Stadium recensioner av medarbetare

Hittade 9 recensioner som matchade sökningen Se alla 28 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och kul
Praktikant (Tidigare anställd) –  Malmö12 januari 2019
Kul med kreativt arbete, kundbemötande och hårtarbetande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevlig miljö
Säljare (Nuvarande anställd) –  Västerås9 januari 2018
Hej
Jag heter nadia bor i Västerås! Intresserad att jobba hos er har erfarenhet. Ser fram emot möte där jag kan berätta mer om mig själv och mina egenskaper!
Jätteintresserad att jobba hos er mvh Nadia
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 28Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra men måste bli mindre sexistiskt
Säljare (Nuvarande anställd) –  Gävle kommun24 januari 2017
Jobbat extra här och är ett härligt ställe att jobba på med mycket att göra/sälja. Skidor, fotbollsskor allt finns liksom. Bra OB bra ledning, bra tanke och allt. Tråkiga är att det är väldigt sexistiskt. Killar jobbar med skoförsäljningen, allt som är hårt som skidor osv medans kvinnorna är alltid i kassan eller på kvinnoavdelningen samt städar.
Fördelar
Bra ob, bra p rabatt
Nackdelar
Sexistiskt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 29Nej 15Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig jobb
Säljare (Nuvarande anställd) –  Värnamo10 augusti 2016
Jag heter dima, jag är 17 år gammal, jag är från syrian och jag bor i värnamo, jag kan prata arabiska och svenska och engelska , jag vill jobba och ha roligt jobb med er ..
Fördelar
Jag gillar att jobba
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 60Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö
Första säljare (Tidigare anställd) –  Västerås, U8 april 2014
Praktik som sedan ledde till extrajobb. Lade grunden för ens sociala kompetens.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 34Nej 19Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra jobb
säljare i butik, skoansvarig (Tidigare anställd) –  Göeborg12 mars 2014
Man fick träffa många kunder och hade trevliga kollegor. Det bästa var att få jobba med sitt intresse.
Fördelar
Att jobba med sina intressen
Nackdelar
Inte så mycket sälj som hade velat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 35Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stadium, en bra arbetsplats
Säljare (Nuvarande anställd) –  Löddeköpinge7 januari 2014
Stadium är en bra arbetsplats, med bra förmåner och trevlig personal.
Med möjlighet att lära sig flera arbetsområden.
Fördelar
Bra förmåner vid köp i butik, även mycket bra OB
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 62Nej 9Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket lek.
Praktik (Tidigare anställd) –  Sundsvall12 juli 2013
Det var mycket lek på Stadium, dock var jag bara 13 år så jag var barnslig jag också. Men det blev inte så mycket arbete, bara spel vid pingisbordet och åka hiss upp och ner. Tråkiga dagar, mycket lek och lite jobb.
Fördelar
Busigt - kul då jag var 13
Nackdelar
Busigt - fick inte så mycket erfarenheter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 59Rapportera

Se fler Stadium recensioner

Du kanske vill testa:

Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Stadium. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 28 omdömen
514
46
36
21
11

Betyg per kategori

4,1Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
4,2Ledarskap
4,0Kultur

Stadium recensioner per jobbtitel