Recensioner från anställda på Stadium

Hittade 32 recensioner som matchade sökningen Visa alla 53 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sköna arbetskamrater
Art Director/grafisk formgivare (Tidigare anställd) –  Norrköping28 november 2019
Bra sammanhållning och sportigt aktiva kollegor. Ledningen lite tråkigare och konservativa i mina ögon.
Fördelar
Träna på arbetstid
Nackdelar
Trögjobbat med nya idéer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och nyttig
Idrottsledare (Tidigare anställd) –  Norrköping5 november 2019
Bra erfarenhet och roligt jobb. Hyfsat stressigt dock som är väldigt intensiv, mycket hjälp finns att få dock.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Göteborg1 november 2019
Högt tempo, roliga kollegor och mycket kundbemötande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt rolig & lärorik arbetsplats.
Ledare (Tidigare anställd) –  Norrköping28 augusti 2019
På stadium sports camp lär man sig hantera stressfulla situationer och man lär sig hur man ska bli en bättre ledare.
Fördelar
Gratis lunch & övernattning.
Nackdelar
Lite sömn.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsplats
Visual Project Leader Communication (Nuvarande anställd) –  Norrköping/Solna18 augusti 2019
Här får man ta stort eget ansvar och arbetar oftast med egna arbetsuppgifter som är en del av ett teamarbete för att gemensamt nå högt uppsatta mål. Kulturen på arbetsplatsen är att hälsa på varandra och här är CEO en stark förebild. Det är en relativt platt organisation och nära tll beslut. Organistaionen genomsyras av hellre många avslut där några visar sig att inte alltid vara de bästa. Då får vi göra om och lära av misstaget.
Fördelar
Betald träningstimme i veckan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligaste arbetsplatsen
Timanställd (Nuvarande anställd) –  Sundsvall8 maj 2019
Har vart på Stadium Outlet så pass länge att jag lärt mig majoriteten av alla grejer där och vad som gäller. Har lärt mig allt från att packa upp och galja på rätt sätt, service, till att stå i kassan och data användning.

Alla som i personalen är som en liten familj så alla står varandra nära. Man känner sig välkommen och hemtrevlig där. Har fått lära mig allt jag kan här på Stadium Outlet.
Fördelar
Lärdomar
Nackdelar
Inte lära sig vissa saker på en djupare nivå
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och roligt
Simledare (Tidigare anställd) –  Norrköping22 mars 2019
Det var en härlig upplevelse att jobba på campen och träffa alla barn samt lära känna nya ledare.
Fördelar
Gratis mat 3 gånger om dan plus kvällsmål
Nackdelar
Ingen bra förhållande mellan ledarna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är en bra arbetsgivare
Ledare (Tidigare anställd) –  Norrköping17 januari 2019
Som ledare tog jag hand om ungdomar och lärde ut gymnastik och såg till att de var på rätt plats vid rätt tillfälle
Fördelar
Mycket lärorikt
Nackdelar
ser inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och kul
Praktikant (Tidigare anställd) –  Malmö12 januari 2019
Kul med kreativt arbete, kundbemötande och hårtarbetande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats med bra OB
butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Barkarby12 november 2018
Det är ett bra jobb om du vill arbeta extra och plugga samtidigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastisk arbetsgivare
Butikssäljare med visuellt ansvar (Tidigare anställd) –  Stockholm2 oktober 2018
I min mening en otroligt bra arbetsgivare med stort fokus på anställda och utveckling av organisation och ledarskap. Med mycket utrymme för den anställde att uttrycka sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt rolig och produktiv arbetsplats
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Borås20 juli 2018
En vanlig dag på Stadium börjar med att man packar upp varor, och sedan gå ut med dem i butik. Sedan så är Stadium väldigt mån om att det ska vara snyggt och fräscht i butiken. Men något som verkligen sticker ut med Stadium är att de ska ge den bästa servicen till sina kunder, så det man gör mest är egentligen att hjälpa och finnas där för kunderna.

Har lärt mig väldigt mycket om hur man ska bemöta kunder på bästa sätt och bli mer social av mig. Efter att ha jobbat på Stadium så har jag utvecklats som person också med andra ord.

Det svåraste först var nog hur man skulle bli en bra säljare, speciellt när man inte har någon tidigare erfarenhet av det. Med tanke på att jag inte jobbade där så länge så skulle jag inte säga att jag utvecklades så mycket som säljare, men det va definitivt någon jag försökte göra under min tid där.

Men det bästa med jobbet var att man fick träffa så mycket olika människor, och de anställda där var helt underbara.
Fördelar
Jätte trevliga kollegor, förmåner t.ex. personalrabatt och friskvård.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul som fan
Säljare (Tidigare anställd) –  Länna16 juli 2018
Riktigt kul och skönt att få jobba med människor!!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkig arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Täby30 mars 2018
Jag jobbade som praktikan så motivationen dog väldigt snabbt pga den tråkiga miljön Stadium erbjuder
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun workplace with sportsintrested colleagues
Sales Assistent (Tidigare anställd) –  Skövde, Sweden15 mars 2018
Sport store with everything from ski and outdoor equipment to indoor training with top brand shoes and clothes. A teamwork from the floor to the cashier where we worked extra hard to give every single customer the best personal service.

Every department of the store had individual courses done for each season (trekking, running, football, icehockey, ski).

Very fun and active team to work with that always strives to become better!
Fördelar
Discount on sportswear and shoes
Nackdelar
No opportunities for a full time at the moment
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hyffsad arbetsplats
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping8 mars 2018
Det var hyffsat bra betalt, mycket bra ledare och bra arbetsförhållanden. Fick kebab om man jobbade över, ett stort plus. Var dock anställd genom bemanningsföretag så hade ingen trygghet när det gällde längden på min anställning.
Fördelar
Kebab
Nackdelar
långa arbetspass
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Aggressiv försäljningsteknik
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Norrköping24 januari 2018
Ett företag som bryr sig mer om siffror än om kunden själv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skön miljö
Butiksmedarbetare (praktik) (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun15 januari 2018
Skön arbetsmiljö och hade alltid saker att höra. Älskade att vara ute i butiken.
Fördelar
Bra miljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevlig miljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Västerås9 januari 2018
Hej
Jag heter nadia bor i Västerås! Intresserad att jobba hos er har erfarenhet. Ser fram emot möte där jag kan berätta mer om mig själv och mina egenskaper!
Jätteintresserad att jobba hos er mvh Nadia
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 40Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig,lärorik, trygg
Assisterande ledare (Tidigare anställd) –  Norrköping14 augusti 2017
Jag hade otroligt roligt under mina 2 veckor, fick massor av nya vänner och utvecklades som person.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stadium. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 53 omdömen
526
415
39
21
12

Betyg per kategori

4,1Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
4,1Ledarskap
4,2Kultur