Systembolaget – recensioner om Jobbsäkerhet och befordran
Sortera efter
Hittade 25 recensioner som matchade sökningenVisa alla 51 recensioner
God sammanhållning
Recension utvald av Indeed
Mest användbara recensionen utvald av IndeedTrevliga arbetskamrater och trevliga kunder. God sammanhållning. Stöttande chef. Internutbildning.
Hjälpte den här recensionen dig?
Engagemang, kunskap och stor omtanke!
Enhetschef (Tidigare anställd) - Stockholm - 27 juli 2021
Systembolaget är ett fantastiskt företag som värnar såväl den enskilda personer som folkhälsan i Sverige. Kunden i fokus med stor kunskap, omtanke och service - utan att bedriva merförsäljning. Lärande och feed-back sker i vardagen och gör att även de mest hektiska dagarna genomförs med största glädje.
Fördelar
En sund företagskultur, bra sammanhållning och kunden i fokus.
Hjälpte den här recensionen dig?
Tidvis stressigt men rolig arbetsplats
Försäljare (Nuvarande anställd) - Västra Götalands Län - 13 april 2021
Gruppdynamiken är viktig och man kommer snabbt in i arbetsgruppen. Finns mycket att lära sig och utveckling sker ständigt.
Fördelar
Interna utbildningar
Nackdelar
Tungt
Hjälpte den här recensionen dig?
Varierande arbetsuppgifter och fantastisk sammanhållning.
Butikschef (Tidigare anställd) - Valdemarsvik - 4 juli 2020
Trygg stabil och proaktiv arbetsgivare. Skulle gärna arbeta igen nu när ledning utbytt i området sedan ett par år vilket främjar alla. Fantastisk vd o högre ledning.
Varierande arbetsuppgifter och bra sammanhållning på butiker. Möjlighet till utbyte m andra butiker.
Fördelar
Tryggt stabilt
Nackdelar
Ensamarbete på små butiker.
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Försäljare (Tidigare anställd) - Örebro - 27 april 2020
Super härliga arbetskollegor, en bra sammanhållning. Kul med kundmöten och stimulerande/lärande jobb!
Fördelar
Friskvårdbidrag
Nackdelar
Mycket plock
Lärorika år
Säljare/dryckeshandledare (Tidigare anställd) - Rättvik - 20 februari 2020
Ett arbete som är givande men efter att stapplat upp miljontals flaskor och bemött en hel del återkommande kunder. Vill man gå vidare i livet. Men vilken organisation och utbildningsmöjligheterna är enorma. Alla borde prova nån gång i sitt liv
Der bästa med jobbet.
Butikssäljare med avdelnings ansvar. (Tidigare anställd) - Eskilstuna - 12 februari 2020
Det är ett roligt jobb där man lär sig mycket och har tillgång för att få utbildningar. Kunden kommer alltid först och det är mycket samarbete.
Stressigt
Jakt på besparingar i form av timmar. Svårt att leverera kundmöten i världsklass med tidspress. Fysiskt tungt. Interna utbildningar. Chefen är med i driften stor del av arbetstiden vilket inte ger denne möjlighet att coacha personalen.
Utvecklande
Försäljare (Tidigare anställd) - Nacka - 14 september 2019
Att jobba på Systembolaget ger otroliga möjligheter till utveckling inom dom områdena som är intressanta.
Hjälpte den här recensionen dig?
Ambitiöst företag som ständigt utvecklas
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) - Gislaved - 18 augusti 2019
Utmaningar att hela tiden hänga med i utvecklingen av ett serviceföretag med ansvar för kunder och personal. Svårt att få sin deltidstjänst att fungera dock.
Lediga jobb på Systembolaget
Lärorikt
Medarbetare, butikskommunikatör (Tidigare anställd) - Stockholm - 20 februari 2019
Mycket nöjd med min tid på systembolaget, men efter 5 år så var det inte tillräckligt utvecklande.
Fördelar
Intern utbildning
Nackdelar
Tungt arbete
Rolig arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) - Nynäshamn - 30 januari 2019
Väldigt rolig arbetsmiljö för den som söker spänning.
Trevliga kollegor med stor kompetens inom dryck och mat.
Ena dagen är aldrig lik den andra dagen. Tempot i butiken kan öka från att vara väldigt lugnt till att man får ge 120%. Väldigt lärorik plats och en utmärkt arbetsplats att vara på för att utvecklas både personligt och professionellt.
Fördelar
Friskvårdsersättning. Julklappar.
bra stämning
Butiksbiträde (Tidigare anställd) - Skogås - 22 november 2018
trevliga arbetskamrater, mycket trevligt innan öppning. chefen var bra och rättvis. Mindre roligt att jobba med otrevliga påverkade kunder.
Fördelar
erbjuden utbildningskurser
Nackdelar
påverkade kunder
Stressigt och tungt
Försäljare (Tidigare anställd) - Göteborg - 13 oktober 2018
Det har skett stora reformer inom Systembolaget sedan jag slutade år 1994.
Fördelar
Viss anställningstrygghet
Nackdelar
Tungt och stressigt. Enformigt i snabbköpskassa.
Hjälpte den här recensionen dig?
Roligt, givande och omväxlande arbete
Butikskommunikatör (Tidigare anställd) - Alvesta - 11 april 2018
Den ena dagen är aldrig den andra lik, professionell miljö med mångfaldstänk och positivt ledarskap. Mycket bra kultur där alla får plats och där man ser och bekräftar varandra! Synd att det är slitsamt fysiskt annars hade jag gärna jobbat kvar :)
Fördelar
Kulturen och fortbildning
Nackdelar
Slitsamt fysiskt
Hjälpte den här recensionen dig?
intressant, spännande och lärorik arbetsplats
Kundmottagare (Tidigare anställd) - Borlänge - 7 mars 2018
Ganska tungt! Men otroligt trevlig och intressant arbetsplats. Med god kundservice. Mycket lärorikt. Kollegorna var super!
Fördelar
Bra utbildning.
Nackdelar
Ganska tungt!
Möjlighet till utveckling
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) - Blekinge Län - 5 mars 2018
Trygg arbetsplats med bra kollektivavtal. Ständig utveckling i form av eget lärande och kurser internt. Mycket kundkontakt men också mycket fysiskt arbete med lagerarbete.
Fördelar
Friskvårdsbidrag, ok löneutveckling om man visar framfötterna
Nackdelar
Butikstider är inte optimalt när en har barn. Aldrig ledigt vid högtider, beroende på butik, så klart. Tungt fysiskt jobb emellanåt.
Roligt
Butikssäljare (Tidigare anställd) - Stockholm - 17 augusti 2017
Roligt arbete, lite annorlunda än andra klassiska arbeten för butiksbiträden. Bra internutbildningar.
Prodyktiv och rolig arbetsmiljö
Jobbade med sedvanligt arbete i butik (Tidigare anställd) - Vällingby - 30 mars 2017
Det är en av de roligaste jobben jag har haft!
Man kom dit antingen 07.00 eller 11.00.
Klockan 07.00 hjälpte alla till och packa upp varor som fattades och ställde fram allt så det blev snyggt på hyllorna.
Varje gång jag kom dit så hjälpte alla där som var anställda mig att se och hur man ska tänka på olika drycker.
Mina arbetskollegor var väldigt trevliga och hjälpa mycket till i både kassan och i butik.
Det svåraste delen av jobbet det var dagarna innan jul och nyår det va helt sjukt va mycket folk och mycket stress, alla ville alltid något och kassorna va proppade, jag var tvungen att räkna alla varor och det va jobbigt när man hade räknat fel.
Men annars under de hela månaden jag var där så var det superkul.
Fördelar
Ett gott skratt varje dag och du gick alltid hem med ett leende.
Nackdelar
ibland blev det lite jobbiga tider du fick vara där och sluta på dagarna.
Stressigt och slitsamt arbete
Butikschef (Tidigare anställd) - Västra Götalands Län - 9 december 2016
Stressig arbetsmiljö och hårda krav att ha perfekt butik, tyvärr få möjligheter att ta in extra personal då man har en hård personalbudget.
Fördelar
Mkt utbildningar och utveckligspotential
Nackdelar
Stressigt och snålt med personal
Hjälpte den här recensionen dig?
Vill du veta mer om att jobba här?
Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Systembolaget. Vår community är redo att svara.Ställ en frågaÖvergripande betyg
Betyg per kategori
3,9 av 5 stjärnor för Balans mellan arbete och privatliv
3,9 av 5 stjärnor för Kompensation/Förmåner
4,0 av 5 stjärnor för Arbetstrygghet/Befordran
3,9 av 5 stjärnor för Ledarskap
4,2 av 5 stjärnor för Kultur
Frågor om Systembolaget
- Hur flexibla är Systembolaget med arbetstider och att jobba på distans?2 personer svarade
- Hur såg intervjuprocessen ut på Systembolaget?En person svarade
- Vilken klädkod gäller på Systembolaget?En person svarade
- Är det möjligt att få jobbet om man är under 20?
- VAD BETALAR NI I LÖN FÖR EN BUTIKSSÄLJARE ,Extra förmåner? Vilka arbetstider gäller.
Systembolaget recensioner per jobbtitel
Systembolaget recensioner per plats