Saab recensioner av medarbetare i Linköping

Hittade 9 recensioner som matchade sökningen Se alla 102 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
A great place to work.
Consultant (Tidigare anställd) –  Linkoping, Sweden3 mars 2017
A relaxed, but busy atmosphere. A really close knit work force. Great management with a good information structure. The hardest part of the job was keeping up with the peaks and troughs of the work flow.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Saab är en solid arbetsgivare men med trög beslutsprocess
General Manager (Tidigare anställd) –  Linköping31 augusti 2015
Startar jobbet 6.30 med att se över våra verksamheter i Australien och Japan. Fokus på försäljning och prestanda. Lägger analysarbete på fm. Ett antal möten inplanerade med tex ledningsgrupp eller större kunder Eftermiddagen ekonomi och uppföljning av mål internt samt översyn av vårt dotterbolag i USA samt. Lägger också PoU samtal med närmaste Lgr medlemmar och andra personalärenden.
Går normalt hem ca 18. Reser mycket globalt, ca 10 dagar per månad.
Fördelar
Bil, aktiesparprogram, 10 taggars pensionssystem inkl privat sjukförsäkring.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Medelmåttigt ledarskap
Underhållsingenjör (Tidigare anställd) –  Linköping30 augusti 2015
Medelmåttigt ledarskap där man enbart bryr sig om budgetering och kostnader.
Inget föredömligt ledarskap för att engagera arbetare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very interesting job in a dynamic environment
Consultant Systems Stress Engineer (Tidigare anställd) –  Linkoping, Sweden28 januari 2014
Loved working for SAAB, fantastic product, interesting work, good colleagues
Fördelar
Very interesting work, excellent pay
Nackdelar
Long way from home
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och utvecklande företag
Operativ inköpare, delprojektledare (Tidigare anställd) –  Linköping20 januari 2014
Ett roligt jobb där man utvecklas varje dag.

Finns möjligheter att jobba I en annan stad, del av företaget eller i ett annat land.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stagiaire
Assistant Marketing (Tidigare anställd) –  Linkoping, Suède14 november 2013
Un interêt pour les stagiaires et toutes les personnes y travaillant. Une culture scandinave qui permet un travail sérieux tout en ayant une bonne ambiance.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Lackerare (Nuvarande anställd) –  Linköping, E12 september 2013
Det var här jag blev fast i 25 år som kvalitetsansvarig och instruktör inom lackering.
Jag utbildade också nya lackerare fram till dags datum.
Lackerade allt från artiklar till hela flygplan.
Då jag också var LSA(data-ansvarig) på våran avdelning så är jag duktig inom data.
Under ett par år på Saab när det var dåliga tider så jobbade jag som montör av Gripen.
Arbetskamraterna var både bra och viktiga för mig.
Och det roligaste med jobbet var förändringarna som hela tiden sker,men det var också det svåraste med kravändringar och omställningar.
Fördelar
Fritt
Nackdelar
För opersonligt och för stort.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig och go personal! Och att jobba med "Frihet under ansvar"
Sommarjobbare (Tidigare anställd) –  Linköping, E28 augusti 2013
Min typiska arbetsdag bestod mestadels utav att skanna rapporter. Hade några uppgifter vid sidan av men det var som sagt mestadels jobb vid skannern samt framför datorn och skriva in dessa dokument i systemet.
Detta jobb utvecklade mina datakunskaper, speciellt vad gäller Adobe Acrobat och MS Excel.
Arbetskollegorna var mycket trevliga och man kände sig väldigt välkommen på arbetsplatsen. Det svåraste med det jobbet jag utförde var att hålla humöret på topp då jag stundtals kunde bli ganska uttråkad av att göra i princip samma sak dag ut och dag in (att skanna rapporter var den främsta uppgiften jag hade under min tid på Saab). Samtidigt är jag dock bara glad om jag får jobba men ja, vissa dagar var mindre bra än andra. Den bästa delen var nog den frihet jag hade när jag jobbade. Jobbet var verkligen "frihet under ansvar". Visst hade min handledare koll på mitt arbete, vilket han också ska ha, men att få ha det där egna ansvaret och att vara självständig i sitt arbete var kul och jag tror allmänt sett att det är bra att unga sommarjobbare får jobba mer självständigt då det kan utveckla förmågan till att ta eget ansvar vilket är viktigt för framtiden.
Fördelar
Trevlig och välkomnande personal, Att jobba med "Frihet under ansvar".
Nackdelar
Hade samma uppgift mestadels av min tid på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera

Se fler Saab recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Saab. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 102 omdömen
536
436
323
25
12

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur