Randstad recensioner av medarbetare

Hittade 46 recensioner som matchade sökningen Se alla 12 440 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Falskt
Konsult (Tidigare anställd) –  Göteborg13 februari 2019
Jobbade via Randstad under ett halvår och märkte inte av några större problem, förutom att det inte direkt fanns någon värmande kontakt med vår konsultansvarige. Han byggde upp en sorts falsk fasad mot oss som jobbade hos kunden.
Sedan när kunden efter ett halvår valde att erbjuda mig fast anställning hos dem blev det först helt omöjligt att få tag på vår närmaste ansvarige från Randstad, för att sedan när man väl fick tag på honom få absolut noll hjälp för att göra övergången till kunden smidig. Rekommenderar inte Randstad eller andra bemanningsföretag annat än som sista utväg.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dålig arbetsmiljö.
videokodare (Tidigare anställd) –  Årsta21 januari 2019
dåliga arbetsledare som inte vet vad dom gör. finns inget bra att säga om dom. det känns som att man gar jobbar i ett fängelse. jätte dåligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
företag
Anställd (Tidigare anställd) –  Stockholm20 januari 2019
DEt är ett företag man kan lita på som hjälper en i alla steg som du behöver för att hitta ett jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ja jag har jag har svensk för vi har tidigare jobbat tre år
Ja (Tidigare anställd) –  Nej20 december 2018
Jag sökte en jobbet Att jag truckförare hoppas jag får jobb från oss
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bryr sig ej om de anställda
Truckförare/Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Helsingborg4 november 2018
Har jobbat på Ica lagret i helsingborg via randstad, en provanställning som varade i 6 månader. efter dessa 6 månader fick jag höra att det inte fanns plats för mig, då jag jobbat för mycket i frysen och för lite i frukt/färsk. De behövde folk i FoFen.

För mig låter detta som en bortförklaring för att slippa anställa människor. Då om de ville ha kvar mig så kunde de planerat in mig på FoFen istället för frysen då jag hade kompetens för båda. Men istället slängs man ut och ersätts av nya människor till nästa sommar.
har hört liknande historier från i princip alla som en gång jobbat där.

De vill i huvudsak bara ha studenter som de garanterar 0 timmar och slipper betala avgifter för då de har en sysselsättning på 50 % vid sidan av.
Rent ut sagt är detta en maskin som ser dig som ett utbytbart kugghjul, vilket är förståligt i sig, men Randstad bytar ut dig när du börjar kosta lite mer än en ny anställd som inte kommer ha rätt till en fast anställning om 6 ytterligare månader
Fördelar
Bra betalt, restaurang på Ica Lagret
Nackdelar
Byter ut människor på löpande band och gör allt för att slippa anställa dig på heltid.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hej
bemanning företag (Tidigare anställd) –  Göteborg27 oktober 2018
Hej !
De är bra för allt .
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Översiktsbetyg
Fördelar
bra
Nackdelar
fins inte
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetskamrater och ett acceptabelt jobb
Var utlånad till Fagerhult belysning som montör (Tidigare anställd) –  Jönkökping9 juli 2018
Det var svårt att komma in som ny på företaget nästan ingen pratade med mig.
När det gäller jobbet var vissa moment var svårare än andra att lära sig, men jag fick ju två veckor att lära mig.
Jag fick lära mig något som jag inte kunde innan och som kan komma till nytta på nästa jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Usel ledning och personalpolitik
Bildgranskare (Tidigare anställd) –  Stockholm2 juni 2018
Randstad har en usel ledning och genomdålig personalpolitik. Randstad svarar inte på frågor på telefon eller mejl. Randstad utsätter människor med flexibla anställningar för osäkerhet och stress genom att inte ge information kring anställningen och arbetstider. Man utsätter anställda för tveksamma prestationstester på ojämlika villkor och avslutar anställningar utan att ge information till den anställde - som enda meddelande stänger man av den anställdes möjlighet att logga in på det gemensamma bokningssystemet. Postnord har ett ansvar att kvalitetsgranska sina underleverantörer och borde se över avtalet med Randstad.
Fördelar
Inga fördelar
Nackdelar
Usel personalpolitik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Principen
Montör, el- och teleutrustning (Tidigare anställd) –  Stockholms Län8 maj 2018
Det ska vara lätt att kompromissa och kommunicera gäligällande arbete.
Fördelar
Arbets kollegor
Nackdelar
Onödiga påpekande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåliga chefer
truckförare (Tidigare anställd) –  Stockholm28 februari 2018
Dåliga chefer eftersom man inte kunde prata med dom. För dom lyssnade inte. Bad man dom om någon ting så fick man till svar vi ska kolla de men sen hände inget mera en så. Och dom flyttade på en lite som om själva ville utan att fråga först. Men andra ord skulle jag inte Rekommendera Randstad till nån av mina vänner.
Fördelar
finns inga fördelar
Nackdelar
Lyssnade inte på vad anställda hade och säga om jobbet eller arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant men otryggt
ADMINISTRATÖR/ASSISTENT/REGISTRATOR (Tidigare anställd) –  Stockholms Län17 februari 2018
Det har varit intressant och utvecklande att få prova på olika arbetsplatser, om man gillar det. Dock tär det på en i längden att byta arbetsuppg och kollegor. Samt att det är dålig lön och inga direkta förmåner.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Dålig lön, inte så mkt förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande och givande
Motormontör (Tidigare anställd) –  Södertälje4 februari 2018
Jag jobbade 2-skift på Scanias motormontering, där jobbar i team och monterar motorer på line. Där lärde jag mig mycket om att arbeta i team, att ta mycket eget ansvar och att lösa oförutsedda händelser.
Ledningen på Randstad och på Scania var bra, det var en tydlig ledning och man hade bra kontakt mellan anställda och chefer. Hela arbetsmiljön var bra, mellan nära kollegor men också mellan alla på hela företaget.
Den svåraste delen av jobbet var att tekniskt lära sig att montera, den bästa var att man hela tiden lärde sig något nytt som gynnade arbetet och att vi hade en så bra sammanhållning mellan kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Konsult (Nuvarande anställd) –  Sandvik3 januari 2018
Bra företag att jobba åt.Men ej Något arbete fortsatt hos dom.
Fördelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Partner (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun30 november 2017
Rolig arbetsplats med bra chefer. Inget negativt att säga.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Studentmedarbetare (Tidigare anställd) –  Borlänge31 oktober 2017
En högpresterande arbetsmiljö där det handlar om att leverera. Jag arbetade där som truckförare och trivdes med det vid sidan av studierna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 9Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
processarbete
konsult (Tidigare anställd) –  Uppsala13 augusti 2017
fyllning av vialer och ampuller
syning av ampuller
behörigheter på både e och c klass
Fördelar
arbetskamraterna
Nackdelar
visste aldrig när man skulle jobba
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min recension
montör och inom lager i olika företag under tre år (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun9 juli 2017
Hemsidan är mycket bra för att skaffa jobb vilket bidrar till framgång.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsmiljö
Ambullerande konsult (Nuvarande anställd) –  Södertälje4 juli 2017
Fanatstiska medarbetare som tar hand om oss ambullerande, vill kalla detta företag mycket seriöst med positiv inställning.
Fördelar
Bättre lön
Nackdelar
Varierande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig medarbetare
Konsult (Tidigare anställd) –  Stockholm17 juni 2017
Mångdfalld och roliga arbetsplatser med varierannde uppgifter.
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kamratskap
Konsult (Tidigare anställd) –  Göteborg15 januari 2017
Skön stämning mellan arbetskamrater. Hade en väldigt rolig tid där tillsammans med dem.
Fördelar
Roliga dagar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 3Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Randstad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 12 442 omdömen
54 133
43 734
32 743
2846
1986

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,5Kultur