Systembolaget recensioner av medarbetare

Visar alla 31 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Nynäshamn30 januari 2019
Väldigt rolig arbetsmiljö för den som söker spänning.
Trevliga kollegor med stor kompetens inom dryck och mat.
Ena dagen är aldrig lik den andra dagen. Tempot i butiken kan öka från att vara väldigt lugnt till att man får ge 120%. Väldigt lärorik plats och en utmärkt arbetsplats att vara på för att utvecklas både personligt och professionellt.
Fördelar
Friskvårdsersättning. Julklappar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra stämning
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Skogås22 november 2018
trevliga arbetskamrater, mycket trevligt innan öppning. chefen var bra och rättvis. Mindre roligt att jobba med otrevliga påverkade kunder.
Fördelar
erbjuden utbildningskurser
Nackdelar
påverkade kunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
härlig arbetsplats
sommarjobb (Tidigare anställd) –  Tornby23 oktober 2018
Trivdes toppen! Personalen var kompetent, härlig och välkomnande. Alla var lika värda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och tungt
Försäljare (Tidigare anställd) –  Göteborg13 oktober 2018
Det har skett stora reformer inom Systembolaget sedan jag slutade år 1994.
Fördelar
Viss anställningstrygghet
Nackdelar
Tungt och stressigt. Enformigt i snabbköpskassa.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligarbetsplats men!
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Systembolaget4 september 2018
Tycker absolut Systembolaget erbjuder en trygg och roligarbetsplats dock tycker jag löneförmåner är alldeles för låga för de påfrestningar som blandannat jobbet innebär.
Fördelar
Trygg arbetsplats
Nackdelar
Dårliga löneförmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social kompentens
Städansvarig/Säljare i butik (Tidigare anställd) –  Stockholm6 augusti 2018
En butik bär inte sig själv det gör personalen som jobbar med att se till att butiken är påfyllt,att kunna erbjuda service och kunskap.
Som städansvarig var min uppgift att se till att butiken var välstädat med ordning och reda trivs man och skapa goda förutsättningar.
Fördelar
kurser
Nackdelar
man lär sig att hantera olika typ av kunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tycker om jobb och roligt.
Försäljare (Tidigare anställd) –  Bromma2 maj 2018
anställd är jag trevlig, lojal, punktlig med stark arbetsmoral och lätt att samarbeta med då jag är prestigelös.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 28Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt, givande och omväxlande arbete
Butikskommunikatör (Tidigare anställd) –  Alvesta11 april 2018
Den ena dagen är aldrig den andra lik, professionell miljö med mångfaldstänk och positivt ledarskap. Mycket bra kultur där alla får plats och där man ser och bekräftar varandra! Synd att det är slitsamt fysiskt annars hade jag gärna jobbat kvar :)
Fördelar
Kulturen och fortbildning
Nackdelar
Slitsamt fysiskt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
intressant, spännande och lärorik arbetsplats
Kundmottagare (Tidigare anställd) –  Borlänge7 mars 2018
Ganska tungt! Men otroligt trevlig och intressant arbetsplats. Med god kundservice. Mycket lärorikt. Kollegorna var super!
Fördelar
Bra utbildning.
Nackdelar
Ganska tungt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Möjlighet till utveckling
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Blekinge Län5 mars 2018
Trygg arbetsplats med bra kollektivavtal. Ständig utveckling i form av eget lärande och kurser internt. Mycket kundkontakt men också mycket fysiskt arbete med lagerarbete.
Fördelar
Friskvårdsbidrag, ok löneutveckling om man visar framfötterna
Nackdelar
Butikstider är inte optimalt när en har barn. Aldrig ledigt vid högtider, beroende på butik, så klart. Tungt fysiskt jobb emellanåt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Försäljare på Systembolaget
Försäljare (Tidigare anställd) –  Stockholm3 januari 2018
Ett intressant jobb med trevliga kollegor. Dock lite stressigt i vissa perioder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra arbetskamratskap
Kassabiträde (Tidigare anställd) –  Södertälje7 november 2017
Trivdes mycket bra på jobbet och fick träffa nytt folk hela tiden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ansvar
Säljare (Nuvarande anställd) –  Värmdö21 augusti 2017
Systembolaget tar god ansvar för samhället igenom att inte sälja till minderåriga och påverkade människor. Dom bryr sig om sina anställda.
Fördelar
Utbildning
Nackdelar
Lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Stockholm17 augusti 2017
Roligt arbete, lite annorlunda än andra klassiska arbeten för butiksbiträden. Bra internutbildningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jätte roligt
Praktik (Tidigare anställd) –  Uddevalla16 augusti 2017
jätte roligt och hjälper varandra med alla arbetskamrat
jag glad när jag jobbade
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Prodyktiv och rolig arbetsmiljö
Jobbade med sedvanligt arbete i butik (Tidigare anställd) –  Vällingby30 mars 2017
Det är en av de roligaste jobben jag har haft!
Man kom dit antingen 07.00 eller 11.00.
Klockan 07.00 hjälpte alla till och packa upp varor som fattades och ställde fram allt så det blev snyggt på hyllorna.
Varje gång jag kom dit så hjälpte alla där som var anställda mig att se och hur man ska tänka på olika drycker.
Mina arbetskollegor var väldigt trevliga och hjälpa mycket till i både kassan och i butik.

Det svåraste delen av jobbet det var dagarna innan jul och nyår det va helt sjukt va mycket folk och mycket stress, alla ville alltid något och kassorna va proppade, jag var tvungen att räkna alla varor och det va jobbigt när man hade räknat fel.

Men annars under de hela månaden jag var där så var det superkul.
Fördelar
Ett gott skratt varje dag och du gick alltid hem med ett leende.
Nackdelar
ibland blev det lite jobbiga tider du fick vara där och sluta på dagarna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
SÄLJARE (Tidigare anställd) –  Stockholm10 januari 2017
Lärde mig en del om arbetsmiljön i butik, sitta i kassan under stressiga perioder / dagar och att ge den bästa servicen till en kund.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och slitsamt arbete
Butikschef (Tidigare anställd) –  Västra Götalands Län9 december 2016
Stressig arbetsmiljö och hårda krav att ha perfekt butik, tyvärr få möjligheter att ta in extra personal då man har en hård personalbudget.
Fördelar
Mkt utbildningar och utveckligspotential
Nackdelar
Stressigt och snålt med personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Challenging and fun workplace
Store Manager (Nuvarande anställd) –  Gothenburg24 juli 2016
High tempo, on feet and serviceminded needed.
A great workingplace to learn the trade of wine and spirits.
Great when people are satisfied with you service.
Nackdelar
Long hours
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Företag i framkant
Facitity Management (Nuvarande anställd) –  Stockholm4 maj 2016
Systembolaget är ett företag som jobbar i att ständigt få nöjda kunder, även att personalen har möjlighet att utvecklas och kunna leverera en imponerande kundmöte både till externa och intern kunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 95Nej 240Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Systembolaget. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,3
Baserat på 31 omdömen
512
417
32
20
10

Betyg per kategori

4,1Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,9Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
4,2Kultur

Systembolaget recensioner per plats