Recensioner från anställda på Västerås Stad

Visar alla 42 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag gör färdigt arbetsuppgifterna som jag åter mig och kommer alltid i yid
Västerås (Tidigare anställd) –  Västerås18 januari 2020
På mina tidigare arbetsplatser uppfattade man mig som engagerad . Jag har lätt att komm överens med arbetskollegor och skolkamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Låg i förhållande till arbetsuppgifterna
Specialistsjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Västerås16 december 2019
Jobbar säkert 10 timmar övertid/ vecka och arbetstempot är inte mänskligt och inte patientsäkert!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö och stor sammanhållning
Friskvårdspersonal (Tidigare anställd) –  Västerås30 oktober 2019
Många möten med människor. Härliga kollegor. Skön stämning.
Nackdelar
Dåligt med förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetade som konsult för CGI:s räkning, så jag var aldrig anställd på kommunen
Projektledare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna25 oktober 2019
Var en kanonkund som vi hade mycket bra samarbetet med
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
korrupt
Handläggare och ansvarig (Tidigare anställd) –  Västerås10 oktober 2019
korrupt organisation, dåligt ledarskap och engagemang.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Industri, lagar, truckförare
Fastighetsskötare, Akademien (Nuvarande anställd) –  Västerås18 september 2019
Jag är en social kille som vill komma ut och börja jobba och få erfarenhet från arbetslivet. Jag är en lojal och ärlig person som tycker om fysiskt arbete , och är bra på att hantera stressiga situationer.
Mina bästa egenskaper är att jag är ordningsam och har bra tålamod. Jag är inte rädd för att ta i och jag vill alltid göra mitt bästa. Som person är jag social av mig. Jag tycker det är kul att träffa nya människor och jag tycker att jag kommer bra överens med andra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetsmiljö
Timanställd på Vikarieförmedlingen (Nuvarande anställd) –  Västerås kommun11 september 2019
Har jobbat på särskola i två år och en typisk arbetsdag går ut på att ge eleverna en så bra dag som möjligt. Och att hjälpa dom med toalett behov. Jag har lärt mig att se uppgifter att göra utan att någon säger till. Det bästa med jobbet är alla kollegor man har runt sig man jobbar som ett team där alla hjälper alla. Det svåraste med jobbet är när vissa barns kroppar inte orkar med livet längre. Och att sen komma tillbaka och göra ett lika bra jobb som innan. Det är jobbigt men man klarar av det man får vara ledsen när inte andra barn ser.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
social ,uppskattad, väl kvalitet, frammat
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Västerås15 juli 2019
Jag är som person ! är duktig att lyssna och samma arbetar med andra, jag är väldigt aktiv , snabb tanke ,flexible, snabblösning problem.

Jag väldigt omtänksamt,hjälpa min kollega behöver , och mina kunden.

Jag alltid tacka ja om behöver hjälp! eller på jobbet!

Jag älskar jobbar rörlig ,jobb , ex: undersköterska, handel , restaurang , även personligt assistent , barnskötare som tar hand om barn, eller tar han om djur, barnvakt,

Det är Rörlig jobb till mig som jag vill jobba.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsmiljö
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Västerås kommun22 mars 2019
Bra personal bra struktur jätte fina jobbarkompisar
Fördelar
Hjälpsamhet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Handledare på Västerås (Tidigare anställd) –  Västerås2 mars 2019
bra miljö och arbets tid passer bra med mig och personalen bra också
Fördelar
gratis lunch
Nackdelar
ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsdag
barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås14 januari 2019
Som barnskötare börjar dagen alltid så fort man kliver på då det rullar in barn från tidig morgon.En vanlig arebtsdag börjar med mottagande av barn och föräldrar för att sedan äta frukot. Man lär sig konstant något nytt. Barn ger och tar mycket av en som person.
Fördelar
bra arbetstider/dagtid
Nackdelar
Ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Pretty good
SUMMER SPORTS CAMP LEADER (Tidigare anställd) –  Västerås kommun6 januari 2019
They were alright, I just wasn't the right person for that job at the time and it was only over the summer. I didn't stay long enough to develop a fair opinion as I had to go back to school, but my coworkers seemed to enjoy it.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag älskar den tjänsten
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås11 december 2018
Hej jag vill jobba som barnskötare jag har jobbat på förskolan i borlänge jag aktiv att jobba hos er tack jag är redo. Mvh Melina
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbetsplats
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Västerås31 oktober 2018
Ingen dag är den andra lik. Man får möjlighet att följa barnens utveckling steg för steg.
Fördelar
Ute mycket!
Nackdelar
Hög arbetsbelastning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
glad och roligt
Sala (Tidigare anställd) –  Sala kommun20 oktober 2018
Jag Hetter Huda...och jag är vart vekarie i sala kummon barn och fritids och jag har körkort med min agen bil ..
Fördelar
körkort och bor i Västerås
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag heter Abdurahman
PRAKTIK PÅ COOP FORUM (Tidigare anställd) –  ja11 oktober 2018
Hej . Jag söker arbeta som lager hos er . mitt namn är Abdurahman Humed ,och jag är 39 år .Jag vill mycket gärna ha jobbet som DHL hos er. Jag har bott här i Sverige
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 11Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Superbra arbetsplats
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås4 september 2018
Ledarskapet var väldigt bra, roliga arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag trivs mig
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Västerås20 augusti 2018
jag trivs mig. Jobbet passar mig, jag gillar det och känner mig värdefull i samhället. A
att jobba med människor är det bästa som finns.
Fördelar
x
Nackdelar
x
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra företag som alltid erbjuder arbeten.
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Västerås20 juli 2018
Denna företag är väldigt bra eftersom den håller mig uppdaterad hela tiden om nya roliga arbeten i Västerås stad.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Gatuartist (Tidigare anställd) –  Västerås14 juni 2018
Tycker det var bra att vi fick jobba välldigt mycket själva och ta kunskap via varandra. Och leda oss själva.
Fördelar
Fick jobba med trevligt folk
Nackdelar
Ingen gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Västerås Stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 42 omdömen
514
416
36
21
15

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

Västerås Stad recensioner per plats