Securitas recensioner av medarbetare

Hittade 16 recensioner som matchade sökningen
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant jobb
Väktare (Nuvarande anställd) –  Borlänge kommun11 december 2017
Älskar att jobba som väktare då man finns för att hjälpa kunder och vanliga människor som befinner sig på kundernas område. Det är goa kamrater som man lätt kan få ett gott skratt med. Det svåra med detta jobb är att arbeta sig uppåt och få mer ansvar och arbetsdagar. Jag jobbar med rond och har tillsyn på Stora ENSO i Kvarnsveden. Där jobbar jag för att se så alla heta arbeten har funkat som dom ska, så det inte brinner osv. Jag ser även så att maskinerna går och temperaturen i vissa rum håller sig normal. Annars går jag på Kupolen och hjälper till med att minska brandrisker och hålla koll på larm, folk, mekaniska hjälpmedel.
Fördelar
Erfarenhet med att arbeta med människor.
Nackdelar
Lite timmar och dålig lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildande, krävande, intressant.
Vätare (Nuvarande anställd) –  STOCKHOLM, GÖTEBORG UDDEVALLA.27 september 2017
Start vid ca 18 tiden, diverse sysslor på olika områden,låsningar av kunder, affärscentra, larmryck vid inbrottslarm rondering på kunder, upplåsningar.
Fördelar
Träffa mycket människor.
Nackdelar
Långa pass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket roliga möten med olika individer
Skyddsvakt receptionist (Nuvarande anställd) –  Jönköping23 september 2017
En typisk arbetsdag
Att vara så hjälpsam som möjligt mot kunden. En hel del problemlösning ibland kunde dyka upp.
Att se till att alla platser var inbrottsäkra.
Skriva ut passerkort ingick och att sortera post, men ochså koppla alla samtal till veder
börande. Det fanns bommar som man ibland fick fälla upp för att släppa in inkommande biltrafik. I och med att jag satt i en liten kub där jag hade kontroll över allting.
Slutet av dagen stänga och låsa. Larmpåslagning.
Fördelar
Socialt och trevligt arbete
Nackdelar
Fanns inte
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Luddigt och inga raka svar
Larmoperatör (Tidigare anställd) –  Stockholms Län18 augusti 2017
Många kollegor var bittra och snackade bakom ryggen på sina kollegor. Dåligt ledarskap. Ger sken av att vara ett bra företag, men är ganska platta och velar fram och tillbaka. Inga raka svar angående någonting. Mycket besviken. Fasansfullt långa pass på 12 timmar.
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Allt annat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande arbetskultur
Ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Piteå15 augusti 2017
"Chain of command" behöver struktureras samt informationsflödet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och impulsivt
Trafikövervakning Parkeringsvakt (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län23 februari 2017
Hjälpsamhet
Vaksamhet
Ärlighet
Alla är supertrevliga och kunniga inom branschen
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Jobba skift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sammanhållning
Väktare (Nuvarande anställd) –  Kristianstad5 oktober 2016
Ibland får man tempoväxla, från att vara på en rondering hos en kund där man pratar om arbetet där. Man ska sätta sig in i kundens värld och ha en förståelse så man kan lösa ett eventuellt. Till att du får ett ärende som plingar till i din handdator med hög prioritering. Oftast jobbar man 12 timmar, 12 timmar där man måste vara på hugget. Då behöver man kollegor som är ett moraliskt stöd och som man kan lita på. När det har varigt tråkigt på jobbet har man alltid blivit glad och tacksam över att man har sådana härliga kollegor.
Fördelar
Kollegor
Nackdelar
Arbetar inte med människor i den hjälpsamma utsträckningen, där det kommer till en efterfrågan från kund eller företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor, mindre bra ledarskap
väktare och ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Uddevalla6 augusti 2015
Kollegorna var bra att ha att göra med men ledningen var katastrofal. Det gick inte att få ett rakt svar nånstans.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppstyrt
Driftchef Försvarsmaktens högkvarter. (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB23 mars 2015
Toppstyrt företag som gärna vill ge sken av att man har en platt organisation, ser personalen som kostnader inte som tillgångar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 32Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Ronderande väktare Strömstad (Nuvarande anställd) –  Strömstad och Uddevalla6 november 2014
Eftersom jag tycker om möte med nya människor är detta ett bra företag att arbeta på. Kollegorna ställer alltid upp till 100 % när det gäller bevakning, så man känner sig trygg.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mångfald
Växeltelefonist (Tidigare anställd) –  Södertälje, AB21 september 2014
Tuff arbetsmiljö, dålig ventilation, instängd miljö, ej närvarande chefer.
Fördelar
Självgående.
Nackdelar
Regelverk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Egen chef
Väktare (Tidigare anställd) –  Värnamo17 juni 2014
Om du jobbar som väktare så är du ofta din egen chef, du har dina timmar under dessa skall du köra dina kunder och även vara aktiv och köra på olika typer av larm. Jobbet är fritt och har sina fördelar på sommaren och kanske nackdelar på vintern.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 23Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Detta ger bara "bröd för dagen".
Brandvakt, PREEM-Raff, timanställd ff (Tidigare anställd) –  Lysekil25 mars 2014
En vanlig dag består av bevakning, när det svetsas mm.
12 timmarspass.
Inget framtidsyrke.
Fördelar
Arbetskamrater
Nackdelar
Vet ej när du ska jobba (inringning).
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor stress utan möjlighet till flexibillitet
Flygplatskontrollant (Tidigare anställd) –  Arlanda, AB1 februari 2014
Hårda restrektioner för varje arbetsmoment. Bra kollegor och närmaste gruppchefer.
Fördelar
Lönen
Nackdelar
Arbetstiderna/schemaläggning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väktare
Väktare (Tidigare anställd) –  Linköping25 oktober 2013
Jobbet på Securitas var mycket roligt och lärorikt.
Jag prövade på flera olika ställen under min tid där. Jag testade på att jobba i hotellreception, företagsreception, stationär väktare, ronderande väktare och gjorde även en del extrabevakningar. Min tid på Securitas har gjort mig mer social och jag vågar ta för mig mera. Det bästa med företaget var mina underbara kollegor och det jobbigaste var att jobba natt. Jobbet som väktare över lag är roligt då man får träffa mycket olika människor.
Fördelar
Många olika arbetsplatser att prova på.
Nackdelar
Kvälls och nattjobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 28Nej 1Rapportera

Se fler Securitas recensioner

Du kanske vill testa:

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 8 207 omdömen
52 022
42 176
32 213
2928
1868

Betyg per kategori

3,3Arbete/Fritid Balans
3,0Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur