Recensioner från anställda på Sundsvalls kommun

Hittade 21 recensioner som matchade sökningen Visa alla 22 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket bra inget att klaga på bara+++++++++++
Sundsvall (Nuvarande anställd) –  Sundsvall21 februari 2020
Som tidigare bara bra alting perfekt många plus++++++++++++
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt
Samordnare (Tidigare anställd) –  Sundsvall18 juli 2019
Jag gillade detta jobb och samarbetet med ungdomar och Sundsvalls kommun
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ingen bra arbetsmiljö.
Städare, barnskötare (Nuvarande anställd) –  Sundsvall15 juli 2019
Från början trivdes jag väldigt bra med mitt jobb och mina arbetskamrater, men sedan har vi fått byta chefer hela tiden så det är ingen rättvisa.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kreativ och rolig arbetsmiljö
Vikarie (Tidigare anställd) –  Runsvik10 juni 2019
En trevlig arbetsmiljö som ger möjlighet att vara kreativ och utvecklas. Trevliga kollegor som delar med sig utav sin kunskap och gör varje arbetsdag rolig och gemytlig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra arbetsmiljön
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Sundsvall19 februari 2019
bra och dåligt förhållande mellan arbetskamrater. arbetstiderna kan vara obekvämt ibland.
Fördelar
lönen
Nackdelar
icke empati
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Min vardag som undersköteska
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solhaga8 februari 2019
Jobbar på ett äldreboende på en avdelning blandad somatiska och dementa. Ger personlig omvårdnad och stöd i vardagen för de äldre. Har kontaktmannaskap för 2 boende på min avdelning. Ger mat och efterrätt varje dag. Ofta bakar jag tillsammans med min kontaktperson och ger guldkant i tillvaron.
Fördelar
Får mycket kärlek och värme från de äldre.
Nackdelar
Att det finns för lite personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt men stressigt
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Nolby12 november 2018
Roligt arbete men stressigt och bristande ledning. Svårt att påverka utformningen av mitt jobb.
Fördelar
Träffade människor med väldigt olika bakgrunder
Nackdelar
Stress och lite möjlighet att påverka och utvecklas
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
aaaaaaa
strateg (Tidigare anställd) –  Sundsvalls kommun17 september 2018
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
undersköterska (Tidigare anställd) –  Sundsvall19 juni 2018
En bra arbetsplats att jobba på. Trivdes bra. Ett roligt jobb med variation i arbetet.
Fördelar
inga fördelar
Nackdelar
inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dåliga chefer
Kockerska (Tidigare anställd) –  Sundsvalls kommun30 maj 2018
en dag ..kämpa med flera små chefer som inte gör sitt jobb och springer och gör vet inte vad. Hade varit jag så hade jag fått sparken för länge sedan. Arbetskultur med så många kvinnor och inga man är inte bra, det måste komma in fler men i verksamheten. Det blir en balans och mindre skit snack . Sist det finns för lite utrikes föda i såna verksamheter...vad beror det på???


...dåliga chefer som är konflikt rädda och kan ej komma fram och prata som dessutom viftar i flagans riktning när de andra små chefer kommer fram.


...jobba tung ensam och inte få betald för det slitet



..det bästa var att vara fristående och tacksamhet från barnen
Fördelar
tränningskortet och kaffe
Nackdelar
arbetsbelastning och lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
det var bra
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Sundsvall7 april 2018
jag tycker att det är bra företag hoppas jag får er
Fördelar
fadumo
Nackdelar
om jag inte får jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Älskar mitt arbete
Vårdare (Nuvarande anställd) –  Sundsvalls kommun6 februari 2018
Jag älskar att arbeta med människor med problematik både missbruk och psykiatri . Ha massa erfarenhet och kunskap i detta område.
Fördelar
Träningskort
Nackdelar
Chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
pålitlig
terapeut (Nuvarande anställd) –  Sundsvall12 september 2017
en trygghet ekonomiskt att arb på kommun samt att man kan prova andra ställen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
trivsamt roligt lärorikt
Stöde hemtjänst undersköterska (Tidigare anställd) –  Stöde30 augusti 2017
En dag på min arbetsplats är som att alltid vara bland nära vänner och vi går ut till familjemedlemmar. vi hjälper och bryr oss om varandra och våra brukare. fantastisk arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kärleksfullt arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Sundsvalls kommun16 februari 2017
Det är ett roligt och givande arbete. Men det är tungt både psykiskt och fysiskt. Påfrestande arbetstid
Fördelar
Finns alltid jobb
Nackdelar
Tungt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv och socialt
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Sundsvall14 december 2016
kassaarbete, prismärkning, sortering och lagerarbete
prismärka och kassaarbete
är nöjd med ledning
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dom har tappat taget om ekonomin
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Sundsvall21 november 2016
Det äringen vård längre pengarna läggs på vet inte vad. Personalen är fantastisk som orkar gå till arbetet.
Fördelar
inga
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra arbetsmiljö
boendhandledare (Nuvarande anställd) –  Kvissleby8 oktober 2016
Sundsvall är en bra kommun som hjälper folk att har bra som möjligt här i Sundsvall
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Sundsvalls kommun
Gatuunderhållare och trädsgårdsskötare (Tidigare anställd) –  Sundsvall5 april 2016
En typisk dag på jobbet var att plocka skräp från gator, måla staket, soptunnor och lyktstolpar, rensa ogräs och att sätta upp reklam.

Erfarenheter jag fått är bland annat att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt, att arbeta inom tidspress.

Jag hade fyra stycken medarbetare. Dem var väldigt trevliga och lätta att samarbeta med.

Den vanligaste arbetsuppgiften var att städa gatorna och att plocka upp skräp.

Den mest underhållande arbetsuppgiften enligt mig var att måla staket.
Fördelar
Gratis mellanmål och fika och trevligt umgänge
Nackdelar
Jobba ute i spöregn
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trivdes bra..men ville arbeta med människor på ett omvårdnande sätt
Undersköterska/skötare och behandlingsassiten (Nuvarande anställd) –  Sundsvall, Y29 augusti 2013
Jag trivdes bra med mina arbetskamrater och mitt arbete, men ville inte fortsätta att sitta vid en dator
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera

Se fler Sundsvalls kommun recensioner

Du kanske vill testa:

Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sundsvalls kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 22 omdömen
56
49
34
23
10

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
2,9Ledarskap
3,1Kultur

Sundsvalls kommun recensioner per plats