Tele2 recensioner av medarbetare

Hittade 36 recensioner som matchade sökningen Se alla 65 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hög arbetsbelastning
Implementation Manager (Tidigare anställd) –  Stockholm17 oktober 2019
En hög arbetsbelastning som inte lättade, avsaknad av styrmedel. Fantastiska kollegor som kämpade heroiskt.
Nackdelar
Brist på effektivt ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
I like this kind of job
Fiber optic splicer (Tidigare anställd) –  Stockholm3 augusti 2019
Tele2 AB is a European telecommunications operator headquartered in the Kista Science City, Stockholm, Sweden. It is a major telephone operator in the Nordic and Baltic countries and an alternative provider in many others, with about 17 million customers in 8 countries.
Fördelar
Stability work for long terms
Nackdelar
Non
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Snäppet under helt okej
B2B kundtjänst (Nuvarande anställd) –  Kista17 juli 2019
- 1 månads utbildning i systemen, tyvärr räcker inte detta helt och hållet då när du väl kommer ut i arbetet kommer vara tvungen att sitta och fråga en driftledare som sällan har tid. Du förväntas lösa ärenden du inte haft någon utbildning i utan att fråga men samtidigt göra saker rätt vilket är helt absurt då man får orättvis och hård feedback från sin chef.
- Kulturen i avdelningarna är uppdelat, ingen team spirit alls och även internt i avdelningarna är människor inte alls hjälpsamma eller inkluderande. Här kan du inte förvänta dig bli vänner med kollegorna om inte du redan känner någon på plats vilket är synd med tanke på att det är bara ungdomar som jobbar.
-Otroligt låg lön med tanke på marknadslönerna som finns ute, inte värt. Cheferna och utbildarna bryr sig inte alls i att upplysa om förmåner som finns på företaget eller hur man får hjälp för att ta del av dessa.
-En bit från både pendeltåg och tunnelbana så förvänta dig att promenera i hård vind och snö/regn under vintermånaderna. Just det! Du kommer bli ombedd att åka 3 tåg tidigare trots att du inte får betalt om du kommer i tid vilket inte är ok.
Fördelar
Mycket bra erfarenhet för att kunna få bättre jobb
Nackdelar
Lön, läge, kultur
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket fint kontor
Cisco UC Tekniker (Tidigare anställd) –  Göteborg11 juni 2019
jag jobbar mest med felsökning hos våra kunders växlar vilket är nya utmaningar hela tiden. Jag trivs mycket bra med detta då det hela tiden utvecklas inom området.

Jag har lärt mig att tillsammans är vi starka

Vi har en ny ledning där jag är kluven
Bästa delen är just mina uppgifter, mina kunder och kollegor

Jag trivs mycket bra med friheten att kunna välja att kombinera arbetet med att vara på både kontoret och att sitta på distans
Nackdelar
dyr parkering
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Riktigt illa
Teknisk support (Nuvarande anställd) –  Örnsköldsviks kommun12 april 2019
Ledarna är värdelös och dem sparkar folk hej vilt.
Fördelar
Bistro
Nackdelar
Det dem lovar stämmer ej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tele2 är bra bolag som drivs av sina värderingar.
District Manager (Tidigare anställd) –  Mellan Sverige26 mars 2019
Tele2 är bra bolag som drivs av sina värderingar. Har kund och framtiden i fokus kommer att gå in i en ny tid tillsammans med Comhem.
Fördelar
Kultur
Nackdelar
Arbetstrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
God gemenskap i snabbrörlig bransch
Kommunikatör (Nuvarande anställd) –  Sundsvall24 oktober 2018
Com Hem är ett företag där det är lätt att driva frågor då beslutsvägarna är korta. God stämning och alla hjälper varandra.

Ett företag i ständig förändring där omorganisationerna sker med jämna mellanrum.
Fördelar
Personalförmån på TV och bredband, friskvårdsförmån m.m.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Projekt medarbeider
Projekt medarbeider (Tidigare anställd) –  Stockholm Sverige26 september 2018
Jobben var å migrere kunder fra 2 gamle systemer till en ny system, det var Corporate og ikke privat kunder så det krevte mye mer arbeid enn å bare ringe til en person og flytte over den. Det var snakk og store og små firmar dær små firma kunne bestå av 1 ansatt og store firma mer enn 500 ansatte. Jobben var ikke bare å flytte de till nye systemet men også se til at alle telefon numrene som fins står på denne firmaen skal fungere.
Fördelar
2 timers lunsj
Nackdelar
kort projekt tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Web Application
Test Specialist (Tidigare anställd) –  Kista17 september 2018
Project name : New Commerce platform(NCP)

User : Customer care, Residential, Student, Kids & Senior store

Functionality: NCP allows subscriptions like “New”, “Prolong”, “Port(Change the operator)” & “Convert” (Tele2 & Comviq)
Mobile, iPads, Tablet, accessories & HVM
Subscriptions (3GB,8GB,15GB,30GB & unlimited)
MBB(40GB,200GB,400GB)

Test Verktyg
JSON on Swagger, Kibana
Steps Recorder

Test management Tool
Jira
TestRail

Test Environment
• Magento stage
• NCP-system
• CAPI
• Seibel
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig stämning i fin miljö
Chef för Receptionen & Vaktmästeri (Tidigare anställd) –  Härnösand28 augusti 2018
Ingen dag är den andra lik. Varierande arbetsuppgifter. Bra möjligheter att avancera. Fantastiska lokaler.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga arbetsplats
Extra säljare i alla butiker (Tidigare anställd) –  Göteborg2 augusti 2018
Dagliga kundbesök.

Här lär du dig att bemöta kunder kontinuerligt, vara delaktig i tävlingar samt att få utbildningar via företaget och deras samarbetspartners.
Fördelar
Tävlingar, kundbemötande
Nackdelar
ingfa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun and enjoyable work place
Solutions Architect (Nuvarande anställd) –  Stockholm25 juni 2018
Its very flexible and fun place to work. Very easy to communicate with team and cross-functional members. The work environment is awesome and provided with all the challenges and opportunities to excel.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stort men rätt bra
Systemförvaltare/System Administrator (Tidigare anställd) –  Kista4 maj 2018
Stort företag med amerikansk ganska trist syn på arbete och människor men de flesta människorna är jättebra. Prestigelöst ända upp i toppen. Bra kollektivavtal. Ingen konst på väggarna. En elak chef som brukar bära knallblå klänning. Undvik hen. De andra fyra cheferna jag hade under min tre år där var mkt kompetenta och bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Säljare
Säljare (Tidigare anställd) –  Stockholm13 april 2018
Ansökan/Cv


Namn:Ted Pettersson


Personnr:1974-05-15-1650


Adress:16258 Vällingby


Mobil:0768-974780


E-Postadress:tedpettersson9@hotmail.com


Presentation


Hej !


Mitt namn är Ted Pettersson och jag söker


Anställning hos er som: Säljare


Som: Säljare


Yrke: Säljare

Arbetsort:Stockholm

Ansökan


Jag har arbetat båda på Ericsson Access i Kista samt Ericsson Telecom i Norrköping


Och i Ericsson och Ericsson Nynäshamn.


Mina arbetsuppgifter bestod i att testa Edge,2g-4g samt Axe De andra utbildningar jag gått och jobbat med är


blandat annat


Data,Projekt/Projektledning,Testare/Testledare och Instruktör/Teamledare Pedagogik och handledare&instruktions metodik, Produkt och kännedom som jag även jag har jobbat med. Jag har även


gedigen Datakunskaper i samtliga windows program och office Program som jag fick lära mig på Ericsson och på.Ericsson


lärde jag mig att snabbt att hitta olika lösningar och mina kollegor upplevde mig som positiv och initiativrik både team och enskilt arbete.Och på min fritid upptas av mina vänner samt av att gå sats och gå se på fotboll eller ishockey. Se vidare under ytterligare information gällande mina utbildningar samt arbetsuppgifter Referenser lämnas givetvis när så önskas





Mvh Ted Pettersson





MOBIL/SYSTEM UTBILDNINGAR


Bts=base Transciver,E-Station,bsc=base Station Controller,Pcs=product Customer Ericsson-developed Pc software tool,Unit,Gprs:Genaral Packaget Radio service,Antenna near products


Control Packet Control Unit,pcu=packet,Station
  mer... bsc=base station controller,product


Customer Support,Tems=Tems Cellplanner Universal,the new Gsm/Tdma UPc,Voice omc=Operational Maintenance Centre.


Axe=Analogt-växel-System,GsmGlobalt System för mobil Kommunikation,Gprs:General packet radio service TdmaTimeDivison Multiple Access,


E-Tacs ETacs,Extended Total Access Communications,Gsm-R-Global System for Mobile Communications-Railwas,


E-Gsm-Extended Global system for mobil,WCDMA-Wideband Code Divison Multiple Access


EDGE-Enhanced Data rates for Global Evolution,UMTS-Universal Mobile Telecommunications system,


D-Amps-Digtal Advanced Mobile Phone System,


CDMA-Divison Multiple Access,Amps-Advanced Mobile Phone System (Amps)





Språk


Svenska,Engelska


Flytande och Skrivade





Mina Utbildningar


Isbergsgymnasiet Yrkes Linje i Oxelösund


2år som Styr och Regler mekaniker 90-92


1år som Industrielktriker utbildningar 92-93





Yrkeskompetenser:1987-90 Människan och fritiden (Ledarutb,Instruktörsutb,Projektledareutb,Pedagogik&Instruktionsmetodik,Handledare,tränarutb,domarutb,scenutb,Interjuvutb.





Arbetsledarerfarenhet,Confinguration


Management,Produktionsplanering,Produktionsteknik,Produkt och systemkännedom (för tekniker)arbetsteknik,pedagogik&Instruktionsmetodik,Projektledarutbildning,Produktspecifikoner


support,Projkledare samt mötesteknik,Instruktörsutb,Gruppdynamik& Teamträning,Scenutb,Interjuvutb


Det är en ledarutbildning som hade inriktning för teamledare och support i denna utbildning ingår


:Handledning,teamleding,Instruktörutblidning,ledarutbildning riktad mot support ,projektledare samt mötesteknik.Scenutb,Interjuvutb.





JAG HAR VARIT PÅ DOM HÄR FÖRETAGEN


1.Ssab Oxelösund 1990-1993


Styr o Regler och Elektriker och murar


2.Ericsson Telecom AB (Lm Ericsson Norrköping


Operatör,Lödmaskin,Testare


3.Ericsson Radio Access AB (Kista Stockholm)


Operatör,Testare/Testledare instruktör/Teamledare Handledare projektledare


4.Ericsson Nynäshamnfabriken


Åkte till nynäshamn och lärde ut 3g 1999


5.Antenn Consulting AB (Stockholm) 2002-2003


1st Line Support Data


6.Alma folkhögskola Lijeholmen 2009-08-05-2011-08-04


Nätverktekniker


7.Tele2 (Stockholm)


Dörrförsäljare


8.Jobbfabriken (solna) 2013-10-02-2014-04-01


9.Data,Projektarbete


10.sobab (Bergshamra)2014-01-29-2014-06-30


Installatör av Datorer


11.Dj Dagens Jobb (Stockholm) 2014-08-18-2015-09-18


Missing people Sweden,Projektledare event


Datautbilningar från Ericsson





Datautbildningar Från Ericsson AB


Och dom andra företagen som jag har uttnyttjat min kunskaper i och som jag har varit på har jag också hjälpt till att glädja många andra som behöver hjälp i olika saker har jag också jobbat med olika saker på dom olika företagen.


Ericsson Radio Access,Kista 1997-2003 Operatör,Testare,Testledare,Instruktör/Teamledare Projektledare,Handledare,Pedagogik instruktionsn metodik/produkt system kännedom datakunskaper windows-95-windows-10 och Mac-Linux och office programmen som jag kan och gjort.


Databasanvändning, Databasadministration, Databaser Nätverksoperativ Unix,Windows 2000 Server


2003,2008 Windows NT Server,Windows,Nt Workstation


Ecdl:Windows 2000,Access 97,Nätverkstjänster,Allmän-It,Ecdl Diplom,Aite.


It-Certificate:Basic,It-Kunskap,Windows,Word,Excel,Powerpoint,Outlook Web Browser





Dataprogram och Informationsökning,


Informationssökning,internet / Intranet,Linux,Html-editor Webbtjänster, Operativsystem,dos,Windows,Ordbehandlingsprogram,Ami pro/word


Programmmeringsverktyg:Basic,C,C++,java,java-script,java-bulider,Visual basic,Lan manager,Firfox-utb,Auto-cad,Data pc och office programmen och mac dator.


Och på dom andra företagen har jag också jobbat med dom här sakerna och försökt att utnyttja mina och hjälpa till att glädja många andra företag och med mina kunskaper som behöver min hjälp.


Ericsson Radio Access Kista 1997-2003


Operatör,Testare/Testledare, Instruktions metodik/Produkt System kännedomDatakunskaper med windows programmen och office programmen och olika mac programmen


Data baser


Windows


2000 server 2003 och 2008


Yrkeskompetenser: Servicearbete i elektronik ,Installation och underhåll i elektronikproduktion


Datorstyrda reglersystem och Robotteknik industriella och styrsystem,Radioelktronik,radioteknik,Telekommunikantion,Teleteknik,Analog,elektronik, mätteknik,tillverkning,tillverkningsdokumentation,varumärkesutveckling it-support coop sweden





Ca 1-40 eller mera


1.Grundskola 1981-09-01-1990-06-30


2.2- gymnasium, El-teletekniknisklinje 1990-09-01-1992-06-30


3.industriell Elteknik påbyggnadsutb 1992-09-01-1993-06-30


4.ungdomspraktik på SSAB Oxelösund 1995-01-01-1996-01-01


5.Ericsson Telecom AB,Operatör,Testare Norrkoping. 1996-01-01-1997-08-30


6.Ericsson radio Acess AB Operatör,Testare/Testledare och Projektledare/Instruktör och Teamledare handledare. 1996-2002


7.Antenn consulting AB 2002-11-01-2003-10-31


8. Tele kompetens 2007-09--06-2007-09-13


9. Can Communication it-support 2008-09-18-2008-09-30


10. Alma folkhögskola som (NätverksTekniker)2009-08-05-2011-08-04


11.Tele 2 Säljare 2011-12-01-2012-05-12


12. Maximo 2001-03-22


13. Mcpa Linear Amp II inermediate 2001-01-17


14. Rsa web game (projektledare utb) 2001-11-29


15.intermoduliontsmätning 2000-11-07


16.Pedagogik&Instrukionsmedtodik 2000-11-07


17.spektrumanalys 1 2000-10-31


18.esd-kurs 2000-10-25


19.Grundläggande-RF-MÄTTEKNIK 2000-10-10


20. MCPA Linear Power Amp I-Introduction 2000-08-24


21. Grundkurs i Radioelktronik & mätteknik 2000-06-06


22. Produkt-och Systemkännedom 2000-06-06


23. förberedande Mätteknik 2000-05-22


24..Grundutbildning i Säkerhet 2000-06-05


25.Gruppdynamik & Teamträning 2000-05-22


25.Ergonomi & Arbetsmiljö 2000-05-15


26.Kabel och Kontakthantering 1999-11-22


27.Miljöutbildning 1999-09-15


28.Kvalitetspel inom Rsa 1999-03-02


29.Lödskolan Steg 3 Avsynings kurs 1998-05-11


30.Just in Time 1998-01-13


31.Bartrack grundutb 1998-01-01


32.Qsp för operatörer 1998-01-01


33.Matrialhantering 1997-11-18


34.Introduktionsträff 1997-11-03


35.Skyddsombud 1997-1998


36.Tillverkningsdokumentation grund 1997-01-01


37.C:M Grundutb 2000-02-01


38.Lödning förnyat Certifikat
  mindre
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm6 november 2017
Spännande arbetsplats, moderniserad och teknikintresserad arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundservice jobb i högt tempo
Kundsupport (Tidigare anställd) –  Karlskoga12 oktober 2017
Roligt arbete med varierade uppgifter. Jag fick mycket datorvana
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
energigivande och öppen atmosfär
Avtal och site administratör (Nuvarande anställd) –  Kista9 oktober 2017
En av ledorden på Tele2 är flexibilitet. Framåtanda, nöjda kunder
Fördelar
Bra hälsoförmåner, Rikskortet
Nackdelar
Mycket förändringar som kan skapa oro
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ganska roligt.
Säljare (Tidigare anställd) –  Göteborg3 oktober 2017
Det var väldigt intressant att resa runt i hela Sverige och stifta bekantskap med nya miljöer.
Fördelar
Bra bonus till en början.
Nackdelar
Senare fick hubbr som sålde åt telia ekonomiska problem jag fick stanna kvar, men många fick sluta.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsgivare och spännande uppdrag
Verksamhetskonsult och Coach (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 september 2017
Har trivts fantastisk bra i mina coach/konsultuppdrag på Tele2, har fått stort mandat och spännande grupper att arbeta med.
Har även en kund kvar.
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
aktiv
Säljare (Tidigare anställd) –  Örebro län , Degersfors28 juli 2017
Jag önskar att få jobba i Tele 2 . Jag är väldigt intresserad av de . jag har lätt att lära in saker .
Fördelar
Grattis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 10Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Tele2. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 65 omdömen
528
422
310
24
11

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,9Kultur