Stil recensioner av medarbetare

Hittade 9 recensioner som matchade sökningen Se alla 25 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Personal assistans (Tidigare anställd) –  Stockholm21 augusti 2019
Trevligt, snabbtänkt, agera extra händer och fötter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Jönköping26 april 2019
Att jobba som personlig assistent lärde mig hur jag ska bemöta patienter med speciella behov på ett trevligt sätt och tålmodigt.
Fördelar
Bra team och chefer
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbete
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Sollentuna30 oktober 2018
Följer lagar och regler, lätt att få kontakt med företaget.
Nackdelar
Lite utlämnad till arbetsledaren.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Personlig assistent samt arbetsledare (Tidigare anställd) –  Stockholm11 oktober 2018
Iakdkfb kdkdkdk kdkdk jdksld Jens hejduk kalejdoskopiska
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 9Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett av dom bästa företagen jag jobbat för
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Sundsvall27 september 2018
Här var det fart och vind. Ingen dag var en annan dag lik.
Var det några som helst konstigheter på arbetsplatsen så togs det tag i direkt ifrån kontoret.

Svåraste? När det blivit konflikter på arbetsplatsen.

Men klart bästa är alla man träffar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inte intresserade
personlig assistent (Tidigare anställd) –  Gnesta kommun18 februari 2018
Jag fick en bekräftad intervjutid på ett kafé i närheten av det tänkta jobbet 7 mil hemifrån. Denna ändrades med kort varsel och jag gick med på en ny.
En halvtimmes väntan fick vara nog. Intervjuaren dök inte upp och gick inte att kontakta (jag hade med mig datorn). Inte heller då jag kontaktade kontoret kunde de hänvisa.
Nåja - de vet inte vad de missat, men taskigt mot kunden.
Fördelar
det finns fler arbetsgivare
Nackdelar
kontakt ej möjlig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En varierande vardag
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Sundsvall5 december 2017
Det finns bara fördelar med jobbet om kemin stämmer och man kan ha det trevligt. Jag har lärt mig att man får ta dagen som det blir, planeringen kanske inte fungerar just den dagen.
Man kommer varann så nära att det känns naturligt att vara i någon
annans hem.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett utmanande arbete alltid i utveckling
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB22 februari 2015
Det är nog det svåraste uppgifte man kan ha - att hela tiden vara alert men ändå inte ta över för den man arbetar för. Att helst ligga ett steg före hela tiden och ändå skapa trygga ramar och regler för alla parter.
Fördelar
En dag är aldrig den andra lik
Nackdelar
Svårt att hitta bra läge utan att ta över
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 68Nej 17Rapportera

Se fler Stil recensioner

Du kanske vill testa:

Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stil. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 25 omdömen
513
46
33
21
12

Betyg per kategori

4,2Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,7Kultur