Recensioner från anställda på Scania

Hittade 117 recensioner som matchade sökningen Visa alla 405 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Var trevligt jag jag jobbet med mina kollegor arbetes platsen
Truckförare (Tidigare anställd) –  Södertälje12 januari 2020
Jag var trevligt på mitt arbetes plats med mina kollegor fast det var inte min intresse eftersom mina erfarenheter det var på truckförare,smälteri,värmebehandling,gjutning ,utleverans eller transport eftersom taxikort och mycket erfarenhet med att möte kunder .
Jag hoppas om jag får jobb annan gång blir på mina intresse avdelningen .
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Scania är bäst företag
Materialhanterare logistik (Tidigare anställd) –  Södertälje5 januari 2020
Jag har jobbat på Scania 6 månader älskar jobba på Scania
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppen ställe
Montör (Tidigare anställd) –  Oskarshamn23 december 2019
Väldigt bra arbetsgivare som jag starkt rekomenderar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig och krävande miljö
Som montör (Tidigare anställd) –  Södertälje16 december 2019
Som montör på Line är det stressigt och krävande då man jobbar med en taktklocka och man måste leverera bra kvalitet.
Fördelar
Bra utbud av lunch och fika. Man får även en bonus efter 6 år i form av aktier i bolaget.
Nackdelar
Stressig och krävande arbetsmiljö. Ledarskapet kunde vara bättre
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very good work place
Senior SQL DBA (Nuvarande anställd) –  Södertälje2 december 2019
Really exciting with all the opportunities and career development activities here. Lot of collaborations at work. Very interactive and lot to learn. Higher management is very supportive as well.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intensiv och intressant arbetsplats
Mättekniker (Tidigare anställd) –  Södertälje17 november 2019
Ypperlig arbetsplatsintroduktion samt inskolning på arbetsplatsen där man hade en instruktör tills man var självgående.
Trevliga arbetskamrater.
Fördelar
Inskolning på arbetsplatsen
Nackdelar
Dåliga lunchrum, gammalt och slitigt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Organiserad och säkert arbetsmiljö
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Oskarshamn14 november 2019
Bra introduktions kurser innan jag började jobba där.
Hjälpsam kollegor.
Svåraste delen var att passa sig efter de roterande uppgifterna som man hade.
Det som jag har lärt mig att jobba på Scania var att jobba på stora grupper och ha samspel.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Montör (Nuvarande anställd) –  Oskarshamn9 november 2019
jag har lärt mig att grupparbeta kan skappa en bra och rolig arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktivt Företag
Kontrollant/ Montör, Maskinoperatör och Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Södertälje6 oktober 2019
En omfattande verksamhet där huvudlinjen är ett standardiserat produktionssätt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mature multinational company in change mode
Human Resources Manager (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun3 oktober 2019
A fantastic company standing before the challenges in the auto industry with electrification, autonomous cars etc
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Taktid, hög arbetsmoral, montör
Montör (Nuvarande anställd) –  Södertälje25 september 2019
Bra företag och goda möjligheter för utveckling .Hög tempo och säkerhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Butiksmedarbetare på Lidl Viksäng (Nuvarande anställd) –  Södertälje11 september 2019
Det är bra att jobbar på Scania
Det fins mycket sakerhet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och utmanande
Teamleader (Tidigare anställd) –  Södertälje5 september 2019
varierat arbete med utvecklingsmöjligheter
ett seriöst företag som ger verktyg för att utveckla allt inom ledarskap hos individer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cnc
CNC-operatör (Nuvarande anställd) –  Södertälje5 augusti 2019
Jag har jobbat tidigare på Scania och Scania finns i mitt liv och kommer alltid att finnas namnet och minnet där ifrån.❤
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra företag att arbeta för
Supplier Quality Manager (Tidigare anställd) –  Södertälje23 juni 2019
Klart bästa företaget jag har arbetat för.
Bra Chefer och ledare.
Fördelar
Finns många förmåner som resor, glasögon, leasing bil, resor etc.
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
montör och tekniker
Praktik (Tidigare anställd) –  Södertälje31 maj 2019
jag har lärde mig monterin tpu kalibrera verktyg .
Fördelar
nej.
Nackdelar
nej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Södertälje21 maj 2019
Scania är en arbetsgivare som är mån om sin personal utan att göra avkall på företagets krav på produktivitet och lönsamhet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig
Summer employee (Tidigare anställd) –  Södertälje4 april 2019
Produktiv och rolig
Kreativ
Flexibel
Kultur mångafold
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tidigare arbetat med reparation av maskiner
Tidigare arbetat med reparation av maskiner (Nuvarande anställd) –  Södertälje27 mars 2019
Tidigare arbetat med reparation av maskiner Jag älskar att arbeta i maskiner, så jag skulle gå tillbaka till jobbet i Scania, jag har jobbat länge på denna plats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Scania IT är en dålig arbetsplats
Utvecklare (Nuvarande anställd) –  Södertälje26 mars 2019
Det finns ingen respekt för IT som yrkeskategori utan alla med IT bakgrund blir ifrågasatta av chefer utan IT-utbildning och utan erfarenhet av IT. Scania IT är väldigt hierarkiskt och toppstyrt. Cheferna prioriterar inte sin personal utan gör annat.
Fördelar
Bra livsbalans
Nackdelar
Scania IT investerar inte i sin personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Scania. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 405 omdömen
5191
4128
356
27
123

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,9Kultur