Sodexo recensioner av medarbetare

Hittade 57 recensioner som matchade sökningen Se alla 11 816 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Städate
Städate (Nuvarande anställd) –  Örnsköldsvik17 oktober 2018
Hej heter Nathalie Pettersson o är 27 år gammal bor Örnsköldsvik med min sambo o en katt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är ett bra arbetsställe men har varit där all för länge.
Flygplansstädare (Nuvarande anställd) –  Arlanda12 oktober 2018
Arbetsstället är bra arbetakamraterna bra men vår nya chef är inte så bra. Har gett mig ett schema jag inte kan ta o dom vägrar hjälpa mig, så jag passar på att söka nytt jobb som jag länge har tänkt men aldrig blivit av.
Fördelar
Finns företagshälsovård
Nackdelar
Inga förmåner alls
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Braås1 oktober 2018
Började med städning av kontor s sedan lunchutrymmen och toaletter sedan kontor tills arbetsdagen slut
Fördelar
Inga
Nackdelar
Fanns inga vikarier vid sjukdom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
sådär
Restaurangebiträde Gläntan Väröbruk (Tidigare anställd) –  Varberg26 september 2018
det var stressigt och mycket att göra och det var rörigt med så många som jobbade där då
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fokuserad
Städerska/ Frukostvärdinna (Tidigare anställd) –  Malmö kommun12 september 2018
Ett företag som tänker mycket om deras kunder och om deras personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Förare (Tidigare anställd) –  Gävle3 september 2018
Då jag jobbade i Sodexo körde jag ut mat till skolor i Gävle, och de var bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildningar
Husmor (Tidigare anställd) –  Stockholms Län17 augusti 2018
Sodexo ge möjlighet att utbilda sig genom många kurser de enbjuder.
Fördelar
veldig social och bra chefer
Nackdelar
Har inte uplevd.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok
Praktik (Tidigare anställd) –  Täby kommun7 juni 2018
Jag tycker om jobba hos sodexo. De har bro kommunikativ men måste tänta om socjalbehöv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra samarbete
Fastanställd (Nuvarande anställd) –  Matsäl4 juni 2018
Bra utvecklings möjligheter. Bra arbetsmiljö och samarbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en bra plats
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg6 april 2018
prododktive och rolig arbets plats men för en person tar stor arbets plats ensam.
Fördelar
de är positivt
Nackdelar
kort rast tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbetsdagar
Städare, lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Stockholm30 mars 2018
Jag hade lärt mycket mexikanska rätter. Den var lugn miljö. Kunder var jätte snäll. Kunderna var mycket nöjd av mig.
Fördelar
grattis lucher
Nackdelar
inga förrmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag vill jobba heltid
Städare (Nuvarande anställd) –  Skellefteå5 mars 2018
Jag är glad att har jobbat med sodexo , jag vill ha mera jobb eftersom sodexo har de inte så mycket jobb i skellefteå . då önskar jag mig att hitta annat stället som jag kan få jobba heltid .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Olika plast
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun2 mars 2018
Hej
Jag är intresserad jobb hos oss er
Kan jag jobba vilkan tid som helst
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 7Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag är nöjd!
Avdelning Köksansvarig Servicevärdinna (Nuvarande anställd) –  Nya karolinska Solna1 mars 2018
Jag är nöjd att jobba hos sodexo fast deras avtal med karolinska går ut och det är därför jag söker jobb!
Fördelar
Trevligt shef
Nackdelar
Lågt lön!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Den bästa delen av Jobbet
Chauffeur. (Nuvarande anställd) –  Stokholm17 februari 2018
fördomar. Jag heter khalid Jag kommer från Italien. Jag har varit här i Sverige i 2 år. arbeta inom cateringbranschen. i stokholm. som förare och Couco och service i matsalen i skolan. Jag letar efter ett nytt jobb. och tack
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 9Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt arbetsmiljö
Kökspersonal (Nuvarande anställd) –  Huddinge7 december 2017
hej
jag heter HAKAN söker jobb hos er
hoppas jag kan få ett svar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varje dag
vaktmästare/Sommarjobb/Deltidsjobb (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 november 2017
Jag har jobbat inom Sodexo i nästan flera månader och jag har fått chansen att arbeta med snälla trevliga medarbetare. Jag har även fått chansen om att utbilda mig inom hushållsarbete (mäklare), städning och trådgårdsarbete. Eftersom arbetet inte har ett specifikt område som jag alltid ska arbeta inom så lär jag mig alltid något nytt.
Fördelar
Arbetstiderna funkar för mig
Nackdelar
Medarbetarna har en tendes utav att komma sent
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 24Nej 6Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor okunskap
Lokavårdare (Tidigare anställd) –  Örebro Län2 november 2017
Ledning ljög för de anstälda gav personalen fula pikar hel tiden.EN ledning som inte förstår hur en upphandling av tal såg ut.De hade inte SRY utbildning så de fattar inte ensfördelar med mirickomoppar . De stressade upppersonalen och försökte få mer tid i från de kunder de hade.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte roligt att jobba åt detta företag.
Ekonomibiträde (Tidigare anställd) –  Gävle24 oktober 2017
Det var väldigt stressigt att jobba åt detta företag.
Eftersom man skulle hinna med så mycket städning på så kort tid som möjligt.
Så pga detta stress blev jag också sjukskriven.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Allt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ville inte jobba kvar
Städ jobb (Tidigare anställd) –  Malmö8 oktober 2017
jag fick städa på sjuk hus och de kändes som att alla läkare såg ner på mig. det var hemska tider, första tre veckor var bra med 8 timmar 5 dagar i veckan men efter det fick jag typ 2 timmar per dag sen inget på en månad sen 5 timmar och så vindare försatt de verkligen inte funka för mig jag behövde ett bättre jobb.
Fördelar
Mycket ledighet
Nackdelar
kändes som folk såg ner på en
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 7Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sodexo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 11 819 omdömen
54 056
43 649
32 540
2850
1724

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,6Kultur