Skanska recensioner av medarbetare

Hittade 71 recensioner som matchade sökningen Se alla 1 192 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var väldigt bra.
Praktik (Tidigare anställd) –  Hammarby Sjöstad7 oktober 2019
Man fick chans att måla upp en bild av sig skälv i formuläret. Det vara även en mer förklarande process då man kan fördjupa sig i dom olika områdena som, skola och praktik.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsplats, med varierande arbetsuppgifter.
Verksamhetsutvecklare Inköp (Tidigare anställd) –  Sverige13 augusti 2019
Skanska är ett framåtdrivande företag, med värderingar som stämmer med mina. Rekommenderar Skanska som ett mycket bra företag.
Jag är sugen på att testa annat företag efter 18 lärorika år på Skanska,
så valde att själv säga upp mig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och innovativa arbetsuppgifter
Administratör (Tidigare anställd) –  Jönköping31 juli 2019
Mycket intressant arbete och en bra arbetsgivare med väldigt goda tankar om miljö och vidareutbildning för anställda.
Fördelar
träning, aktier
Nackdelar
arbetsplatsen var en organisation i organisationen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Lagerarbete (Tidigare anställd) –  Stockholm3 juni 2019
En typisk arbetsdag var att arbeta med deras reservdelar på lagret. Andra arbetsuppgifter var att plocka order. Arbetsmiljön var väldigt bra. Ledningen var lyhörd. Kunskaper som fås av arbetsplatsen var större kunskaper om reservdelarna och hur de skulle användas.
Fördelar
bra arbetstider för morgonpigga 7-16
Nackdelar
låg lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetsmiljö
Anläggningsarbetare (Tidigare anställd) –  Örebro18 maj 2019
Det jag har lärt mig från mina anställningar är problemlösning, självständighet och stresshantering. Då man många gånger lämnas själv med på en arbetsplats. Är van att jobba med tunga yrken då jag jobbat inom byggbranschen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Descriminative and racist towards asian/brown
BI Speciallist (Tidigare anställd) –  Stockholm16 december 2018
Horrible and torture, really bad work culture.
they hire asian men to do dirty job, no job security
Swedish managers showing discrimination and racism
Fördelar
none
Nackdelar
discrimination and racism
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hur fungerar systemet i Sverige
Administration (Tidigare anställd) –  Göteborg1 december 2018
Jag lärt mig för så mycket ! Om data och kommunikation.
Fördelar
vi var mycket aktiva till sammans och jobba med data för mycket .
Nackdelar
Ingen nackdelar för mig
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra sammanhållning i ledet.
Verksmaskinist, Reparatör, Tekniker mm (Nuvarande anställd) –  Kristianstads kommun26 november 2018
Tänker framåt. Grönt byggande. En bra arbetsgivare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hållbar med stort hjärta
Utvecklingschef (Nuvarande anställd) –  Stockholm/Jönköping21 november 2018
Ett företag att rekomendera till samtliga sökande. Tydlighet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig och trevlig arbetsplats
Trädgårdsvaktmästare (Tidigare anställd) –  Skövde20 november 2018
Jobbet på Skanska var en trevlig och rolig upplevelse, blandade arbetsuppgifter, trevliga och roliga arbetskamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
projektingenjör (Tidigare anställd) –  Gävle24 oktober 2018
Bara arbetskultur, bra kollegor, vill gärna komma tillbaka. Bra stämning på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dålig Lederskap
Löne/ ekonomi (Tidigare anställd) –  Stockholms Län8 oktober 2018
Jag var väldigt nöjd med allting på Skanska men de jobbansvariga var tyvärr hade bra ledarskap för de väljer mest yngre personal och bryr inte sig om lite äldre.
Fördelar
nästan allt
Nackdelar
dålig ledareskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra företag som gör sitt jobb ordentligt och riktigt
Praktik under min gymnasieutbildning (Tidigare anställd) –  Göteborg30 augusti 2018
skanska är ett mycket bra företag dom gör sitt jobb bra, riktigt och effektivt.
Fördelar
bullar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo och intressanta uppgifter
Construction Worker (Tidigare anställd) –  Göteborg21 maj 2018
Mycket varierande arbetsuppgifter, högt tempo, trevliga kollegor
Fördelar
Flexibelt jobb
Nackdelar
Svårt att klättra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats
Produktionschef (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län16 maj 2018
Arbetsledning på plats med personal.
Lär mig mycket om att hantera personal och planera byggen.
Vi har ett högt säkerhetstänk och jobbar ständigt med detta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fixade saker i lägenheter
Prao i åttan (Tidigare anställd) –  Stockholm11 maj 2018
Jag gick runt tillsammans med min pappa och fixade saker i lägenheter. T.ex repor i golvet, hål i väggar på balkonger och foder
Fördelar
Matlåda
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra betyg
Betongtekniker/Betongingenjör (Tidigare anställd) –  Göteborg26 april 2018
Bra arbetsuppgifter, men lite väl låst kring vad jag kunde göra. Trotts min högre kompetens. Till en början väldigt bra chefer, men närmaste chefen byttes ut, vilket gjorde arbetsplatsen lite sämre.
Fått lära mig mycket kring betong blandning, trevliga kollegor. Men värdelösa arbetstider då de varierar varje dag och ofta var över 11 timmar för mig. Fick inte helle rlöneförhöjning när jag skulle få det och det var lite orättvist med förmåner mellan olika anställda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Jönköping23 april 2018
Skanska sätter mycket energi och pengar för att man skulle kunna utveckla/utbilda sig inom branchen. Att jobba på Skanska det är en står utmaning.
Fördelar
Gratis fruckost
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Snickare, Träarbetare, Byggnadsarbetare (Tidigare anställd) –  Skövde10 april 2018
Bra arbetsgivare. Lätt att jobba, bra arbetsmoral. Bra betalt..
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skanska
Anläggningsarbetare (Tidigare anställd) –  Hallandsåsen4 april 2018
På Skanska arbetade jag på Hallandsåsen i tunneln med dränering. Det var ett slitsamt arbete där vi arbetade från klockan 07-19 fyra dagar i veckan. Jag trivdes väldigt bra och hade roliga kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Skanska. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 1 192 omdömen
5556
4368
3174
242
152

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,9Kultur