Securitas recensioner av medarbetare

Hittade 31 recensioner som matchade sökningen Se alla 9 616 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Väktare (Nuvarande anställd) –  Malmö30 september 2018
Ett bra bolag som tänker frammåt och hela tiden försöker förbättras
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Träffa människor och väldigt trevligt jobb.
Tillsvidareanställd (Nuvarande anställd) –  Umeå21 maj 2018
En vanlig dag på Securitas kan allt hända. Allt från att väcka en missbrukare som sover på en bänk till att byta en säkring i ett elskåp. Väldigt varierande arbete, väldigt aktivkt och man går många steg under ett arbetspass. Att alltid ha något att göra är positivt med securitas!
Fördelar
Aktivt, träffa människor, serviceyrke
Nackdelar
Dåliga arbetstider och aldrig någon rutin i vardagen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dynamisk
Säkerhetsrådgivare (Tidigare anställd) –  Jönköping11 maj 2018
Väldigt dynamisk arbetsplats där jag påverkar mitt schema själv i stor utsträckning. Varje dag är annorlunda iom att jag jobbar med människor. Utmanande och får spendera en del tid utomhus. Rekommenderas starkt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Socialt och givande arbete
Ordningsvakt/Väktare (Nuvarande anställd) –  Karlstad1 maj 2018
God kamratskap.
Familjärt arbetsförhållande
Höga krav på eget ansvar
Stora krav på god kommunikativ förmåga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt
Securitas vakt (Tidigare anställd) –  Lysekil22 april 2018
Trevligt och självständigt arbete, trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Fritt
Nackdelar
Arbetstiden
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen dag lik den andra
Väktare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna12 april 2018
Super bra arbetsplats som ger dig en helt ny syn på samhället
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag
Väktare/ ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholm20 mars 2018
Mycket bra företag som jag har stort förtroende för
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Många olika arbetsmiljöer.
Receptionist/Telefonist (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 mars 2018
Securitas är i grunden som ett bemanningsföretag. Det är företagen du jobbar åt som är av intresse egentligen.

Min erfarenhet har varit mestadels positiv.
Securitas finns mest som ett stöd i ditt arbete. Ditt schema och dina kläder främst. Här finns det förbättringar att göra.
Annars handlar det om att du som peson kan ta ansvar för ditt arbete. många gånger ligger ansvaret för att bra rutiner och arbetssätt helt på dina axlar.
Dock har du även här en grund i VBS systemet som startas upp av en ansvarig på Securitas. Det är tekniskt sätt en grundläggande arbetsstyrning i hur larm, ronder och objektet i stort ska hanteras dagligen och i mer akuta situationer.
Fördelar
Omväxlande, många olika slags jobb.
Nackdelar
Kan vara mycket ensamarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig
Väktare (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun4 mars 2018
En härlig arbetsmiljö med mycket spännande människor och företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Olika arbetsmoment
Slutade 20170831 (Tidigare anställd) –  Kristianstad28 januari 2018
Bra att jobba inom olika saker fast på samma arbetsplats.
Stationär väktare
Rondering
Stationär bevakning
Värdetransport
Fördelar
Flexibilitet
Nackdelar
Dålig feedback
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant jobb
Väktare (Nuvarande anställd) –  Borlänge kommun11 december 2017
Älskar att jobba som väktare då man finns för att hjälpa kunder och vanliga människor som befinner sig på kundernas område. Det är goa kamrater som man lätt kan få ett gott skratt med. Det svåra med detta jobb är att arbeta sig uppåt och få mer ansvar och arbetsdagar. Jag jobbar med rond och har tillsyn på Stora ENSO i Kvarnsveden. Där jobbar jag för att se så alla heta arbeten har funkat som dom ska, så det inte brinner osv. Jag ser även så att maskinerna går och temperaturen i vissa rum håller sig normal. Annars går jag på Kupolen och hjälper till med att minska brandrisker och hålla koll på larm, folk, mekaniska hjälpmedel.
Fördelar
Erfarenhet med att arbeta med människor.
Nackdelar
Lite timmar och dålig lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra tryggt lärorikt.
anställd som avdelningschef (Tidigare anställd) –  Skaraborg26 november 2017
Lärde mig mycket om ledarskap ekonomi arbetsmiljö etc.
Fördelar
Flexibel arbetstid
Nackdelar
ständig jour
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildande, krävande, intressant.
Vätare (Nuvarande anställd) –  STOCKHOLM, GÖTEBORG UDDEVALLA.27 september 2017
Start vid ca 18 tiden, diverse sysslor på olika områden,låsningar av kunder, affärscentra, larmryck vid inbrottslarm rondering på kunder, upplåsningar.
Fördelar
Träffa mycket människor.
Nackdelar
Långa pass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket roliga möten med olika individer
Skyddsvakt receptionist (Nuvarande anställd) –  Jönköping23 september 2017
En typisk arbetsdag
Att vara så hjälpsam som möjligt mot kunden. En hel del problemlösning ibland kunde dyka upp.
Att se till att alla platser var inbrottsäkra.
Skriva ut passerkort ingick och att sortera post, men ochså koppla alla samtal till veder
börande. Det fanns bommar som man ibland fick fälla upp för att släppa in inkommande biltrafik. I och med att jag satt i en liten kub där jag hade kontroll över allting.
Slutet av dagen stänga och låsa. Larmpåslagning.
Fördelar
Socialt och trevligt arbete
Nackdelar
Fanns inte
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Luddigt och inga raka svar
Larmoperatör (Tidigare anställd) –  Stockholms Län18 augusti 2017
Många kollegor var bittra och snackade bakom ryggen på sina kollegor. Dåligt ledarskap. Ger sken av att vara ett bra företag, men är ganska platta och velar fram och tillbaka. Inga raka svar angående någonting. Mycket besviken. Fasansfullt långa pass på 12 timmar.
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Allt annat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande arbetskultur
Ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Piteå15 augusti 2017
"Chain of command" behöver struktureras samt informationsflödet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivdes
Stationärväktare (Tidigare anställd) –  Stockholm31 maj 2017
Gillar träffa människor i olicka situationer , säkerhet servic med ett leende på läpparna och även vara berädd på stress och situations förändringar
Fördelar
Vara servis inriktad
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett jobb där man inte är något annat än en bricka i spelet.
säkerhetsvakt/ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholm25 april 2017
Bara ett jobb, inget för någon som vill ta sig uppåt.
Det är inget företag som lyssnar på sina anställda.
Fördelar
Fritt.
Nackdelar
Aldrig bli hörd.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och impulsivt
Trafikövervakning Parkeringsvakt (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län23 februari 2017
Hjälpsamhet
Vaksamhet
Ärlighet
Alla är supertrevliga och kunniga inom branschen
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Jobba skift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sammanhållning
Väktare (Nuvarande anställd) –  Kristianstad5 oktober 2016
Ibland får man tempoväxla, från att vara på en rondering hos en kund där man pratar om arbetet där. Man ska sätta sig in i kundens värld och ha en förståelse så man kan lösa ett eventuellt. Till att du får ett ärende som plingar till i din handdator med hög prioritering. Oftast jobbar man 12 timmar, 12 timmar där man måste vara på hugget. Då behöver man kollegor som är ett moraliskt stöd och som man kan lita på. När det har varigt tråkigt på jobbet har man alltid blivit glad och tacksam över att man har sådana härliga kollegor.
Fördelar
Kollegor
Nackdelar
Arbetar inte med människor i den hjälpsamma utsträckningen, där det kommer till en efterfrågan från kund eller företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 3Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Securitas. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 9 617 omdömen
52 356
42 525
32 555
21 103
11 078

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur