Sykes Enterprises, Incorporated recensioner av medarbetare

Hittade 11 recensioner som matchade sökningen Se alla 5 553 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sök inte dit
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Ed27 januari 2019
Om du vill gå in i väggen så är det den bästa arbetsplatsen för dig.

Man tvingas till att sälja fast i ansökan så stod det inget om att man är tvungen att sälja.

En "supervisor" och en "mentor" gick ständigt fram o tillbaka bakom en och pratade högt om hur de gick för alla. De sitter i sitt hörn och snackar skit högt om varenda människa på kontot.
Min kompis förlorade en anhörig och ringde in för att säga att han inte kunde komma (detta var även första gången som han inte kunde komma till jobbet och han hade bra säljsiffror) de blev arga och satte ogiltig frånvaro på honom.

De fjäskar så hårt för en i början men sen skiter dom i dig och kör skräckmetoden på en för att tala ut om man vet ifall det är någon från kontot som har gått till chefen och berättat hur "sv" har betett sig.

Jag hade ett så starkt förtroende till HR på sykes men det gick åt skogen det med.

Lönen på sykes är ca18100 före skatt.
Fördelar
Gratis frukt
Nackdelar
Princip allt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket press och illusioner
Telenors Kundservice (Tidigare anställd) –  Kalmar4 juli 2018
I intervjun så sa dem att det var kundtjänst med chans till sälj. Detta var dock en lögn då det var extremt stor press i varje samtal, oavsett vad kunden ville. Varje team hade en whiteboard tavla där det stod vilka som hade sålt mest varje vecka. Chefen blev tjurig när man inte erbjöd sälj.

De sa i början att man kunde jobba inom olika områden, typ teknisk support, mail support osv och kunde ansöka utan några krav. Jo tjena, det krävdes massa sälj för att få flyttas.

Väldigt repetivt arbete, ofta långtråkigt. Man satt vid sin dator och tog emot samtal, skrev i sin logg och repeterade det. Många kunder var trevliga men också väldigt många otrevliga.

Det enda riktigt positiva var kollegorna, alla var snälla och pratglada
Fördelar
Fin utsikt, trevliga kollegor
Nackdelar
Stressigt, tryck, repetivt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok.
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Ed27 juni 2018
Jag trivdes inte med det jobbet. I ansökan stod det kundservice med chans att sälja.. verkligheten var tvärtom. Sälja sälja sälja oavsettsen är det bra OM man kan hjälpa viktigaste är säljen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul jobb, roligt med olika kunder och olika samtal.
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Kalmar kommun15 januari 2018
Trivselmiljön kunde varit bättre och kunde varit mer ansvarstagande om sin personal
Fördelar
Bra arbetskamrater
Nackdelar
Trivselmiljön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Kundtjänstmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun17 juli 2017
Väldigt bra arbetsmiljö, trevliga ledare och kollegor.
Fördelar
Trivsel
Nackdelar
Blir tråkigt när det inte finns något att göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelsefullt
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar2 april 2017
Jag tycker att Sykes hade höga målsättningar men att man fick en bra ersättning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun workplace with nice people
Customer Service Agent (Tidigare anställd) –  Kalmar17 september 2016
I liked working at Sykes because it was a good environment with lots of support from the superiors and co-workers. We also had clear goals when it came to customer satisfaction and sales which I liked because I like having goals in anything I do.
Fördelar
Nice people in my age
Nackdelar
Job security as I was on a probationary period
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Kundservice (Nuvarande anställd) –  Göteborg25 januari 2016
Har jobbat där i 6 månader nu, fortfarande anställd.
Får ta hand om fakturor, administrativt, sälj och allting som hör till Telenor och deras abonnemang, allting handlar i stort sett om service och kundens bästa.

Svåraste delen är att vända en arg kund till en glad och nöjd kund men det är något som jag verkligen lärt mig under den här tiden som har blivit den bästa delen, iallafall känslan efteråt.
Fördelar
Lätt att klättra uppåt
Nackdelar
obetald lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tidsvis stressigt och för vissa enformigt
Mentor (Tidigare anställd) –  Sveg9 april 2015
Bra kollegor med stor variation på personligheter och nationaliteter, oavsätt vem man är så kan man trivas här.
Fördelar
Kollegorna
Nackdelar
Utvecklingsmöjligheterna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Expansivt med möjligheter
Sr Manager HR Development Telecom Accounts (Tidigare anställd) –  Regionalt med fokus på Göteborg och Kalmar3 februari 2015
Högt tempo i en callcenter miljö.
Ett företag där alla har möjlighet att utvecklas och får gehör för sina ideer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera

Se fler Sykes Enterprises, Incorporated recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sykes Enterprises, Incorporated. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 5 554 omdömen
51 402
41 412
31 325
2610
1805

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,2Kultur

Sykes Enterprises, Incorporated recensioner per plats