Volvo Car Corporation recensioner av medarbetare

Hittade 65 recensioner som matchade sökningen Se alla 90 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
7-h-vetes tempo hela tiden tills något går sönder.
truckförare mot produktionen (Tidigare anställd) –  Torslanda8 oktober 2018
Total obalans gentemot truckförare, inga marginaler för att lösa problem, lättare för cheferna att beordra mer övertid än att se till så att saker fungerar. Hände mer än en gång att man arbetade över på helgen, och på måndagen hade dagskiftet stått still halva dagen pga problem.
Nackdelar
Noll fritid, stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
High speed with high level people
SCRUM Master (Nuvarande anställd) –  Gothenburg24 september 2018
Working day:Sitting closely and sharing experience into a log for decision-making
Learning:To balance in and out to have it in a 2weeks frame
Leaders:Under construction and fairly new
Work culture:New and AGILE
Whats hard:To get people to think in new way and not to go back into old roles
Energy:To meet all intelligent people
Fördelar
Free car
Nackdelar
old open office layout
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanade arbetsplats.
Operatör/lagledare (Tidigare anställd) –  Torslanda10 september 2018
En bra arbetsplats. En givande för den som gillar utmaningar och vill kunna klättra i sin karriärstrappa.
En svår del kan vara att hitta inom vilken del man vill rikta sig åt. Det jag har lärt mig är att aldrig ge upp. Framför allt inte tro att ingen ser vad du gör. Det finns alltid någon som har uppmärksammat ditt arbete.
Fördelar
Bra utbildningar
Nackdelar
tidiga mornar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Företag i framkant, ger utmaningar i din karriär efter komptens.
Testförare/Testtekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg4 september 2018
Ett företag i världstopp som ger möjlighet att utvecklas efter eget behag. Arbetsmoral och medarbetare medverkar till att forma framtiden så väl i team som i egna projektuppdrag.
Fördelar
Intressanta medarbetare med bra kompetens och social närvaro.
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsplats
Montör/Arbetsledare/Variantkoordinator (Tidigare anställd) –  Torslanda19 augusti 2018
Mitt jobb i fabriken krävde inte så mycket tankeverksamhet och det var inte så svårt att avancera till lagledare. Företaget är stabilt och tryggt
Fördelar
Kul att bygga bilar
Nackdelar
Arbetsmarknade gör att man gärna använder bemanningsföretag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket trevlig arbetsmiljö
montör (Tidigare anställd) –  Torslanda8 augusti 2018
trevligt och lättsamt att jobba och träffa andra! jobbar i lag och hjälper varandra!
Fördelar
gratis kaffe/trevliga personer
Nackdelar
kommer inte ihåg något dåligt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Montör, Lernia (Tidigare anställd) –  Göteborg30 maj 2018
Jobbade med Volvos sämsta arbetslag, så jag har inte en jättebra eller rättvis bild av Volvo. Det var främst min arbetsledare som inte följde de rutiner som var uppsatta av chefen.
i övrigt var det en spännande arbetsmiljö och en hel det bra kollegor.
Fördelar
Bra OB tillägg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibel
Produktionsledare (Nuvarande anställd) –  Torslanda23 maj 2018
Väldigt flexibel arbetsplats med möjlighet till utveckling om man visar framfötter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kreativ och stimulerande arbetsmiljö
Ergonom/Leg.Sjukgymnast (Tidigare anställd) –  Eslöv4 maj 2018
Ett stort företag med tydliga fungerande regler och klara mål. Trots storlek på företag med risk för "stela strukturer" lyckades man hålla en hög och tillåtande nivå av kreativitet, nyfikenhet och utrymme för självständigt arbete.
Fördelar
Stort utrymme för eget ansvar
Nackdelar
Kan inte komma ihåg några.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv
Truckförare flex (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun2 maj 2018
Hej
Mitt namn är Juan Carlos González, kom från Chile för 7 år sen.

Jag är en ansvarfull, öppen och stresstålig, person som är väldigt van vid tungt arbete och har en god fysik. Jag har förmågan och vilja att arbeta ensam eller i team. Jag har erfarenhet inom industri städning, där bland annat använder jag truck för intern användning, och har miljö kunskap.
Fördelar
gratis
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Truckförare
Truckförare (Tidigare anställd) –  Göteborg25 april 2018
Jätte bra arbetsplats, körde truck både kvällar och nätter. Dock var det ett konsult uppdrag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ja mycket
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Olofström7 april 2018
Lastar vagnarna som ska med tåget jag har lärt mig hur man lastar dom ledningen mycket bra det svåraste innan man har lärt sig när man kan det
Fördelar
nej
Nackdelar
ja
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bättre inblick i verksamheten
Excel/el förbrukning (Praktik) (Tidigare anställd) –  Torslanda19 mars 2018
Man lärde sig mer om hur organisationen är styrd, lärde sig mer angående Excel, den bästa delen var att vara aktiv i olika möten på arbetsplatsen vilket tillkom varje dag. Det svåraste var att kolla hur mycket el en arbetsplats förbrukade
Fördelar
Bättre inblick
Nackdelar
Svåra arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv och lärorik arbetsplats
montering (Tidigare anställd) –  Torslanda19 mars 2018
Man lär sig mycket, lär sig att jobba snabbt och man lär sig väldigt mycket att hantera stress på ett bättre och flitigare sätt.
Fördelar
Mycket bra lön
Nackdelar
Slitigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Ferieansälld på produktdokumentation (Tidigare anställd) –  Göteborg1 mars 2018
En rolig arbetsplats med goa kollegor. Inte de roligaste uppgifterna men var ju ferieasnställd så förstår att det är sådant man tar in ferieanställda för.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig och trygg arbetsmiljön.
Assembler (Nuvarande anställd) –  Torslanda19 februari 2018
Jobbet är inte svårt men kräver noggrannhet.
Viktigt att börja och avsluta en arbetsdag i tid.
Fördelar
Bra kompesationer (ex. övertid). Bra pensionsförsäkring.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En väldigt bra arbetsplats
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg23 januari 2018
Ett trivsamt jobb, mycket bra möjligheter för utveckling.
Nackdelar
Pendling
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flitig, spännande arbetsmiljö
Montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg23 januari 2018
Jag jobbar timanställd (felxpool) på Volvo och kan bli inringd när som helst vid behov. Jag jobbar oftast tidigt skift (06:30 - 15:36)
Jag står på banan och tar emot inkommande karosser och monterar av fixturer, sätter på dörrkrokar för att förhindra att dörrarna öppnas och skadas under färd på banan. Jag monterar även gasdämpare i motorhuvarna. Vi har tre raster som är uppdelade cirka 2 timmar efter varandra.

Arbetet på Volvo har givit mig en väldigt god stresstolerans, arbetsmoral och utvecklat mitt kontaktnätverk.

I början av min anställning så fann jag det svårt att ta sig upp på morgnarna för att ta sig till jobbet (06:30) men man vande sig snabbt och anpassade sig.

Stort plus på arbetsplatsen är att det finns folk i alla olika åldrar. Man jobbar sällan själv vilket gör att arbetet blir väldigt socialt. 2 av 3 raster är betalda.

Minus är att det ibland kan ta upp till 1 timme att ta sig hem från arbetsplatsen på grund av de massiva köerna som bildas efter skiftslut.
Fördelar
2 av 3 raster är betalda.
Nackdelar
massiva köer efter skiftslut.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Administratör och receptionist
Passerkortsadministratiör (Tidigare anställd) –  Torslanda17 januari 2018
Vad ingick:

- Besvara telefonsamtal samt mail
- Ärendehantering per telefon samt mail
- Vara tillgänglig och behjälplig med frågor kring passerkort för kollegor
- Informera kollegor om olika ärenden/ändringar
- Administrera i systemet
- Felanmäla systemavvikelser
- Printa kort
- Konvertering
- Möten
- Receptionsarbete ingick även dagligen som avlösare och inhoppare

ect.
Fördelar
Motiverande tjänst, bra personal, motiverande, bra arbetstider
Nackdelar
Bytte chef vid två tillfällen och kommunikationen kunde varit bättre
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra production och bra med arbetare
Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg12 november 2017
Bra produktion och arbetsmiljö. Det kändes bra att jobbar där. Bra medarbetare som ställde upp för varandra när de behövs.
Fördelar
Bra lag leddare
Nackdelar
Tids skift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo Car Corporation. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 90 omdömen
541
430
313
24
12

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,9Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,9Kultur

Volvo Car Corporation recensioner per plats