Telenor recensioner av medarbetare

Hittade 19 recensioner som matchade sökningen Se alla 219 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dåligt jobb
Customer service (Tidigare anställd) –  Göteborg1 oktober 2019
Jobbade inom kundservice via telefon.
Dåliga arbetsförhållanden med en lön på 10 000 kr per månad för heltidsanställda.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Account Manager (Nuvarande anställd) –  Solna kommun31 maj 2019
många projekt och förändringar, osäker framtid ,men trevlig arbets miljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive fun place with best views of Stockholm
IT Specialist (Nuvarande anställd) –  Stockholm, Sweden11 juli 2018
A great place to work and a place were you really get to try out your own ideas. It is easy to speak with managers and the collegues are eager and great to work with
Fördelar
Great work environment
Nackdelar
Moving to Solna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och spännande utmaning
TF Butikschef (Tidigare anställd) –  Göteborg18 juni 2018
Som anställd på Telenor så är huvudsyftet att alltid göra kund nöjd, oavsett vad. Genom det dagliga kundmötet samt varierande uppgifter så har jag under mina år här lärt mig otroligt mycket om andra, om säljteknik men framförallt om mig själv.
Jag har gått ett flertal kurser i personlig utveckling som fått mig att växa som människa och varje dag är minst lika rolig och spännande som den tidigare.
Fördelar
Bra löneförmåner, hälsobidrag
Nackdelar
Lite teambuildingaktiviteter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ostruktur
Senior Project Manager (Nuvarande anställd) –  Karlskrona18 mars 2018
Många sköna arbetskamrater, därav så många år.
Ostruktur i införandet av förändringar, och många svaga ledare.
Jag har haft förmånen att driva många komplexa och roliga projekt.
Fördelar
Flexibel arbetsplats
Nackdelar
Svagt ledarskap mellannivåer
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra stämmning
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar18 februari 2018
Telenor Sverige AB är ett sort företag med många anställda. Stämningen är väldigt viktigt eftersom det jobbar många personer vissa väldigt unga och många äldre.
Fördelar
Kollegor
Nackdelar
Provisionsmodeller
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Press
årets säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar6 november 2017
Väldigt mycket mål för den lönen man får hos sykes.
Fördelar
inget
Nackdelar
lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
God arbetsmiljö (kollegor)
Kundtjänst (Nuvarande anställd) –  Göteborg Lindholmen19 september 2017
God arbetsplats med härliga kollegor.
Extremt dålig planering och administration av ledningen på Sykes (Telenors kundtjänst).
Fördelar
God arbetsmiljö
Nackdelar
EXTREMT dålig administration och planering av VD och Chefer
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Really a good place to work over.
Consultant (Nuvarande anställd) –  Karlskrona13 juni 2017
Telenor provides a good work environment and there would be a great scope to improve the knowledge and experience.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och kul Arbetsplats
Kundservice (Tidigare anställd) –  Kalmar13 februari 2017
Tiden på Telenor har utvecklat mig som person och som säljare/kundservice medarbetare jag har fått lära mig olika metoder att bemöta olika personer som har olika "problem" och hur man ska ge dem deras bästa service,

Svåra delen av jobbet va att man aldrig fick träffa kunderna i verkligheten eftersom jag är riktig social av mig så var det lite svårt från första början

Bästa delen måste ha varit kollegorna och arbetsmiljön man kände sig verkligen motiverat och engagerat att ta sig till jobbet och slå sin rekord
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Göteborg11 november 2016
En typisk arbetsdag:
Arbetstid: 09:30-20:00 i nordstan, Göteborg.
Min titel är säljare. Det jag gör om dagarna är att jag säljer privata/företagslösningar till kunder inom telefoni och bredband.

Vad jag lärt mig:
Fått en grundlig utbildning inom säljmetodiken: Telenor Way of Work.

Ledning:
Enormt trevliga och framåt i ledningen, anledningen till varför jag söker nytt jobb är p.g.a intresset av att göra något nytt.

Arbetskollegor:
Kunde inte fått bättre kollegor som både ställer upp på det professionella planet liksom det privata.

Den svåraste delen av jobbet:
Väldigt svårt att "klättra" inom företaget - speciellt när jag vill syssla med just företagsförsäljning, b2b.

Den bästa delen med jobbet:
Fördelen att få jobba med människor samt kollegorna.


Läs mitt CV för mer information!
Fördelar
Arbeta med företagskunder
Nackdelar
Arbetstider (10:00-20:00)
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb bra erfarenheter
Business Operation and Customer Service (Nuvarande anställd) –  Karlskrona6 juli 2016
Bra arbetsplats med möjligheter att avancera och utbilda sig inom koncernen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärdomsfull erfarenhet
Säljande kundtjänstmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Kalmar,13 oktober 2015
Kundtjänst över telefon är inte till för alla. Vikten av kunskap och tålamod, men framför allt service är vad den arbetsplatsen hade som krav.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Driv, målfokus
Säljare i butik (Nuvarande anställd) –  Burlöv12 maj 2015
Telenor är ett företag med mycket driv, bra löner och man känner sig väl omhändertagen.

Efter snart 9 år på¨företaget vill jag flyga vidare och utveckla mig som säljare.
Fördelar
Bra bonus
Nackdelar
Svårt att utvecklas
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande och roligt jobb med mycket eget ansvar och kundkontakter.
Leveransadministratör (Tidigare anställd) –  Kalmar26 mars 2015
Mina arbetsuppgifter har bland annat bestått i:
Kontakt med våra svarsservice-kunder via telefon och mail. Administration och uppdateringar i vårt hänvisnings-system, så att informationen för telefonisterna är aktuell. Support och felanmälan av system. In-försäljning av våra växel-tjänster till intresserade kunder. Klagomålshantering och kvalitetsförbättringar. Hantera avtal och svara på kundernas fakturafrågor. Arbetet har skett i nära samarbete med mina tre kollegor.

Jag har upplevt det väldigt positivt och roligt att jobba på Telenor och kan rekommendera Telenor som ett bra företag att jobba för.
Fördelar
Gratis frukt och kaffe. Förmånliga abonnemang för mobil, data och hemtelefoni
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hej
Säljare/säljledare (Tidigare anställd) –  Västerås26 mars 2015
En bra arbetsplats med ett bra företag i ryggen som finns där för dem anställda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lugn och positiv arbetsmiljö
Kundtjänstagent (Tidigare anställd) –  Karlskrona25 maj 2014
En vanlig arbetsdag bestod av att ta emot samtal i kundtjänst och hjälpa kunderna på bästa sätt. Ibland satt man även med administrativt arbete.

Jag har lärt mig att på ett lugn och kontrollerat sätt hjälpa personer att komma fram till en lösning som passar både kund och företag.
Även om personer ibland kunde vara frustrerade så måste man ta de på ett väldigt lugnt och respektfullt sätt.

Både ledning och arbetskollegorna var toppen!

Den svåraste delen av jobbet var att alltid försöka göra kunder så nöjda som möjligt, även om det de ville var näst intill omöjligt för företaget att genomföra.

Det bästa med jobbet var att man lärde sig väldigt mycket och att man fick så mycket postivit feedback när saker gick bra, både av ledning, kollegor och kunder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Teknikintensiv arbetsplats med snabba förändringar pga en rörlig marknad.
Kundservice (Tidigare anställd) –  Karlskrona6 februari 2013
Mycket kundkontakt, snabba förändringar pga marknaden och den stora konkurrensen. Trevliga och kunniga kolleger.Det bästa är kundkontakten.
Fördelar
fria parkeringsplatser, gratis kaffe och frukt. personalabonnemang.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera

Se fler Telenor recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Telenor. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 219 omdömen
592
481
334
28
14

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,9Ledarskap
4,1Kultur