Region Skåne
Recensioner från anställda på Region Skåne
Ingen bra ledarskap.
Legitimerad sjuksköterska (Tidigare anställd) - Helsingborg - 8 september 2022
Ingen struktur då grundutbildad sjuksköterskan fick leda sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor när det finns specialistsjuksköterskor på avdelning och ledningen brydde sig inte om specialistsjuksköterskors inkomst. Jag fick mindre betald än grundutbildad sjuksköterskan. Ledningen tvingade mig att stanna 4månader efter uppsägningen även om jag berättade att jag var hemlös och kunde inte stanna 4månader. Jag tappade min RISD kort i samband med uppsägning och spärrat den men min enhetschef hotade mig med polisen.
Betyg per kategori
3,0 av 5 stjärnor för Balans mellan arbete och privatliv
3,0 av 5 stjärnor för Kompensation/Förmåner
2,0 av 5 stjärnor för Arbetstrygghet/Befordran
1,0 av 5 stjärnor för Ledarskap
3,0 av 5 stjärnor för Kultur
Liknande recensioner
Samma roll
Stressigt ingen som helst utveckling
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) - Skåne Län - 8 augusti 2021
Anställd sedan 25 år som sjuksköterska. Stressigt ingen utveckling. Skamlig lön i jämförelse med ansvaret. Kan inte rekommendera detta företaget för nyutexaminerade sjuksköterskor.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga förmåner. Dålig lön stressigt
Samma roll
Utvecklande arbete med kollegor som kommer från olika arbetsplatser, vi får en hög kunskapsbank tillsammans.
Leg. Sjuksköterska (Nuvarande anställd) - Lund - 9 oktober 2020
PÅ onkologen jobbar vi som kontaktsjuksköterskor med spetskompetens. Vi kan tyvärr inte naturligt ersätta varandra för vi kan bäst vårt eget område. De flesta av oss har dock varit verksamma inom olika områden tidigare vilket gör att det sammanlagt finns en bred och hög kompetens på Mottagningen.
Samma plats
Ingen bra arbetsgivare
Leg barnmorska (Tidigare anställd) - Helsingborg - 21 december 2022
Går inte att förhandla lön. Svårt att få upp lönen, inte många jarriär möjligheter. Ont om personal hela tiden, press på att arbeta extra.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Många
Hjälpte den här recensionen dig?
Vill du veta mer om att jobba här?
Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Region Skåne. Vår community är redo att svara.Ställ en frågaÖvergripande betyg
Betyg per kategori
3,3 av 5 stjärnor för Balans mellan arbete och privatliv
2,8 av 5 stjärnor för Kompensation/Förmåner
3,1 av 5 stjärnor för Arbetstrygghet/Befordran
2,9 av 5 stjärnor för Ledarskap
3,1 av 5 stjärnor för Kultur
Jämför Region Skåne med
Frågor om Region Skåne
- Vilka tips eller råd skulle du ge till någon som intervjuas på Region Skåne?5 personer svarade
- Hur är arbetstempot på Region Skåne?5 personer svarade
- Hur fick du din första intervju på Region Skåne?4 personer svarade
- Om du skulle lämna Region Skåne, vad är den primära orsaken?4 personer svarade
- Hur såg intervjuprocessen ut på Region Skåne?3 personer svarade
- Hur långa är dina arbetsdagar på Region Skåne i genomsnitt?3 personer svarade
- Hur ser semesterpolicyn ut på Region Skåne? Hur många semesterdagar per år kan man ta ut?2 personer svarade
- Går det att arbeta hemifrån på Region Skåne?2 personer svarade
- Hur ofta ges löneförhöjning på Region Skåne?2 personer svarade