Recensioner från anställda på Systembolaget

Visar alla 42 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt
Chef (Tidigare anställd) –  Sundsvall22 november 2019
Jakt på besparingar i form av timmar. Svårt att leverera kundmöten i världsklass med tidspress. Fysiskt tungt. Interna utbildningar. Chefen är med i driften stor del av arbetstiden vilket inte ger denne möjlighet att coacha personalen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
A great place to work at
Floor Stock Clerk (Tidigare anställd) –  Västerås kommun15 september 2019
I worked early morning before the store opened. I worked with a great team and leadership, who encouraged everyone to do well.
Hardest part of the job must've been the early hours and heavy lifting, but it was a fun environment and totally worth it.
Most enjoyable part of the job was making sure all items were neatly organized, and working with my co-workers.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande
Försäljare (Tidigare anställd) –  Nacka14 september 2019
Att jobba på Systembolaget ger otroliga möjligheter till utveckling inom dom områdena som är intressanta.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppen
Kombiförsäljare (Tidigare anställd) –  Munkfors12 september 2019
Klart ett av de bästa jobb ja haft.
Kul med försäljning , vauplock , möta massa olika människor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ambitiöst företag som ständigt utvecklas
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Gislaved18 augusti 2019
Utmaningar att hela tiden hänga med i utvecklingen av ett serviceföretag med ansvar för kunder och personal. Svårt att få sin deltidstjänst att fungera dock.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant arbetsmiljö, monopolet medför spännande möten.
försäljare/ledningsgrupp (Nuvarande anställd) –  Eslövs kommun16 augusti 2019
Arbeta här är att utveckla sig på flera sätt, du lär dig tala, uppträda, berätta, öka din kompetens på allt från datorer till produktkunskaper.
Fördelar
Många förmåner
Nackdelar
Du möter otaliga problematiska möten.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga medarbetare och bra förmåner
Etablerare (Tidigare anställd) –  Stockholm8 mars 2019
Systembolaget är en mycket bra arbetsgivare. Bra lön och förmåner och superhärliga kollegor.
Fördelar
Bra läge - Lokalerna mitt i Kungsträdgården
Nackdelar
Saknade lite bättre ledarskap och att våga mer
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt och spännande
Försäljare, mm övriga arbetsuppgifter (Tidigare anställd) –  Idre27 februari 2019
Systembolaget i Idre var mitt andra jobb i Idre, och jag kan inte tillräckligt beskriva hur mycket jag fick lära mig där, både som försäljare, arbetskollega och samhällsmedborgare med ansvar för nyttig alkoholkonsumtion.
Fördelar
Bra tider, bra lön och lärorikt.
Nackdelar
Lite dryga kunder ibland.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljö
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborg21 februari 2019
Hej! Jag heter foosi muse
Jag bor Strömstad fyr år
Fördelar
Jobb
Nackdelar
Ingen familj
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 38Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Medarbetare, butikskommunikatör (Tidigare anställd) –  Stockholm20 februari 2019
Mycket nöjd med min tid på systembolaget, men efter 5 år så var det inte tillräckligt utvecklande.
Fördelar
Intern utbildning
Nackdelar
Tungt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och utmanande.
Hjälpa kunder (Tidigare anställd) –  Lund7 februari 2019
Lärt mig mycket om hur jag reagerar i olika situationer och hur man handskas med berusade.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Nynäshamn30 januari 2019
Väldigt rolig arbetsmiljö för den som söker spänning.
Trevliga kollegor med stor kompetens inom dryck och mat.
Ena dagen är aldrig lik den andra dagen. Tempot i butiken kan öka från att vara väldigt lugnt till att man får ge 120%. Väldigt lärorik plats och en utmärkt arbetsplats att vara på för att utvecklas både personligt och professionellt.
Fördelar
Friskvårdsersättning. Julklappar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra stämning
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Skogås22 november 2018
trevliga arbetskamrater, mycket trevligt innan öppning. chefen var bra och rättvis. Mindre roligt att jobba med otrevliga påverkade kunder.
Fördelar
erbjuden utbildningskurser
Nackdelar
påverkade kunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
härlig arbetsplats
sommarjobb (Tidigare anställd) –  Tornby23 oktober 2018
Trivdes toppen! Personalen var kompetent, härlig och välkomnande. Alla var lika värda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och tungt
Försäljare (Tidigare anställd) –  Göteborg13 oktober 2018
Det har skett stora reformer inom Systembolaget sedan jag slutade år 1994.
Fördelar
Viss anställningstrygghet
Nackdelar
Tungt och stressigt. Enformigt i snabbköpskassa.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligarbetsplats men!
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Systembolaget4 september 2018
Tycker absolut Systembolaget erbjuder en trygg och roligarbetsplats dock tycker jag löneförmåner är alldeles för låga för de påfrestningar som blandannat jobbet innebär.
Fördelar
Trygg arbetsplats
Nackdelar
Dårliga löneförmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social kompentens
Städansvarig/Säljare i butik (Tidigare anställd) –  Stockholm6 augusti 2018
En butik bär inte sig själv det gör personalen som jobbar med att se till att butiken är påfyllt,att kunna erbjuda service och kunskap.
Som städansvarig var min uppgift att se till att butiken var välstädat med ordning och reda trivs man och skapa goda förutsättningar.
Fördelar
kurser
Nackdelar
man lär sig att hantera olika typ av kunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och roligt
Butiksmedarbetare/ fackligt ombud/ kombiförsäljare (Tidigare anställd) –  Kristinehamn26 juli 2018
Typisk arbetsdag var tunga lyft, mycket stress, men samtidigt hålla humöret uppe och ge bra service. Rolig arbetsplats med rätt kollegor och kunderna kunde variera från att vara trevliga till väldigt elaka.
Lärt mig mycket om att arbeta i grupp och va en bra kollega och en bra förebild för kunder.
Fördelar
Alla dagar för olika
Nackdelar
Psykisk påfrestande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt, givande och omväxlande arbete
Butikskommunikatör (Tidigare anställd) –  Alvesta11 april 2018
Den ena dagen är aldrig den andra lik, professionell miljö med mångfaldstänk och positivt ledarskap. Mycket bra kultur där alla får plats och där man ser och bekräftar varandra! Synd att det är slitsamt fysiskt annars hade jag gärna jobbat kvar :)
Fördelar
Kulturen och fortbildning
Nackdelar
Slitsamt fysiskt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
intressant, spännande och lärorik arbetsplats
Kundmottagare (Tidigare anställd) –  Borlänge7 mars 2018
Ganska tungt! Men otroligt trevlig och intressant arbetsplats. Med god kundservice. Mycket lärorikt. Kollegorna var super!
Fördelar
Bra utbildning.
Nackdelar
Ganska tungt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Systembolaget. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 42 omdömen
515
423
32
21
11

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
4,2Kultur

Systembolaget recensioner per plats