Recensioner från anställda på Södertälje kommun

Hittade 49 recensioner som matchade sökningen Visa alla 51 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stundtals innovativ och spännande
Familjehemssekreterare (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun5 december 2019
Välkommet med nytänkande inom vissa verksamheter, mindre välkommet i andra...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
All människor behöver hjälp
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Södertälje1 september 2019
Jag vill de gamla människor bästa hjälp de behöver vardags.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En helt okej kommun
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Södertälje8 augusti 2019
Det finns mycket brister i Södertälje kommuns äldreboenden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dåliga löner
obehörig lärare (Tidigare anställd) –  hovsjö10 juni 2019
dåliga löner men bra arbetsplatser jag trivs bra på arbetsplatserna dock borde jag få högre timlön eftersom jag jobbar ,ed min framtida yrkesproffesion
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete som socialsekretare, dock undermåligt chefsstöd.
Socialsekreterare (Tidigare anställd) –  Södertälje3 juni 2019
Noll stöd av ledningen. Knepigt arbetsklimat med negativ arbetskultur. Roliga och givande arbetsuppgifter.
Fördelar
Bra friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Olika arbetskulturer
Hemtjänsten Södertälje (Tidigare anställd) –  Södertälje4 mars 2019
Olika arbetskultur i olika verksamheter.
Vissa verksamheter har ett öppet och modigt klimat andra är mer tystande.
Bra utbildningar.
Fördelar
mångfald
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bästa arbetsgivare
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Södertälje16 januari 2019
jag är så trivs i min hemkommun, och önskar att få en anställning i Södertälje kommun det är bästa arbetsgivare tycker jag.
Fördelar
billigt luncher
Nackdelar
jobbat länge som tim.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt att jobba där.
Återbruksarbetare (Nuvarande anställd) –  Södertälje kommun3 december 2018
Jag gillade att jobba där för att det var allt man fick göra som att hämta möbler mm hos återvinningsstationerna vi hade.
Arbetskamraterna var bra och arbetsledarna var bra med.
Fördelar
inget
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljö
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Södertälje11 november 2018
Stressfullt men givande och roligt arbete. Mycket rutin och struktur arbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nöjd personligassistent
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Södertälje kommun5 november 2018
Bra arbetsgivare. bra företag med chans till utveckling
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kamratligt
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Södertälje22 oktober 2018
Då min tid i tälje kommun var under 6 månader kändes det ändå trevligt och familjärt. Under denna korta tid han jag ändå lära mig mycket.
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Tidiga mornar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och bra miljö
Vikarie (Nuvarande anställd) –  Södertälje kommun10 oktober 2018
Den bästa delen med jobbet var att man hade trevliga kollegor och underbara elever som lyssnade under lektions tid och studerade med en stor vilja under mina lektioner.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En kreativt arbetsplats med flexible miljö
Arbetshandledare, Företagsansvarig (Tidigare anställd) –  Södertälje2 oktober 2018
Det är ett fantastiskt tillfälle att få arbeta på Södertälje Kommun, dessutom att jag/vi har en ovärderlig chef som erbjud en trevlig stämning som alla medarbetarna har fått smittan av den chefen.
Arbetsuppgifterna inte dem lättaste, och våra klinter inte dem enklaste men den friden och stämning mellan kollegor, platsen, utsikten över centrala Södertälje var så kraftig att man glömde klockan lätt och stannar gärna på kontoret ofta 40 minuter efter arbetstiden slut.
Fördelar
lärorik, frihet, flexibilitet
Nackdelar
vid olika enhet olika upplevelsen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
allt möjligt (Tidigare anställd) –  Södertälje18 september 2018
Fick jobbet genom kommunen. Roliga individer som jobbade där.
Fördelar
gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Personlig Assistent, Ledsagare (Tidigare anställd) –  Södertälje13 augusti 2018
min dag brukar börjar med olika platsen och att hitta olika intressen.Och med detta har ja lärt mig att känner olika söker och att lära mig att träffa nya personen .Värjer arbetstids har jag bra planering med vad vi ska göra,gå .Och svåraste delen är när det finns trafik och bästa delen är lunch tid för att där kan man prata och hantera olika situation.
Fördelar
Män hantera viktiga delen arbetsdag
Nackdelar
tiden är för kort så ibland stressa man att kunna hinner med arbets uppgiften.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man kan alltid lära sig mer.
Köksbiträde (Nuvarande anställd) –  Södertälje31 juli 2018
Det är roligt och man lär sig något nytt varje dag. Man har aldrig tråkigt. Jobbstressen kan bli ibland rörigt men det blir alltid bra i slutänden.
Fördelar
Många kolleger.
Nackdelar
Stressen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Glädjespridande - vi sprider positiv energi Lagspelare, finns inte mitt och ditt, noggrann, servicefokuserad
Restaurang (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län25 juli 2018
Vara kunnig att delta och lära sig nya grejer, inte ge upp. Har lust och att orka sprida positiv energi. Försöka att göra det bästa så mycket det går. Viktigt också att gilla det man gör.
Fördelar
Nya kunskaper, gratis luncher. Träffa nya folk och delta i samhället, inom det man gör.
Nackdelar
Att det är ej organiserad. För varmt eller för kallt. Att det finns inga raster eller rast pass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Att ha större ansvar
Vikarie (Nuvarande anställd) –  Södertälje kommun7 april 2018
På Södertälje kommun jobbar jag som vikarie och där måste man ha ett större ansvar för sitt eget jobb och där fick lära mig att ha ansvar för det jag gör.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljön/trivseln är starkt knutet till kollegorna
Underskötare (Tidigare anställd) –  Södertälje28 mars 2018
Ledarskapet i kommunen, från gruppchefer/enhetschefer till kommunledning är väldigt varierande. Jag är ifrågasättande vad gäller kriterier/personlighet som eftersträvas hos cheferna.
Arbetet i övrigt blir mycket vad man gör det till. Att man kan samarbeta med kollegor, att man trivs med sina arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt att göra den när jag har tid
förvaltare (Tidigare anställd) –  Södertälje19 mars 2018
Jag arbetade som Godman och det behöver att träffa mina huvudman i sitt plats och betala räkningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Södertälje kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 51 omdömen
515
418
314
24
10

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur

Södertälje kommun recensioner per plats