Sigtuna kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 22 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte så stimulerande nej
Helpdeskmedarbetare (Tidigare anställd) –  Sigtuna19 juni 2019
Inga bra arbetsförhållanden alls. Ledarna vet inte vad de gör i den här kommunen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra stämning
personlig assistent hos en brukare med MS (Nuvarande anställd) –  Märsta14 februari 2019
Jag har jobbat där i 7 år , och jag är nöjd . och nu söker bara extra jobb- Sigtuna är stort kommun med erfarna personal överallt. det år ett nöje för mig jobba med kommunet.
Fördelar
frsik chek
Nackdelar
ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbetsmiljö
Projektledare (Nuvarande anställd) –  Sigtuna26 november 2018
Bästa delen är att man älskar jobbet och sin roll.
Svåraste delen om man inte får stöd vid behov
Fördelar
Utbildning, kurser och utveckling
Nackdelar
Inga förmåga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin kommun
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Sigtuna9 oktober 2018
Underbar kommun att arbeta i! Kollegor som stöttar varann och ser varandra. Ingen dag är den andra lik och uppstår det något akut så ordnar man det tillsammans
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
givande och kreativt
Modersmålslärare och studiehandledare (Tidigare anställd) –  Sigtuna18 september 2018
Jag har mycket goda erfarenheter av olika jobb i olika sammanhang
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sådär
Kanslist (Tidigare anställd) –  Sigtuna kommun28 augusti 2018
mitt första jobb inom kontorsvärlden. Så jag vet inte hur det är numera.
Fördelar
Inga gratis luncher
Nackdelar
Inga alls
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
leka med barnen
Ungdomsledare (Tidigare anställd) –  Märsta22 juli 2018
hur tar hand om barnen och hur man leker med dem man ska alltid ta hand om dom.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vill prova nya möjligheter
Arbetare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län20 januari 2018
En god och lingon frukost med en tidning att vara social och vårda mina arbetskamrater. Det skulle behövas lite mer ordning vett och etikett .
Att det är fritt och det innebär arbete i verkstad och montering Skolor eller dagis eller en allmän plats i kommunen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Brandman o Brandmästare (Tidigare anställd) –  Märsta15 januari 2018
Jobbade som Brandman och Brandmästare.
Omväxlande och ansvarsfullt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetplats
Hemtjänst (Nuvarande anställd) –  Märsta5 januari 2018
Det är ett bra arbetsplats skulle jag rekommendera
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant jobb som idrottslärare
Idrottslärare (Tidigare anställd) –  Märsta3 januari 2018
Arbetet som idrottslärare på tre olika skolor i Sigtuna kommun var intressant och lärorikt. Kollegor i de olika arbetslagen hade stor kompetens och arbetsledningen fungerade bra.
Fördelar
Gratis skollunch
Nackdelar
Att jobba på tre olika skolor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Anställning
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Märsta27 december 2017
Varför tar man bort anställningsavtal på 100% till 77,98%????
Fördelar
Friskvårdscheckar
Nackdelar
För lågt friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Administrativ Assistent/Parkeringsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholms Län10 december 2017
Här fick jag mycket erfarenhet att kunna lägga till i mitt cv
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Vikarie (Tidigare anställd) –  Sigtuna12 juni 2017
Att jobba på skolan i Sigtuna är kul. Alla lärare och medarbetare är jätte trevliga!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Personal assistant
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Märsta9 november 2016
PERSONLIGBREV

Ibeh miracle
Odensalavägen2E Lgh 1104
19543  märsta.

ANSOKAN

Jag heter Ibeh Miracle och jag är 23 år. Jag kommer från Afrika och nu  jag bor och studera i Märsta,jag har bott längre i sverige jag är på komvux ,jag trivs mycket att jobba .och arbetade som expedit i klädbutiken i fyra år sedan.jag har också tre års erfarenhet från arbete  på restaurang i mitt hemland I afrika,jag har jobbat som städare,jag tycker om att joba med människor.

Jag söker alla typer av jobb. Som person är jag noggrant, pigg, stark och social.jag är en God lyssnare, lojal,också snabb.
På fritiden gillar jag att studera det svenska språket eftersom jag vill klara gymnasiså snabbt som möjlig.jag tror att har ett omväxlande jobb och tycker om att jobba och ge bra service att jobba,
Jag behöver jobb för att kunna vara självförsörjande och självständig.

Jag hoppas att min ansökan har väckt intresse och ser framemot att få bli kontakted av er.

Med vänlig hälsning

Miracle Ibeh.

Sent from my Samsung device
Fördelar
Jobba för mycket och ge bra service
Nackdelar
Inga nackdel
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tacksamt arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Märsta4 november 2016
Jobbet är varierande och trevligt, med trevliga kollegor, inte så mycket inflytande i sin jobbsitvasion tyvärr..
Fördelar
Friskvåeds chekar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vi, all personal och även chefen brukade börja arbetsdagen med den kort morgongymnastik med musik. Sedan tog vi emot klienterna enligt tidtabellen.
Socialsekreterare (Tidigare anställd) –  Sigtuna17 september 2016
Vi, all personal och även chefen brukade börja arbetsdagen med den kort morgongymnastik med musik. Sedan tog vi emot klienterna enligt tidtabellen. Detta upplevade jag så mycket upppigande som jag Fortsatt hittills. Vår chef var en trevlig och angagerade erfaren socialarbetare, Vilket jorde att vi alla kolleger kände oss ansvarstagande och stark. Den bästa delen av jobbet var när jag var jour 24 timmar per månad. Under jouren måste man få en del oväntade klient eller klienter som visade upp när som helst och ibland mitt på natten.
Fördelar
tillgång till tjänstbil och högersättning för gourtiden
Nackdelar
krävande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Förvaltningsekonom (Tidigare anställd) –  Stockholm17 juni 2016
Man börja arbetsdag med mejl och sköta det nödvändigt
Jag har lärt mig att samarbeta och jobba i grupp mer aktivt
Ledning se till att arbetarna få stöd som behövs
arbetskollegor är på sitt bäst när de uppskatta dialog
Svåraste delen är när medarbetarna inte kommer överens
Och bästa delen är när alla är sams
Fördelar
Utvecklings möjligheter
Nackdelar
saknar lunch förmån
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
deraklam.se
delarklem.se (Tidigare anställd) –  Sigtuna kommun28 mars 2016
ja arbetar med att dela reklam och jag har lärt mig hur man hittar det plats utan att använda nån hjälpmedel .ja arbetar själv utan några svårighet med att dela reklamer. den svårast delen med jobbet är att man måste var i bra kondition annars tar det lång tid med alla trapporna och man måste se till att man har delat alla gatorna man skulle del. Det bästa delen av jobbet är att man tränar samtidig som man jobbar o man får bra lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö: profesionell och lugn.
lärare (Nuvarande anställd) –  Märsta, AB22 januari 2015
- Den lättaste för mig är min kontakt med eleverna och det är min bästa del av jobbet. Jag har bra kontakt med mina kollegor, speciellt med min kollega som delar ansvar som mentor. jag har inte svåraste delen av jobbet.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Sigtuna kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 22 omdömen
56
47
36
22
11

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,5Kultur

Sigtuna kommun recensioner per plats