Skatteverket recensioner av medarbetare

Hittade 33 recensioner som matchade sökningen Se alla 35 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en dag
Handläggare (Tidigare anställd) –  Halmstad18 september 2018
stort eget ansvar där man arbetade i ett öppet landskap. fick även hjälpa till med andra uppgifter såsom arkivet. mycket telefonsamtal genomfördes under detta projekt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Antagligen det statliga verk som har bäst utvecklad IT-verksamhet.
Programmering, systemering (Tidigare anställd) –  Solna kommun6 april 2018
Kännetecknas av en genomorganiserad verksamhet som täcker upp varje del
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Revisor (Tidigare anställd) –  Solna kommun26 mars 2018
Det är ok jobba där om man vill ha det soft och få utvecklingsmöjligheter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var roligt att arbeta nära folk från olika kultur.
Skattehandläggare (Tidigare anställd) –  Södertälje19 mars 2018
Jag har jobbat på expeditionen med flera fina arbetskamrat. Mitt jobb var med folk från olika kultur.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great work place
IT Architect (Nuvarande anställd) –  Östersund2 februari 2018
Nice place to work. Few opportunities to develop new systems. Most people are working with old systems with older technologies. The culture with top steering is a little bit hard to change.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Praktik på olika avdelningar. (Tidigare anställd) –  Västerås9 januari 2018
Det är att lära sig om skatt och moms i Sverige, och hur företag fungerar och skapa ett nytt företag.
Fördelar
Grattis frukost och Gym
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Administratör (Tidigare anställd) –  Malmö6 december 2017
Här arbetade jag bara administrativt. Det var intressant att få se hur Skatteverket fungerar och hur ett äkta administrativt arbete ser ut. Jag lärde mig att koda i datorn, sortera mappar i arkivet och mappar i kontoret. Jag var även med på möten och fick se hur det går till och vad som ingår i hur Skatteverket fungerar. Det var väldigt trevliga kollegor och en bra arbetsmiljö, de som arbeta där var engagerade och intresserade i att lära mig om deras verksamhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsplatskultur, Arbetsplatsförhållanden, Arbetslivserfarenhet samt trivsel & rutin
Handläggare/ Administratör samt Servicetjänsteman (Tidigare anställd) –  Härnöand samt vid behov Sundsvall26 november 2017
En vanlig arbetsdag gick alltid väldigt fort, där man oftast arbetade i högt tempo med goda resultat i arbetet.
Samtidigt som både medarbetarna och ledningen var väldigt mån om god trivsel på arbetsplatsen, och att det var god balans mellan arbete och fritid för allas trivsel och måendes skull.

Arbetsuppgifterna var ofta väldigt varierande och ansvarstagande som gav mig väldigt många kunskaper och arbetslivserfarenheter som jag alltid kommer att ha användning av.
Arbetet i stort var väldigt passade för mig då jag har de egenskaperna som krävs för utredning, handläggnings och administrativa arbeten.
Jag är väldigt självgående och ansvarstagande, noggrann, strukturerad, samt driven och analytiskt lagd. Jag ser gärna resultat, effektivitet samt utveckling i arbetet. Samtidigt som jag har väldigt mån om god samarbetsförmåga i gruppen och jag är gärna var den som bidrar till arbetsglädje.

Arbetsklimatet, arbetsuppgifterna, arbetskamraterna samt ledningen trivdes jag oerhört bra med. De va aldrig några större konflikter medarbetarna eller ledning i mellan och man hade alltid roligt på arbetet med god sammanhållning, gott samarbete samt väldigt bra upplägg och planering oss medarbetare i mellan.
Fördelar
Väldigt trivsamt arbetsklimat och arbetsförhållanden. Givande kunskaper. Utbildning & friskvård.
Nackdelar
Ledningen kunde inte vidare eller fastanställa efter 2år.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var en viktig upplevelse.
Praktikant (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 november 2017
Mitt jobb var användbart som praktikant i skatteverket. Jag flyttade i alla delar av utlandkontor. Arbetsmiljön var underbar.
Fördelar
Ger mig en känsla av arbetssäkerhet.
Nackdelar
Lön är liten.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö, bra moms kurser
Skattehandläggare (Tidigare anställd) –  Malmö12 oktober 2017
Fantastisk bra arbetsplats, lärde mig mycket om moms, bra arbetskamrater.
Fördelar
Flexibel arbetstid
Nackdelar
Vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utvecklande arbetsplats.
Receptionist (Tidigare anställd) –  Solna kommun24 augusti 2017
Bra arbetsmiljö statlig.
Friskvårdsersättning.
Bra lön.
Bra arbetskamrater.
Bra chef.
Fördelar
bra förmåner, friskvårdstimme och friskvårdsersättning.
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Enkel arbetsplats
Administratör (Tidigare anställd) –  Stockholm17 juni 2017
Tyvärr inte så "kamratligt" eftersom man sitter i "sitt bås".
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 7Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
sociala arbetsmiljö, spännande jobb
Kundtjänst (Tidigare anställd) –  Katrineholm28 maj 2017
Varje dag måste jag kontrollera att alla blanketter och broschyr redo på kontoret. Min huvudsakliga uppgift att visa och lära ut om våra myndigheters självbetjäningstjänster och få hjälp för att fylla i blanketter.
Jag har lärt mig mycket information om Sveriges system och allmän myndigheter ( Försäkringskassan, Skatteverket, pensionsmyndigheten).
Min arbetskollegor är trevlig och arbetsam.
Den svåraste delen av jobbet att jag måste förstår flera saker om tre myndigheter samtidigt.
Den bästa delen av jobbet att du träffa flera kunder varje dag.
Fördelar
Kaffe och Frukt.
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande arbetsuppgifter och bra arbetsmiljö
Skatterevisor (Nuvarande anställd) –  Göteborg,23 januari 2016
Utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Goda möjligheter till befordran och stort ansvar.

Bra och lyhört chefsskap. Mycket vidareutbildning och kompetensutveckling.

Mycket kompetent och trevligt arbetslag.

En trivsam arbetsmiljö karakteriserad av stor frihet under ansvar.
Fördelar
Goda möjligheter till fortbildning
Nackdelar
Dålig löneutvekling
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och lärorikt med härliga arbetskollegor
Handläggare (Tidigare anställd) –  Stockholm18 december 2015
Utvecklande arbetsuppgifter, trevliga arbetskollegor. Ibland för lite fokus på medarbetare och lite för toppstyrd och hierarkisk organisation.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Omorganisationer som inte leder till förbättringsarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En effektiv och rolig arbetsplats med många möjligheter!
HR konsult (Nuvarande anställd) –  Stockholm7 november 2015
Arbetsplatsen är den modernaste och mest ansökta av kandidater som vill arbeta där. Det är en arbetsplats där arbetet går hand i hand med det privata livet. Låg sjukfrånvaro med många möjlighete att utvecklas.
Fördelar
En timme friskvård per vecka på arbetstid.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kompetent och trevlig arbetsmiljö
SKATTEHANDLÄGGARE PROCESSFÖRARE (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB27 oktober 2015
Självständiga arbetsuppgifter. Bra bemötandekultur gentemot skattebetalare. Bra ledning. Bra samarbete med arbetskollegor, utbyte av erfarenheter, många skrattstunder. Ansvar för besluten, det gällde väl pengar och många ggr känslor. Frihet under ansvar. Förebyggande arbete.
Fördelar
Bra frukost till bra pris, kaffeautomater, bubbelvatten. gratis gym, kurser vid behov
Nackdelar
Resor till jobbet efter flytten från Södermalm
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Verkligen produktiv och rolig arbetsmiljö
Skattehandläggare, servicehandläggare (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB14 oktober 2015
Har utrett deklarationsfrågor det mesta av tiden på Skatteverket,
Man ta ställning till om uppgifterna i deklarationer är rätta/rimliga eller behöver utredas mer. Ibland tar man emot besök, ibland svarar på telefon under ett par timmar. Skriver beslut. På servicekontoret där jag jobbade över ett år på slutet gå man genom nyheter inom Skatteverket/Försäkringskassa/Folkbokföring/Pensionsmyndighet på morgonen, sedan omväxlande på snabba ärenden, djupare ärenden, golvinformation, datoranvändning mm. Jag trivs när ledningen tar sitt ansvar och har övergripande kontroll vilket de gjorde på Skatteverket. Jag trivs också när mina kollegor gör sitt bästa och tar ansvar för arbetsmiljön övrigt vilket jag har fått vara med om.
Den svåraste delen var nog att det kom så mycket annat emellan att vi hade svårt att få tiden att räcka till. Men det var också roligt att det hände alltid något - och att det kom nya regler och bestämmelser hela tiden så vi fick hålla kontroll på alla nyheter - det var intressant och utvecklande. Jag fick också hålla koll på Finlands skatteregler och informera andra - mycket intressant. Vi hade våra länder som vi fick följa upp om vad som hände där skattemässigt.
Fördelar
gratis gym, kurser vid behov.
Nackdelar
Svårt att komma på något.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärosam och rolig
Skattehandläggare inom rut och rot (Tidigare anställd) –  Västervik, H6 oktober 2015
Mitt första jobb i Sverige
Jag har lärt mig mycket om jobbet men ävenså språket (muntlig och skriftlig).
Det var ett bra steg för mitt nästa jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett företag som arbetar förebyggande
Revisor (Tidigare anställd) –  Kristianstad2 september 2015
Här fick jag mycket bra verktyg i mötet med människor och hur vi handskas med information. Vad som är viktigt och vad vi kan sålla.

Goda chefer, öppet klimat och en utvecklande miljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Skatteverket. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 35 omdömen
512
413
38
20
12

Betyg per kategori

4,3Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
4,2Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
4,0Kultur

Skatteverket recensioner per plats