Recensioner från anställda på Telia Company

Hittade 116 recensioner som matchade sökningen Visa alla 153 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dåligt företag
SUPPORT (Tidigare anställd) –  Luleå24 februari 2020
Dålig lön, dåliga arbetstider, man blev uttråkad där
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Otrygg plats
Suport (Tidigare anställd) –  Sundsvall30 december 2019
Företaget tar inte hand om sina anställda. Du Kan närsomhelst bli varslad oavsett om du ha ett kontrakt 6månader. Dålig dag får du inte ha det är bara att leverera.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressful place, a lot to do and a lot of Chaos
Technical Support Engineer (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun3 december 2019
Indeed is a great place to learn, but only for a couple of years.
Specially the CSC area is not that much respected, therefore you feel your area is the one that has to be in charge of every problem no one knows how to deal with.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
chefskonsult
rådgivning till ledningsgruppen (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 november 2019
En typisk dag skulle innebära mycket data analys, presentation förberedelser och möte med olika gruppchefer eller specialister.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra erfarenhet
Supporttekniker (Nuvarande anställd) –  Luleå27 november 2019
Bra erfarenhet i livet. Utmanat min stresstålighet, tålamod, bekvämlighetszon.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats
Process Expert, Payments (Nuvarande anställd) –  Solna22 november 2019
Bra och avslappnad arbetsplatskultur. Flexibla arbetstider och frihet under ansvar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Extremt själviskt företag
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Göteborg14 november 2019
Efter jag vart här 1 år har det vart den sämsta arbetsplatsen jag någonsin kunnat tänka mig. Det börjar med att de anställer timanställda och lovar dom fast anställning senare, vilket aldrig kommer hända. Du får 2 dagars utbildning som du inte lär dig någonting på sedan får du lära dig allting helt själv. Sedan börjar man i butiken och kunderna kommer in i butiken. Varje dag får man skäll av kunder för att företaget gör ett pissigt jobb. Höjer priserna, fulsäljer, vägrar hjälpa befintliga kunder då allt handlar om nya kunder och deras kundtjänst som har väntetid på 5timmar vägrar hjälpa kunderna eller väldigt ofta faktiskt lägger på luren på kunden. Samtidigt som man försöker hjälpa kunderna så har man en budget att man måste sälja för helt sjuka mål varje dag, når du inte det varje dag i en månad får du ingen provision alls, och då står du där med en helt sjukt låg lön. Cheferna i butikerna är folk som aldrig vart i butik innan och inte vet hur det fungerar, de sitter bokstavligt talat och rullar tummarna om dagarna och tjatar om hur man måste sälja mer, men inte hur.
Kort sagt, börja inte jobba här.
Fördelar
personalabonnemang och sjukt härliga kollegor
Nackdelar
helt ärligt, allt annat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Osäkert och dålig kultur
Service Quality Manager (Tidigare anställd) –  Solna jönköping23 oktober 2019
Ett företag med mycket visioner men liten respekt för anställda . Låga löner med jämförelse av liknande titlar på andra företag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fantastisk arbetsplats
Head of Region Mitt Retail (Nuvarande anställd) –  Solna4 oktober 2019
En fantastisk arbetsgivare som ger alla möjligheter att få växa i sin egen takt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Hög teknisk nivå
Applikationstekniker (Nuvarande anställd) –  Malmö19 september 2019
Som den största telekomoperatören i sverige ligger Telia i framkant tekniskt, 5G står runt hörnet och anläggningarna är på gång.
Fördelar
Tjänstelur inkluderat obegränsat av allt.
Nackdelar
Stressigt, hög arbetsbelastning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var ett trevligt företag.
Teletekniker/Felspecialist (Tidigare anställd) –  Borlänge28 juli 2019
Jag har själv jobbat åt dom i 20år tidigare, och det var ett bra företag med mycket trevligt o spännande jobb o arbetskompisar.
Men det blev annorlunda på 90-talet när det inte längre var statligt.
Jag var kvar 1992 o 1996 när uppsägningarna var störst.
Fördelar
Bra och snabba jobb, bl.a vid kunderna.
Nackdelar
Lite mycket övertidsjobb.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lite rörig arbetsmiljö
Maintenance manager (Tidigare anställd) –  Stockholm18 juli 2019
Har ett öppet kontorslandskap som kan uppfattas lite rörigt. Arbetsmoralen är dock hög och en stor frihet finns i arbetssätt.
Ledningen försöker så gått det går att få bort den gamla Televerkskulturen, vilket man kommit en bra bit på.
Arbetar mycket med nya arbetsredskap för att förbättra produktiviteten och för att minska resandet.
Fördelar
Frihet under ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Productive and fun workplace
Business Controller (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun24 juni 2019
Good management, fun atmosphere, and good support as well as growth opportunities within the company.
People are friendly, and the workforce is diverse.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorikt, spännande
Administratör (Tidigare anställd) –  Linköping29 maj 2019
Har lärt mig mycket om administration och att vara noggrann. Jag tycker att arbetsdagarna är lärorika och gillar verkligen kulturen inom företaget då alla kollegor är trevliga och man känner sig som en i gänget. Arbetsmiljön är verkligen toppbetyg med ljusa och moderna färger och mycket yta som man kan röra sig på. Den svåraste delen med jobbet är när det kommer in ärenden som är väldigt otydliga och innehåller ytterst lite information. Den bästa delen av jobbet är all den erfarenhet som jag fått under tiden och verkligen utvecklat en förståelse för hur ett administrativt jobb fungerar och hur alla system hänger ihop osv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Spännande bolag
Chief Business Controller (Tidigare anställd) –  Stockholm8 maj 2019
Fast telefoni och fasta förbindelser var då mycket större än i dag men det var en intressant miljö med många utvecklingsmöjligheter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktivt
Fältsäljare mot villa kunder (fiber) (Tidigare anställd) –  Stockholms Län29 april 2019
Jag arbetade under min tid som fältsäljare med att bearbeta villa kunder runt om i Sverige.

Bästa delen av mitt jobb var kundkontakten samt att jag fick besöka många olika delar av vårat avlånga land.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Good place
It support agent (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun22 november 2018
Work , talk to customers, help them with problems, Eat fruit and go home
be happy

i liked this job alot. management was super nice. and the education was awesome
Fördelar
fruits every day
Nackdelar
no cons
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö
Prao butikssäljare (Tidigare anställd) –  Skövde20 november 2018
Kul att prova på och jobba som butikssäljare, prata mycket med människor och prata om telefoner och teknik som jag är intresserad utav.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra arbetsmiljö
Fibernätstekniker (Tidigare anställd) –  tekniker7 november 2018
jobbar med att dra kablar och sedan installera fiber hemma hos folk.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
New Telecom
Orderhandläggare av molnbaserade växellösningar (Tidigare anställd) –  Malmö6 november 2018
Ständiga förändringar, ser möjligheter, fokus på framtiden.
Fördelar
Möjligheter till utveckling
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Telia Company. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 153 omdömen
535
467
336
28
17

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,5Kultur