Recensioner från anställda på PostNord

Hittade 217 recensioner som matchade sökningen Visa alla 264 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket samarbete och högt tempo krävs
Julkortssorterare (Tidigare anställd) –  Alvesta17 februari 2020
Eftersom det är väldigt högt tempo på arbetsplatsen kan arbetet vara stressigt. Det kräver även ett sifferminne då man hela tiden arbetar med postnummer. Det är väldigt bra att arbetsplatsen har olika förebyggande moment för kroppsskador.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Eget ansvar och roligt med kundbemötande och varierad dagar.
Lastbilschaufför (Tidigare anställd) –  Norrköping13 februari 2020
Varierande dagar med olika kundbemötanden, såväl privat- som företagskunder. Vara tillmötesgående och hjälpa andra chaufförer med utkörningar och inhämtningar.
Lärt mig mycket eget ansvar och att arbeta både med andra och enskilt. Att tro mer på mig själv.
Bästa med jobbet var att få lägga upp min tur för att få ut godset i tid till kunderna och att lägga turen så effektivt som möjligt. Både för att spara tid och bränsle.
Värsta delen var tyvärr vår chef som var kvinnofientlig och trodde sig vara förmer än oss andra. Ändå hade han varit en av oss innan. Absolut inte lyhörd eller förstående. Dvs inget cheftsmaterial alls i honom.
Tur att mina arbetskamrater var tvärtom. De gjorde det roligt att gå till jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
En arbetsdag
Paketsorterare (Nuvarande anställd) –  Malmö10 februari 2020
En dag är aldrig sig lik beror på hur mycket paket som kommer in samt var jag blir placerad
Fördelar
Rotation
Nackdelar
I bland favoriter får som de vill
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats över lag
Gruppledare (Nuvarande anställd) –  Jönköping7 februari 2020
Mycket eget ansvar, högt tempo, nära kontakt med chefer, möjlighet att klättra inom företaget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bättre än vad man hör
Teamledare (Tidigare anställd) –  Göteborg6 februari 2020
Brevbäraryrket är det bästa jobbet jag haft! Postnord har nuförtiden sina problem men det är svårt att göra något bättre efter förutsättningarna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Chaufför
Chaufför (Tidigare anställd) –  Skogås3 februari 2020
Det gick bra att jobba där tills man får skavanker av jobbet sedan vill dom inte ha en kvar. Jäkligt dålig lön.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv och härlig team
lager jobb (Tidigare anställd) –  Malmö2 februari 2020
jag fick lära mig att hantera inleverans. packa och plocka.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt arbete
Paketterminal - extra arbetare (Tidigare anställd) –  Örebro30 januari 2020
Paketterminalen var ett väldigt roligt arbete där man var tvungen att var kreativ och noggrann. Det kan komma väldigt mycket paket på en gång, vilket kan vara stressigt och därför bör man vara stresstålig. Vissa paket kan väga väldigt mycket, så då krävs det även att man är fysiskt aktiv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Aaaa
Lastbilschaufför (Tidigare anställd) –  Stockholm28 januari 2020
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaasssssaaasssaaaaaaaaaaaasaa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Enformigt och simpelt jobb med orättvis arbetsfördelning.
Terminalarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö Toftanäs21 januari 2020
Standard terminalsarbete skulle jag säga alltså lasta på och lasta av paket för hand. Högt tempo och aldrig några naturliga pauser under arbetstid. Det finns alltid paket att lägga på! Du står ofta helt ensam men man får lyssna på musik.

Mycket orättvis arbetsfördelning. Alla har samma lön men vissa (alltid samma personer) behöver knappt bli smutsiga eller lyfta ett enda paket medan andra måste kriga varje dag i varje veck i smutsiga och VARMA (35 grader) lastbilssläp med tunga paket. Tjejer fjäskas det extra för, de får alla lätta och lugna arbetsuppgifter och blir ALDRIG tillsagda att jobba snabbare och sånt. (jämställdhet 2019?)

Helt ok lön för oss unga (ca 22000).
Fördelar
Bra lön simpelt jobb
Nackdelar
Orättvist JÄTTEVARMT tungt för kropp.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och utanande arbetsplats
Paketutdelare (Nuvarande anställd) –  Kungälv18 januari 2020
God och lärorik arbetsplats. Ledarskapet hjälper till bra vid start av nya arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Hemska chefer
Jobbade som brevbärare (Tidigare anställd) –  Borås15 januari 2020
Hemska chefer och orimliga krav. Trivdes inte alls och flera blev illabehandlade. När dem inte kunde säga upp folk så sa dem istället ”det här jobbet kanske inte är för dig” samt pratade illa om dem tills folk sa upp sig. Skulle ALDRIG rekommendera någon och jobba där
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv arbetsam samarbetsam
skåpbilförare och terminalarbetare (Nuvarande anställd) –  Järfälla9 januari 2020
Jag börjar 06.00 men kommer alltid 1.1/2 timme tidigare f1ör att ha koll på
läget med vad man har att vänta sig framledes på dagen.
Har en timmes lunch men jag återgår till arbetet redan efter 20 minuter.
Har svårt att sitta still en hel timme.
Samarbeta med kollegerna.
Har inte haft några problem med ledningen.
Vi har roligt tillsamman och det är ju en förutsättning för att det ska flyta på.
Att komma i tid. dvs. att börja klockan 06.00 istället 04.30 och det är svårt för mig!
Bästa delen är kamratskap och man hjälper varandra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra lön för grundutbildade men uselt företagsklima
Brevbärare (Tidigare anställd) –  Stockholm6 januari 2020
En oändlig rad av dåliga chefer. Tyvärr är mobbing, press och okunskap vanlig för cheferna i Postnord. Går man på timmar så fattas det alltid timmar, schemat blir fel, lönen blir fel eller chefen ringer på beviljad semster och undrar vart du är osv osv osv. Vissa misstag är iofs bra t.ex. att man får schemändringstillägg typ varje månad för chefen inte kan ge schema i tid. Arbetsmiljön har blivit sämre för varje år och bitarna r c ca 50 % större än 2011. Man jobbar några år sedan börjar kroppen kännas sliten. Arbetsmiljön blir bara sämre och sämre och tyvärr bryr sig arbetsgovaren inte alls.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och rolig arbetsplats.
Postsorterare (Tidigare anställd) –  Uppsala30 december 2019
Under december månad fick vi sortera post och julkort.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Avslappnad arbetsplats
Brevbärare (Nuvarande anställd) –  Varberg21 december 2019
När man väl kommit in i arbetet så är det enkelt och ganska enformigt. Är dock endast julvik så gör ej alla arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ingen långsiktig arbetsgivare pga omstrukturering av verksamheten
Ingen långsiktig arbetsgivare pga omstrukturering av verksamheten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Chefer åt helsike, arbetskamrater kul.
Kundservicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Västerås14 december 2019
Stressig miljö, är mer som ett sälj än kundtjänst då det är mål sätta för allting.
Fördelar
Inga fördelar direkt
Nackdelar
Kundservice med extremt hårda mål att nå.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt jobb
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Stockholm12 december 2019
Det var roligt att jobba på postnord för att det var något helt nytt som man inte hade förväntat sig, plus att det såg inte ut som man trodde på post sorteringen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kund kontakt
Kundtjänst (Tidigare anställd) –  GBG västra Götaland7 december 2019
Tyvärr bara upplevt bedrägeri av postnord sen ni släpptes I sverige efter danmark. Mycket tråkigt att man lurar svenska medborgare på fraktkostnaden tull avgifter samt pkt.

Varannan pers jag vart I kontakt med har blivit blåst på minst 1 pkt av er sen 2018.


Aldrig upplevt denna hantering på varken posten dhl eller andra frakt företag...

Så en större upprksamm ad reportage hade vart behövligt mot svensk marknad detta kan väll inte va möjligt att ni på 30 anställda I yr har någon spm hellst redovisning jiridiskt mot kunden som smtliga bolag I sverige.

Kund kontakten särskiljer sej verkligen mot resten av svensk marknad...


Jag kommer inte tysta ner detta besarra bedrägeri företag som kan dra pengar koplat via bankid men I te ha något juridiskt ansvar mot kunden..


Okej då har jag missat bank id identifieringen herreguud gör rätt mot kunder är väll varje bolags skyldighet och intresse.

Tyvärr blir recensioner na mot er sämre än sämst.

Mer ska detta reklamas om tänker inte nöja mig med erat kundsvar när det rör sej om 10.Tusen


Så förlorat kolli nm

Postnord med vinst mycket märkligt .



Vänligen svara gärna på kund garantin gäölande bank id

Vilket jag trodde var en stark bevisning till kund identifiering.



Mvh missnöjd kund som inte annat än kan ge er sämsta jul recension

2019 God jul och gott nytt år...


Varnar för bluffmejl hmmmm från er själva ebligt eran kund svar...


Mvh suzan finnd reggade på skatteverk

Född bosatt I sverige.

Bank id pay pal garanti

Ok ok
Fördelar
Inga alls
Nackdelar
Sämre än sämst
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos PostNord. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 264 omdömen
568
475
366
229
126

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur