Volvo Car Corporation recensioner av medarbetare

Hittade 58 recensioner som matchade sökningen Se alla 78 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vrt
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg13 mars 2019
Just nu är mitt examensarbete fortfarande pågående där jag gör ett Six Sigma Green belt projekt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omvälvande och produktiv
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Torslanda26 januari 2019
Väldigt fin arbetsmiljö produktivt och högt tempo med olika arbetsuppgifter.Goda kamrater och en känsla av tillhörighet i själva företaget.
Fördelar
Bonus löner varje år
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik upplevelse
Montör (Tidigare anställd) –  Skövde3 januari 2019
Jag hade en lärorik upplevelse då genom att öka förståelsen för hur fabriksarbete är samt hur fabriksarbete går till. Detta var helt nytt för mig och jag tycker att jag definitivt har gått därifrån med rikare kunskap.
Fördelar
Möjlighet att jobba övertid
Nackdelar
Låg nivå på utbildningen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och utmanade
Montör, Lagledare (Tidigare anställd) –  Torslanda15 november 2018
Bra arbetsplats för en ung person utan familj. Längst ner i näringskedjan är det väldigt stressigt och mycket krav som inte alltid går att levera helt.
Fördelar
Bra lön och semester
Nackdelar
Stressigt och slitsamt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Operatör/Montör (Tidigare anställd) –  Göteborg11 november 2018
Det finns möjligheter för dem som vill / kan visa upp sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte min typ av arbete.
Flexpool/timanställd (Nuvarande anställd) –  Torslanda27 oktober 2018
Jag jobbade som flexpool på Volvo cars. Ansökte om jobberbjudanden i några veckor och dom hade inga arbetstillfällen för mig.
Med tiden började dom ignorera mina meddelanden och svarar nu inte alls. Skulle lära mig att arbeta med bilarna men det slutade med att jag fick gå runt och städa hela tiden för att dom inte hade någon som kunde hjälpa mig.
Fördelar
Bra med raster
Nackdelar
Dåligt ledarskap samt chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
tack
volvo (Tidigare anställd) –  Göteborg24 oktober 2018
hej Volvo jag är arbetssökande vill jobba hos er går det bra,,,,,,,,,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsplats
Praktik (Tidigare anställd) –  Torslanda19 oktober 2018
lärde mig väldigt mycket under rmin praktik där. alla var väldigt trevliga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
7-h-vetes tempo hela tiden tills något går sönder.
truckförare mot produktionen (Tidigare anställd) –  Torslanda8 oktober 2018
Total obalans gentemot truckförare, inga marginaler för att lösa problem, lättare för cheferna att beordra mer övertid än att se till så att saker fungerar. Hände mer än en gång att man arbetade över på helgen, och på måndagen hade dagskiftet stått still halva dagen pga problem.
Nackdelar
Noll fritid, stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
High speed with high level people
SCRUM Master (Nuvarande anställd) –  Gothenburg24 september 2018
Working day:Sitting closely and sharing experience into a log for decision-making
Learning:To balance in and out to have it in a 2weeks frame
Leaders:Under construction and fairly new
Work culture:New and AGILE
Whats hard:To get people to think in new way and not to go back into old roles
Energy:To meet all intelligent people
Fördelar
Free car
Nackdelar
old open office layout
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt skön arbetsmiljö och underbara kollegor.
Truckförare (Nuvarande anställd) –  Göteborg17 september 2018
Älskar mitt jobb på Volvo, jävligt bra betalt och kollegorna är underbara, dem flesta iallafall.
Fördelar
Skönt folk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanade arbetsplats.
Operatör/lagledare (Tidigare anställd) –  Torslanda10 september 2018
En bra arbetsplats. En givande för den som gillar utmaningar och vill kunna klättra i sin karriärstrappa.
En svår del kan vara att hitta inom vilken del man vill rikta sig åt. Det jag har lärt mig är att aldrig ge upp. Framför allt inte tro att ingen ser vad du gör. Det finns alltid någon som har uppmärksammat ditt arbete.
Fördelar
Bra utbildningar
Nackdelar
tidiga mornar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Företag i framkant, ger utmaningar i din karriär efter komptens.
Testförare/Testtekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg4 september 2018
Ett företag i världstopp som ger möjlighet att utvecklas efter eget behag. Arbetsmoral och medarbetare medverkar till att forma framtiden så väl i team som i egna projektuppdrag.
Fördelar
Intressanta medarbetare med bra kompetens och social närvaro.
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsplats
Montör/Arbetsledare/Variantkoordinator (Tidigare anställd) –  Torslanda19 augusti 2018
Mitt jobb i fabriken krävde inte så mycket tankeverksamhet och det var inte så svårt att avancera till lagledare. Företaget är stabilt och tryggt
Fördelar
Kul att bygga bilar
Nackdelar
Arbetsmarknade gör att man gärna använder bemanningsföretag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket trevlig arbetsmiljö
montör (Tidigare anställd) –  Torslanda8 augusti 2018
trevligt och lättsamt att jobba och träffa andra! jobbar i lag och hjälper varandra!
Fördelar
gratis kaffe/trevliga personer
Nackdelar
kommer inte ihåg något dåligt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Montör, Lernia (Tidigare anställd) –  Göteborg30 maj 2018
Jobbade med Volvos sämsta arbetslag, så jag har inte en jättebra eller rättvis bild av Volvo. Det var främst min arbetsledare som inte följde de rutiner som var uppsatta av chefen.
i övrigt var det en spännande arbetsmiljö och en hel det bra kollegor.
Fördelar
Bra OB tillägg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibel
Produktionsledare (Nuvarande anställd) –  Torslanda23 maj 2018
Väldigt flexibel arbetsplats med möjlighet till utveckling om man visar framfötter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ja mycket
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Olofström7 april 2018
Lastar vagnarna som ska med tåget jag har lärt mig hur man lastar dom ledningen mycket bra det svåraste innan man har lärt sig när man kan det
Fördelar
nej
Nackdelar
ja
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bättre inblick i verksamheten
Excel/el förbrukning (Praktik) (Tidigare anställd) –  Torslanda19 mars 2018
Man lärde sig mer om hur organisationen är styrd, lärde sig mer angående Excel, den bästa delen var att vara aktiv i olika möten på arbetsplatsen vilket tillkom varje dag. Det svåraste var att kolla hur mycket el en arbetsplats förbrukade
Fördelar
Bättre inblick
Nackdelar
Svåra arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv och lärorik arbetsplats
montering (Tidigare anställd) –  Torslanda19 mars 2018
Man lär sig mycket, lär sig att jobba snabbt och man lär sig väldigt mycket att hantera stress på ett bättre och flitigare sätt.
Fördelar
Mycket bra lön
Nackdelar
Slitigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Volvo Car Corporation. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 78 omdömen
530
429
311
26
12

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur

Volvo Car Corporation recensioner per plats