Tele2 recensioner av medarbetare

Visar alla 27 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket fint kontor
Cisco UC Tekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2019
jag jobbar mest med felsökning hos våra kunders växlar vilket är nya utmaningar hela tiden. Jag trivs mycket bra med detta då det hela tiden utvecklas inom området.

Jag har lärt mig att tillsammans är vi starka

Vi har en ny ledning där jag är kluven
Bästa delen är just mina uppgifter, mina kunder och kollegor

Jag trivs mycket bra med friheten att kunna välja att kombinera arbetet med att vara på både kontoret och att sitta på distans
Nackdelar
dyr parkering
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Riktigt illa
Teknisk support (Nuvarande anställd) –  Örnsköldsviks kommun12 april 2019
Ledarna är värdelös och dem sparkar folk hej vilt.
Fördelar
Bistro
Nackdelar
Det dem lovar stämmer ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tele2 är bra bolag som drivs av sina värderingar.
District Manager (Tidigare anställd) –  Mellan Sverige26 mars 2019
Tele2 är bra bolag som drivs av sina värderingar. Har kund och framtiden i fokus kommer att gå in i en ny tid tillsammans med Comhem.
Fördelar
Kultur
Nackdelar
Arbetstrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
God gemenskap i snabbrörlig bransch
Kommunikatör (Nuvarande anställd) –  Sundsvall24 oktober 2018
Com Hem är ett företag där det är lätt att driva frågor då beslutsvägarna är korta. God stämning och alla hjälper varandra.

Ett företag i ständig förändring där omorganisationerna sker med jämna mellanrum.
Fördelar
Personalförmån på TV och bredband, friskvårdsförmån m.m.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Projekt medarbeider
Projekt medarbeider (Tidigare anställd) –  Stockholm Sverige26 september 2018
Jobben var å migrere kunder fra 2 gamle systemer till en ny system, det var Corporate og ikke privat kunder så det krevte mye mer arbeid enn å bare ringe til en person og flytte over den. Det var snakk og store og små firmar dær små firma kunne bestå av 1 ansatt og store firma mer enn 500 ansatte. Jobben var ikke bare å flytte de till nye systemet men også se til at alle telefon numrene som fins står på denne firmaen skal fungere.
Fördelar
2 timers lunsj
Nackdelar
kort projekt tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Web Application
Test Specialist (Tidigare anställd) –  Kista17 september 2018
Project name : New Commerce platform(NCP)

User : Customer care, Residential, Student, Kids & Senior store

Functionality: NCP allows subscriptions like “New”, “Prolong”, “Port(Change the operator)” & “Convert” (Tele2 & Comviq)
Mobile, iPads, Tablet, accessories & HVM
Subscriptions (3GB,8GB,15GB,30GB & unlimited)
MBB(40GB,200GB,400GB)

Test Verktyg
JSON on Swagger, Kibana
Steps Recorder

Test management Tool
Jira
TestRail

Test Environment
• Magento stage
• NCP-system
• CAPI
• Seibel
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig stämning i fin miljö
Chef för Receptionen & Vaktmästeri (Tidigare anställd) –  Härnösand28 augusti 2018
Ingen dag är den andra lik. Varierande arbetsuppgifter. Bra möjligheter att avancera. Fantastiska lokaler.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga arbetsplats
Extra säljare i alla butiker (Tidigare anställd) –  Göteborg2 augusti 2018
Dagliga kundbesök.

Här lär du dig att bemöta kunder kontinuerligt, vara delaktig i tävlingar samt att få utbildningar via företaget och deras samarbetspartners.
Fördelar
Tävlingar, kundbemötande
Nackdelar
ingfa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stort men rätt bra
Systemförvaltare/System Administrator (Tidigare anställd) –  Kista4 maj 2018
Stort företag med amerikansk ganska trist syn på arbete och människor men de flesta människorna är jättebra. Prestigelöst ända upp i toppen. Bra kollektivavtal. Ingen konst på väggarna. En elak chef som brukar bära knallblå klänning. Undvik hen. De andra fyra cheferna jag hade under min tre år där var mkt kompetenta och bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm6 november 2017
Spännande arbetsplats, moderniserad och teknikintresserad arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundservice jobb i högt tempo
Kundsupport (Tidigare anställd) –  Karlskoga12 oktober 2017
Roligt arbete med varierade uppgifter. Jag fick mycket datorvana
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
energigivande och öppen atmosfär
Avtal och site administratör (Nuvarande anställd) –  Kista9 oktober 2017
En av ledorden på Tele2 är flexibilitet. Framåtanda, nöjda kunder
Fördelar
Bra hälsoförmåner, Rikskortet
Nackdelar
Mycket förändringar som kan skapa oro
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ganska roligt.
Säljare (Tidigare anställd) –  Göteborg3 oktober 2017
Det var väldigt intressant att resa runt i hela Sverige och stifta bekantskap med nya miljöer.
Fördelar
Bra bonus till en början.
Nackdelar
Senare fick hubbr som sålde åt telia ekonomiska problem jag fick stanna kvar, men många fick sluta.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsgivare och spännande uppdrag
Verksamhetskonsult och Coach (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 september 2017
Har trivts fantastisk bra i mina coach/konsultuppdrag på Tele2, har fått stort mandat och spännande grupper att arbeta med.
Har även en kund kvar.
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
aktiv
Säljare (Tidigare anställd) –  Örebro län , Degersfors28 juli 2017
Jag önskar att få jobba i Tele 2 . Jag är väldigt intresserad av de . jag har lätt att lära in saker .
Fördelar
Grattis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 9Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och roligt
3rd line support (Tidigare anställd) –  Kista16 juli 2017
Ett roligt och spännande företag i framkant. Vill man jobba med snabba kast för att knycka marknadsandelar från framför allt Telia ska man jobba på Tele2
Fördelar
Väldigt offensivt. Snabb utveckling
Nackdelar
Lansering innan sluttestning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Telemarketing...
Kommunikatör (Tidigare anställd) –  Örnsköldsvik21 juni 2017
Roligt arbete när det gäller supportdelen men Comhem är ett Telemarketing företag utan att erkänna det.
I princip är målet att kunden skall ha fler tjänster när de lägger på, så målet för supporten är att sälja, inte att hjälpa, detta pressas uppifrån från chefer som inte kan relatera då de aldrig suttit i telefonen.
Fördelar
Massage, Bra Schema
Nackdelar
Ledningen är Giriga och tänker bara på pengar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
The Leaders and Staff are very competent.
Sales Coach and Consultant (Tidigare anställd) –  Härnösand, Sweden31 maj 2017
Easy to make a good income by being a good salesman. The career advancement is great too and the staff benefits are good aswell.
The working are hours are reasonable.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbestplats där det alltid händer något
Leverans och utbildningskoordinator (Nuvarande anställd) –  Kista15 september 2016
Tele2 är under ständig rörelse. Det är alltid något nytt på gång och det gäller att vara flexibel och öppen för förändringar.
Bra blandning av personer som arbetar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tempofyllt, givande.
Door-to-door säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholms län14 juni 2016
En vanlig dag kommer jag in till kontoret och alla kollegor hälsar på varandra och ger komplimanger om diverse saker för att börja dagen med lite självförtroende-boost. Mycket kul då vi ska ut på fält senare och knacka dörrar där vi ska träffa främmande människor och försöka charma dessa. Då hjälper det att må på topp.

Cheferna pressar hårt men detta gillar jag, det svåraste är att få kunden att skriva avtalet där på plats och det lättaste är att charma.
Nackdelar
Mycket långa resvägar och kostnaderna för dessa osv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Tele2. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 27 omdömen
511
49
35
21
11

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,9Kultur