Solna Stad recensioner av medarbetare

Visar alla 13 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig och negativ arbetsmiljö
TVÄTTERIARBETARE (Nuvarande anställd) –  Solna29 november 2019
Mycket att göra. Dåligt organiserat. Väldigt rörig arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Huvudsta31 juli 2019
Utvecklande arbetsmiljö där varje enskild medarbetare får chans för personlig utveckling samt stöd och hjälp för att känna sig trygg i sin roll och kunna ge bästa möjliga vård som är våra boende och kunder absolut värda att få.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra och kul sommar jobb
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Solna kommun19 oktober 2018
Som ung kille var det lärorikt att jobba med barn.
Fördelar
Att spela fotboll med ungarna och få betalt
Nackdelar
Att det bara var ett sommarjobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Byggnadsinspektör (Tidigare anställd) –  Solna stad26 september 2018
Jag har svårt att se meningen med att jag skall skriva något om ni forma arbetsgivare i detta fält, men kan inte gå vidare utan att så göra, där av denna text
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressad och opålitlig ledarkap med brister i arbetsplatskultur och samarbete
vårdbiträde inom äldreomsorg och assistans (Tidigare anställd) –  Solna kommun16 mars 2018
Solna Stad bedrev en verksamhet som motsvarade inte de kriterier eller de kraven som kollektivavtalet eller biståndsenhetens bestämmelser innebar. Efter 20 års heltidsarbete blev de lediga dagarna mindre och mindre och övertiden kompenserades inte under storhelger eller andra viktiga händelser i den dåvarande småbarnsfamiljen utan sparades tills jag sa upp mig efter 20 års heltidsarbete.

De sparade arbetsdagarna förlängde uppsägningstiden; nästan fyra månader vid avslut. Lönen motsvarade inte ens den lönen som de nyanställda fick från start och lönegapet innefattade flera tusen kronor vid uppsägning. Arbetsförhållandena var utspridda runt hela kommunen utan gångtid, vilken i sin tur innebar utebliven lunch samt övertid varje dag,

Den gemensamma personalkonferenserna uteblev till många medarbetare p,g,a schemalagt arbete samt brist på vikarier. Arbetsdagarna var tuffa från morgon till kväll med tunga lyft, långa avstånd från kund till kund oavsett väderförhållandena. Antalet kunder pressades in i schemat och det kunde innebära mellan 6-10 olika vårdtagare med olika insatser. Tiden för att utföra arbetet var minimal och följde inte biståndsenhetens rekommendationer.

I själva arbetsteamet mixades vilt på alla tänkbara sätt och det pågick mobbning på arbetsplatsen. Det fanns ingen vidare samarbete varken med vårdcentralen eller den befintliga personalen och ledningen struntade i alla dessa problem. Däremot nämnes budgetunderskott i samtliga personalmöten.

Den enda positiva var de oerhört tacksamma, glada och trevliga vårdtagarna, vilka jag mötte dagligen.
  mer... All den kunskapen och empatin som till och med de allvarligt sjuka delade med sig var väldigt smickrande. Det var de människorna som gjorde, att jag orkade arbeta inom Solna Stads hemtjänst nästan 20 år.  mindre
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv arbetsgivare
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Stockholm20 januari 2018
en typisk arbetsdag är stressig men rolig
lärt mig samarbete
komplex ledning
bra arbetsplatskultur
den svåraste delen är stora barngrupper
den bästa delen av jobbet är kontakten med barnen
Fördelar
företagshälsovård
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande
Behandlingsassistent Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna kommun3 februari 2017
Möjlighet till utveckling kuser och trevligt lederskap. Mycket bra arbets grupp och bra lönutveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin kommun
Väv och sömnad (Tidigare anställd) –  Solna18 december 2016
Solna stad ordnar mycket för barn och ungdom och bra kommun att arbeta i med närhet till Stockholm
Fördelar
Inga
Nackdelar
Vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 7Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbetsplats
tillsvidare administrativ samordnare (Nuvarande anställd) –  Solna12 juli 2015
Älskar verkligen mitt jobb och njuter för fullt av det jobb jag utfört där.
Fördelar
Friskvård, flex tid
Nackdelar
dåliga lokaler
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 9Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
samarbetsvilja,trevlig
Ledsagare Solna stad timvikarie (Tidigare anställd) –  Solna30 april 2015
Jag har jobbat på olika arbetsplats och jag gillar samarbeta,trevlig glad på arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 11Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Osäker
undersköterska (Nuvarande anställd) –  Humaniora hemjänst24 mars 2015
Jag trivs väldigt bra med mina kollegor. Vi är hjälpsamma och vet vad det innebär att jobba med människor. Vi kan hoppas på varandra.
Vi börjar varde arbetsdag med att ha morgonmöte och få schema för dagen.
Svåraste på en arbetsdag är det när det är alldeles för mycket jobb inom en kort tid. Det är svårt och tråkigt att förklara till kund att vi ej kan utföra hjälpen hos de som det borde få. Det gör ont i hjärtat att inte kunna göra det bästa av sig för att det ska få en värdefull vardag.

Bästa med jobbet är när vi har tid och verkligen hjälpa vårdtagaren så att de kan ha ett välfungerande liv. När vi väl får den "lilla extra" tiden hos kund, då kan jag känna mig nöjd efter arbetsdags slut. De är så glada och tacksamma och det är just varför jag jobbar som jag gör - få människor vara lyckliga och få ett värdefullt liv.
Fördelar
friskvård
Nackdelar
inga arbetskläder, skor, får inte ut luncher, låg lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Ledsagare (Tidigare anställd) –  Huvudsta29 augusti 2012
Väldigt vänlig mottagning.
Min anställning var kort pga arbetstider på kvällar;
ingen möjlighet för kommunal trafik på natten.
Fördelar
vänlig personal
Nackdelar
svårt att nå från min boplats med kommunal trafik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 11Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Solna Stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 13 omdömen
52
46
33
21
11

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,1Kultur

Solna Stad recensioner per plats