Recensioner från anställda på Vardaga

Hittade 44 recensioner som matchade sökningen Visa alla 45 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag har jobbat på Capio, Dalens sjukhuset och Vardaga i Saltsjöbaden.
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Saltsjöbaden28 januari 2020
Hej jag heter Momina Haider. Jag har jobbat på Dalens sjukhus och jobbar nu på Capio rehabs och Vardaga i saltsjöbaden. Jag bor i Sköndal och saltsjöbaden blir för långt för mig att åka därför söker jag nu jobb i närheten av mig. Tack!
Mvh: Momina Haider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelserik arbetsplats
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Trelleborg13 januari 2020
En vanliga dag börjar med att få rapport från natten. Sedan ställer man fram frukost i köket så den finns framme. Sedan börjar man hjälpa de boende allt efterhand som dom vill komma upp. När man närmar sig lunchtid är det dags att börja fixa maten. Här fixar vi vår egen mat i köket. På eftermiddagen sen är det eftermiddagskaffe och sen middag på kvällen. Där mellan ger man mediciner, hjälper till med toabesök, tvättar, fixar i köket osv.
En väldigt bra arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oerhört lärorikt.
Sjuksköterska inom hemsjukvård/ äldreboende/ företagshälsovård. (Nuvarande anställd) –  Konsultuppdrag6 november 2019
Mycket lärorikt och stor glädje varje dag jag går till jobbet. Tycker om att lägga upp min dag och gillar att jobba självständigt. Träffat och lärt känna många nya arbetskamrater vilket gett mig mycket glädje. Känner stor trygghet efter mina 30 år inom akutsjukvård och är inte rädd för utmaningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsmiljö Hiarki,.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Stockholm20 oktober 2019
Dålig organisation på den Avd jag bla arbetade på,Du kände dig som en okompetent personal tydlig hiarki att du bara hade ynnesten att få arbeta på deras villkor på timmar.
Dåligt planerat med dokumentation du fick vänta med inloggning fast du är Uska och klarar av det,att dokumentera,och att ge medicin upplevde att personalen kände sig hotat av nytt friskt blod(kompetens) och försvårade dina möjligheter till att komma in i verksamheten,delegering är ett måste för att fungera tillfredställande,rörigt i köket 2 ärthjärnor som sprang och störde köksansvarig personal,som blev väldigt stressande då du skulle ta hand om kök patient 2 stycken +ta hand om 2 personal,tycker personligen man skulle beställa mat rån resturang istället med det är vardagas koncept.
Väldigt ofta var det brist på hygienslarv med duschar oftast var det 30% av boende över sommaren som ej fick dusch,flera gamla behövde fotvård fick ej? tå naglar på fötterna 1 cm långa trots att man påpekade till fast personal,naglar på händer särskilt damer hade långa smutsiga naglar,listan är lång medicin glömdes bort att signera av nån andledning.
Fördelar
Träffa äldre visa människor.
Nackdelar
Fast personal.Se ovan text.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mindre bra.
undersköterska (Tidigare anställd) –  Stockholm20 oktober 2019
Dålig organisation Ej, kompetent personal USK,ej möjlighet till delegering trots USK kompetens,tycker att aktivitetsledare får för mycket forum,gör att usk ej kan nyttja sitt kontaktmannaskap på Avd,för mycket personal med bristande Svenska som gör det svårt att komunicera,flertalet av dom förstår ej svensk kultur och respekterar ej svenska kultur traditioner,där jag arbetade i somras,fick ej dom gamla duscha 1 gång i veckan.
Fördelar
Inga med personalen.Dom gamla var behållningen.
Nackdelar
Du hinner ej nyttja några förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemskt dåligt ledarskap
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Västerås10 oktober 2019
Chefer bemöter anställda respektlöst, kränkande.
Dålig stämning på arbetsplatsen
Inget inflytande från arbetstagare gällande arbetet
Nackdelar
Mobbning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt men stressigt
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Östersund8 juni 2019
Roligt och väldigt givande att hjälpa och stötta äldre människor i deras vardag. Dock tungt och stressigt med för lite personal.
Fördelar
Roligt hjälpa människor
Nackdelar
Stressigt, oregelbundna arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Gävle10 maj 2019
Jätteroligt att arbeta på vardaga jättebra chef och bra gruppchef, fina arbetskamrater.
Fördelar
Bra friskvårdsbidrag
Nackdelar
Dåliga tider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mysig arbetsplats
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Lillängen27 februari 2019
Bra och trygg arbetsplats där det finns chans att utvecklas till viss del. Mycket eget ansvar och finns möjlighet att ta egna initiativ och visa vad man går för.
Fördelar
Skobidrag, friskvårdsbidrag
Nackdelar
Många arbetsuppgifter, lite tid vissa dagar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Leg Sjuksköterska (Tidigare anställd) –  Sundbyberg13 december 2018
Det var ett tillfredsställande arbetsplats som passade mitt liv de åren.
Fördelar
Önskeschema
Nackdelar
Inga förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplatsen,
praktikant (Nuvarande anställd) –  Haparanda, SE10 december 2018
Alla är bra som ledning och som utbildning på arbetsplatsen. Nackdelar är att arbetskamrater prata på kaffe rasten på finska språket.
Fördelar
gratis lunchen
Nackdelar
dem tala på finska, låg tim lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och trevlig arbetsmiljö
Undersköterska med hög arbetsmoral (Tidigare anställd) –  Trelleborg10 december 2018
Trevlig arbetsplats med mycket bra omsorg av äldre bra och givande aktiviteter,bra arbetsmiljö,trygg gruppledare med empati och bra samarbete
Fördelar
Arbetskläder
Nackdelar
Ser inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Tyresö25 november 2018
hjälpa till med de behöver så de kan få en bra och meningsfull dag
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsmiljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Stockholms Län11 november 2018
Tyvärr dålig arbetsmiljö. Svårt att hinna med det man vill och ska. 2 undersköterskor på 9 kunder som alla behöver hjälp, och då ska vi även laga mat, tvätta och städa varje dag.
Det sparas in på fel saker så som personaltimmar, mat och inkontinensskydd. Många medarbetare slutar pga att de inte vill och kan stå för dessa saker. Därför lämnar även jag Vardaga.
Fördelar
Önskeschema, fantastiska kollegor som ställer upp för varandra.
Nackdelar
Dålig arbetsmiljö. Finns knappt tid att sitta ner med de boende man är där för, eftersom vi usk har för mycket ansvar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra arbetsmiljö
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Bromma3 november 2018
Jag gillar mitt jobb och min arbetstid och min arbetskollega
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Inga förmögna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs kanon men vill se annat
Usk (Nuvarande anställd) –  Tjörns kommun22 oktober 2018
Vinst drivande företag som håller på att organisera om arbetstiderna,
Fördelar
Bra arbetsplats och arbetskamrater
Nackdelar
Arbetstiderna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag trivs på arbetsplatsen
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna12 oktober 2018
Glada medarbetaren
Goda kunskap i ledningen
Respekt mellan medarbetaren
Fördelar
Grattis frukter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag!
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Nacka18 juni 2018
Det har varit en roligt resa så länge..bästa kollegorna och bästa arbetsmiljön.
Fördelar
Att man kan få chansen att visa att man är pålitligt person.
Nackdelar
Inga så länge.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig miljön
Vårdbiträde/undersköterska (Tidigare anställd) –  Lidingö23 april 2018
Ett bra praktikplats för de som studera inom vård och omsorg.
Fördelar
Gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Broby16 april 2018
bra arbetsklimat bra arbetskollegor härliga kunder
Fördelar
mycket socialt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Vardaga. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 45 omdömen
515
410
312
26
12

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,6Kultur