Skanska recensioner av medarbetare

Hittade 61 recensioner som matchade sökningen Se alla 1 023 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hållbar med stort hjärta
Utvecklingschef (Nuvarande anställd) –  Stockholm/Jönköping21 november 2018
Ett företag att rekomendera till samtliga sökande. Tydlighet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
projektingenjör (Tidigare anställd) –  Gävle24 oktober 2018
Bara arbetskultur, bra kollegor, vill gärna komma tillbaka. Bra stämning på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dålig Lederskap
Löne/ ekonomi (Tidigare anställd) –  Stockholms Län8 oktober 2018
Jag var väldigt nöjd med allting på Skanska men de jobbansvariga var tyvärr hade bra ledarskap för de väljer mest yngre personal och bryr inte sig om lite äldre.
Fördelar
nästan allt
Nackdelar
dålig ledareskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra företag som gör sitt jobb ordentligt och riktigt
Praktik under min gymnasieutbildning (Tidigare anställd) –  Göteborg30 augusti 2018
skanska är ett mycket bra företag dom gör sitt jobb bra, riktigt och effektivt.
Fördelar
bullar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo och intressanta uppgifter
Construction Worker (Tidigare anställd) –  Göteborg21 maj 2018
Mycket varierande arbetsuppgifter, högt tempo, trevliga kollegor
Fördelar
Flexibelt jobb
Nackdelar
Svårt att klättra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats
Produktionschef (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län16 maj 2018
Arbetsledning på plats med personal.
Lär mig mycket om att hantera personal och planera byggen.
Vi har ett högt säkerhetstänk och jobbar ständigt med detta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fixade saker i lägenheter
Prao i åttan (Tidigare anställd) –  Stockholm11 maj 2018
Jag gick runt tillsammans med min pappa och fixade saker i lägenheter. T.ex repor i golvet, hål i väggar på balkonger och foder
Fördelar
Matlåda
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra betyg
Betongtekniker/Betongingenjör (Tidigare anställd) –  Göteborg26 april 2018
Bra arbetsuppgifter, men lite väl låst kring vad jag kunde göra. Trotts min högre kompetens. Till en början väldigt bra chefer, men närmaste chefen byttes ut, vilket gjorde arbetsplatsen lite sämre.
Fått lära mig mycket kring betong blandning, trevliga kollegor. Men värdelösa arbetstider då de varierar varje dag och ofta var över 11 timmar för mig. Fick inte helle rlöneförhöjning när jag skulle få det och det var lite orättvist med förmåner mellan olika anställda.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Jönköping23 april 2018
Skanska sätter mycket energi och pengar för att man skulle kunna utveckla/utbilda sig inom branchen. Att jobba på Skanska det är en står utmaning.
Fördelar
Gratis fruckost
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Snickare, Träarbetare, Byggnadsarbetare (Tidigare anställd) –  Skövde10 april 2018
Bra arbetsgivare. Lätt att jobba, bra arbetsmoral. Bra betalt..
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skanska
Anläggningsarbetare (Tidigare anställd) –  Hallandsåsen4 april 2018
På Skanska arbetade jag på Hallandsåsen i tunneln med dränering. Det var ett slitsamt arbete där vi arbetade från klockan 07-19 fyra dagar i veckan. Jag trivdes väldigt bra och hade roliga kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Snickare (Tidigare anställd) –  Umeå kommun26 mars 2018
Det var riktigt roligt att jobba på Skanska. Jag fick lära mig mycket den tiden som jag jobbade där.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ansvar
Betongpump maskinist (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 mars 2018
Jag vet när jag börjar inte när man slutar det är jag van vid.
Fördelar
vad som helst
Nackdelar
finns inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo men inte för hårt
Betongarbetare (Tidigare anställd) –  Åstorp21 januari 2018
Mycket trevliga arbetsplats att jobba på med ett högt temp
Fördelar
bra arbetstider
Nackdelar
Kalt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig engagemang och lättja från ledning
Lagbas (Tidigare anställd) –  Luleå kommun17 januari 2018
Arbetsuppgifterna var som ett vanligt jobb hos vilket byggföretag som helst.
Däremot när jag sökte jobb hos Skanska, och bad om sekretess, hölls den inte. Oerhört dåligt och jag känner mig kränkt.
Allt fick jag veta i efterhand.
Sen på jobbet hade inte arbets- och produktionsledningen den kompetens som förväntades.
Faktiskt den sämsta jag sett.
Fördelar
Höll kollektivavtal
Nackdelar
Mycket snack, lite verkstad, bara tal om vinst
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra team
Snickare (Tidigare anställd) –  Solna skärholmen spånga16 januari 2018
Bra arbetsledare överallt vi kan kommunicera o förstår varandra de e stort +
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
det var rolig för mig
Fotbollsspelare, Kabul GIS (Tidigare anställd) –  Gnosjö kommun10 januari 2018
hej!
jag har lärt mig mycket att göra på jobbet speciell när jag arbetade
på Skanska det var mitt favorit arbete.men den första vecka var svårt för mig tills jag kom igång.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Stenkonservators assistent (Tidigare anställd) –  Stockholms Län29 oktober 2017
Man lär sig mycket om gamla byggnaderna från 1700 talet.
Jag har lärt mig mycket att vara flexibel eftersom det rör sig om jobb på olika platser
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Strukturerad arbetsplats.
Lager och Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Ängeltofta24 september 2017
Bra arbetsplats med ansvarstagande chefer och kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb!
Informatör (Tidigare anställd) –  Malmö24 september 2017
Jag praktiserade en kort period men ändå lär man sig mycket om kommunikationen med olika ålder.
Fördelar
Bra Kommunikation mellan arbetskollegor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Skanska. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 1 024 omdömen
5482
4323
3153
231
135

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
4,0Kultur