Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 171 recensioner som matchade sökningen Se alla 174 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Bromma1 november 2019
Jag har alltid gillat mitt jobb.
Jag kände ingen svårigheter av mitt yrke.
Folk omsorg är alltid lärorik. Jag har lärt mig mycket.
Arbetskultur var nästan likadan på varje arbetsplats jag jobbade.
Den svåraste delen :att se folk som går bort.
Bästa delen : att se folk som är nöjda och glada.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
nmkjhj
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm24 oktober 2019
ghjklftyuiolöä. å¨'
_bjhklåöoihuytggdfcghöööljhbhvgfcx
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fungerar bra
Lärare Idrott matte (Tidigare anställd) –  Vaxholm21 oktober 2019
Är så olika beror på var man jobbar.
har alltid fungerat bra för mig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en fin miljö
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 oktober 2019
systemet är bra och hålla rutiner i arbetar dag liv.
Fördelar
ständigt jobb
Nackdelar
svårt att bli fast personal!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Sjukskötetska (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 oktober 2019
Det är OK. Jag tycker om att arbeta med att vårda äldre.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö med vänliga arbetsledare
Feriearbete (Tidigare anställd) –  stockholm11 oktober 2019
Alltid vänligt bemött, tog hänsyn till rekordvärmen och var sociala
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ja
Parkskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm10 oktober 2019
Detta är jätte bra arbetsdagar, mins inte hur dagen va för att detta va från 2015 jag jobbade där senaste
Fördelar
Nej
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Städare
Heltid (Nuvarande anställd) –  Stockholm - Vaxholm kommun8 oktober 2019
Jag jobbar lokalvårdare fem år. Och jag vill jobba mer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det finns alltid saker att göra
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Stockholm8 oktober 2019
En bra rutin som förbereder dig för ett smått seriösare arbetsliv
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåliga arbetsmiljö, men fantastiska arbetskamrater.
Skötare (Tidigare anställd) –  Stockholm3 oktober 2019
Okunniga chefer/ledningsgrupp med dålig människosyn!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Filmredaktör (Tidigare anställd) –  Stockholm2 oktober 2019
Trivdes bra där, det fanns snälla och trevliga arbetskollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stockholm
Biståndshandläggare, Stockholms Stad, Östermalm (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 september 2019
Givande, spännande och ingen dag är den andra lik.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt br
Barnvakt (Tidigare anställd) –  Östermalm16 september 2019
Väldigt bra arbetsplatskultur, väldigt varierande jobb!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö men lite för lite jobb
Sommarjobb som målare (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun10 september 2019
När man kom till jobbet fick man utrustning (penslar och olja mm.) Man gick sen till sitt område och började jobba.
Jag lärde mig mest om det sociala, hur man skapar ett bra arbetsklimat och hur man kan sammarbeta på ett bra sätt. Även om hur man hanterar tidsrapporter.
Ledarna gick runt en gång om dagen för att titta till hur det gick, vi blev dock uppmanade att ta det lite lugnare eftersom vi jobba för effektivt.
Det roligaste var umgänget och gruppen kändes bra. Det var dock inte så många utmaningar mer än att kanske inte spilla olja i vattnet eller på gatorna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kreativ arbetsställe
Sommarjobb fritidsgård (Tidigare anställd) –  Stockholm31 augusti 2019
jag jobbade med barn mellan 10-15 år. En vanlig dag på fritidsgården brukade vara att öppna stället, skriva ner vilka aktiviteter vi ska göra under dagen, ta emot barnen och när dagen är slut så städade vi stället och stängde den.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Jullovs arbetare under julen (Tidigare anställd) –  Akalla29 augusti 2019
Jag fick mina sommarjobb och jullovjobb av Stockholm stad och det var varierat varje gång och roliga jobb
Fördelar
gratis lunch
Nackdelar
kort period av jobb
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sommarjobb
Sommarjobb, Vaktmästare, Stadsbiblioteket (Tidigare anställd) –  Stockholm29 augusti 2019
Har inget särskilt att säga men det var kul. Trevliga kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljön som skapar kreativitet
stockholmsvärd (Tidigare anställd) –  Stockholm7 augusti 2019
Bra erfarenhet i flexibilitet och en chans att lära sig svenska språket och röra på sig i en trevlig miljö.
Fördelar
gratis rörelse motivation
Nackdelar
bara ett år kontrakt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tillfredsställande
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Spånga-Tensta3 augusti 2019
Det var mycket målning men det var alltid väldigt kul att se resultatet när man var färdig och se på det klara projektet.
Lärde mig en del om målning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det jättebra
Studerande (Nuvarande anställd) –  Norsborg28 juli 2019
Jag fick allt som behövs att veta i den websitten, de har hjälpt mig fram!
Fördelar
Frågor
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stockholms stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 174 omdömen
561
453
341
28
111

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur