Recensioner från anställda på Scandic Hotels

Hittade 130 recensioner som matchade sökningen Visa alla 172 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Väldigt bra arbetsplats.
Hotel Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 februari 2020
Ett av mina första och riktiga jobb och tycker att den upplevelsen kan inte ha blivit mycket bättre.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Inte proffsigt men helt ok
Frukostvärdinna och Housekeeping (Tidigare anställd) –  Göteborg28 januari 2020
Mycket ungdomar vilket är både negativt och positivt. Inte många kan svenska men engelskan funkar. det blir dock svårt att förstå varandra ibland även fast man pratar engelska. Samma arbetsuppgifter varje dag men även mycket fria händer att testa på nya saker. Många har en väldigt dålig och barnslig attityd och snackar skit vilket inte en arbetsledare ska göra. Ibland kan arbetsplatsen vara väldigt oseriös, men det är ett ställe att växa på.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt och Samarbetsvilligt
Servitris (Tidigare anställd) –  Karlshamn25 januari 2020
Det går snabbt, det är jätteroligt, man är aldrig ensam och det finns alltid någon att fråga om man behöver hjälp.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trygghet
Executive chef (Tidigare anställd) –  Hasselbacken17 januari 2020
Bra och tryggt företag att satsa på och göra skillnaden
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dålig
Housekeeping (Tidigare anställd) –  Stockholm10 januari 2020
Fick direkt dåligt intryck av rekryteraren, ytlig, snorkig klåparr, tyvärr, framstår sig själv bara i media och tror på sitt examinerade ledarskap, som inte associerar med verkligheten,,, slösar med folks tid, och det intrycket lyser innan man kommit på intervju,,
färdigskräddade mallar, automatiska svar, i högsta grad opersonligt,
Fördelar
inga dålig lön folk söker annat
Nackdelar
många, kräver allt men inget tillbaka för olediga arbetstider alla dagar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Vi har kul, jag trivs
Värdinna (Nuvarande anställd) –  Jönköping21 november 2019
Vissa chefer är kanon och vi är ett gott team. Men man kunde göra mer för att alla ska jobba mot samma mål och hjälpas åt.
Fördelar
bra mat, gym
Nackdelar
låga löner och dåligt OB
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig upplevelse
Housekeeper (Tidigare anställd) –  Trollhättan21 november 2019
Det var roligt att uppleva något nytt med nya personer i en ny miljö.
Fördelar
Gratis luncher, trevlig personal
Nackdelar
Korta raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mkt fint snack, liten verkstad
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm8 november 2019
Inom Scandic pratas det mycket om hur viktigt det är med en bra kultur inom företaget. Man skriver fina ord i annonser och marknadsföring osv. Men verkligheten är en annan, som på de flesta arbetsplatser.

Det enda man bryr sig om är pengar, och när det kommer till att visa sin personal uppskattning så lyser det med sin frånvaro, trots att det går bra för företaget år efter år. De senaste åren har t.ex julklappen bestått av ett presentkort på träningskläder, med Scandic logga. Reklamprylar alltså.

De som har åsikter ses oftast som negativa, och får inte samma möjligheter till karriärsklättring som de som tycker att allt är toppen.

Mellancheferna kämpar för att nå avdelningens mål, och arbetar halvt ihjäl sig, trots att deras lön inte är mkt högre. De ska helst vara på två ställen samtidigt också
Fördelar
Staffrates på hotellrum
Nackdelar
Få förmåner i övrigt, mest hälsorelaterat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
En rolig arbetsmiljö
Servitris (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby23 oktober 2019
Erfarenhet inom service och bemötande, med en bra stämning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Housekeeping
Housekeeping (Tidigare anställd) –  Örebro22 oktober 2019
I worked at Scandic Hotel i Örebro Väst only summer jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Jättebra jobbat
Housekeeping (Tidigare anställd) –  Stockholm22 oktober 2019
Very nice people who worked with me. Work on Scandic are not stressed! Very good housekeeping Manager 😁👍 Regards all städ personal 😁👌👍
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Diskare
Diskare (Nuvarande anställd) –  Stockholm21 oktober 2019
I work only 47% i need another similar job to come up to full time
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra
PRAKTIK (Tidigare anställd) –  Lund15 oktober 2019
Det var bra. Jag fick lara mig mycket om hospitality, restaurang och hur det fungera på stor köket. Tack
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lugn och roligt jobb
Teknisk Support (Tidigare anställd) –  Stockholms Län30 september 2019
Väldigt lugnt och stress fritt jobb då mina arbetsproject var roliga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Scandic umeå
Restaurang och konferans (Tidigare anställd) –  Umeå22 september 2019
Inte ett bra ställe att jobba på. Gör om schema varannan vecka. Man kan aldrig planera sin fritid.
Cheferna är orutinerade och plockats underifrån. Slicka uppåt sparka neråt. Snackar skit och favoriserar.
Märks redan första dagarna om man jobbat på andra företag. Dålig kunskap om hur en chef ska agera.
Fördelar
Billiga hotellnätter
Nackdelar
Chefers utnyttjande och attityd.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Scandic
Servitris (Tidigare anställd) –  Helsingborg11 september 2019
Jag tyckte att det var en fin arbets miljö där man alltid kunde vara sig själv
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
inget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
jag gillar städning
Hotellstäderska (Tidigare anställd) –  Göteborg10 september 2019
Hej, mitt namn är Safia Mohamed.

jag jobbar på Scandic hotell som städare i Göteborg.
mitt arbete är att städa, bädda sängar, torka och fixa till speglarna.
i mitt hemland jobbade jag på en restaurang och har mycket kunskaper.
Mina starka sidor är lugnet, empatin och att jag är mycket social. Jag är van vid att klara mig själv och är sällan rädd för något.

Jag ser fram emot att ni kontaktar mig för ett nytt jobb!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 6Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
långtråkigt arbetsmiljö
sommarjobb samt extra vid behov (Tidigare anställd) –  Gävle4 september 2019
Relativt sega dagar på stödavdelningen men funkade som ett sommarjobb
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
learning and cooperative
educational Management (Tidigare anställd) –  Kalmar12 augusti 2019
educational project for sustainability projects de
Fördelar
educational
Nackdelar
none
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
Städare (Tidigare anställd) –  Malmö12 juli 2019
Bemöta folk
Att man göra de man gillar under tiden man jobbar
Fördelar
Gratis frukost
Nackdelar
Inga förmår
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Scandic Hotels. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 172 omdömen
559
460
333
29
111

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur