg13 mars 2019
Just nu är mitt examensarbete fortfarande pågående där jag gör ett Six Sigma Green belt projekt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Omvälvande och produktiv
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Torslanda26 januari 2019
Väldigt fin arbetsmiljö produktivt och högt tempo med olika arbetsuppgifter.Goda kamrater och en känsla av tillhörighet i själva företaget.
Fördelar
Bonus löner varje år
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorik upplevelse
Montör (Tidigare anställd) –  Skövde3 januari 2019
Jag hade en lärorik upplevelse då genom att öka förståelsen för hur fabriksarbete är samt hur fabriksarbete går till. Detta var helt nytt för mig och jag tycker att jag definitivt har gått därifrån med rikare kunskap.
Fördelar
Möjlighet att jobba övertid
Nackdelar
Låg nivå på utbildningen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressigt och utmanade
Montör, Lagledare (Tidigare anställd) –  Torslanda15 november 2018
Bra arbetsplats för en ung person utan familj. Längst ner i näringskedjan är det väldigt stressigt och mycket krav som inte alltid går att levera helt.
Fördelar
Bra lön och semester
Nackdelar
Stressigt och slitsamt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo Cars. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 159 omdömen
560
455
325
29
110

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

Volvo Cars recensioner per plats