Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 115 recensioner som matchade sökningen Se alla 119 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldig bra arbetsmiljö mycket givande
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm8 augusti 2018
Har varit en bra period , har lärt mig så pass mycket av denna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte så mycket jobb som hade låvats
Simlärare (Nuvarande anställd) –  Vällingby23 juli 2018
Ingen stabilitet jag fick meddelande om att komma in 2 dagar till en veckan innan
Fördelar
Simhall tillgång
Nackdelar
Inga stabila arbetsdagar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Feriearbete visningsenheten stadshuset
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Stockholm12 juli 2018
Jag har lärt mig att bemöta människor på ett bättre sätt,under min vistelse i stadshuset så lärde jag mig mer om stress och nu har det blivit enklare för mig att kontrollera mig själv när jag är stressad.
Jätte trevlig personal,fin miljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vikarie
Administrativt arbete (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län29 maj 2018
En positiv inställning är också något som krävs och som du kommer långt på. Du behöver våga tro på att det är möjligt att nå dina mål, våga utmana dig själv och ha viljan att utvecklas. Om du känner igen dig, tycker att det är roligt med försäljning och gillar att resa så tror jag att du kommer att passa in här!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
👍🏽
Dagis (Tidigare anställd) –  Sollentuna29 maj 2018
En arbetsdag vill jag jobba 8 timmar varje dag från juni till juli.
Fördelar
Det är bra attt man äta fira lunch
Nackdelar
Men inte alltid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
svår arbetat
elevassistent (Tidigare anställd) –  Vinsta14 maj 2018
väldigt svårt att få igenom specifika önskemål som elevassistent i en sån stor organisation. men i övrigt ett klassikt arbete som elevassistent
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket logistik
Lärare i fritidshem (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun8 maj 2018
börjar dagen med att gå ut på skolgården med barnen innan skoldagen börjar. Går in i klass tre som har planering, jag löser av personal jag kan välja vad jag vill göra med lektions tiden., ser till att det finns mellanmål i huset, planerar in letar reda på material till eftermiddagens aktivitet. Avslappning med barn som valt det i elevensval.
Fördelar
gratis lunch
Nackdelar
ingen återblick, allt rullar på.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 7Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hjälpa användare
Samordnare (Tidigare anställd) –  Rinkeby2 maj 2018
Uppdraget bestod i att lära ut och supportera användarna i systemet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 6Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker om att träffa många människor.
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 maj 2018
Jag har jobbat på äldreboende förut och jag har lärt mig många saker som att prata och hjälpa andra människor.
Fördelar
Grattis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörigt och otydligt
Senior administrativ assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm25 april 2018
Jag har accepterat en visstidsanställning medan jag söker mitt drömjobb.
Fördelar
Bra arbetstider.
Nackdelar
Oflexibelt och noll karriärvägar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga arbetskollegor
Undersköterska Högdalens äldreboende (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun10 april 2018
Jag har haft det bra, med arbetskollegor, bra bemanning.
Fördelar
Man får ätta på jobbet Grattis
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och trygghet
Timanställd som boendestödjare (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun3 april 2018
Jag har fått mig mycket kunskap och arbetsmiljö är okej det gillar jag faktiskt.
Fördelar
Bra lön och timmarna är okej.
Nackdelar
kort tid för rast om man jobbar jourpass. och kort timmar för ÖB
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rolig arbetsmiljö
Sommarjobb som språkstödjare (Nuvarande anställd) –  Stockholm1 april 2018
ag såg er annons på arbetsförmedlings hemsida och söker jobb hos er som deltidsanställd.

Jag vill arbeta hos er eftersom jag tycker om att arbeta med människor. Jag kan bidra med att hålla ordning, hitta enkla lösningar för att utföra mitt arbete på bästa sätt.

Jag är en positiv kille som har lätt för att prata med människor och hjälpa dem med det som behövs. Jag har lätt för att lära mig nya saker och har gott minne. Det är viktigt för mig att lära mig från grunden. Därför är jag alltid noga med att lyssna för att kunna göra mitt jobb rätt.
Fördelar
men ganska pengar
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
avlösare/ledsagare (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun1 april 2018
Som ledsagare till en kille med autism och ADHD och lite social fobi gäller det att ge honom trygghet och vara beredd på olika situationer - inget jobb för nybörjaren. Tro inte att du klarardet bara för att du haft syskon ! Jag har jobbat i flera år med en gravt autistisk person och känner mig trygg i jobbet.
Fördelar
verkligen underbar brukare, vi är vänner nu
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig & bra arbetsmiljö.
Hässelby- Vällingby stadelsförvaltning (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 mars 2018
Det är bra och alla kan tillsammans leva i harmonin.
Fördelar
Att kunna tar hand om vår gamla på bästa tänkbara sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jobba med barn i skolan
Barnskötare i grundskolan på fritids (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 februari 2018
jag gillar att jobba med barnen i klassrumet.
jag har bra samspel mellan med mig pedagog och elev.
det är viktigt för att skap bra miljön i klassrumet för att eleverna känner sig trygga.
bästa delen av jobbet när barn något som elever/barnen tycker är intressant att lära.

en del tycker är svårt , p.g.a jag har allergi ,min kropp orkar inte att stanna lång period ute.
Fördelar
arbetskläder, arbetskamerat, måltider
Nackdelar
när det inte hela grupp planera tillsammans
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kunderna är jättetrevliga
Hemtjänst (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun9 februari 2018
Företaget är en privat företag, jag är timanställd och jobbar på natten , det är jättesvårt för mig att jobba i nätterna , därför att jag studerar SFI på eftermiddagen, och företaget har inget plats för andra arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Vårdare (Nuvarande anställd) –  Farsta8 februari 2018
Har jobbat sedan 2002 och känner att det är dags att gå vidare och utvecklas
Jobbat extra på äldre boende vilket jag stormtrivdes med
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs att jobba i kommun trevliga kollegor. Älskar att ge en bra omvårdnad.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun6 februari 2018
Arbetat inom kommun över 30 år. Har jobbat med det mesta. Trivs bra med kollegor och älskar människor. Är en glad o socil kvinna. Tränar mycket på fritiden och har därför aldrig problem med rygg eller sjukfrånvaro.
Fördelar
Friskvårdsbidrag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibel jobb
Gymnasielärare i matematik/fysik (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 januari 2018
Jobbet är roligt när man har kontakt med elever i undervisning men tufft med massor av administrativa arbete. Lärare yrket är krävande och kräver kreativitet och bra ledarskap.
Fördelar
Flexibel shema
Nackdelar
Dålig lönutveckling
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stockholms stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 119 omdömen
541
436
330
28
14

Betyg per kategori

3,7Arbete/Fritid Balans
3,3Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

Stockholms stad recensioner per plats