Scandic Hotels recensioner av medarbetare

Hittade 89 recensioner som matchade sökningen Se alla 114 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt jobb
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm27 augusti 2018
Arbetet som receptionist är något jag tycker är roligt. På en del av hotellen jag jobbade var det inte något bra ledarskap. Hotellen som sådana är bra miljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra hotell kedja
Receptionist (Tidigare anställd) –  Stockholm12 augusti 2018
Scandic är en kedja som man med stolhet kan jobba hos. Dom tar väl hand om sin personal och nästan alla chefer visar empati och förståelse. Scandic är perfekt för dig som vill jobba med hotell och service
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trygg arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Södertälje8 augusti 2018
under min tid på scandic så kände jag mig väldigt trygg med arbetsmiljön och mina arbets kollegor.
Fördelar
gratis luncher
Nackdelar
inga förmånder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är roligt att jobba i hotell men också är lite jobbigt.
sommarjobb (Nuvarande anställd) –  Södertälje12 juli 2018
Jag fick lära känna personalen där, jag jobbar med olika personal varje dag. De är jätte trevliga och vi äter gratis lunch och får rast så att vi vilar. jobbet är rolig och intressant men ibland man blir trött.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Praktik (Tidigare anställd) –  Malmslätt29 juni 2018
Där finns viktigaste maträtter och man kan lära sig nya saker.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och kul
Praktikant (Tidigare anställd) –  Väsby25 juni 2018
Det var bra att jobba på dagen men skulle gärna prova jobba kväll.
Jag lärde mig mycket från dem.
Fördelar
grattis lunch
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig erbetsplats
Hotell receptionist (Tidigare anställd) –  Lund10 juni 2018
En typisk arbetsdag på scandic i receptionen är vanligt vist att bemöta kunder på ett positivt sett och alltid vara glad och trevlig utåt mot kunderna. På scandic lärde jag mig hur viktigt det är att erbeta i ett team och inte solo. För där är allting som n kedja. T.ex så måste städpersonalen veta vilka rum som ska städa och de måste meddela oss när dom är klara med ett rum så att vi kan lägga in det i systemet som ett ledigt rum. Den svåraste delen av jobbet var när det var många gäster som kom på en gång. Då kunde det bli stressigt inne vid receptionen när det blev en lång kö för dom som skulle checkas in. Den roligaste delen av jobbet var att få bemöta kunderna med ett leende på läpparna varje dag och även att arbeta med sina medarbetare för efter ett tag så började det kännas som ett man tillhörde en stor familj.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Akta dig!
Housekeeping (Tidigare anställd) –  Stockholms Län Hasselbacken7 juni 2018
Det var mycket svårt jobb. Var ingen tid att vila. Bara jobba, jobba och mycket stressig. Betalar inte om man jobbar extra. Alla talade ryska. Dålig miljon. Rekommenderar inte!!!!!
Fördelar
gratis mat
Nackdelar
många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och produktiv
diskplockare (Nuvarande anställd) –  Upplands Väsby30 maj 2018
Det är jätte roligt att jobba men nya människor varje dag, och dessutom får jag utveckla mitt språk i både svenska och engelska, och ångande arbetsmiljö det är alltid lika bra stämning när jag får jobba.
Fördelar
jätte bra stämning
Nackdelar
att ibland så får man göra andras jobb, att antingen så glömmer de eller så blir det inte gjort
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rörigt
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg21 maj 2018
jag tyckte att scandic inte hade koll när jag praktiserade var borta en vecka av min prao och det hade jag meddelat och sen när jag kom så visste dem inte att jag skulle komma
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok, lite oklart ledarskap
Frukostvärd (Tidigare anställd) –  Hisings Backa9 maj 2018
Helt ok, bra tempo och bra med timmar, dock lite oklart ibland
Fördelar
Gratis käk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelserikt företag
Receptionist (Tidigare anställd) –  Stockholm23 april 2018
Flexibla i arbetstjänst, välkomnande. Dock dålig komunikation av den chef vi hade
Fördelar
Gratis mat
Nackdelar
Dålig komunikation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra ställe att lära sig baryrket på.
Bartender (Tidigare anställd) –  Stockholm19 april 2018
En bra arbetsplats, mycket omkring som händer då det är ett hotel.
Roligt ställe!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra ställe! Mycket som händer inom service och man fick lära sig tempo.
Bartender (Tidigare anställd) –  Stockholm19 april 2018
Roligt ställe med mycket tempo, spec på helger!
Som bartender tar man hand om gäster, serverar cocktails, vin öl och även mat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig men jobbig arbetsmiljö
Servitris / bartender (Tidigare anställd) –  Skellefteå16 april 2018
En arbetsdag på Scandic Hotel i Skellefteå är sällan tråkig, det händer saker hela tiden. Frukost, lunch, konferensfika till Expolaris kongresscenter, hungriga hotellgäster som anländer sent, olika mässor och evenemang.

De första åren jag jobbade där hade vi en billig buffé, karaoke och disco på fredagskvällarna, middag med vita dukar och dansband på lördagarna.
Kul men jobbigt!
Det har varit många chefs- och ledningsbyten som har inneburit stora förändringar under årens lopp, flexibilitet är ett måste.
Fördelar
Subventionerad personalmat, rabatt på boende på andra Scandic hotell.
Nackdelar
Obekväma arbetstider, högljudd och srtessig arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Engagerad chef alltid positiv
Ekonomiassistent (Tidigare anställd) –  Stockholm28 mars 2018
bästa arbetsplatsen trivdes både med organisationen och arbetskamraterna
Fördelar
topp ställe
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö, en bra företagskultur, goda chanser till vidareutbildning
Ekonomiassistent SSC (Tidigare anställd) –  Stockholm28 mars 2018
Se ovan,bra arbetsklimat , god ledarskap , lyhörd , bra teamkänsla
Fördelar
förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och varierande.
Säljare/Administration/Reception (Tidigare anställd) –  Kista21 mars 2018
På hotellet är inte en dag lik den andra, jag hade 2 anställningar i ett.
Jag jobbade som inne säljare 3 dagar i veckan med utformning av avtal, visningar, besöka nya och befintliga företagskunder.
Sedan jobbade jag som Receptionist 2 dagar i veckan med de arbetsuppgifter som tillhör en receptionist, in och ut utcheckning , fakturering m.m.
Jag lärde mig något nytt varje dag, min starkaste sida är service, det svåraste biten var på morgonen, eftersom det är ett företagshotell vill alla checka ut tidigt och på en smidigt sätt, men jag är stresstålig och gillar att jobba i hårt tempo.
Det bästa var att få träffa människor från olika länder.
Fördelar
Grattis frukost, hotell frukost!!!
Nackdelar
Inga förmåner, dåliga arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En dag i receptionen
RECEPTIONIST (Nuvarande anställd) –  Malmö11 mars 2018
in- utcheckninng
administrativa saker
sevice
kassa hantering
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö med varierande tempo
Servitör (Tidigare anställd) –  Visby13 februari 2018
På arbetsplatsen Scandic Visby lärde jag mig att jobba intensivt inte för att någon sa till mig utan för att min uppskattning för företaget var stor.
Fördelar
Otrolig gruppdynamik
Nackdelar
Korta arbetspass
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Scandic Hotels. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 114 omdömen
536
440
323
27
18

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur