Västra Götalandsregionen recensioner av medarbetare

Hittade 29 recensioner som matchade sökningen Se alla 30 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Sjuksköterska (Tidigare anställd) –  Göteborg1 april 2019
En arbetsplats med mycket stor personalbrist som får en att känna sig värdefull varje dag.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
031-159003 (Nuvarande anställd) –  Göteborg1 januari 2019
Jag har jobbat i väldigt många år samma verksamhet.

Har gjort ett bra jobb tycker jag själv.
Det har varit väldigt givande skulle bara vara här i 6 månader så blir det 15 år som det är idag.

Tack !
Fördelar
Fri sjukvård. Stort arbetsområde.
Nackdelar
Liten budget -
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inventerare
Inventerare (Nuvarande anställd) –  Vänersborg18 december 2018
Har lärt mig mer om mänskliga rättigheter. Det är mycket som jag inte visste om innan jag börja här.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Så längesen nu
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Göteborg3 december 2018
Längesen nu, så svårt att säga något. Men trivdes bra, då jag var där.
Fördelar
Vet ej
Nackdelar
Vet ej just nu..
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Starka viljor, svårt att bli insläppt i gruppen, tråkig stämning
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Göteborg23 november 2018
Operation på Frölunda Specialist Sjukhus kan jag inte rekommendera trots många års erfarenhet inom området.
Var väldigt dålig introduktion, ingen handledning, tråkig attityd hos många snudd på mobbing.
Orättvis arbetsfördelning inom kategorierna.
Ingen bra erfarenhet av arbetsplatsen
Fördelar
Dagtid
Nackdelar
Starka viljor/ mobbning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt nästan allt
IT Consultant (Tidigare anställd) –  Göteborg31 oktober 2018
Jobbade med orimliga arbetsuppgifter under 3 år, ledningen/team leaders är värdelösa, tar inte hand om personalen.
Dålig lön, långsam utveckling inom IT.
Nackdelar
Dålig lön, dålig management
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande
Serveringspersonal och Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Borås8 oktober 2018
Lärt mig hur viktigt det är med hygien och hälsa inom arbetet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastisk arbetsplats
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Angereds Närsjukhus5 augusti 2018
Jätte roligt team med en god teamkänsla och bred kompetens.
Fördelar
Träning på lunchrasten och efter arbetstiden såsom yoga, core...
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Supportspecialist (Nuvarande anställd) –  Borås28 maj 2018
Alla kollegor hjälps åt, man utvecklas på företaget och man lär sig mycket varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag trivs där jag jobbar.
Vårdadministratör (Nuvarande anställd) –  Göteborg20 april 2018
Jag har en fantastisk närmaste chef som verkligen ställer upp på sin personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 10Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant arbetsplats där man fick träffa mycket olika folk
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun9 april 2018
Inom jobbet som boendestödjare fick jag träffa mycket olika folk inom en region som är så fruktansvärt skild enligt socioekonomiska standarder vilket även gav en väldigt bra inblick på hur verkligheten kan se ut för missbrukare.
Hur jobbet som socialarbetare verkligen kan påverka och förändra hur dessa människor och hur deras vardag kan se ut.
Den roligaste med jobbet kände jag var just möjligheten att träffa olika människor med deras egna problem och försöka hitta på olika sätt att stödja men även försöka hjälpa de genom olika sätt för att kunna hantera sin vardag men även för att hitta struktur och försöka komma tillbaks in i samhällslivet.
Den svåraste inom jobbet var även det jag kände som var det roliga, hur svårt det kunde vara att hantera dessa människor ibland. Det fanns en specifik klient jag hade som hade fått demens tack vare åratal av alkoholkonsumtion, denna klient var en fantastiskt trevlig individ och extremt charmig även under sina sämre dagar men det var i princip omöjligt att få en riktig kontakt. All material som man jobbade med och alla framsteg på förmiddagen kunde vara helt borta på eftermiddagen eftersom individen inte kunde komma ihåg vad som hade hänt. Det var frustrerande men även så fascinerade för när man väl var där och arbetade med individen kunde man verkligen känna att hen ville förändra sin situation och försöka att inte konsumera alkohol.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
heltid
campus (Tidigare anställd) –  Göteborg12 februari 2018
Personligt brev.

Hej!

Jag såg er jobbannons om att ni sökte som Julvikariat och jag blev mycket intresserad. Jag är på jakt efter ett jobb med liknande beskrivning där jag kan få användning för min kompetens, men också utvecklas. Jag är övertygad om att jag skulle kunna hjälpa er med en hel del.

Som person är jag öppen, glad, ambitiös, vill alltid göra mitt bästa. Jag har lätt att lära mig nya saker och är nyfiken på det mesta. Har även lätt för att umgås med människor och kommer överens med de flesta, med andra ord är jag bra att samarbeta med. Jag är relativt ordningsam, försöker ha koll på saker och ting.

På min fritid tycker jag om att spela fotboll och jag trivs bra i sällskap av mina vänner.

Jag hoppas att jag väckt ert intresse och ser fram mot ett personligt möte där jag kan berätta mer om mig själv.

Med vänliga hälsning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 23Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats där man känner sig trygg
Kurator (Nuvarande anställd) –  Borås15 september 2017
Trivs med arbetsuppgifterna och kollegorna. En arbetsplats där man känner sig trygg och kan utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 28Nej 11Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsplats.
Psykiatrisjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Borås10 september 2017
Goda möjligheter för kompetensutveckling, bra teamarbete.
Fördelar
Trygg arbetsplats, bra chef, goda arbetskamrater.
Nackdelar
Låg lön i förhållande till arbetsinsats, ansvar och utbildning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En otroligt lärorik erfarenhet i mitt yrkesliv
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Stockholm31 augusti 2017
Nu är det länge sedan men arbetsmiljön på Sahlgrenska var fantastisk. Högt i tak och en otroligt utvecklande tid. Mycket nya banbrytande arbetsområden (hjärttransplantationer) och spännande utveckling inom hjärtkirurgin på barn.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra erfarenhet
Vikarie (Tidigare anställd) –  Uddevalla19 augusti 2017
Mycket tungt jobb, men jätte viktigt. Bra arbetskamrater!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastiska arbetskamrater
Tandläkare (Tidigare anställd) –  Mariestad23 maj 2017
Underbara arbetskamrater, dock en dålig chef. Långa revisionsköer! Du får nästan bara arbeta med barntansvård och frisktandvård! Arbetsmodell 7-7 men följs ej enligt modell
Fördelar
Arbetkamrater
Nackdelar
Ledningen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 23Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
positiv effekt
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun10 maj 2017
En dag på jobbet börjar alltid med rapport mellan kollegor och chef. Presentation till nya patienter. Man hjälper till att dela ut mat och ta kontroller på patienterna, ta prover ifall det behövs eller missats att ta och eventuellt hjälp vid säng.
Väldigt härlig atmosfär att jobba i och man får möjligheten att träffa på olika typer av människor vilket är väldigt intressant och roligt. Negativt är nog att man stressar upp sig ibland i onödan eller reagerar för stort på saker med patienter men man ska alltid vara beredd på det värsta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 30Nej 22Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en fin arbetsmiljö samt bra kollegor
Skötare (Tidigare anställd) –  Vänersborg7 februari 2017
Roligt, trevliga kollegor samt bra arbetsmiljö men samtidigt inte så mycket att göra.
Fördelar
grattis luncher
Nackdelar
slitsam jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 23Nej 21Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
man behöver inte slitaihjäl sej.
Administratör (Tidigare anställd) –  Vänersborg23 oktober 2016
Saknar arbetsplatsdiciplin. Finns inga bra regler för stamla in o stämpla ut, tex
Fördelar
fri sjukvård
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 21Nej 26Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Västra Götalandsregionen. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 30 omdömen
55
48
313
22
12

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,3Kultur

Västra Götalandsregionen recensioner per plats