Recensioner från anställda på Poolia

Hittade 14 recensioner som matchade sökningen Visa alla 24 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och professionellt företag
Ambulerande tjänsteman (Tidigare anställd) –  Malmö kommun23 december 2019
Bra företag som tänker på sin personal. Bra chefer/personal.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rekryterarna anställer bara sina kompisar
Sökande (Tidigare anställd) –  Malmö5 december 2019
Dessa indikationer har man fått som sökande efter återkoppling och egna genomförda undersökningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra arbetsplats med en human företagskultur
Rekryteringskonsult (Nuvarande anställd) –  Stockholm19 november 2018
Jag arbetar på Poolia och trivs väldigt bra. Ett öppet klimat med frihet under ansvar och ett bra ledarskap.
Fördelar
Trevliga kollegor och öppet klimat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Konsult
Kontorsassistent Receptions ansvarig (Tidigare anställd) –  Göteborg28 september 2018
Ett företag som man kan utvecklas i hur mycket man vill - eller inte vill. Det kan vara lite tufft för vissa - som inte gillar eller är så bra på att använda sina armbågar, men oftast så hittar även de sin plats i företaget.
Fördelar
Möjlighet att lära sig många olika arbeten
Nackdelar
Att man ibland behöver "hoppa runt" på företag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och familjär arbetsmiljö
Kontorsassistent/receptionist (Tidigare anställd) –  Göteborg19 september 2018
Då jag fick lov att vara på företaget i 12 år, gav de mig chansen att utvecklas på det privata samt professionella planet - som jag inte hade fått på något annat ställe. De gav mig en erfarenhet som ingen annan kan få och det är jag tacksam för. Jag lärde mig mycket. De var en bra arbetsgivare.
Fördelar
Fick lära känna och träffa en massa intressanta människor.
Nackdelar
Då det är ett konsult bolag - så var det en stor omfattninga av personer som kom och gick.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Har varit dynamisk på vissa konsultuppdrag
Ekonom (Tidigare anställd) –  Stockholms Län13 maj 2018
Mitt konsultuppdrag har varit utmanande och roligt. Varje uppdrag är olikt gentemot varandra. Jag har lärt mig att tillsammans med arbetskollegor uppnå gemensamma mål. Den svåraste delen av jobbet är att leverera i tid.

BÄSTA DELEN AV JOBBET ÄR ATT LYCKAS.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevlig arbetsplats med bra kolleger
Konsult Nätverksadministration (Tidigare anställd) –  Malmö12 december 2017
bra arbetsplats med bra kolleger. intressant jobb där man lärde sig mycket om hur nätverk fungerar ut till privatpersoner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Redovisningsekonom (Tidigare anställd) –  Solna kommun17 juni 2016
Man börja arbetsdag med mejl och sköta det nödvändigt
Jag har lärt mig att samarbeta och jobba i grupp mer aktivt
Ledning se till att arbetarna få stöd som behövs
arbetskollegor är på sitt bäst när de uppskatta dialog
Svåraste delen är när medarbetarna inte kommer överens
Och bästa delen är när alla är sams
Fördelar
Utvecklings möjligheter
Nackdelar
saknar lunchförmån
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul bransch och bra kollegor
HR-specialist internt (Tidigare anställd) –  Stockholm1 juli 2014
Jag trivdes bra. Det är en rolig bransch och ett bra och seriöst företag, med bra och kompetent folk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 21Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig och lärorik
It support (Tidigare anställd) –  Stockholm14 mars 2014
Att vara stresstålig, jordnära och trevlig
Det var jätte mycket att göra
Mina kollegor var roliga
Den svåraste delen av jobbet var stressen och pressen att leverera non stop. Kontinuerlig press
Den bästa delen var att användarna kände sig super glada när man löste deras it problem
Fördelar
inga
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 16Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt
Inget (Tidigare anställd) –  Ingalunda15 december 2013
Det har inte kompetens till att rekrytera personal efter kompetens och arbetslivserfarenhet. Istället väljer de personal efter eget tycke och ser inte till företagets bästa.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19Nej 21Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett lagomt stort företag med starkt varumärke
Ekonomiassistent (Tidigare anställd) –  Stockholm11 februari 2013
Är väl ungefär som de flesta småföretag som drivs av ägaren. Har höga ambitioner som kan vara svåra att förverkliga i den konkurrens som råder om bra försäljare och ledare.
Fördelar
en liten organisation där man lätt lär känna medarbetare och kunder.
Nackdelar
kompetensutvecklings ambitionerna svaga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 20Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
laboratorieassistent
ambullerande tjänsteman (Tidigare anställd) –  höganäs3 februari 2013
En typisk arbetsdag, utvecklingsarbete, utveckla min analytiska förfmåga, underbara kollegor,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 20Rapportera

Se fler Poolia recensioner

Du kanske vill testa:

Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Poolia. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 24 omdömen
512
44
34
21
13

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur