Upplands Väsby kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Stockholm (Tidigare anställd) –  Stockholm2 januari 2019
Anställdes i ett projekt 2006-2008. Startade och metodutvecklade ett boende för kvinnor där risk för hemlöshet var överhängande. Målet var självförsörjande via arbete/utbildning och mot eget boende.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Upplands-Väsby kommun4 maj 2018
.Jag har inga kommentorer på den här recension. Jag vet inte.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Punktlig och arbetsam tjej
Arbetssökande (Tidigare anställd) –  Stockholms Län16 mars 2018
En arbetsam och punktlig tjej efter yrkesgymnasiet handel och administration som är arbetssökande just nu och är 23 år gammal, kan anpassa till alla arbetsuppgifter samt till arbete i gruppen jag alltid hittar min plats och kan tänka på några förslag och försöka kämpa mig med bra eller nya idéer. Alltid snäll och stresstålig kan flytande svenska, och min modersmål språk polska. Bor i Upplands Väsby men har inga problem med att åka nån annanstans att jobba där. Förut jag haft mycket praktik i olika mataffärer som daglig arbetare samt som kassören, kan göra redovisning på kassan samt plocka ut varor med att kolla alltid med datum samt göra skyltar och andra grejer som man måste kunna i matbutiker. Jag är också öppen på nya arbetsuppgifter att lära sig eftersom jag tycker om att förbättra mina kunskaper samt jag kan prova med nånting nytt som aldrig har gjort tidigare i mitt arbetsliv. Mina mål är att stabilisera mitt liv och kunna resa till olika länder. I kort mening jag är en person som man kan lita på, mycket neutral samt jag kan jobba även extra timmar när det behövs. Inga barn, efter gymnasiet utbildning och praktik.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Länge sedan jag jobbade där
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby27 december 2017
Vet ej hur det är att jobba i kommunen eftersom det var länge sedan jag hade en tjänst där.
Fördelar
Vet ej
Nackdelar
Vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra laganda
Sjuksköterska inom äldreomsorgen (Nuvarande anställd) –  Upplands Väsby Centrum11 oktober 2017
Trevlig arbetsmiljö.
Hög arbetsbelastning för ssk.
God samarbete mellan olika yrkeskategorier.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ingen vinnst drivande företag
Systemtekniker (Tidigare anställd) –  Stockholm31 augusti 2017
- jobbar 8-17
- många gånger ville utvecklas sig utan att få en resultat
- Den svåraste var att jobba utan något stöd och utveckling
- Den bästa var arbetstider och flexibilitet
- Lärde mig att hanterar alla dessa projekt och idéer för att användare kunde jobba bättre
Fördelar
statlig jobb
Nackdelar
för lite utveckling
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetskollegor
Barnskötare/boendehandledare/elevassistent (Nuvarande anställd) –  Bor i väsby kommun20 juni 2017
Har inte varit anställd så länge, svårt att ha fått en full bild av kommunen som arbetsgivare.
Fördelar
Pedagogiska luncher, närhet till hemmet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hej
arbetshandledare (Nuvarande anställd) –  Upplands-Väsby kommun23 januari 2017
jobbar inom vården sen 7 år tillbaka och har tröttnat. vill byta inriktning helt inom butik eller cafe.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Modersmålslärare (Nuvarande anställd) –  väsbyskolan16 mars 2016
Den bästa delen av jobbet är vi har snälla chef och kula arbetskollegor
Fördelar
grätis lunchar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Go out and do stuff!
Escort part time in Upplands Väsby (Nuvarande anställd) –  SE22 september 2015
Spending time with a disabled person is a fun thing to do, you get to talk to a person who see's the world in another perspective which is very different from your's. Dont have any co-workers because it is just you and the person you are taking care of and what we do... Hmm, whatever we wanna do. The task is to get the person to go out and have fun so we eat dinner, go to se a movie or perhaps just laying around at home and not doing anything at all and just relaxing.

The hardest part of the job is to figure out what to do and the most enjoyable is when you finally figured out what to do.
Fördelar
sociality, free traveling, free food.
Nackdelar
Not being able to work with it as a full time job.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig ibland jobba ute
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby19 juli 2015
Svåraste är att jobba med henne personlig assistent heltid
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 8Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Upplands Väsby kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 12 omdömen
54
42
34
22
10

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,5Kultur

Upplands Väsby kommun recensioner per plats