Recensioner från anställda på Ur & Penn

Hittade 10 recensioner som matchade sökningen Visa alla 11 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Otroligt vidrig arbetskultur där det tyvärr endast verkar anställas personer med svenskt utseende.
Säljare (Tidigare anställd) –  Skåne Län30 november 2019
Tyvärr är detta det absolut värsta arbetet jag haft. De anställs i princip bara blonda blåögda personer i organisationen och alla har de någon koppling till någon; släkt, vän, m.m. Fick frågor om min religion som icke-svensk och annat som inte egentligen tillhör av en ur-usel chef. Som ny anställd frågade jag om det fanns saker jag kunde jobbat på, varpå man fick svar från chefer att "Nej du arbetar jätte bra" medans massa skit gick bakom ryggen på en att ditten och datten hade hänt. Att man seriöst inte tar och pratar med sina anställda om vad de behöver förbättra, ler i ansiktet och snackar skit bakom ryggen är ynkligt. Sedan fanns det många kunder som skrek på kollegor och mig själv på grund av att deras klocka gått sönder och de inte fick en ny utan kvitto. Folk blev kallade namn och annat av kunder, bryr sig cheferna om detta? Nej, kunden har alltid rätt och de backar inte sin personal för 5 öre.

Under mitt jobb på Ur&Penn upplevde jag sammanfattningsvis två saker:

Chefer som absolut inte borde vara chefer då de går och snackar skit om sin personal.

Den vidriga sidan av mänskligheten där man skriker och förolämpar anställda i en butik på grund av att man själv ej har kvitto med sig för en billig klocka.

Det absoluta hemskaste företag jag jobbat på.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Skönt och roligt
17,03,2019 (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby20 mars 2019
Det var ingenting nästan som var svårt för mig för jag gillar fysiska jobb
Fördelar
Man kan hämta eget lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lyssnar inte på sin personal
Säljare (Tidigare anställd) –  Motala20 februari 2019
Kräver stor produktkunskap och är inte de bästa på att lyssna på sin personal, inget samarbete mellan butikerna i regionen vid ex sjukdom utan att behöva dra in högre chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ingen upplärning
Säljare (Tidigare anställd) –  Göteborg28 januari 2019
Ingen upplärning i hur man skulle hantera klockorna samt kassan. Allt kändes väldigt oseriöst & chefen var mycket otrevlig och ohjälpsam. Rekommenderar inte denna arbetsplatsen.
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
Ingen upplärning, dåligt bemötande av chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv arbetsmiljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län8 september 2018
Produktiv och lärorik arbetsmiljö som innefattar varierande arbetsuppgifter. Så som bankning, beställningar, leveranser, service och kundkontakt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt jobb .
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Göteborg5 april 2018
Jag gillar att jobba med
Potik .

Just nu jobbar jag med praktiken på Åhléns .
Fördelar
Lätt jobb
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressigt men lärorikt och mycket feedback
Säljare (Tidigare anställd) –  Trollhättan11 januari 2018
Har jobbat på ur&penn i 3,5 år ungefär, började när jag tog studenten 2014 som extraanställd 3h/veckan, klättrade relativt fort och började på 16h/v i oktober 2014 och runt februari 2015 blev jag biträdande butikschef. Ur&Penn är som de flesta butiksjobb, stressigt i perioder lugnt i perioder, alltid något att göra. Har lärt mig mycket om kundhantering och inprincip allt inom service, har även bokfört och är väldigt kassavan.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fun work with exemplary teamspirit
salesman (Tidigare anställd) –  Stockholm, SE3 maj 2017
A typical day at Ur&Penn started with opening the store. Look that all products were exposed. See that the cashregister was set. See and welcome all costumers. Help every costumer. Do easier repairs on watches. Give informations about our watches, brands and personal experinces with our products.
I learned more about what good service is and how to be a top salesman.
The topmanagement was good, the management in the store I worked in was excellent. Always felt welcomed, and that I kept growing.
I worked at the most stressfull street in Stockholm and have met ALL types of people.
The hardest part of my work was dealing with shoplifters since they we're most of the time drugaddicts, but we had professional securitystaff that was just minutes away if we gave them a call.
The most enjoyable part of my job was hearing that I gave costumers excellent service and that I was good at my job.
Fördelar
salary.
Nackdelar
Didn't get so much info about dealing with shoplifters.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
arbetsträning
Säljare (Tidigare anställd) –  malmö9 juni 2015
Ett arbeta jag lärde mig hantera alla människor med ett leende.
Fördelar
Lärt mig nytt jobb
Nackdelar
Ej anställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 18Rapportera

Se fler Ur & Penn recensioner

Du kanske vill testa:

Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Ur & Penn. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 11 omdömen
54
42
32
20
13

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
3,9Kultur

Ur & Penn recensioner per plats