Växjö kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 39 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats med höga ambitioner
Lärare 4-6 (Nuvarande anställd) –  Växjö2 augusti 2019
Är överlag nöjd med min arbetsplats, närmsta chef och mina kollegor. Vi har en hög ambitionsnivå och jobbar för att uppnå goda resultat.
Men är tyvärr inte nöjd med Växjö kommun som arbetsgivare och som de har hanterat vissa saker i min omgivning. Är inte heller nöjd med den löneutveckling jag har haft under de senaste 10 åren, med tanke på min erfarenhet och vad jag utfört. Av dessa anledningar väljer jag därför att söka mig till andra kommuner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande
personlig assistent (Tidigare anställd) –  Växjö1 maj 2019
Mycket bra jobb som gav mig arbetslivserfarenheter samt bra livserfarenheter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig arbetsmiljö med bra gemenskap bland kollegorna
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Växjö8 januari 2019
En härlig och bra arbetsplats med bra chefer och samordnare som alltid tar sig tid att prata och hjälpa till
Fördelar
kommunikationen är bra mellan alla parterna
Nackdelar
stressigt och ibland för lite personal pga vikariebrist
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Växjö15 november 2018
Bra arbetsgivare som ger möjligheten för utveckling och ökad kompetens.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Kommunikativ svenska, Arbete och välfärd (Tidigare anställd) –  Växjö23 september 2018
Trivdes bra på jobbet. Kollegorna och cheferna var upplyftande och positiva
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Arbete och Välfärd (Tidigare anställd) –  Läxhörna15 juni 2018
Arbetsuppgifter var varierande som lärde mig mycket att få arbetserfarenhet.
Fördelar
bra arbetsplats
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte roligt och effektiv arbetsmiljö.
Ledare (Tidigare anställd) –  Växjö20 februari 2018
Jag gillade ledningen jag fick lära känns nya barn osv.
Fördelar
Jätte roligt att jobba där.
Nackdelar
Absolut inga nackdelar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt men lite för liberal
vikarier (Tidigare anställd) –  Växjö28 december 2017
Jag kan säga att skolan är välutrustad och har många erfarna och mogna lärare och andra personal till exempel administratör och rektorn.Och en två eller tre icke- ansvarstagande juveniletänkande individer också fann dit.
Fördelar
Gratis fika
Nackdelar
lite icke-ordnats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg och trevlig arbetdplats
Enhetschef (Nuvarande anställd) –  Växjl2 december 2017
Jag tycker Växjö kommun är en bra arbetsgivare, som tar hand om sina medarbetare och dom de är till för, på bästa sätt. Tillgänglighet och vänlighet är Växjö Kommuns "signum".
Nackdelar
Det mesta tar lång tid.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljön
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Ingelstad18 november 2017
- Man måste vara stresstålig, samarbetsvillig och även ta egna
beslut. Då du ska hinna med både omvårdnad och omsorg.
- Att man aldrig ska jobba ikapp klockan.
- Ledningen är bra men den har varit sämre.
- Trivs ganska bra.
- Att känna att man inte räcker till för alla.
- Att få träffa alla nöjda och förstående pensionärer.
Fördelar
friskvård, arbetskläder
Nackdelar
inget gratis kaffe, träffar sällan sina kolleger.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 7Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Lärarvikarie (Tidigare anställd) –  Växjö9 november 2017
Jag har lärt mig att tar ansvar och fick erfarenhet hur jag hantera elever.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En mycket bra arbetsplats
Studie- och yrkesvägledare (Tidigare anställd) –  Växjö15 september 2017
En stor kommunal skola där allt som behövs finns. Det har varit min bästa arbetsplats.
Fördelar
stor och bra
Nackdelar
för långt för mig som fick veckopendla
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En omväxlande arbetsmiljö
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Växjö kommun15 augusti 2017
Många möten med olika behov. Att stödja och hjälpa brukarna jag möter, med respekt och kännedom att vi är i deras hem. . Allt från medicinutdelning, hemsjukvård av nyhemkomna brukare från sjukhuset, hjälpa brukarna med ordinära hemsyaslor som tvätt, städ och personlig hygien.att vara lyhörd och lyssna på hur brukaren vill ha det, är mycket viktigt.
Fördelar
Gratis arbetskläder
Nackdelar
Tidsbrist
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högstadielärare
Högstadielärare (Tidigare anställd) –  Växjö11 augusti 2017
Så roligt att jobba med studiemotiverade elever som vill visa framfötterna, tävlingsanda och tycker att det är roligt att lära sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker om o jobba på tidningen
Tidningsutdelare (Nuvarande anställd) –  Växjö kommun27 juni 2017
Jag gillar o Jobba så jag tjäna lite pengar och ha roligt
Fördelar
Att tjäna pengar så man kan har roligt
Nackdelar
Att jobba på nätterna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobbigt men roligt
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  växjö19 maj 2017
Jobbigt men roligt. bra överlag men ibland jobbigt då det var svårt att få in personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ej nöjd med arbetsbeskrivning, dåligt ledarskap
Psykiatrisjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Växjö20 april 2017
Dålig feedback med närmaste arbetsledning, ingen spontankontakt. Många förändringar som ej är genomtänkta. Utbildningar i den mån de förekommer följs inte upp, kunskap tappas. Miljö före människa prioriteras.
Fördelar
800;- i friskvårdsbidrag
Nackdelar
V.g se recesionet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nattarbete
Undersköterska nattpatrullen, timanställning (Tidigare anställd) –  Växjö15 mars 2017
Var timanställd på natten. Det största problemet är att jag inte är någon duktig chaufför, men jobbet att titta till vårdtagare var okey, vissa saker har jag svårt att bedöma, då jag inte hade så mycket kontakt,med alla. De arbetskamrater jag jobbade ihop med var gulliga. De från ledarstaben som jag hade kontakt med verkade bra folk.
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag har barnkötare utbildning från 2009 och jag jobbade några år som barnkötare skadan utbilda mig som kock i 2016 på Lernie men jag jobbade många å
Kock (Nuvarande anställd) –  Olik förskolor i Växjö6 februari 2017
Jag hoppas att det bli bra och jag hoppas också att få jobb genom mitt yrke som kock
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbart att arbeta med människor
Vårbiträde (Nuvarande anställd) –  Växjö1 februari 2017
Arbeta med människan i fokus och där av styrs min arbetsdag,en bra och kompetent arbetsgrupp som arbetar mot samma mål,bra Arbetsledning,
Fördelar
Människor
Nackdelar
Tungt och ibland stressigt, känner sej ibland otillräcklig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Växjö kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 39 omdömen
512
411
312
22
12

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,7Kultur

Växjö kommun recensioner per plats