Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 54 recensioner som matchade sökningen Se alla 56 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörigt och otydligt
Senior administrativ assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm25 april 2018
Jag har accepterat en visstidsanställning medan jag söker mitt drömjobb.
Fördelar
Bra arbetstider.
Nackdelar
Oflexibelt och noll karriärvägar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och trygghet
Timanställd som boendestödjare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun3 april 2018
Jag har fått mig mycket kunskap och arbetsmiljö är okej det gillar jag faktiskt.
Fördelar
Bra lön och timmarna är okej.
Nackdelar
kort tid för rast om man jobbar jourpass. och kort timmar för ÖB
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig & bra arbetsmiljö.
Hässelby- Vällingby stadelsförvaltning (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 mars 2018
Det är bra och alla kan tillsammans leva i harmonin.
Fördelar
Att kunna tar hand om vår gamla på bästa tänkbara sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kunderna är jättetrevliga
Hemtjänst (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun9 februari 2018
Företaget är en privat företag, jag är timanställd och jobbar på natten , det är jättesvårt för mig att jobba i nätterna , därför att jag studerar SFI på eftermiddagen, och företaget har inget plats för andra arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibel jobb
Gymnasielärare i matematik/fysik (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 januari 2018
Jobbet är roligt när man har kontakt med elever i undervisning men tufft med massor av administrativa arbete. Lärare yrket är krävande och kräver kreativitet och bra ledarskap.
Fördelar
Flexibel shema
Nackdelar
Dålig lönutveckling
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
000000000000000000000000
godman (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län18 januari 2018
Hanna Karlsson
Diligensvägen 100
13148 Nacka
0762486468
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig och omväxlande
Brandman (Tidigare anställd) –  Stockholm15 januari 2018
Jobbade som Brand och Ambulansman.
Trevliga arbetsplatser samt gott kamratskap.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevligt men tunkt jobb. gillar att jobba med äldre
Vårdbiträde, Enskede Årsta Vantör Hemtjänst (Tidigare anställd) –  Enskede-Årsta-Vantör18 december 2017
stress. många vårdtagare. oklart ledarskap. behandlar vissa bättre än andra
börjar 7 och slutar 1345. jobbar 75%. har gått utbildningar genom åren b.
-la social servics och demensutb på sofiahemmet det svåraste var att vårda svårt sjuka. döende vårdtagare. det bästa att göra någon glad, varm o mätt.
Fördelar
bra arbetskamrater. gillar att arbeta med äldre
Nackdelar
stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
social flexilbel team känsla
Behandlingsassistent (Nuvarande anställd) –  Enskede-Årsta-Vantör12 december 2017
skickar in både cv och erfarenhet i samma dokument
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och lärorik arbetsplats
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun9 december 2017
Arbetet inom Stockholms stad har varit, intressant och lärandes. Att jobba med utveckling, pedagogik och lärande är mycket utvecklande och stimulerandes.
Fördelar
Gratis lunch, fika och frukt. Träningskort till reducerat pris.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ständig utveckling och samarbete
Förskolechef (Nuvarande anställd) –  Stockholm3 december 2017
Arbetsdagarna är varierande och består ofta av möten med olika medarbetare och andra samarbetspartners. I arbetet som förskolechef behöver jag kunna hantera två tidsskalor parallellt. Den ena delen är en långsiktig vision och ide om mål och riktning och ställa det i relation till ett nuläge. Systematiskt kvalitetsarbete är ett viktigt arbetsätt för mig för att skapa en mer likvärdig förskoleverksamhet och skapar ordning i komplexa verksamheter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevkiga kollegor,ansvarsfullt jobb
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Stockholm1 december 2017
Trivs,men dags prova på något annat.

Man känner att man gör nytta av att hjälpa människor med särskillda behov.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
super bra arbete för studenter
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Spånga-Tensta26 november 2017
att arbeta som en personlig assistent, var det absolut bästa arbete, jag vet om. Han som jag var assistent hos, var så aktiv och det var väldigt roligt att, dra han runt överallt, han var så aktiv även fast han var rullstolsbunden och gammal.

Jag har lärt mig, hur man ska lyfta en människa ifrån en säng till en stol, jag har lärt mig om diverse nya mediciner och hur dom ska doseras, svåraste delen utav det här arbetet, är att duscha gubben, han gillade aldrig det.
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Svåröverskådlig och stor
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun18 november 2017
Har varit anställd länge och har mestadels trivts. Men de senare åren har jag märkt att det blivit mer och mer toppstyrt och att det känns som om man inte riktigt har kontakt med fotfolket. Det kanske är olika i olika delar av staden men jag uppfattar att det läggs mer och mer på pedagogerna. Även sådant som vi inte borde och ibland inte har kompetens till. Ex vissa reparationsjobb.
Jag märker en växande irritation.

Jag har underbara kollegor som jag gärna skulle ta med mig till nästa arbetsplats. Barnen är oftast underbara och vårdnadshavare tacksamma. Man känner sig behövd och omtyckt.
Fördelar
Pedagogiska måltider, gott om jobb och bra lön
Nackdelar
Personalbrist, vikariebrist, stora barngrupper, långa vistelsetider, svårt att få till ett schema
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kreativ arbetsmiljö
Utredare och bedömare av arbetsförmåga (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun4 november 2017
Ta emot remisser/beställningar och frågeställningar.
Planera 3-partssamtalet och ta emot kunden. Genomföra utredningar
skriva slutrapporter och bedömningar.

Iaktagelse förmåga. Lärt mig att det någon sager behöver inte stämma med verklighet. Lärt mig aktivitet/görande kan visa annat.

Arbetsplatskultur behoved utvecklas.

Svårast var att få kunden till insikt.
Det bästa var kreativa lösningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är bra miljo
Barnvakt (Tidigare anställd) –  Skärholmen8 september 2017
Jag tycker om barn att ta hand om barn är ljus uten barn är mört jag tycker att barn är vikta i livet .
Fördelar
Mat
Nackdelar
Lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobb viktget for mig
Mekaniker (Tidigare anställd) –  Stockholm län31 augusti 2017
Jag har jobbat som bilmekaniker i 10 år jag kan allt om bilen dignos motorrenovering
Fördelar
Inget svar
Nackdelar
Inget svar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag gillar att gå till jobbet
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Hökarängen17 augusti 2017
Nyfikna barn med massor av frågor och funderingar
Lyssna tålamod samt kommunikation hög och lågt
Röd tråd sammanhållning kommunikation
Teamkänsla vi driver vårt mål tillsammans
Prioritering- ett måste för att få till balans
Ungarnas nyfikna ögon.Varje dag är det nya utmaningar och äventyr
Fördelar
Att varje dag är inte den andra lik
Nackdelar
Varför se nackdelar? Problemlösning ger bättre energi
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 9Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbets miljö
Hämtjänst ,äldreboende (Nuvarande anställd) –  Bromma16 augusti 2017
mitt naman är Tereza TESFAMIChAEL .JAG söker jobb genom vård som underköterska .jag har jobbat jobbat i fler år som hemtjänst och förtforande i stockholm stad .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 10Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul och och utmanande jobb
Stadsmiljöchef (Tidigare anställd) –  Södermalm14 augusti 2017
Bra ledning och varierande så jag skulle gärna rekommendera dem.
Fördelar
Förtroendefull ledning
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stockholms stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 56 omdömen
521
416
313
24
12

Betyg per kategori

3,7Arbete/Fritid Balans
3,1Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,6Kultur

Stockholms stad recensioner per plats