Recensioner från anställda på Storesupport

Hittade 15 recensioner som matchade sökningen Visa alla 18 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra men dåligt
Konsult (Nuvarande anställd) –  Helsingborg7 november 2019
Du får arbeta i olika butiker med fantastiska människor. Riktigt trevligt!

Men du kan bli utbokad utan att veta om det, chefen är förvirrad till den punkt då han egentligen borde gå hem istället och semester som du har blivit lovad får du kämpa för att få.

Tänk efter före innan du skriver på anställningsavtalet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Officiellt svar från Storesupport
13 november 2019

Hej, tråkigt att höra detta men tack för din feedback. Vi vill jättegärna att du hör av dig till oss om du vill utveckla. Vill du inte ta det direkt med konsultchefen så går det jättebra att maila till info@storesupport.se som låter dig komma i kontakt med rätt person. Skriv att du vill vara anonym i ämnesraden så vi vet.

Mvh Josefin Holmqvist, marknadsansvarig Storesupport

5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sök jobb
Städare (Tidigare anställd) –  Uppsala Län2 juli 2019
Jag heter Ahmad Ahmad jag vill jobba med oss jag är svensk jag är 18 år gammal jag pratar svenska och engelska och Arabiska jag vill jobba med oss tack så jättemycket för att Hjälpa mig tack så mycket för att Hjälpa mig tack så mycket
Fördelar
Tråna
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 27Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibelt extrajobb som student
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Stockholms Län14 mars 2019
Jag fick påverka själv hur och när jag kunde jobba vilket passade väldigt bra för mig som student. Efter examen och på sommaren så kunde jag jobba heltid.
Fördelar
Bra chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra extrajobb!
Orderplockare (Tidigare anställd) –  Göteborg10 mars 2019
Bra arbetsgivare och möjlighet till extrajobb på lager.
Fördelar
Behövde inga tidigare erfarenheter av lagerarbete för att få jobbet!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hard work with its own benefits
Warehouse Assistant (Tidigare anställd) –  Sweden30 januari 2019
This job gave alot and it was very much hard work because of lifting heavy items. Environment was very nice but also cold because of the products. Otherwise the people I was working with were also very kind and helpful.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
tungt och stressigt
Konsult montör (Nuvarande anställd) –  Göteborg9 januari 2018
vi jobbar på många arbetsplatser och träffar många människor i olika sammanhang och ställningar inom olika organisationer. Våra kunder inom storesupport är bla ica hemköp ahlsell . många mil med egen bil eller samåkning med arbetskollegor då vi ibland är fler än en på samma arbetsplats. ofta är vi själva
Fördelar
inga direkta fördelar
Nackdelar
finns aldrig anställning, bara timaställd på projekt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt och trevligt
Leverantör (Tidigare anställd) –  Göteborg6 december 2017
Det är ett självgående arbete med väldigt mycket ansvar. Man sköter sig helt själv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sammanfattning av jobbet
Samordnare (Tidigare anställd) –  Stockholm19 januari 2017
Det bästa med att jobba som bemaningssamordnare på Storesupport var att jag utvecklades varje dag, jag lärde mig att prata med olika sorters kunder och eftersom det var mit jobb att se till att rätt person hamnade på rätt uppdrag så lärde jag mitt att hantera olika sorters människor med olika förutsättningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Storesupport
konsult (Nuvarande anställd) –  Stockholms län7 juni 2016
På storesupport har jag lärt mig en hel del och fått väldigt många erfarenheter. Men vad jag är ute efter just nu är något mer fast och eftersom storesupport är ett bemanningsföretag så är det inget som passar mig just nu men man har fått lära sig jätte mycket och det är jag stolt över.
Fördelar
Bra erfarenheter
Nackdelar
ingen gemenskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 38Nej 8Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande och utmanande
Butiksombyggnads konsult (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 september 2015
Plocka om i hyllorna efter planogram eller med fria händer. Plocka varor från lager.
Fördelar
Varierande arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt arbetsgivare
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg26 augusti 2015
Rekommenderas ej
Stressigt, otacksamhet, sura chef.
Man fick inte rätt lön, jag och fler personal fick mindre lön än vad de borde få. vissa personal visste inte ens om att de fick fel lön.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Stressigt, otacksamhet, sura chef, fusk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra tillfälligt studentjobb
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg18 oktober 2014
Skönt arbete att ha bredvid studierna. Ett bra sätt att få arbetslivserfarenhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 52Nej 27Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö och omväxlande
butiksplockare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg, M16 september 2014
det är roligt att vara i olika butiker/företag och göra olika jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 53Nej 31Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hade alltid roligt
Varuplockare (Tidigare anställd) –  Malmö31 augusti 2014
Man hade alltid roligt när man var ute och jobbade för dom.
Vi jobbade ofta i grupp (4-5 personer) på samma tider och samma arbetsplats just den dagen.
Fördelar
Arbetskläder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 52Nej 15Rapportera

Se fler Storesupport recensioner

Du kanske vill testa:

Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Storesupport. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 18 omdömen
58
44
34
20
12

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,6Kultur

Storesupport recensioner per plats