Sykes Enterprises, Incorporated recensioner av medarbetare

Hittade 10 recensioner som matchade sökningen Se alla 5 325 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket press och illusioner
Telenors Kundservice (Tidigare anställd) –  Kalmar4 juli 2018
I intervjun så sa dem att det var kundtjänst med chans till sälj. Detta var dock en lögn då det var extremt stor press i varje samtal, oavsett vad kunden ville. Varje team hade en whiteboard tavla där det stod vilka som hade sålt mest varje vecka. Chefen blev tjurig när man inte erbjöd sälj.

De sa i början att man kunde jobba inom olika områden, typ teknisk support, mail support osv och kunde ansöka utan några krav. Jo tjena, det krävdes massa sälj för att få flyttas.

Väldigt repetivt arbete, ofta långtråkigt. Man satt vid sin dator och tog emot samtal, skrev i sin logg och repeterade det. Många kunder var trevliga men också väldigt många otrevliga.

Det enda riktigt positiva var kollegorna, alla var snälla och pratglada
Fördelar
Fin utsikt, trevliga kollegor
Nackdelar
Stressigt, tryck, repetivt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok.
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Ed27 juni 2018
Jag trivdes inte med det jobbet. I ansökan stod det kundservice med chans att sälja.. verkligheten var tvärtom. Sälja sälja sälja oavsettsen är det bra OM man kan hjälpa viktigaste är säljen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul jobb, roligt med olika kunder och olika samtal.
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Kalmar kommun15 januari 2018
Trivselmiljön kunde varit bättre och kunde varit mer ansvarstagande om sin personal
Fördelar
Bra arbetskamrater
Nackdelar
Trivselmiljön.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Kundtjänstmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun17 juli 2017
Väldigt bra arbetsmiljö, trevliga ledare och kollegor.
Fördelar
Trivsel
Nackdelar
Blir tråkigt när det inte finns något att göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelsefullt
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar2 april 2017
Jag tycker att Sykes hade höga målsättningar men att man fick en bra ersättning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun workplace with nice people
Customer Service Agent (Tidigare anställd) –  Kalmar17 september 2016
I liked working at Sykes because it was a good environment with lots of support from the superiors and co-workers. We also had clear goals when it came to customer satisfaction and sales which I liked because I like having goals in anything I do.
Fördelar
Nice people in my age
Nackdelar
Job security as I was on a probationary period
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Kundservice (Nuvarande anställd) –  Göteborg25 januari 2016
Har jobbat där i 6 månader nu, fortfarande anställd.
Får ta hand om fakturor, administrativt, sälj och allting som hör till Telenor och deras abonnemang, allting handlar i stort sett om service och kundens bästa.

Svåraste delen är att vända en arg kund till en glad och nöjd kund men det är något som jag verkligen lärt mig under den här tiden som har blivit den bästa delen, iallafall känslan efteråt.
Fördelar
Lätt att klättra uppåt
Nackdelar
obetald lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tidsvis stressigt och för vissa enformigt
Mentor (Tidigare anställd) –  Sveg9 april 2015
Bra kollegor med stor variation på personligheter och nationaliteter, oavsätt vem man är så kan man trivas här.
Fördelar
Kollegorna
Nackdelar
Utvecklingsmöjligheterna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Expansivt med möjligheter
Sr Manager HR Development Telecom Accounts (Tidigare anställd) –  Regionalt med fokus på Göteborg och Kalmar3 februari 2015
Högt tempo i en callcenter miljö.
Ett företag där alla har möjlighet att utvecklas och får gehör för sina ideer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera

Se fler Sykes Enterprises, Incorporated recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sykes Enterprises, Incorporated. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 5 328 omdömen
51 336
41 371
31 285
2579
1757

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,2Kultur

Sykes Enterprises, Incorporated recensioner per plats