Recensioner från anställda på Rusta

Hittade 33 recensioner som matchade sökningen Visa alla 38 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Allmänt oseriöst företag
Säljare (Tidigare anställd) –  Västerås18 januari 2020
Om du vill slita som en galning för en väldigt liten lön som dessutom cheferna lyckats dra ner ännu mer då dom "råkat missa" att stämpla in dina timmar.

Första sommaren räknade jag ut att det var ca 7000 kr som inte kommit med.
Kollegan hade dom missat 3000 för men det kom hon på i tid och dom kunde därför korrigera det.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
4/5
Seller, Cashier (Tidigare anställd) –  Uppsala kommun5 november 2019
A typicall day at Rusta started with cleaning the floor of the ware house.
Including stock refill, cashier and setting up and promoting new products.
Sales revenue of the day by closing time.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nice place to work at with cool co-workers
Retail Salesperson (Tidigare anställd) –  Katrineholms kommun17 september 2019
The regular job in retail with nice co-workers. You restocked the store, sat at the register, talked to and helped customers. It was a very casual feel to the company with good relations between everyone.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var bra men de fanns inte så mycket ledarskap
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg26 augusti 2019
Det var lite för mycket negativitet ibland och man fokusera mycket på det negativa istället för att ta upp det positiva också som man inte oftast gjorde
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats.
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  värms30 december 2018
Vanlig arbetsdag är fylld av både vara på golvet och sitta i kassan.
Sammansvetsad grupp som samarbetade då vi inte hade någon chef för tillfället.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
varierande
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Västervik3 december 2018
Det var kul att jobba här men kanske inget för mig, vill jobba där det det är mera kunder i omlopp
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
BUTIKSMEDARBETARE (Nuvarande anställd) –  Varberg3 december 2018
Jag trivs jätte bra på rusta för jag får stå i kassan, packa upp varor och hjälpa kunder
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastiskt, framåtlutat bolag
Ansvarig Internkommunikation & Corp. Comm. (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby14 november 2018
Superspännande bolag, bra energi och fantastisk resultatutveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolit och varierande arbete.
säljare (Tidigare anställd) –  Gävle28 augusti 2018
En vanlig dag börjar med ett litet snabbt prat med kollegorna. Man ser sedan över schemat hur ser dagen ut. Gavlar som ska byggas, vilka som står i kassan, är det mycket varor som ska plockas med mera.
Under dagen har jag lärt mig mer om företaget, hur man bygger vad som är viktigt för att få en så bra försäljning som möjligt.
Svåraste delen på jobbet är när man stöter på problem i kundordrar och säljlösningar. Den bästa delen på jobbet är när man får beröm av kunder
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
inga andra förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobba på Rusta
Uppackare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna17 maj 2018
det jag gjorde var att städa ordning i butiken och plocka upp varor , det var kul eftersom jag fick välja lite själv hur jag skulle lägga upp produkterna. jag jobbade endast julextra här innan öppning.
Fördelar
trevlig personal
Nackdelar
att dagarna va lite korta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rusta livet
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Huddinge kommun24 april 2018
Man fick ofast stå ensam ingen och prata med. Svårast var att hjälpa kunderna då dem som jibba där inte gick igenom var alla produkter fanns så visste ej hur jag skulle vägleda kunderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive and fun workplace
Sales Assistant (Tidigare anställd) –  Årjängs kommun20 februari 2018
This was a good stretch and helped me to grow and step out into things that were normally outside of my comfort zone.
Despite a lot of stress when working, I learned a lot, and got to meet increadible people along the journey.
Fördelar
Bringing growth
Nackdelar
Stressful long hours
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Berikande arbetsmiljö
Säljare (Tidigare anställd) –  Norrköping17 januari 2018
Rusta har allt man kan tänka sig, det är alltid fullfart. Och du kan aldrig bli fullärd då man säljer allt från skönhetsprodukter till djurfoder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 24Nej 10Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och varierande arbetsplats
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Uppsala12 januari 2018
Högt tempo med underbara medarbetare
Rolig arbetsplats där man jobbar tillsammans och delar på arbetsuppgifterna
Fördelar
Trevliga medarbetare
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde (praktik) (Tidigare anställd) –  Borås13 december 2017
En typisk arbetsdag innebar uppackning och frontning av varor
Hur det är att jobba i butik
Mycket bra arbetsledning
Bra arbetskamrater och arbetsplatskultur
Svåraste delen var att till en början hitta och veta var alla varor fanns i butiken
Den bästa delen var kundkontakten, att veta att man kunde hjälpa någon
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin fint
Butiksäljare (Tidigare anställd) –  Erikslund10 december 2017
Bra arbetsplats
alltid lika skoj att vara ansiktet utåt för kunderna
kassatjänst
träffa kunder hela dagen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
intresse
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Norrköping8 augusti 2017
För närvarande arbetar jag del tid på Rusta AB, Norrköping och jobbade jag del tid på SkoDej AB. Efter drygt sju år inom detta upplever jag att miljöombyte skulle motivera och utveckla mig i större utsträckning

Från mina tidigare arbeten har jag stor vana att arbeta målinriktad, uppnå goda resultat samt vara kund och serviceorienterad. Av mig får ni en medarbetare som är punktlig, ansvarsfull och servicebenägen. Jag har en positiv attityd och är öppen för nya tankar och idéer. Jag trivs bra med varierande arbetsuppgifter och är van att ha mycket att hålla reda på.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 20Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsuppgifter
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Örebro24 januari 2017
När jag arbetade på Rusta fick jag göra mycket olika saker. Jag fick sitta i kassan, ta emot ordrar, göra ordrar, vara med under ombyggnation m.m.
Fördelar
Roliga arbetskamrater
Nackdelar
Inget vidare ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 24Nej 11Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun and great part time job
Sales Assistant (Tidigare anställd) –  Stockholm22 januari 2017
Perfect job to improve your costumer service skills. The job really put you in stressful situations where you develop a way to stay calm and focused to always be able to deliver high quality service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Karlskrona30 augusti 2016
Börjar kl 07.00, börjar med varuplock fram tills 09.00, 15 min rast. 2 sopar butiken då, resten fortsätter med varuplock. Ställer mig i kassan vid 10, då butiken öppnar. Om det inte är några kunder då finns det alltid lite att plocka upp vid kassan, stod i kassan till 12, rast i 30 min sen varuplock, fronta eller städa i butiken. Slutar 16.00.
Att man måste ha hög kunskap om vad som finns i butiken och att man måste själv hålla koll i DR-bladet då alla rabatter som står med där inte är inlagt i kassan. Har även lärt mig om hur man ska fronta, dra gaffeltruck på smidigaste sätt, lärt mig om pooler, lampor och om andra saker i butiken. Ledningen är bra. Arbetskollegorna var underbara. Många olika åldrar men var ett utmärkt team ändå. Svåraste delen var när någon frågade om målarfärgerna, jag fick fram svaren på deras frågor men det var inte lätt. Att stå i kassan var det bästa, att bemöta så mycket olika människor! Ibland blev det en liten utmaning, om kunden kommer in med negativ inställning och man lyckas ändra det till positivt får man ge sig själv en high five!
Fördelar
15% rabatt när man handlar själv
Nackdelar
att man inte kunde få lönespecifikationen på mail.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Rusta. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 38 omdömen
513
417
34
23
11

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,9Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
3,9Kultur