Securitas recensioner av medarbetare

Hittade 46 recensioner som matchade sökningen Se alla 14 876 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsuppgifter
Receptionist/telefonist (Tidigare anställd) –  Västerås28 januari 2019
Som väktare var det rondering, receptioner, portar och värdetransporter, man fick utvecklas och arbeta på många olika arbetsplatser.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trabajo para Securitas en Estocolmo,Suecia
Vigilante de Seguridad Privada (Tidigare anställd) –  Estocolmo25 januari 2019
La mejor compañia para trabajar,pero no aca en Canarias sino en Estocolmo, Suecia
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
spännande ovh ansvarsfullt jobb
väktare (Tidigare anställd) –  Borås4 januari 2019
tyckte om själva jobbet det var inga konstigheter och jag var jätte duktig på mitt jobb. blev alltid klar tidigare än min arbets-tid och då åkte jag alltid runt och visa mig så som ledningen ville. det dåliga var då själva grupp ledaren.. anledningen till att jag slutade där borta var pågrund av att jag blev illa behandlad av gruppledaren, vissa människor känner tyvärr en viss makt i den formen och utnyttjar det, så jag tog beslutet och avsluta mitt jobb där och fortsatte vidare.
Fördelar
köra bil
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Väktare (Tidigare anställd) –  Borås13 november 2018
Trivdes bra med kollegorna på sec, tyvär så passade inte tiderna bara.. Annars hade jag jobbat kvar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Ronderande väktare (Nuvarande anställd) –  Jönköping9 november 2018
Det positiva med att jobba hos Securitas är att man lär sig mycket om samhället och hur det fungerar. Man får en mer korrekt verklighetsuppfattning. Det negativa är att man får månadsschema 5-7 dagar innan månaden börjar och det ändras inte förens man blir bekräftad på 100% vilket är otroligt svårt. Det finns inget kösystem utan dom tar de som tjatar mest och tjatar man för mycket kan det hända att det aldrig händer.
Fördelar
Många lediga dagar.
Nackdelar
Inga förmåner, svårt att bli bekräftad på timmar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Väktare (Nuvarande anställd) –  Malmö30 september 2018
Ett bra bolag som tänker frammåt och hela tiden försöker förbättras
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Genomfarts yrke
Väktare (Tidigare anställd) –  Stockholm11 juli 2018
Ett bra första yrke, Men inget man stannar på någon längre tid som väktare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Växeltelefonist (Tidigare anställd) –  Södertälje23 maj 2018
Många bollar i luften! Som att göra lumpen! Sekretess! Regelverk! Tysthetsplikt!
Fördelar
Nej
Nackdelar
Bunden!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Träffa människor och väldigt trevligt jobb.
Tillsvidareanställd (Nuvarande anställd) –  Umeå21 maj 2018
En vanlig dag på Securitas kan allt hända. Allt från att väcka en missbrukare som sover på en bänk till att byta en säkring i ett elskåp. Väldigt varierande arbete, väldigt aktivkt och man går många steg under ett arbetspass. Att alltid ha något att göra är positivt med securitas!
Fördelar
Aktivt, träffa människor, serviceyrke
Nackdelar
Dåliga arbetstider och aldrig någon rutin i vardagen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dynamisk
Säkerhetsrådgivare (Tidigare anställd) –  Jönköping11 maj 2018
Väldigt dynamisk arbetsplats där jag påverkar mitt schema själv i stor utsträckning. Varje dag är annorlunda iom att jag jobbar med människor. Utmanande och får spendera en del tid utomhus. Rekommenderas starkt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Socialt och givande arbete
Ordningsvakt/Väktare (Nuvarande anställd) –  Karlstad1 maj 2018
God kamratskap.
Familjärt arbetsförhållande
Höga krav på eget ansvar
Stora krav på god kommunikativ förmåga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt
Securitas vakt (Tidigare anställd) –  Lysekil22 april 2018
Trevligt och självständigt arbete, trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Fritt
Nackdelar
Arbetstiden
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen dag lik den andra
Väktare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna12 april 2018
Super bra arbetsplats som ger dig en helt ny syn på samhället
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag
Väktare/ ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholm20 mars 2018
Mycket bra företag som jag har stort förtroende för
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Många olika arbetsmiljöer.
Receptionist/Telefonist (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 mars 2018
Securitas är i grunden som ett bemanningsföretag. Det är företagen du jobbar åt som är av intresse egentligen.

Min erfarenhet har varit mestadels positiv.
Securitas finns mest som ett stöd i ditt arbete. Ditt schema och dina kläder främst. Här finns det förbättringar att göra.
Annars handlar det om att du som peson kan ta ansvar för ditt arbete. många gånger ligger ansvaret för att bra rutiner och arbetssätt helt på dina axlar.
Dock har du även här en grund i VBS systemet som startas upp av en ansvarig på Securitas. Det är tekniskt sätt en grundläggande arbetsstyrning i hur larm, ronder och objektet i stort ska hanteras dagligen och i mer akuta situationer.
Fördelar
Omväxlande, många olika slags jobb.
Nackdelar
Kan vara mycket ensamarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig
Väktare (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun4 mars 2018
En härlig arbetsmiljö med mycket spännande människor och företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Olika arbetsmoment
Slutade 20170831 (Tidigare anställd) –  Kristianstad28 januari 2018
Bra att jobba inom olika saker fast på samma arbetsplats.
Stationär väktare
Rondering
Stationär bevakning
Värdetransport
Fördelar
Flexibilitet
Nackdelar
Dålig feedback
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant jobb
Väktare (Nuvarande anställd) –  Borlänge kommun11 december 2017
Älskar att jobba som väktare då man finns för att hjälpa kunder och vanliga människor som befinner sig på kundernas område. Det är goa kamrater som man lätt kan få ett gott skratt med. Det svåra med detta jobb är att arbeta sig uppåt och få mer ansvar och arbetsdagar. Jag jobbar med rond och har tillsyn på Stora ENSO i Kvarnsveden. Där jobbar jag för att se så alla heta arbeten har funkat som dom ska, så det inte brinner osv. Jag ser även så att maskinerna går och temperaturen i vissa rum håller sig normal. Annars går jag på Kupolen och hjälper till med att minska brandrisker och hålla koll på larm, folk, mekaniska hjälpmedel.
Fördelar
Erfarenhet med att arbeta med människor.
Nackdelar
Lite timmar och dålig lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra tryggt lärorikt.
anställd som avdelningschef (Tidigare anställd) –  Skaraborg26 november 2017
Lärde mig mycket om ledarskap ekonomi arbetsmiljö etc.
Fördelar
Flexibel arbetstid
Nackdelar
ständig jour
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildande, krävande, intressant.
Vätare (Nuvarande anställd) –  STOCKHOLM, GÖTEBORG UDDEVALLA.27 september 2017
Start vid ca 18 tiden, diverse sysslor på olika områden,låsningar av kunder, affärscentra, larmryck vid inbrottslarm rondering på kunder, upplåsningar.
Fördelar
Träffa mycket människor.
Nackdelar
Långa pass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Securitas. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 14 882 omdömen
53 470
43 924
33 984
21 729
11 775

Betyg per kategori

3,2Balans mellan arbete och privatliv
2,9Kompensation/Förmåner
2,9Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur