Scania recensioner av medarbetare

Hittade 99 recensioner som matchade sökningen Se alla 278 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och utmanande
Teamleader (Tidigare anställd) –  Södertälje5 september 2019
varierat arbete med utvecklingsmöjligheter
ett seriöst företag som ger verktyg för att utveckla allt inom ledarskap hos individer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cnc
CNC-operatör (Nuvarande anställd) –  Södertälje5 augusti 2019
Jag har jobbat tidigare på Scania och Scania finns i mitt liv och kommer alltid att finnas namnet och minnet där ifrån.❤
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra företag att arbeta för
Supplier Quality Manager (Tidigare anställd) –  Södertälje23 juni 2019
Klart bästa företaget jag har arbetat för.
Bra Chefer och ledare.
Fördelar
Finns många förmåner som resor, glasögon, leasing bil, resor etc.
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Södertälje21 maj 2019
Scania är en arbetsgivare som är mån om sin personal utan att göra avkall på företagets krav på produktivitet och lönsamhet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig
Summer employee (Tidigare anställd) –  Södertälje4 april 2019
Produktiv och rolig
Kreativ
Flexibel
Kultur mångafold
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tidigare arbetat med reparation av maskiner
Tidigare arbetat med reparation av maskiner (Nuvarande anställd) –  Södertälje27 mars 2019
Tidigare arbetat med reparation av maskiner Jag älskar att arbeta i maskiner, så jag skulle gå tillbaka till jobbet i Scania, jag har jobbat länge på denna plats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Scania IT är en dålig arbetsplats
Utvecklare (Nuvarande anställd) –  Södertälje26 mars 2019
Det finns ingen respekt för IT som yrkeskategori utan alla med IT bakgrund blir ifrågasatta av chefer utan IT-utbildning och utan erfarenhet av IT. Scania IT är väldigt hierarkiskt och toppstyrt. Cheferna prioriterar inte sin personal utan gör annat.
Fördelar
Bra livsbalans
Nackdelar
Scania IT investerar inte i sin personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul jobb
Konstruktör (Tidigare anställd) –  Södertälje22 mars 2019
Jo det var ett kul jobb på många sätt tycker jag faktiskt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig plats med roliga och intresanta kolleger men chefer som lämnar än med är att villja.
Supporttekniker (Nuvarande anställd) –  Södertälje20 mars 2019
En rolig plats med roliga och intresanta kolleger men chefer som lämnar än med är att villja.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande projekt
Gruppchef (Nuvarande anställd) –  Södertälje15 mars 2019
Stort företag med många spännande projekt på gång. Möjligheter att prova på flera olika spännande jobb inom olika områden.
Fördelar
Spännande produkter
Nackdelar
Ligger i Södertälje
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
KONSULT (Tidigare anställd) –  södertälje2 mars 2019
Trevligt att jobba inom produktionslivet, något jag är intrsserad utav
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
feriearbete (Tidigare anställd) –  Oskarshamns kommun10 februari 2019
Hej. Jag, tycker att Scania AB var en bra arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bad Location, Low Salaries
Scrum Master (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun1 februari 2019
The location is quite outside of Stockholm and transportation is not easy especially in winter. The salaries are not competitive compared to other companies in Stockholm.
Fördelar
Cheap Lunches
Nackdelar
Too far from the city
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och utvecklande
Är för nuvarande anställd (Tidigare anställd) –  Södertälje13 januari 2019
Tycker att Scania är en bra arbetsplats om man vill ha en tryggmiljö där man vet vad som ska göras och som förvätas av en.
Fördelar
Enkelt
Nackdelar
Pendla
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man får inte säga nåt om detta företag !
Montör,press,montör , svetsare och diverse . (Nuvarande anställd) –  Oskarshamns kommun9 januari 2019
Det är nog inget företag man vi jobba FÖR ! Därför söker jag ett företag som ser en , som resurs och värde sätter en kunskap .
Fördelar
Kamratskapen !!
Nackdelar
Ledningen !!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Scania är framtidens yrke
Material hanterare (Nuvarande anställd) –  Södertälje5 januari 2019
Stor och framgångriks företag
Det finns ett säkert och trygg framtid hos Scania
Nackdelar
Mer kompetensa arbetare på rätt plats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga arbetskamrater och stämning
Endast prao (Tidigare anställd) –  Södertälje26 december 2018
Önskar extrajobb gärna mc Donalds Södermalm kvällar helger och lov
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra njod
Lastbil Chaufför (Nuvarande anställd) –  Södertälje20 december 2018
Mycket bra jobbet trevligt jobb jag trvis väldigt bra jobb bra arbetsplats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra arbetskollegor
Sommarjobb, 4 veckor (administration) (Tidigare anställd) –  Södertälje19 december 2018
En typisk arbetsdag var att sitta framför datorn och sortera i en reservdelskatalog. Vi hade även möten en gång i veckan. Jag har lärt mig att sammarbeta i grupp samt att jag är bättre på dator än vad jag var innan. Min chef var väldigt bra och ville mitt bästa när det gäller utveckling.
Fördelar
Bra arbetskollegor, bra ledning och bra samarbete
Nackdelar
Inte många i min ålder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Worlds absolutely most professional and humble company
Business Controller (Tidigare anställd) –  Södertälje5 december 2018
Culture is collaborating and future oriented. Takes care of and see the importance of every persons capacity. I have learned that I regret moving from Scania. Hardest part of job was nothing. Best part of job was work mates and all the opportunities within the group. The very best was the principle "respect for the individual", which reflect the entire organisation.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Scania. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 278 omdömen
5142
482
336
24
114

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
4,0Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
4,0Kultur