Uppsala kommun recensioner av medarbetare

Hittade 68 recensioner som matchade sökningen Se alla 70 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Konsult. Ekonomiassistent (Tidigare anställd) –  Uppsala19 november 2019
Jag trivdes bra och alla medarbetare var trevliga och hjälpsamma.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Uppsala28 oktober 2019
Kul att det kommer nya vårdtagare och i olika åldrar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig miljö
Kontaktperson/Ledsagare för en kille två gånger (Nuvarande anställd) –  Uppsala24 oktober 2019
Allt jag har stött på har varit mycket bra. Trevlig miljö och mycket bra ledare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra bemötanden
Parkarbete (Tidigare anställd) –  Uppsala22 oktober 2019
Det vara lite slitigt arbete ibland men jag hade en bra arbetsledare och trivdes på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lyssnar inte
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Uppsala7 oktober 2019
Om Uppsala kommun tog till sig när medarbetare inom förskola inte längre trivs, skulle det inte gå så långt att utbildad personal slutar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och roligt arbets plats
Elevassistent (Tidigare anställd) –  Uppsala30 september 2019
Bra arbetsplatskultur med respekt till all, bra ledning som funkade så fint, flera kurser som man kunde gå och utveckla sig och bra möjligheter att få kunskaper om olika arbetsuparbetsuppgifter. Det värsta för mig var det att jag får inte fortsätta och arbeta eftersom jag måste ha intyg från Sverige .
Fördelar
Flexibela tider
Nackdelar
Flera möten varje veckan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och viktigt
Springvikarie som grundskolelärare (Tidigare anställd) –  Uppsala25 september 2019
Ett stimulerande arbete. Känns viktigt men tyvärr lite undervärderat.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Strand arbetare (Tidigare anställd) –  Uppsala Län23 september 2019
Hade en bra tid hos Uppsala Kommun när jag sommarjobbade hos dem, man hade alltid något och göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbetets plats, bra chef och bra kvalite
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Stenhagens vårdboende3 september 2019
Satsa mera på undersköterskor på arbete.
Höja löner.
Inte vem som helst jobbar genom vården,
För att bli vården bättre måste ni satsa på bra personer som
Passar i vården.
Fördelar
Gratis lunch och bra tim
Nackdelar
Är det schema.och kort lunch.dela tur
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Behöver jobba mer med värderingar
skolkurator (Nuvarande anställd) –  Uppsala23 augusti 2019
Många eldsjälar som gör livet roligare för andra, men behöver mer stöd och utbildning för att hitta till ännu mer inspiration och glädje. Känslan av allt slit försvinner då du ser att ha kunnat få en utan hopp börja le och återigen se solskenet i sitt liv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
uppmanande och rolig jobb
boendebiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala3 juli 2019
Det är ganska uppmanande och rolig att jobba inom Uppsala kommuns vård och omsorg.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Miljövanligt arbetsmiljö
elev assistent (Tidigare anställd) –  Uppsala3 juli 2019
Här man jobbar med miljövänligt och smidigt arbetssätt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra och stabilt
personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Uppsala30 januari 2019
Uppsala kommun är trevligt, jag har inte så stor erfarenhet, men den erfarenheten har gett mg mer smak att utbilda mig och att engagera mig i arbetsmarknaden här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trivsam och rolig arbetsplats
Boendeassistent( 1998-2015) (Tidigare anställd) –  Uppsala15 januari 2019
I det stora hela hade jag en väldigt trevlig och trivsam arbetsplats med mycket eget ansvar,trivdes med både brukarna och personalen. Mycket utbildningar och kurser för att klara av arbetet och utvecklas. friskvårdsersättning/kuponger var alltid ett plus i kanten för min del som gillar att vara aktiv,
Fördelar
Bra arbetskamrater, trivsam arbetsplats, friskvårdsersättning
Nackdelar
arbetsmiljön (mycket höga ljud till o från) osv
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastisk arbetsplats
Praktik (Tidigare anställd) –  Uppsala30 december 2018
Under min vecka på Daglig Verksamhet så lärde jag mig mycket om människor med speciella behov. Det fanns många olika diagnoser som jag nu vet mer om.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roliarbetsmiljö
Barnskötare, praktik (Tidigare anställd) –  Uppsala10 november 2018
Jätterolig och jättebra arbetsplats med olika plats till olika barn med olika behov
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Inga fårmoner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevliga kunder
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala8 oktober 2018
jag fick hjälpa äldre människor för att kunna klara av sitt vardagliga livet .
Fördelar
Bra lön
Nackdelar
Kräver mycket energi och tålamod
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobbar men våran framtid
Ordförande, Din Bästa Fritid (Tidigare anställd) –  Uppsala Län25 september 2018
Vi jobbar med barn/ungdomar, vi är ledare, förebilder, Föräldrar, vänner samt jobbar med socialtjänster, SSP.
Fördelar
Att det är olika rutiner varje dag.
Nackdelar
dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stark arbetsgrupp
Behandlingsassistent, resursskola (Tidigare anställd) –  Lijans resursskola uppsala23 augusti 2018
Utvecklande att arbeta med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det var givande att följa deras framgångar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastiska kollegor och bra biträdande förskolechef.
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Uppsala15 augusti 2018
Förskoleverksamheten inom kommunen är hårt pressat av budget och krav på resultat.
Toppstyrningen är påtaglig. Trots det har jag en fantastisk chef och fantastiska kollegor. Jag har roligt på jobbet.
Fördelar
Friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder för utevistelse
Nackdelar
Svårt att avancera inom yrket som förskollärare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Uppsala kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 70 omdömen
520
430
313
25
12

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur

Uppsala kommun recensioner per plats