Västerås Stad recensioner av medarbetare

Visar alla 38 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetade som konsult för CGI:s räkning, så jag var aldrig anställd på kommunen
Projektledare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna25 oktober 2019
Var en kanonkund som vi hade mycket bra samarbetet med
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
korrupt
Handläggare och ansvarig (Tidigare anställd) –  Västerås10 oktober 2019
korrupt organisation, dåligt ledarskap och engagemang.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Industri, lagar, truckförare
Fastighetsskötare, Akademien (Nuvarande anställd) –  Västerås18 september 2019
Jag är en social kille som vill komma ut och börja jobba och få erfarenhet från arbetslivet. Jag är en lojal och ärlig person som tycker om fysiskt arbete , och är bra på att hantera stressiga situationer.
Mina bästa egenskaper är att jag är ordningsam och har bra tålamod. Jag är inte rädd för att ta i och jag vill alltid göra mitt bästa. Som person är jag social av mig. Jag tycker det är kul att träffa nya människor och jag tycker att jag kommer bra överens med andra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
social ,uppskattad, väl kvalitet, frammat
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Västerås15 juli 2019
Jag är som person ! är duktig att lyssna och samma arbetar med andra, jag är väldigt aktiv , snabb tanke ,flexible, snabblösning problem.

Jag väldigt omtänksamt,hjälpa min kollega behöver , och mina kunden.

Jag alltid tacka ja om behöver hjälp! eller på jobbet!

Jag älskar jobbar rörlig ,jobb , ex: undersköterska, handel , restaurang , även personligt assistent , barnskötare som tar hand om barn, eller tar han om djur, barnvakt,

Det är Rörlig jobb till mig som jag vill jobba.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsmiljö
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Västerås kommun22 mars 2019
Bra personal bra struktur jätte fina jobbarkompisar
Fördelar
Hjälpsamhet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Handledare på Västerås (Tidigare anställd) –  Västerås2 mars 2019
bra miljö och arbets tid passer bra med mig och personalen bra också
Fördelar
gratis lunch
Nackdelar
ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsdag
barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås14 januari 2019
Som barnskötare börjar dagen alltid så fort man kliver på då det rullar in barn från tidig morgon.En vanlig arebtsdag börjar med mottagande av barn och föräldrar för att sedan äta frukot. Man lär sig konstant något nytt. Barn ger och tar mycket av en som person.
Fördelar
bra arbetstider/dagtid
Nackdelar
Ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Pretty good
SUMMER SPORTS CAMP LEADER (Tidigare anställd) –  Västerås kommun6 januari 2019
They were alright, I just wasn't the right person for that job at the time and it was only over the summer. I didn't stay long enough to develop a fair opinion as I had to go back to school, but my coworkers seemed to enjoy it.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag älskar den tjänsten
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås11 december 2018
Hej jag vill jobba som barnskötare jag har jobbat på förskolan i borlänge jag aktiv att jobba hos er tack jag är redo. Mvh Melina
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbetsplats
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Västerås31 oktober 2018
Ingen dag är den andra lik. Man får möjlighet att följa barnens utveckling steg för steg.
Fördelar
Ute mycket!
Nackdelar
Hög arbetsbelastning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
glad och roligt
Sala (Tidigare anställd) –  Sala kommun20 oktober 2018
Jag Hetter Huda...och jag är vart vekarie i sala kummon barn och fritids och jag har körkort med min agen bil ..
Fördelar
körkort och bor i Västerås
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag heter Abdurahman
PRAKTIK PÅ COOP FORUM (Tidigare anställd) –  ja11 oktober 2018
Hej . Jag söker arbeta som lager hos er . mitt namn är Abdurahman Humed ,och jag är 39 år .Jag vill mycket gärna ha jobbet som DHL hos er. Jag har bott här i Sverige
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 10Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Superbra arbetsplats
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås4 september 2018
Ledarskapet var väldigt bra, roliga arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag trivs mig
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Västerås20 augusti 2018
jag trivs mig. Jobbet passar mig, jag gillar det och känner mig värdefull i samhället. A
att jobba med människor är det bästa som finns.
Fördelar
x
Nackdelar
x
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra företag som alltid erbjuder arbeten.
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås20 juli 2018
Denna företag är väldigt bra eftersom den håller mig uppdaterad hela tiden om nya roliga arbeten i Västerås stad.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Gatuartist (Tidigare anställd) –  Västerås14 juni 2018
Tycker det var bra att vi fick jobba välldigt mycket själva och ta kunskap via varandra. Och leda oss själva.
Fördelar
Fick jobba med trevligt folk
Nackdelar
Ingen gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Förskola (Tidigare anställd) –  Västerås4 juni 2018
Har lärt mig massor genom att få så stor livserfarenhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Erfarenhet av dåligt ledarskap.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Västerås20 maj 2018
Jag trivdes jättebra att jobba på Västerås Stad, förutom en arbetsledar som inte verkade bryr sig om oss. Har haft mycket bättre erfarenhet av ledare tidigare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
personlig assistent
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Västerås2 mars 2018
jobbet tyckte jag om men det var svårt och behövs mycket fokus.
Fördelar
man får hjälv av personal man jobbar med !
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Västerås25 januari 2018
En arbetsdag kan vara både svårt och lätt, men jag tycker mest om svåra utmaningar. Det vill säga att jag är en aktiv person på en arbetsdag och älskar alltid mitt jobb
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Inga bekymmer på jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Västerås Stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 38 omdömen
513
415
35
20
15

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur

Västerås Stad recensioner per plats