Sodexo recensioner av medarbetare

Hittade 64 recensioner som matchade sökningen Se alla 12 738 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte snäll verksamhet
Lokalvårdare vikariat (Tidigare anställd) –  Kävlinge16 juni 2019
Jag tycker Sodexo är en jätte bra organisation som erbjuder bra jobb.
Fördelar
Stora städ rum och ganska fullt med material.
Nackdelar
Tiden ganska lite.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lager
lager arbetare (Tidigare anställd) –  Märsta6 april 2019
Sodexo är matleverantör. Jag arbetade i sidan i lager. lager delades 3 delar, en är kall del nästan -33 grader. Vi håller olika saker på olika ställen, och varje dag delar vi upp saker för packning. Varje dag håller vi saker in och ut.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
empresa exelente dinamica otima e a gerente da unidade otima ao trato com fucionarios
Oficial de Serviços (Tidigare anställd) –  empresa gerdal ldtda27 februari 2019
atencao com seus colaboradores e muito boa no trato com oa empresa e o cliente ensinamento de boas maneiras com o publico em geral entrei como ajudante de cozinha e fiu treinada a cozinha preparar saladas sobremesas etc fui promovida a oficial de cozinha muito otima de trabalhar
Fördelar
nada consta
Nackdelar
nada consta
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Kontorsvaktmästare (Tidigare anställd) –  Rotebro26 februari 2019
Okej företag .Arbetade väldigt kort tid som vikarie.
Fördelar
gratis frukt
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra första arbetsplats i Sverige
Lokalvårdare/Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Stockholm21 januari 2019
Utvecklades i det svenska språket genom det sociala kontaktnätverket jag upprättade genom jobbet på Sodexo.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hard work.
HOUSEKEEPING (Tidigare anställd) –  Göteborg13 januari 2019
in my opinion you work a lot and a few hours, a lot of stress.
Fördelar
Good luch.
Nackdelar
uncomfortable.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Uppsagd efter att ifrågasatt chefens språk
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Kalmar11 december 2018
3 av 3 lönespecifikationer felaktiga.
Chefen svor i telefonen när jag försökte hjälpa en kollega. Samt felade mer än 20 timmar jag jobbat extra föregående månad på lönen. Chefen sa till mig att han hade väldigt svårt att tro på det och att lönespecer är svåra att tyda.
Jag kritiserade honom för det och attityden.

När man är sjuk blir de förbannade.

Chefen talar skit bakom ryggen på dig. Oavsett hur felfri du än försöker vara.
Efter att jag ifrågasatt det samt var sjuk så fick jag möta min chef’s chef för första gången. Hon sa hej, sa det var tråkigt det som hänt sedan sa hon upp mig. Med omedelbar värkan. Fick ingen förklaring.
”Jag har ingen skyldighet att berätta det för dig. Du ska vara glad att jag åtminstone tog mig tid att ha detta möte med dig”. Som om jag vore luft. Jag fick inte berätta, förklara eller tala någonting. Fick ingen andra chans. Jag fick släppa allt jag hade.
”Trevligt att träffas och tack för mötet” sa hon sedan.

Så mycket betyder deras personal och så mycket empati har dem.

Min lön stämde inte en enda gång och min chef fortsatte skriva fel. Blivit lovad rätt slutlön. Nu upp till bevis.

Jag hade inga anmärkningar.
Någon gång jag missat lamporna och någon list.
Fördelar
Bra lön
Nackdelar
Skitsnacket, maktmissbruket, attityden, humöret, felaktiga löner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Mora7 november 2018
jag har lärt mycket. vi hade en bra arbetsmiljö och bra ledning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Städate
Städate (Nuvarande anställd) –  Örnsköldsvik17 oktober 2018
Hej heter Nathalie Pettersson o är 27 år gammal bor Örnsköldsvik med min sambo o en katt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är ett bra arbetsställe men har varit där all för länge.
Flygplansstädare (Nuvarande anställd) –  Arlanda12 oktober 2018
Arbetsstället är bra arbetakamraterna bra men vår nya chef är inte så bra. Har gett mig ett schema jag inte kan ta o dom vägrar hjälpa mig, så jag passar på att söka nytt jobb som jag länge har tänkt men aldrig blivit av.
Fördelar
Finns företagshälsovård
Nackdelar
Inga förmåner alls
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Braås1 oktober 2018
Började med städning av kontor s sedan lunchutrymmen och toaletter sedan kontor tills arbetsdagen slut
Fördelar
Inga
Nackdelar
Fanns inga vikarier vid sjukdom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
sådär
Restaurangebiträde Gläntan Väröbruk (Tidigare anställd) –  Varberg26 september 2018
det var stressigt och mycket att göra och det var rörigt med så många som jobbade där då
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fokuserad
Städerska/ Frukostvärdinna (Tidigare anställd) –  Malmö kommun12 september 2018
Ett företag som tänker mycket om deras kunder och om deras personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Förare (Tidigare anställd) –  Gävle3 september 2018
Då jag jobbade i Sodexo körde jag ut mat till skolor i Gävle, och de var bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildningar
Husmor (Tidigare anställd) –  Stockholms Län17 augusti 2018
Sodexo ge möjlighet att utbilda sig genom många kurser de enbjuder.
Fördelar
veldig social och bra chefer
Nackdelar
Har inte uplevd.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok
Praktik (Tidigare anställd) –  Täby kommun7 juni 2018
Jag tycker om jobba hos sodexo. De har bro kommunikativ men måste tänta om socjalbehöv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra samarbete
Fastanställd (Nuvarande anställd) –  Matsäl4 juni 2018
Bra utvecklings möjligheter. Bra arbetsmiljö och samarbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en bra plats
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg6 april 2018
prododktive och rolig arbets plats men för en person tar stor arbets plats ensam.
Fördelar
de är positivt
Nackdelar
kort rast tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbetsdagar
Städare, lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Stockholm30 mars 2018
Jag hade lärt mycket mexikanska rätter. Den var lugn miljö. Kunder var jätte snäll. Kunderna var mycket nöjd av mig.
Fördelar
grattis lucher
Nackdelar
inga förrmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag vill jobba heltid
Städare (Nuvarande anställd) –  Skellefteå5 mars 2018
Jag är glad att har jobbat med sodexo , jag vill ha mera jobb eftersom sodexo har de inte så mycket jobb i skellefteå . då önskar jag mig att hitta annat stället som jag kan få jobba heltid .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 25Nej 6Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sodexo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 12 738 omdömen
54 335
43 887
32 724
2933
1859

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,6Kultur