Securitas recensioner av medarbetare

Hittade 27 recensioner som matchade sökningen Se alla 8 742 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt
Securitas vakt (Tidigare anställd) –  Lysekil22 april 2018
Trevligt och självständigt arbete, trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Fritt
Nackdelar
Arbetstiden
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen dag lik den andra
Väktare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna12 april 2018
Super bra arbetsplats som ger dig en helt ny syn på samhället
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag
Väktare/ ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholm20 mars 2018
Mycket bra företag som jag har stort förtroende för
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Många olika arbetsmiljöer.
Receptionist/Telefonist (Nuvarande anställd) –  Stockholm12 mars 2018
Securitas är i grunden som ett bemanningsföretag. Det är företagen du jobbar åt som är av intresse egentligen.

Min erfarenhet har varit mestadels positiv.
Securitas finns mest som ett stöd i ditt arbete. Ditt schema och dina kläder främst. Här finns det förbättringar att göra.
Annars handlar det om att du som peson kan ta ansvar för ditt arbete. många gånger ligger ansvaret för att bra rutiner och arbetssätt helt på dina axlar.
Dock har du även här en grund i VBS systemet som startas upp av en ansvarig på Securitas. Det är tekniskt sätt en grundläggande arbetsstyrning i hur larm, ronder och objektet i stort ska hanteras dagligen och i mer akuta situationer.
Fördelar
Omväxlande, många olika slags jobb.
Nackdelar
Kan vara mycket ensamarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig
Väktare (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun4 mars 2018
En härlig arbetsmiljö med mycket spännande människor och företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Olika arbetsmoment
Slutade 20170831 (Tidigare anställd) –  Kristianstad28 januari 2018
Bra att jobba inom olika saker fast på samma arbetsplats.
Stationär väktare
Rondering
Stationär bevakning
Värdetransport
Fördelar
Flexibilitet
Nackdelar
Dålig feedback
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant jobb
Väktare (Nuvarande anställd) –  Borlänge kommun11 december 2017
Älskar att jobba som väktare då man finns för att hjälpa kunder och vanliga människor som befinner sig på kundernas område. Det är goa kamrater som man lätt kan få ett gott skratt med. Det svåra med detta jobb är att arbeta sig uppåt och få mer ansvar och arbetsdagar. Jag jobbar med rond och har tillsyn på Stora ENSO i Kvarnsveden. Där jobbar jag för att se så alla heta arbeten har funkat som dom ska, så det inte brinner osv. Jag ser även så att maskinerna går och temperaturen i vissa rum håller sig normal. Annars går jag på Kupolen och hjälper till med att minska brandrisker och hålla koll på larm, folk, mekaniska hjälpmedel.
Fördelar
Erfarenhet med att arbeta med människor.
Nackdelar
Lite timmar och dålig lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra tryggt lärorikt.
anställd som avdelningschef (Tidigare anställd) –  Skaraborg26 november 2017
Lärde mig mycket om ledarskap ekonomi arbetsmiljö etc.
Fördelar
Flexibel arbetstid
Nackdelar
ständig jour
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utbildande, krävande, intressant.
Vätare (Nuvarande anställd) –  STOCKHOLM, GÖTEBORG UDDEVALLA.27 september 2017
Start vid ca 18 tiden, diverse sysslor på olika områden,låsningar av kunder, affärscentra, larmryck vid inbrottslarm rondering på kunder, upplåsningar.
Fördelar
Träffa mycket människor.
Nackdelar
Långa pass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket roliga möten med olika individer
Skyddsvakt receptionist (Nuvarande anställd) –  Jönköping23 september 2017
En typisk arbetsdag
Att vara så hjälpsam som möjligt mot kunden. En hel del problemlösning ibland kunde dyka upp.
Att se till att alla platser var inbrottsäkra.
Skriva ut passerkort ingick och att sortera post, men ochså koppla alla samtal till veder
börande. Det fanns bommar som man ibland fick fälla upp för att släppa in inkommande biltrafik. I och med att jag satt i en liten kub där jag hade kontroll över allting.
Slutet av dagen stänga och låsa. Larmpåslagning.
Fördelar
Socialt och trevligt arbete
Nackdelar
Fanns inte
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Luddigt och inga raka svar
Larmoperatör (Tidigare anställd) –  Stockholms Län18 augusti 2017
Många kollegor var bittra och snackade bakom ryggen på sina kollegor. Dåligt ledarskap. Ger sken av att vara ett bra företag, men är ganska platta och velar fram och tillbaka. Inga raka svar angående någonting. Mycket besviken. Fasansfullt långa pass på 12 timmar.
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Allt annat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande arbetskultur
Ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Piteå15 augusti 2017
"Chain of command" behöver struktureras samt informationsflödet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivdes
Stationärväktare (Tidigare anställd) –  Stockholm31 maj 2017
Gillar träffa människor i olicka situationer , säkerhet servic med ett leende på läpparna och även vara berädd på stress och situations förändringar
Fördelar
Vara servis inriktad
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett jobb där man inte är något annat än en bricka i spelet.
säkerhetsvakt/ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Stockholm25 april 2017
Bara ett jobb, inget för någon som vill ta sig uppåt.
Det är inget företag som lyssnar på sina anställda.
Fördelar
Fritt.
Nackdelar
Aldrig bli hörd.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och impulsivt
Trafikövervakning Parkeringsvakt (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län23 februari 2017
Hjälpsamhet
Vaksamhet
Ärlighet
Alla är supertrevliga och kunniga inom branschen
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Jobba skift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sammanhållning
Väktare (Nuvarande anställd) –  Kristianstad5 oktober 2016
Ibland får man tempoväxla, från att vara på en rondering hos en kund där man pratar om arbetet där. Man ska sätta sig in i kundens värld och ha en förståelse så man kan lösa ett eventuellt. Till att du får ett ärende som plingar till i din handdator med hög prioritering. Oftast jobbar man 12 timmar, 12 timmar där man måste vara på hugget. Då behöver man kollegor som är ett moraliskt stöd och som man kan lita på. När det har varigt tråkigt på jobbet har man alltid blivit glad och tacksam över att man har sådana härliga kollegor.
Fördelar
Kollegor
Nackdelar
Arbetar inte med människor i den hjälpsamma utsträckningen, där det kommer till en efterfrågan från kund eller företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor, mindre bra ledarskap
väktare och ordningsvakt (Tidigare anställd) –  Uddevalla6 augusti 2015
Kollegorna var bra att ha att göra med men ledningen var katastrofal. Det gick inte att få ett rakt svar nånstans.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppstyrt
Driftchef Försvarsmaktens högkvarter. (Tidigare anställd) –  Stockholm, AB23 mars 2015
Toppstyrt företag som gärna vill ge sken av att man har en platt organisation, ser personalen som kostnader inte som tillgångar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 33Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett tråkigt, opersonligt ställe
Ordningsvakt/Väktare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna5 mars 2015
Som behovsanställd fick du inte tillräckliga instruktioner om dina arbetsuppgifter.
Har lärt mig att det faktiskt kan finnas så undermåliga arbetsplatser i Sverige i början av 2000-talet.
Ledningen var otydlig, auktoritär, nonchalant, nedsättande och allmänt dålig.
Rädda och förvirrade kollegor. Fokuserade på att inte göra fel och hamna under lupp.
Svåraste delen var att göra ett bra jobb under dessa förutsättningar.
Bästa delen var att jag visste att jag inte skulle stanna länge!
Fördelar
Inga
Nackdelar
Se ovan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Ronderande väktare Strömstad (Nuvarande anställd) –  Strömstad och Uddevalla6 november 2014
Eftersom jag tycker om möte med nya människor är detta ett bra företag att arbeta på. Kollegorna ställer alltid upp till 100 % när det gäller bevakning, så man känner sig trygg.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 3Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Securitas. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 8 745 omdömen
52 171
42 309
32 351
2983
1931

Betyg per kategori

3,3Arbete/Fritid Balans
3,0Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur