Trafikverket recensioner av medarbetare

Hittade 21 recensioner som matchade sökningen Se alla 22 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte bra jobb
Utredare truminventering (Tidigare anställd) –  Eskilstuna23 september 2019
Det var Jätte bra jobb under sex månader och jag hoppas att få chans och kommer tillbaka och jobbar på Trafikverket igen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsgivare.
Trafikinspektör/aspirant (Tidigare anställd) –  Jönköping11 september 2019
Bra arbetsmiljö och bra förmåner, trygg arbetsgivare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Erfaren?
Projektledare (Tidigare anställd) –  Solna26 augusti 2019
Är du duktig och har många års erfarenhet?
Om svaret är Ja bör du söka vidare. Företaget passar nyutexaminerade som vill prova sig fram. Om du har några några års erfarenhet blir det bara frustration att driva fram och utvecklas då många enheter har många år kvar att nå dit där du är.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ingenjör
Projektingenjör (Tidigare anställd) –  Göteborg17 juli 2019
Jag är noggrann fokusera mycket, jag gillar att arbeta och tillsammans.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
grym arbets plats
Praktik (Tidigare anställd) –  Malmö29 mars 2019
Här arbetade jag på ett projekt inför ett nytt signalsystem över hela Sveriges järnväg. Mitt uppdrag var att följa och medverka i arbetsuppgifter för en projektingenjör i exempelvis administration, ekonomi och projektledning.
Fördelar
gratis fika, flexibel arbetstider
Nackdelar
finns inte
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 158Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor bred & djup kompetens bland kollegor & bra chefer
Tekniknära förvaltare IT (Nuvarande anställd) –  Solna Stockholm11 mars 2019
En trygg anställning med
* bra närmaste chef
* flexibla arbetstiderna
* bra förmåner
* intern utbildningar
* möjlighet att byta jobb internt
Nackdelar
Långa beslutsvägar, många chefer, opersonligt, ojämn arbetsbelastningen, Stor och otymplig organisation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande miljö
Regional Direktör och Utvecklare (Tidigare anställd) –  Västsverige28 november 2018
Påverkar samhället,
Ständig utveckling,
Stor kunskap om logistik
Stor arbetsgivare
Jag lärde mig att se ändå närmare på logistikutveckling
Jag var en del av ledningen och jag fick vara med om ett stort förändrings projekt.
Fördelar
Trevliga och kunniga medarbetare
Nackdelar
Stor organisation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv arbetsmiljö
trafikplanerare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län15 oktober 2018
typisk arbersdag, jaag har lärt micket, bra ledning, roliga arbetsplatskultur, svåraste delen av jobbet
Fördelar
gratis kaffe
Nackdelar
inga förmåner i parkering
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlade arbete , ingen dag är lik den andra
Trafikledare järnväg (Tidigare anställd) –  Malmö27 september 2018
Omväxlade arbete
Möjlighet till andra arbetsuppgifter
Möjlighet till karriär inom verket
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Ingenjör, trafikverket (Tidigare anställd) –  Göteborg21 september 2018
Jag gillar jobb inom bygg område med roliga kompisar.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Inga förmånar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevliga kollegor, trevliga arbetsgivare, bra arbetsmiljö
Informationsvärd, Stockholm Central (Tidigare anställd) –  Stockholm15 september 2018
vi hjälpte människor att hitta bland annat till deras hotell, deras tåg och deras destinationer helt enkelt.
jag har lärt mig att tålamod är en viktig nyckel för att lyckas.

Det svåraste var när stressade eller arga personer som har t.ex missat sitt tåg kom fram till mig och börja skylla på att det är vårt fel. Men som sagt med tålamod allt löser sig.
Den bästa delen var nog när trevliga människor kom fram och tackar oss för jobbet vi gör
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbete
Trafikinspektör (Nuvarande anställd) –  Örebro26 augusti 2018
Hej jag har arbetat hela mitt vuxna liv med trafik och jag har summerat min erfarenhet och vill arbeta med utbildningen igen. Har mycke erfarenheter av yrket. Hoppas att hitta något som passar.
Fördelar
Mer semester
Nackdelar
Väldigt om ständigt. Fyrkantiga staten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rörligt arbetsmiljo,
Praktik 3 (Nuvarande anställd) –  Göteborg21 september 2017
Det var skönt och röligt.Det var en bra netverk för mi framtid.
Fördelar
En bra netverk for min framtid.
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Trafikobservatör (Tidigare anställd) –  Stockholm21 juli 2016
Jag trivdes med mina arbetsuppgifter och arbetskamrater.
Fördelar
Friskvårdsersättning
Nackdelar
Inga luncher
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En lärorik och trevlig arbetsplats
Arbetade som tekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg18 september 2015
Jag lärde mig bl.a driftning av rikitgt stora system då vi hade datoahallen i byggnaden. Mina kollegor var trevliga och hjälpsamma. Den svåraste delen av arbetet var att det var landstäckande och den bästa delen av arbetet var att det var intressant och lärorikt, framförallt stort då det var landstäckande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sun kodare
HR-administratör (Tidigare anställd) –  Göteborg, O18 augusti 2015
Ta en utbildning och räkna ut genom ett avancerat system vilken kod den personen har.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 23Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Intern säkerhet (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB31 mars 2015
Trafikverket är en mycket trevlig och givande arbetsplats. Då det är en stor myndighet har man möjlighet att jobba med många olika arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 7Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt, roligt och krävande
Kommunikatör (Tidigare anställd) –  Solna12 september 2014
Under en arbetsdag kan flera olika arbetsuppgifter förekomma, beroende av vad som händer i kommunikationsvärlden.

Där finns stora utvecklingsmöjligheter, bra arbetsledning, och stora variationer vad gäller arbetsuppgifter inom olika projekt.
Fördelar
Variation och utveckling.
Nackdelar
Svårt att hitta nackdelar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Projektledare
Projektledare/Samordnare (Tidigare anställd) –  Borlänge17 mars 2014
Produktiv och rolig arbetsplats där det hände mycket. En bra arbetsplats med mycket kompetens inom många olika områden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig, energisk, utåtriktad organisation!
HR (Tidigare anställd) –  Stockholm27 oktober 2013
En fantastiskt miljö med kreativa människor som förstår sitt uppdrag. Gemenskap, arbetsglädje och respekt för varandras kunskaper, en förutsättning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 7Rapportera

Se fler Trafikverket recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Trafikverket. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 22 omdömen
511
46
34
20
11

Betyg per kategori

4,1Balans mellan arbete och privatliv
4,2Kompensation/Förmåner
4,1Arbetstrygghet/Befordran
4,1Ledarskap
3,9Kultur

Trafikverket recensioner per plats