Sodexo recensioner av medarbetare

Hittade 76 recensioner som matchade sökningen Se alla 14 181 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inte roligt alls
Restaurangbiträde (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län30 november 2019
jag va besviken när jag gåv allt men fick Ii nte den jag förtjäner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min upplevelse på sedoxo
Köksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm28 oktober 2019
Arbete var givande och utvecklande och lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra plats
Städerska (Tidigare anställd) –  Göteborg15 oktober 2019
Jag tycker att det är jätte kul jobbar med sodexo .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket dåligt
Restaurangchef (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun12 oktober 2019
Skitföretag som man bör fly ifrån och aldrig börja där
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor och olika arbetsuppgifter.
Tågstädare (Tidigare anställd) –  Göteborg13 juli 2019
Jobbade som tågstädare, rolig miljö, bra chef och kollegor som hjälps åt. Första arbetsplats som jag saknar. Trivdes.
Fördelar
Man kunde välja sina arbetsdagar och tider/ morgon, kväll och natt
Nackdelar
0
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Personalen och atmosfären mycket bra
autonom kock (Nuvarande anställd) –  Sigtuna28 juni 2019
Produktion vart mycket bra, arbetsmeljö fantastik och personalen mycket trävlig.
Fördelar
Vi var inbjudna till julmiddagar eller resor utanför Stockholm och utomlands
Nackdelar
Altid var förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte snäll verksamhet
Lokalvårdare vikariat (Tidigare anställd) –  Kävlinge16 juni 2019
Jag tycker Sodexo är en jätte bra organisation som erbjuder bra jobb.
Fördelar
Stora städ rum och ganska fullt med material.
Nackdelar
Tiden ganska lite.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Stockholm23 april 2019
Om ni behöver duktig och ansvarfull persanal ni kan anställda mig...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Frihet under ansvar
Elektriker elektriker b auktorisation (Nuvarande anställd) –  Hässleholms kommun9 april 2019
Jag kör som elektriker på 27 vårdcentraler i norra Skåne från Ängelholm till Borås
Min chef säger att mitt arbete kan jämföras med egenföretagare
då jag och mina kolleger sällan träffas
Det bästa med jobbet är alla trevliga människor jag träffar ute på
Vårdcentralerna
Fördelar
Att skälv styra min dag
Nackdelar
Mycket bilåkande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lager
lager arbetare (Tidigare anställd) –  Märsta6 april 2019
Sodexo är matleverantör. Jag arbetade i sidan i lager. lager delades 3 delar, en är kall del nästan -33 grader. Vi håller olika saker på olika ställen, och varje dag delar vi upp saker för packning. Varje dag håller vi saker in och ut.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
empresa exelente dinamica otima e a gerente da unidade otima ao trato com fucionarios
Oficial de Serviços (Tidigare anställd) –  empresa gerdal ldtda27 februari 2019
atencao com seus colaboradores e muito boa no trato com oa empresa e o cliente ensinamento de boas maneiras com o publico em geral entrei como ajudante de cozinha e fiu treinada a cozinha preparar saladas sobremesas etc fui promovida a oficial de cozinha muito otima de trabalhar
Fördelar
nada consta
Nackdelar
nada consta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Kontorsvaktmästare (Tidigare anställd) –  Rotebro26 februari 2019
Okej företag .Arbetade väldigt kort tid som vikarie.
Fördelar
gratis frukt
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra första arbetsplats i Sverige
Lokalvårdare/Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Stockholm21 januari 2019
Utvecklades i det svenska språket genom det sociala kontaktnätverket jag upprättade genom jobbet på Sodexo.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hard work.
HOUSEKEEPING (Tidigare anställd) –  Göteborg13 januari 2019
in my opinion you work a lot and a few hours, a lot of stress.
Fördelar
Good luch.
Nackdelar
uncomfortable.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Uppsagd efter att ifrågasatt chefens språk
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Kalmar11 december 2018
3 av 3 lönespecifikationer felaktiga.
Chefen svor i telefonen när jag försökte hjälpa en kollega. Samt felade mer än 20 timmar jag jobbat extra föregående månad på lönen. Chefen sa till mig att han hade väldigt svårt att tro på det och att lönespecer är svåra att tyda.
Jag kritiserade honom för det och attityden.

När man är sjuk blir de förbannade.

Chefen talar skit bakom ryggen på dig. Oavsett hur felfri du än försöker vara.
Efter att jag ifrågasatt det samt var sjuk så fick jag möta min chef’s chef för första gången. Hon sa hej, sa det var tråkigt det som hänt sedan sa hon upp mig. Med omedelbar värkan. Fick ingen förklaring.
”Jag har ingen skyldighet att berätta det för dig. Du ska vara glad att jag åtminstone tog mig tid att ha detta möte med dig”. Som om jag vore luft. Jag fick inte berätta, förklara eller tala någonting. Fick ingen andra chans. Jag fick släppa allt jag hade.
”Trevligt att träffas och tack för mötet” sa hon sedan.

Så mycket betyder deras personal och så mycket empati har dem.

Min lön stämde inte en enda gång och min chef fortsatte skriva fel. Blivit lovad rätt slutlön. Nu upp till bevis.

Jag hade inga anmärkningar.
Någon gång jag missat lamporna och någon list.
Fördelar
Bra lön
Nackdelar
Skitsnacket, maktmissbruket, attityden, humöret, felaktiga löner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dålig arbetsgivare
Receptionist, Landstinget Gävleborg (Tidigare anställd) –  Gävle21 november 2018
otroligt stressrelaterat jobb , underbemannad arbetsplats
Fördelar
arbetstiderna
Nackdelar
underbemmanad jämt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Mora7 november 2018
jag har lärt mycket. vi hade en bra arbetsmiljö och bra ledning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tuff miljö med små marginaler
Regioncontroller (Tidigare anställd) –  Malmö4 november 2018
Många oerhört lojala medarbetare men ett ganska tufft klimat.
Fördelar
Friskvård rikskuonger
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Städate
Städate (Nuvarande anställd) –  Örnsköldsvik17 oktober 2018
Hej heter Nathalie Pettersson o är 27 år gammal bor Örnsköldsvik med min sambo o en katt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är ett bra arbetsställe men har varit där all för länge.
Flygplansstädare (Nuvarande anställd) –  Arlanda12 oktober 2018
Arbetsstället är bra arbetakamraterna bra men vår nya chef är inte så bra. Har gett mig ett schema jag inte kan ta o dom vägrar hjälpa mig, så jag passar på att söka nytt jobb som jag länge har tänkt men aldrig blivit av.
Fördelar
Finns företagshälsovård
Nackdelar
Inga förmåner alls
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera