REGION HALLAND recensioner av medarbetare

Visar alla 9 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt och mycket roligt
Laboratorieassistent (Tidigare anställd) –  Halmstad28 september 2019
Jag fick drygt två veckors introduktion och i början kändes det mycket svårt men det gick bra till slut. Kollegorna var hjälpsamma och trevliga.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga arbetskamrater
Fysiterapeut (Nuvarande anställd) –  Halmstad27 november 2017
Trivs mycket bra på arbetsplatsen. Hade önskat fler möjligheter till vidareutbildning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsplatskultur
Normal personal (Nuvarande anställd) –  Halmstad12 november 2017
Jag har lärt mig den bästa delen av jobbet som jag har!
Fördelar
Grattis biljett
Nackdelar
Ekonomiska förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande lärorik miljö.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  HalmstD13 juli 2017
Ett högt tempo som kräver engagemang och noggrannhet. Man utvecklas ständigt i mötet med nya patienter.
Fördelar
Lärorikt
Nackdelar
Inga höga löner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och lärande att arbeta inom akutpsykiatri
Psykiatrisjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Halmstad18 november 2016
Jag tycker att varje natt jag arbetar så lär jag mig något nytt. Min arbetsplats känns visserligen i nuläget lite orolig med byte av avdelningschef ständigt. Positivt är att vi i arbetsgruppen får hålla sams och sammarbeta på ett produktivt sätt.
Fördelar
Tillägg på lönen
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt men stressigt
Leg. Barnmorska (Tidigare anställd) –  Halmstad8 september 2016
Positivt: Kollegorna, atmosfären, yrkesutövningen, patienterna
Negativt: Ledarskapet (ej närmaste chef) möteskulturen, nivån på olika utbildnings/temadagar (för låg)
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
längesen
anestesisjuksköterska (Tidigare anställd) –  Varberg, N16 april 2014
Har inte jobbat där på över sju år, anser det som var då förlegad info.
utförde traditionell anestesisjukvård, inkl jour o beredskap.
Lärde mig allt om operativ verksamhet inklusive arbetsledning och planering.
Kollegor: bra
Svårt: inte mycket, tvära kast och nattjobb
Bäst: Trivsam arbetsplats
Fördelar
Läget
Nackdelar
låg lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En vanlig folkhälsodag
Folkhälsoutvecklare (Tidigare anställd) –  Halmstad10 mars 2014
Oftast börjar min arbetsdag på kontoret med att jag går igenom nya mail. Sedan går jag iväg på ett möte. Min dagliga ambition är att i möjligaste mån tänka lösningsfokuserat och utanför boxen. Det som är så bra med förebyggande arbete och folkhälsa är att det kan härledas till det mesta. Därför är det också inte helt lätt att känna sig nog förberedd till möten. Härliga kollegor gör att det alltid är kul att gå till jobbet. Stundtals kan det vara svårt att skapa struktur men tack vare variationsrikedomen och friheten kring arbetet är det världens bästa jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos REGION HALLAND. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 9 omdömen
54
41
33
21
10

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,6Kultur

REGION HALLAND recensioner per plats