Recensioner från anställda på Stockholms stad

Hittade 184 recensioner som matchade sökningen Visa alla 187 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Utmanande arbetsmiljö med omväxlande ömsom monotona arbetsuppgifter.
Biståndshandläggare (Nuvarande anställd) –  Farsta22 februari 2020
En typisk arbetsdag är kontakt med brukare, personliga möten eller via telefonen, samt mycket skrivarbete.

Det tenderar att bli mer och mer administrationsarbete. Jag har lärt mig att inte stressa, tillräckligt är ett underskattat begrepp. Det finns egentligen ingen gräns för hur mycket du vill jobba eller åta dig i personliga uppgifter. Konsten är att hinna med och tillgodose brukarnas behov även när det är tajt med tid.Det är viktigt att lämna jobbet på kontoret när du slutar för dagen.

Målet är att ha ett högt tak med möjlighet att tala fritt men det sker oftast på bekostnad av mindre konflikter som tar energi.

Den svåraste delen av jobbet är när brukarnas livssituation berör på det sätt att du inte kan släppa arbetet när du går hem. Det är viktigt att prata om det som berör med någon som kan hjälpa till att sortera, med arbetare eller chef.

Det bästa med jobbet är när rätt insats/-er kan bidra till en bättre livssituation för den enskilde.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Jag tikar att jobba mer timmar inte engångs i månad
Undersköterska och Personlig assistent med barn (Tidigare anställd) –  Stockholm3 februari 2020
Jag vill att anställa mig på samma jobb som jag jobbat i somras och inte lang vika so man tappa lusten en gån i månat .
Fördelar
681212
Nackdelar
Då och då melan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
sadfsad fdsaf asdf3
Hemtjänst (Tidigare anställd) –  Stockholm3 februari 2020
asdqwjdnkqwdkj nqeq eqjw ejqwioe jqwj eoqwje qwei qw
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Krävande
rektor (Tidigare anställd) –  Stockholm2 februari 2020
Mycket komplex befatning på flera nivåer och operativ, strategisk och kulturell
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rimlig arbetsbelastning, sämre arbetsvillkoren
Sjuksköterska (Tidigare anställd) –  Stockholm30 januari 2020
Arbetsbelastning var lagom.Ofta bemanningen stämde överens med den planerade Dålig arbetsmiljö. Mobbning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stockholm stad under 1986-2006
Vårdare (Tidigare anställd) –  Skarpnäck23 januari 2020
Jag har arbetat inom barnomsorgsverksamhet/missbruksvard/fritidshemHemtjanst/Stiftelsen SHIS
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fungerande och ihärdig stabilitet sökande
Ekonomibiträde, förskollärare, köksansvarig m.m. (Tidigare anställd) –  Stockholm10 januari 2020
Uppenbarligen vi lever i en ännu bredare mångkulturellt samhälle. Som dessutom ändras fram och tillbaka från morgon till kväll det tack vare det snabba media och stark verkan på oss i de flesta fall. Det i sin tur kräver dock ännu ytterligare och bredare kunskap om allting relaterat på arbetsplatsen och helheten i sig. Visserligen faktan ändras och med tiden och här med blir en del av våra intagna kunskaper förlagda. Etc...
Mvh: Andrés Polanco
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det är viktigt att hitta jobb
Vikarie Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Hässelby-Vällingby20 december 2019
det är mitt dröm att kommer jobba.
barn är mitt liv
Fördelar
att få jobb
Nackdelar
det kommer man bli hopplösa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket bra arbetsplats
Vardbitrade (Tidigare anställd) –  Stockholm20 november 2019
Mycket bra arbetsplats med en trevlig chef och personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevlig stämning
Stockholm (Tidigare anställd) –  Stockholm19 november 2019
Man Arbetar o h känner några kamrater som skapar en god arbetsmiljö lunch
Nackdelar
Utbildning, ibgen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv
Jag (Tidigare anställd) –  Stockholm17 november 2019
Jag heter Maria. Jag har 43år jag bor i Stockholm. Jag jobbar på städa tio år .Jag arbetslös niu.
Fördelar
Gratis lunchar
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Tvätteri i Täby, vinter 2018 Mina arbetsuppgifter var att starta tvättmaskiner och att ta hand om tvätten.
Sommararbetare inom måleri (Tidigare anställd) –  Stockholm15 november 2019
Hej

Jag är en 21 årig kille som söker jobb omgående.
Söker vikariat / Timvikarie /helg jobb dag jobb osv omgående. Kan även jobba kvällar / nätter. Har tidigare erfarenhet av arbetet. Söker i stockholm
Mvh Filmon
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Bromma1 november 2019
Jag har alltid gillat mitt jobb.
Jag kände ingen svårigheter av mitt yrke.
Folk omsorg är alltid lärorik. Jag har lärt mig mycket.
Arbetskultur var nästan likadan på varje arbetsplats jag jobbade.
Den svåraste delen :att se folk som går bort.
Bästa delen : att se folk som är nöjda och glada.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
nmkjhj
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm24 oktober 2019
ghjklftyuiolöä. å¨'
_bjhklåöoihuytggdfcghöööljhbhvgfcx
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fungerar bra
Lärare Idrott matte (Tidigare anställd) –  Vaxholm21 oktober 2019
Är så olika beror på var man jobbar.
har alltid fungerat bra för mig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
en fin miljö
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 oktober 2019
systemet är bra och hålla rutiner i arbetar dag liv.
Fördelar
ständigt jobb
Nackdelar
svårt att bli fast personal!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ok
Sjukskötetska (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 oktober 2019
Det är OK. Jag tycker om att arbeta med att vårda äldre.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
Biträdande enhetschef (Tidigare anställd) –  Stockholms stad12 oktober 2019
Kreativ arbetssituation. Utvecklande med bra kompetensutveckling.
Fördelar
Bra kompetensutveckling
Nackdelar
verksamheter privatiseras, osäkert.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö med vänliga arbetsledare
Feriearbete (Tidigare anställd) –  stockholm11 oktober 2019
Alltid vänligt bemött, tog hänsyn till rekordvärmen och var sociala
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ja
Parkskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm10 oktober 2019
Detta är jätte bra arbetsdagar, mins inte hur dagen va för att detta va från 2015 jag jobbade där senaste
Fördelar
Nej
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stockholms stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 187 omdömen
566
457
344
29
111

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur