Recensioner från anställda på Pressbyrån

Hittade 33 recensioner som matchade sökningen Visa alla 34 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Medarbetare
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm19 december 2019
Under tiden jag arbetade på Pressbyrån så trivdes jag väldigt bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
lite långtråkigt att jobba i pressbyrån
säljare och hade ansvar över tidningar&magasin (Tidigare anställd) –  Stockholm16 december 2019
jag tycker att det är lite lång tråkigt att jobba i pressbyrån eftersom jag är ute efter något som är mer underhållande mm
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Så här var det för mig
Säljare (Tidigare anställd) –  Angered26 november 2019
Man arbetade själv fick knappt tid för att gå på toaletten och knappt nån tid för att äta.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra och produktiv arbetsmiljö, trevliga medarbetare.
Praktikant (Tidigare anställd) –  Märsta22 augusti 2019
Mycket bra arbetsplats, där jag bland annat har lärt mig att hantera kunder. Mycket trevliga medarbetare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och roligt
Butiksansvarig (Tidigare anställd) –  Stockholm20 juli 2019
En trevlig arbetsplats där man konstant lärde sig nytt med god ledning. Där bemötandet av folk gjorde ens jobb roligt samt som utmanande då det krävdes utav en att vara snabbtänkt när det kom till problemlösning. Vilket gjorde den biten av arbetet inte endast till det svåraste utan även det bästa, eftersom det tillät en växa när det kom till ens effektivitet på arbetsplatsen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Utnyttjad praktikant
6-månaders praktik (Tidigare anställd) –  Brunnsbo20 maj 2019
Fick en slags praktikplats via Arbetsförmedlingen där själva jobbet var roligt, att stå i kassan, fylla på i butiken, beställa varor etc.
Man fick 6 månaders anställning där Arbetsförmedligen betalade lönen vilket gjorde att man var gratis arbetskraft för arbetsgivaren vilket resulterade i totalt utnyttjande.
Fördelar
Låg nära där jag bodde
Nackdelar
En chef som spelade bort pengar ur dagskassan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetslivserfarenhet och utbildning
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm30 mars 2019
Företaget ger de anställda bra utbildning för hur butiken ska skötas samt att arbetet utvecklar ens stresshateringsförmåga.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
God service, bra kund bemötande
Säljare/kassabiträdande/butiksansvarig (Tidigare anställd) –  Tullinge16 januari 2019
På Pressbyrån hade jag i uppgift att ansvara över en butik då jag fick göra allt från att hålla butiken ständigt ren och fräsch, fronta varor och kolla datum på dessa. Här var det viktigaste att bemöta kunden med god service och att alltid le mot kunden, det var samt stort fokus på merförsäljning. Här har jag lärt mig att alltid bemöta kunden med god service oavsett situation. Det fanns inga svårigheter med jobbet. Den bästa delen med jobbet var att få träffa nya människor kontinuerligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fantastiskt
Anställd (Tidigare anställd) –  Gustafs5 november 2018
Trivdes bra, anpassade jobbet med mina studier och ett väldigt lärorikt jobb kring försäljning.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Stressigt ibland
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ambiente de trabajo estresante pero divertido e instructivo
ventas y atencion al cliente (Tidigare anställd) –  Linköping , Sverige11 oktober 2018
Un ambiente estresante con muchas asignaciones. Una gran cantidad de relaciones con el cliente y un alto grado de habilidades de comunicación necesarias. Necesidad de ser capaz de adaptarse rápidamente y manejar una gran cantidad de asignaciones continuamente. Necesario entender necesidades de los clientes, estar atento y mantener a los clientes satisfechos.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 8Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
productive
Praktik (Tidigare anställd) –  Stockholm31 augusti 2018
De var väldigtsvårt i början med kassen men efter några dagar kunnde jag klara med.
Fördelar
Chefen var snäll
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt och bra jobb för dom som vill ha en framtid inom butik
Praktikant (Tidigare anställd) –  Liljeholmen26 juni 2018
man stod i kassan, fyllde på varor, tog emot leveranser och städade.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Grymma arbetskamrater och många skratt
Praktikant genom yrkesgymnasiet (Nuvarande anställd) –  Göteborg14 maj 2018
På min arbetsplats har jag mycket roligt, och kommer överens med både butikschefen, min handledare och arbetskamraterna. Blir behandlad mycket bra.
Fördelar
Gratis korv/lunch, kassavana
Nackdelar
Inget fast eller deltidsjobb för ens man är 18 år.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Blandat
Säljare (Tidigare anställd) –  Malmö27 april 2018
Till en början bra, men kom snett på det med kollega,som bara klagade!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Allt beror på vilka man jobbar med
Säljare (Nuvarande anställd) –  Uppsala resecentrum5 mars 2018
Som sagt väldigt mycket beror på vem/vilka man jobbar med. Får dricka kaffe gratis😂 10% rabatt när du handlar nåt, annars ingen personalvård alls.
Fördelar
Kaffe gratis
Nackdelar
Finns många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevliga arbetskamrater
Säljare (Nuvarande anställd) –  Lund3 mars 2018
Nästan enbart ensamarbete. Väldigt olika kunder vilket gör att alla dagar är olika
Nackdelar
Mycket ensamarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
snabbt bekväm nära på den tiden
Säljare/Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Stockholm12 februari 2018
Hög Tempo ,snabbt
Nästan allt
Att vara till hands
Att få ta egna intiativ
Fördelar
kom ej ihåg
Nackdelar
Att ha tidiga morgon pass
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Varierande arbete
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Eskilstuna kommun7 februari 2018
Jag gillade arbetsplatsen för att det var varierande arbetsuppgifter, det sociala blandat med kontor och att packa upp varor. Men också att det var bra arbetskamrater och en trivsam miljö.
Fördelar
Den sociala biten
Nackdelar
Ingen rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevliga kollegor och ett utmanande arbete
Butikschef (Nuvarande anställd) –  Malmö7 januari 2018
I den butik jag jobbat har arbetstempot varit mycket högt och utmaningen stor.
Det svåraste har varit att få tiden att räcka till.
Medarbetarna har varit mycket trevliga.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ett kul stressjobb
Butikschef / Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Stockholm18 december 2017
Mitt första år jobba jag som butikschef. Tog hand om personal, lön, ekonomi, beställningar. Fick mig att växa som person med detta ansvar. Var väldigt roligt. Gick sen till att bli säljare med ansvar över beställningar. Pressbyrån är en väldigt stressad miljö att arbeta i med mycket folk som passerar butiken.
Fördelar
Bra personal
Nackdelar
Helg och kvällsjobb.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Pressbyrån. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 34 omdömen
516
49
36
21
12

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
3,9Kultur

Pressbyrån recensioner per plats