Stockholms stad recensioner av medarbetare

Hittade 158 recensioner som matchade sökningen Se alla 161 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö men lite för lite jobb
Sommarjobb som målare (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun10 september 2019
När man kom till jobbet fick man utrustning (penslar och olja mm.) Man gick sen till sitt område och började jobba.
Jag lärde mig mest om det sociala, hur man skapar ett bra arbetsklimat och hur man kan sammarbeta på ett bra sätt. Även om hur man hanterar tidsrapporter.
Ledarna gick runt en gång om dagen för att titta till hur det gick, vi blev dock uppmanade att ta det lite lugnare eftersom vi jobba för effektivt.
Det roligaste var umgänget och gruppen kändes bra. Det var dock inte så många utmaningar mer än att kanske inte spilla olja i vattnet eller på gatorna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kreativ arbetsställe
Sommarjobb fritidsgård (Tidigare anställd) –  Stockholm31 augusti 2019
jag jobbade med barn mellan 10-15 år. En vanlig dag på fritidsgården brukade vara att öppna stället, skriva ner vilka aktiviteter vi ska göra under dagen, ta emot barnen och när dagen är slut så städade vi stället och stängde den.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Jullovs arbetare under julen (Tidigare anställd) –  Akalla29 augusti 2019
Jag fick mina sommarjobb och jullovjobb av Stockholm stad och det var varierat varje gång och roliga jobb
Fördelar
gratis lunch
Nackdelar
kort period av jobb
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sommarjobb
Sommarjobb, Vaktmästare, Stadsbiblioteket (Tidigare anställd) –  Stockholm29 augusti 2019
Har inget särskilt att säga men det var kul. Trevliga kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljön som skapar kreativitet
stockholmsvärd (Tidigare anställd) –  Stockholm7 augusti 2019
Bra erfarenhet i flexibilitet och en chans att lära sig svenska språket och röra på sig i en trevlig miljö.
Fördelar
gratis rörelse motivation
Nackdelar
bara ett år kontrakt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tillfredsställande
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Spånga-Tensta3 augusti 2019
Det var mycket målning men det var alltid väldigt kul att se resultatet när man var färdig och se på det klara projektet.
Lärde mig en del om målning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det jättebra
Studerande (Nuvarande anställd) –  Norsborg28 juli 2019
Jag fick allt som behövs att veta i den websitten, de har hjälpt mig fram!
Fördelar
Frågor
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor organisation
Medarbetare på Kontakt center (Nuvarande anställd) –  Stockholm10 juli 2019
Ganska opersonligt och man har inte så stor inblick eller möjlighet tlll påverkan.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Att jobba med unga är oftast stimulerande.
leg gymn lärare (Tidigare anställd) –  Utbildningsförvaltningen Stockholm28 juni 2019
Oftast fungerar det kollegiala samarbetet på skolorna bra. Ju mer självständigt arbetet är desto bättre. Den administrativa och okvalificerade delen av arbetet behöver förenklas, t ex genom lärarassistenter. De återkommande problemen med digitala plattformar, datorbyten mm måste åtgärdas mycket smidigare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Sommarjobb, filmprojekt (Tidigare anställd) –  Hässelby22 juni 2019
Det var roligt, lärosamt och intressant. Bra arbetsledare!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag är mycket snäll och pigg tålamod att gillar att hjälpa gamla människor
Äldreboende ,hemtjänsten , (Tidigare anställd) –  Skellefteå kommun22 juni 2019
Hej ! Mitt namn är nebay kibreab och jag söker ett jobb jag har jobbat tidigare som hemtjänsten och äldrebonde 1 har år Efar med goda kunskaper Mvh Nebay
Fördelar
Exempel respekt
Nackdelar
Hjälpen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Projektassistent (Tidigare anställd) –  socialförvaltning23 maj 2019
Roliga arbetsdagar , motiverande samtal , bra ledning , mångfald kultur , spännande jobb
Fördelar
friskvård
Nackdelar
långsam kommunikation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig
Vikarie Förskola (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 maj 2019
roligt att jobba där med mycket nya möjligheter i förskolor
Fördelar
kul
Nackdelar
vet inte vart du åker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
De va ett bra sommar jobb
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Hässelby Villastad7 maj 2019
Började vid 8 och slutade 4 varje dag. Visa dagar tidigare eller senare beroende på hur mycket de fanns att göra.
Fördelar
grattis luncher visa dagar
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Årsta10 april 2019
Lärorik, bra sätt som ung att få ta en del av arbetsmarknaden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag är glad och påsitiv
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun25 mars 2019
Jag är värdig samarbetar och glad påsitiv stark många språk
Fördelar
jag ska har min luncher
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och bra miljö
Parkarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm11 mars 2019
sommarjobbade kan lätt säga att det va en av dom bästa arbetsplatserna jag haft
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kompetens och ansvar
Lärare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län25 februari 2019
ledningsgrupp visar tydligt mål för medarbetarna att sträva i en skola. Det är också viktigt att arbetsplats har trivsam arbetsmiljö. Hög kompetens hos arbetsledarna är viktigt också.

Det är viktigt att varje medarbetare tar eget ansvar och har förmåga att samarbeta och lära av varandra. Den svåraste delen av jobbet är att möta omotiverade elever utan föräldrars aktiva stöd hemma. Den bästa delen av jobbet är att det är inspirerat att lära ut kunskap och växer tillsammans med eleverna.
Fördelar
centralt beläget i stan
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Har bra arbets miljö
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 februari 2019
Jag är nöd och glad för att jag jobbar med Stockholm stad.
Jag är trygg med dem.
Fördelar
Tryghet
Nackdelar
🙃
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig sammanhållning
Trädgårdsarbetare (Tidigare anställd) –  Spånga-Tensta4 februari 2019
Jag lärde mig mycket om trädgårdsarbete. Jag grävde, planterade, vattnade och rensade.
Nackdelar
En viss man var lite olämplig några gånger
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stockholms stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 161 omdömen
555
449
340
28
19

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur