Securitas Security Services USA, Inc recensioner av medarbetare

Hittade 11 recensioner som matchade sökningen Se alla 4 550 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Ronderande väktare (Nuvarande anställd) –  Jönköping9 november 2018
Det positiva med att jobba hos Securitas är att man lär sig mycket om samhället och hur det fungerar. Man får en mer korrekt verklighetsuppfattning. Det negativa är att man får månadsschema 5-7 dagar innan månaden börjar och det ändras inte förens man blir bekräftad på 100% vilket är otroligt svårt. Det finns inget kösystem utan dom tar de som tjatar mest och tjatar man för mycket kan det hända att det aldrig händer.
Fördelar
Många lediga dagar.
Nackdelar
Inga förmåner, svårt att bli bekräftad på timmar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Växeltelefonist (Tidigare anställd) –  Södertälje23 maj 2018
Många bollar i luften! Som att göra lumpen! Sekretess! Regelverk! Tysthetsplikt!
Fördelar
Nej
Nackdelar
Bunden!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vad jag har lärt mig
Väktare (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun17 april 2017
Under min första tid på Securitas jobbade jag för Migrationeverket. Jag var med under flyktingkrisen. Jag lärde mig enormt mycket om mig själv och om andra människor och deras kultur. Men främst av allt lärde jag mig hur jag fungerar under riktigt pressade situationer, hur kroppen reagerar, hur jag kan lugna ner mig själv. hur jag kan hjälpa mina kollegor, hjälpa andra människor och få ut den bästa situation av alla tillfällen.
Fördelar
Att få träffa mycket olika människor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Säkrehetskontrollen
Flygplatskontrollant heltid (Nuvarande anställd) –  Arlanda12 januari 2017
Vi startar upp säkerhetskontrollen, gör kontroll på all utrustning metelldetektorbåge, röntgen, sniffrar och vätskekontrollmaskiner. Sen kommer passagerare, jag och mina kollegor tar emot dem, vi röntgar deras bagage och kontrollerar alla genom metalldetektorn. Slumpgeneratorn plockar ut vissa som kontrolleras med sniffer dom flesta tycker det är ganska spännande fast en del tycker att dom blir utpekade. Det svåraste är att kontrollera barn som är rädda och personer som inte kan någon svenska eller engelska, man försöker vara så smidig som möjligt. Mina kollegor är mycket viktiga och våran gruppledare ser till att vi arbetar åt samma håll. Det bästa med det här jobbet är kontakten med människor.
Fördelar
Underbara kollegor.
Nackdelar
Inga förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Säkerhet och ansvar
Väktare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg13 juli 2016
Att jobba som väktare i ett internationellt företag är intressant och givande ur många synvinklar. För mig var det den humanistiska aspekten som gjorde mig intresserad av att jobba inom yrket, och jag har främst jobbat i nära anknytning till Migrationsverket och nytillkomna flyktingar.
Fördelar
Multilateralt tänkande och stort ansvar
Nackdelar
Mycket varierande arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och lärorik arbetsmiljö
Mötesbokare (Tidigare anställd) –  Karlstad2 juni 2016
bra arbetskamrater, tålamod och focus, eget driv och ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och mångsidig arbetsmiljö
väktare (Nuvarande anställd) –  Malmö24 april 2016
Det jag lärt mig mest som väktare är nog att kunna stänga av personliga känslor. När man jobbar i vissa typer av arbetsmiljöer går det inte att ta allting så personligt. Det är inte bra för en.

Har fantastiska kollegor som gör jobbet så mycket lättare.

Det svåraste med jobbet är att hitta sin roll och vart man passar in bäst. Den bästa delen är såklart kollegorna men också att man får möjlighet att prova olika arbetsmiljöer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbete med mycket kundbesök
Säkerhetsrådgivare/ Försäljning (Tidigare anställd) –  Stockholm19 augusti 2013
- Bokning av kundbesök
- Kundbesök
- Redovisning av uppnådda mål hos kunderna
- Offert arbete
- Svårast med jobbet ibland var att få cheferna att inse begränsningar i vissa områden.
- De bästa m jobbet var att man kunde göra bra pengar
Fördelar
Tjänstebil
Nackdelar
Begränsade utvecklings möjligheter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
För dig som gillar utmaningar
Väktare (Nuvarande anställd) –  Lund, Sverige16 juli 2013
Stationerad väktare vis Skånes Universitetssjukhus i Lund. Går som områdesväktare där jag hjälper till med allt från att assistera sjukhuspersonal med stökiga patienter till att låsa upp dörrar. Jag sitter även som portvakt där jag bl.a. övervakar sjukhusets olika larmsystem eller som receptionist dagtid där jag bl.a. hjälper personal och besökare att hitta rätt.

Arbetet har lärt mig att behålla lugnet vid pressade situationer och jag har blivit en bättre människokännare.

Ledningen och arbetskollegorna är mycket trevliga.

Allt händer ofta samtidigt vilket kan vara stressande.

Jag känner att jag bidrar och hjälper människor att känna sig tryggare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En social men intensiv dag
Väktare (Tidigare anställd) –  Borås10 oktober 2012
En vanlig arbetsdag har man sina områden att till se, kontrollera m.m.

Som cityvärd i Borås var detta jobb helt perfekt för mig, då jag jobbade dag och kom i kontakt med många personer i de olika butiker som man skulle titta till.
Fördelar
motion, jobba för att förhindra brott.
Nackdelar
ser inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 5Rapportera

Se fler Securitas Security Services USA, Inc recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Securitas Security Services USA, Inc. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 4 553 omdömen
5977
41 219
31 247
2540
1570

Betyg per kategori

3,2Balans mellan arbete och privatliv
2,9Kompensation/Förmåner
2,9Arbetstrygghet/Befordran
2,9Ledarskap
3,1Kultur

Securitas Security Services USA, Inc recensioner per plats