Saab recensioner av medarbetare

Hittade 55 recensioner som matchade sökningen Se alla 102 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stagiaire
Assistant Marketing (Tidigare anställd) –  Linkoping, Suède14 november 2013
Un interêt pour les stagiaires et toutes les personnes y travaillant. Une culture scandinave qui permet un travail sérieux tout en ayant une bonne ambiance.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
anser att under mina 32år har jag haft olika yrken och arbetskamrater som jag saknar och väderssätter mvh ken
Truckförare (Tidigare anställd) –  trollhättan10 november 2013
anser att under mina 32år har jag haft olika yrken och arbetskamrater som jag saknar och väderssätter mvh kenth
Fördelar
jag har kunnat ha olika yrken och arbetsuppgifter
Nackdelar
kan vara arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Lackerare (Nuvarande anställd) –  Linköping, E12 september 2013
Det var här jag blev fast i 25 år som kvalitetsansvarig och instruktör inom lackering.
Jag utbildade också nya lackerare fram till dags datum.
Lackerade allt från artiklar till hela flygplan.
Då jag också var LSA(data-ansvarig) på våran avdelning så är jag duktig inom data.
Under ett par år på Saab när det var dåliga tider så jobbade jag som montör av Gripen.
Arbetskamraterna var både bra och viktiga för mig.
Och det roligaste med jobbet var förändringarna som hela tiden sker,men det var också det svåraste med kravändringar och omställningar.
Fördelar
Fritt
Nackdelar
För opersonligt och för stort.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig och go personal! Och att jobba med "Frihet under ansvar"
Sommarjobbare (Tidigare anställd) –  Linköping, E28 augusti 2013
Min typiska arbetsdag bestod mestadels utav att skanna rapporter. Hade några uppgifter vid sidan av men det var som sagt mestadels jobb vid skannern samt framför datorn och skriva in dessa dokument i systemet.
Detta jobb utvecklade mina datakunskaper, speciellt vad gäller Adobe Acrobat och MS Excel.
Arbetskollegorna var mycket trevliga och man kände sig väldigt välkommen på arbetsplatsen. Det svåraste med det jobbet jag utförde var att hålla humöret på topp då jag stundtals kunde bli ganska uttråkad av att göra i princip samma sak dag ut och dag in (att skanna rapporter var den främsta uppgiften jag hade under min tid på Saab). Samtidigt är jag dock bara glad om jag får jobba men ja, vissa dagar var mindre bra än andra. Den bästa delen var nog den frihet jag hade när jag jobbade. Jobbet var verkligen "frihet under ansvar". Visst hade min handledare koll på mitt arbete, vilket han också ska ha, men att få ha det där egna ansvaret och att vara självständig i sitt arbete var kul och jag tror allmänt sett att det är bra att unga sommarjobbare får jobba mer självständigt då det kan utveckla förmågan till att ta eget ansvar vilket är viktigt för framtiden.
Fördelar
Trevlig och välkomnande personal, Att jobba med "Frihet under ansvar".
Nackdelar
Hade samma uppgift mestadels av min tid på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
montör, truckförare, mekaniker (Tidigare anställd) –  Trollhättan21 augusti 2013
Har trivts mycket bra på SAAB-Automobile under alla år, bra
arbetskollegor och ledning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Växlande arbetsuppgifter
Kvalitets Tekniker (Tidigare anställd) –  Trollhättan20 augusti 2013
En typisk arbetsdag innebar mycket resande inom företagets tillverknings orter. En stor lärdom är att umgås med människor även i ledande positioner. Jag har alltid haft tur att arbeta med trevliga arbetskolleger. Den svåraste delen av arbetet var att meddela ett negativt revisions resultat efter en avslutad vecka. Den bästa delen i arbetet var kontakten med människor och kulturombytet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och hög trivselfaktor
Chefssekreterare (Tidigare anställd) –  Trollhättan8 april 2013
Arbetet har krävt flexibilitet pga varierande och omväxlande arbetsuppgifter och krävt hög servicenivå. Jag har lärt mig lagarbete och problemlösning. Bra ledning, cheferna litade på att man gjorde rätt. Bra arbetsklimat, alla arbetade som ett team. Det var alltid roligt att gå till jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsplts
verktygssvetsre hädare (Tidigare anställd) –  trollhättan27 januari 2013
det var en mycket bra arbetsplats som jag har varit stolt över saab låg långtfram med 5s osv
Fördelar
bra arbetsanda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och produktiv arbete
Mekniker/Justerare/Montör (Tidigare anställd) –  Trollhättan1 november 2012
Det var olika fel på bilarna varje dag som man fick åtg när bilen gick av End of line.
Har lärt mig mycket efter 30år.
Ledningen var bra.
Hade väldigt bra och kompetenta kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande
Modellbyggare (Tidigare anställd) –  Trollhättan28 oktober 2012
En verkstad i värdsklass som låg långt fram för nya matrial o tester, en flexibel verkstad som alltid sa ja när det var utveckling på gång en verkstad som gav frihet ett stort ansvartagande.
Fördelar
flextid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Gjorde allt för sin personal, fanns alltid möjligheter att utvecklas
Teamleader (Tidigare anställd) –  Trollhättan12 oktober 2012
En arbetsdag var först att starta upp laget så att produktionen startade, bl a kontrollera så att alla fanns på plats, annars fick man skaffa ersättare eller hoppa in själv.

Cocha laget framåt med bl a utbildningar, information. Avlösning och beställa material ingick också i arbetsuppgifterna.

Feedback till produktionsledaren och ledningen flera gånger om dan.
Fördelar
bra arbetsmiljö och kamratskap
Nackdelar
hårda golv
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett intrasant jobb
Utprovningsmekaniker (Tidigare anställd) –  Trollhättan17 september 2012
Det var ett intrasant jobb, reste mycket till olika provbanor i världen för att utprova nya delar i bilen.
Fördelar
bra gemenskap, tjänstebil resor.
Nackdelar
att det så långt som till konkurs.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket intresanta arbetsuppgifter i en utmanande miljö.
Produktionsledare (Tidigare anställd) –  Trollhättan18 april 2012
En utvecklande arbetsmiljö där ständig förändring är nyckelordet, för den som vill vara med att utvecklas.
Fördelar
utvecklingsmöjligheter i arbetsuppgifter.
Nackdelar
finns ej kvar (gick i konkurs)
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En produktiv och omväxlande arbets plats med teknik på högsta nivå
Beredare press verktyg (Tidigare anställd) –  Trollhättan10 april 2012
Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter beroende på projekten tid plan.
Nackdelar
dålig sälj organisation, arbets styrning under gm tiden
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera

Se fler Saab recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Saab. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 102 omdömen
536
436
323
25
12

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur