Region Skåne recensioner av medarbetare

Visar alla 43 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta arbetsplatsen.
BMA (Tidigare anställd) –  Lund2 maj 2018
Dåliga löner, dåliga arbetstider, konstanta sista minuten ändringar i schemat, nästintill omöjligt att få ledigt trots att ansökan ska in flera månader i förväg får man inte besked förrän 2-3 veckor innan.
Kan absolut inte rekommendera klinisk mikrobiologi som arbetsplats.
Fördelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämst arbetsmiljö
Biomedicinsk analytiker (Tidigare anställd) –  Lund16 april 2018
Arbetade där i 6 månader och har bytt 5 enhetschefer. Inget arbete du utför dokumenteras vilket gör att löneförhandlingen inte håller.
Arbetsmiljön är dålig eftersom det tydligt finns grupperingar. Dessutom är det underbemannat vilket cheferna/ledarna löser genom att sätta in extra arbete i form av flextid. För mycket krav av arbetstagarna mot en för låg lön.
Fördelar
Region Skåne står för friskvårdsavtal
Nackdelar
Inga fördelar, förutom ett mjölkpaket som delas mellan ca 120 anställda och endast får användas för kaffe
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jätte produktiv arbetsmiljö
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Ystad22 januari 2018
Jag har lärt mig varje dag under mitt arbete. Varje operation har varit nytt upplevelser för mig.
Fördelar
stor kunskaper
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Leg ssk med specialistkompetens inom psykiatri (Nuvarande anställd) –  Malmö kommun9 januari 2018
Lärorik arbetsplats där man har fått med sig mycket kunskap.
Fördelar
Varierande arbetsuppgifter
Nackdelar
Kommer inte på några i nuläget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skötare
Skötare (Nuvarande anställd) –  Kristianstad22 november 2017
Är på låsta avdelningar inom psykiatrin och hjälper patienter som mår dåligt
Fördelar
Samarbeta gäller Avd 4
Nackdelar
Inte ärliga Resterande avd ej avd 4
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 6Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande
Servicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Trelleborg24 oktober 2017
Det var jätte kul att arbeta inom Region Skåne men tyvärr jag fick inte förlägning eftersom man fick bara arbeta 3 månader.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fartfyllt jobb
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Malmö16 oktober 2017
Mitt jobb är väldigt fartfyllt och psykiskt påfrestande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt jobb jätte bra arbetskamrat
Hässleholm sjukhuset (Nuvarande anställd) –  Hässleholms kommun16 augusti 2017
Allt ok och jätte bra jobb och planera för ta hand patienter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och roliga trevliga arbetskamrater
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Helsingborg25 juli 2017
Väldigt roligt och tacksamt arbete, trevlig personal, läkare, brister lite i chefsstöd . Väldigt lärorikt och kompetensförsörjning .
Fördelar
Fredagsfikat, arbetskamraterna
Nackdelar
Chefsstödet, platsbristen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsmiljö
Operations Undersköterska (Tidigare anställd) –  Ängelholms kommun21 juli 2017
Litet sjukhus med familjekänsla. Mycket bra arbetsklimat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsuppgifter
Usk (Tidigare anställd) –  Malmö18 juli 2017
Ena dagen är inte likt den andra, kompetens utvecklande att arbeta med olika patienter och deras sjukdomar.
Fördelar
När en patient diagnos utvecklas positivt med alla insatser.
Nackdelar
Många sorg stunder som upplevs med både kollegor och patienter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man måste kunna prioritera och använda dem resurserna som finns.
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Lund21 juni 2017
Givande arbetslivserfarenhet. Krävande på ett positivt sätt.
Arbetstiderna är 7:30-16:30, Man ger strålbehandling vilket kombinerar både teknik och omvårdnad.
Det är en storarbetsplats med mycket kollegor.
Det svåraste delen av jobbet är patientens situation. Det blir psykiskt påfrestande i längden.
Det bästa delen av jobbet är att varje patient är unik och man får mycket tillbaka.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbete
Medicinsk sekreterare (Nuvarande anställd) –  Malmö5 maj 2017
Jag trivs med mitt arbete som sekr då det är mycket kontakt med pat och deras familjer mm. Samt så ger receptionsjobbet en så mycket särskilt som jag inte hade kunnat var utan denna sociala kontakt. Jag har alltid sett pat/personen i första hand och vill alltid ge den bästa servicen då mår jag bra. Jag är stresstålig och tycker om utmaningar och utveckling i mitt arbete.
Fördelar
Fördelen är att jag får ha kontakt med patienter som ger mig så mycket.
Nackdelar
hittar inga just nu
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 8Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra kollegor
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Lund3 maj 2017
Kan bli bättre, kanske kan satsa på ta efter Region Östergötland?
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundfokuserad arbetsplats
Trafikledare med specialkompetens (Tidigare anställd) –  Skåne Län10 april 2017
Ett väldigt givande och utvecklande arbete på kundtjänsten.
Ta emot samtal från kunder med krav, frågor, råd eller klagomål inom färdtjänst och sjukresor.
Som trafikledare fick jag samtal från chaufförer som behövde hjälp med att lösa turer, pausa eller hade frågor om regelverket.
På fasta resor var det samtal från både chaufförer och kunder. Där handlade det om fasta schema som skulle läggas upp, ändras eller stängas/pausas.

Lärde mig kundfokusering, samarbeta i grupp, ta snabba beslut, lita på min magkänsla mm.

Högsta ledningen var inte speciellt närvarande och kanske inte helt koll på hur vi hade det i vår arbetsmiljö.
Den närmaste ledningen var helt fantastisk och fanns där för oss alltid. Duktiga på att berömma och att komma med konstruktiv kritik.

Härliga arbetskollegor som stöttade och gärna delade med sig av sina kunskaper och sög åt sig av mina kunskaper.
Massa afterworkträffar.

Svårast att hantera var ljudnivån som blev lite för mycket ibland i ett så enormt stort öppet kontorslandskap.

Det bästa var familjekänslan med kollegor och närmsta ledningen och givetvis afterworkträffarna.
Fördelar
förmånskort för bussar och tåg. Massor med interna utbildningar inom sitt område.
Nackdelar
För stort öppet kontorslandskap. För lite vd-kontakt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Patienttransport
Patient transportör (Nuvarande anställd) –  Malmö28 februari 2017
En bra jobb och en väldigt säker anställning. Kan vara ganska fysiskt hårt.

Men arbetsklimate mellan kollegor är bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Glad positiv människa
Läkarsekreterare (Tidigare anställd) –  Lund12 december 2016
Säger hej till arbetskollegorna. Börja plocka journaler och sätta in journaler. Leta efter dem man inte hittar, Öppna post och göra vid den. Svara i telefonen när den ringar.
Har lärt mig att komma ihåg olika personnummer och telefonnummer. Att inte ta något för givet.
Trivdes bra med mina kollegor, skrattade mycket och skämtade.
Svåraste var när man inte kunde hitta journalerna och blev nästa utskäll för detta. Men man lärde sig det rätt snabbt att inte ta åt sig av det. Utan lägga energin på ngt annat. De negativa patienter/kunder som kom i kassan
När man får beröm av både personal/kunder. Det gör att man får en positiv energi igen.
Fick höra alltid att jag är glad, hjälpsam och positiv människa.
Fördelar
Glada och positiva
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok
Servicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Skåne Län11 november 2016
Det var ett rätt tungt arbete med att lyfta tunga kartonger och rensa papper. Men man lärde känna nya människor och det var trevligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och lärorik
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Lund17 oktober 2016
Att arbeta inom palliativ vård är nog det bästa jobbet jag haft! Man känner sig mycket behövd och uppskattad av både anhöriga, patienter och kollegor!
Trots att jag arbetar på ett ställe där det är vanligt att döden förekommer så klarar man sig igenom det med hjälp av sina underbara kollegor.
Fördelar
Gott sammarbete
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande men också tärande arbetsgivare
Sjuksköterska (Tidigare anställd) –  Malmö26 september 2016
Personal som gråter på arbetsplatsen. Kollegor som inte hinner gå på toaletten under 8h arbetspass. Arbeta tre olika skift på en arbetsvecka. Nej, jag rekommenderar inte region skåne som arbetsplats. Iallafall inte om du vill arbeta på något av sjukhusen.
Fördelar
Utvecklande
Nackdelar
Hög arbetsbelastning och hög stressfaktor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Region Skåne. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 43 omdömen
510
415
39
24
15

Betyg per kategori

3,4Arbete/Fritid Balans
3,0Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur

Region Skåne recensioner per plats