Recensioner från anställda på Peab

Hittade 31 recensioner som matchade sökningen Visa alla 32 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
Byggnadsarbetare (Tidigare anställd) –  Boden29 december 2019
Jag har praktiserad hos PEAB och det var bra arbetsmijö samt trevliga medarbetare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats och bra medarbetare
Snickarlärling (Tidigare anställd) –  Umeå17 december 2019
Trevliga medarbetare, bra arbetsplats och bra instruktioner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra personalpolitik
HR (Nuvarande anställd) –  Sverige27 november 2019
Tar hand om sin personal. Enkel och välkomnande atmosfär. Ingen hierarki utan alla känns viktiga
Fördelar
Gratis frukost, friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
Hantlangare (Tidigare anställd) –  Umeå19 november 2019
Peab i umeå är toppen! Bra chefer och bra arbetskollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Puntuali e precisi
Azienda puntuale e precisa.Ottimo servizio. Ambiente di lavoro ottimo.Economicamente solida
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Helt okej
Snickare (Tidigare anställd) –  Malmö9 september 2019
Det var ett bra företag men mycket mobbning vilket är väldigt synd eftersom jag såg mig själv att kunna stanna kvar ett bra tag där men nu är det dags att pröva något nytt.
Fördelar
Rabatter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
vanligt sommarjobb
Parkarbete, skötsel av rabatter och gräsmattor (Tidigare anställd) –  stockholm1 juni 2019
sommarjobb för kommunen. det var inte det roligaste jag gjort men det var ett arbete som oxå behövdes göra. Fick lära mig mycket om hur man tar hand om gatorna i Stockholm och hur vi håller det rent.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ett bra företag att jobba för.
Maskinförare och anläggare (Tidigare anställd) –  Göteborg24 april 2019
Bra företag att jobba för. Möjlighet för utveckling är stor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Overly satisfied with workplace
Work leader (Tidigare anställd) –  Sweden4 april 2019
Having worked with amazing people around me all the jobs felt good, however tough or dull they were to be honest.
Whole team from the highest sitting boss to the ast person were by the ground, friendly and honest
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra arbetsplats
Arbetsledare praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg23 mars 2019
man lär sig mycket under tiden båda bra och dåligt så är det upp till var och en var ska man lära sig från
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra förutsättningar att utföra bra resultat
KMA-Samordnare (Tidigare anställd) –  Stockholms Län21 februari 2019
har trivts under snart 30 år i företaget, men känner att jag behöver få nya vyer med arbetslivet.
Fördelar
reseersättning och bra arbetskamrater
Nackdelar
stressigt, korta byggtider, projekteringen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra och trygg arbetsfårhållanden med många förmåner
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Piteå24 januari 2019
Har jobbat åt PEAB i 10 år och alltid och trivs mycket bra med det och hoppas få jobba många år till där..
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
rolig arbetsmiljö
snickare (Tidigare anställd) –  Västervik2 januari 2019
kunde lära mig mycket om just bygg eftersom jag var där på praktik och tyckte att dem tog hand om mig på ett mycket bra sätt så jag kunde komma in i gruppen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var roligt
Projektinköpare (Tidigare anställd) –  Gävle24 oktober 2018
Jag blev uppsagd. Svårt att skriva recensionen
Innan dessa var roligt att jobba på företaget fantastiska arbetskamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevliga trivsamma arbetskamrater.
Parkarbetare (Tidigare anställd) –  Bromölla26 januari 2018
Roligt arbete med vikarierande arbetsuppgifter, trevlig arbetsmiljö med ett fungerande arbetsteam.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevlig personal
Praktikant (Tidigare anställd) –  Hässelby9 januari 2018
Mitt allra första jobb i lovet som verkligen fick mig att inse hur det var att komma ut till arbetslivet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktivt och bra arbetsmiljö
Ekonomi konsult (Tidigare anställd) –  Ängelholm11 december 2017
Det var små stressigt hela tiden men jag gillar att ha att göra hela tiden då tiden går mkt snabbare
Fördelar
Snälla kollegor som är hjälpsamma och har en teamkänsla samt fint arbetsmiljö
Nackdelar
Inga betalda luncher, ibland var det för stressigt med för lite personal
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra betalt men dålig atmosfär
Anläggare (Tidigare anställd) –  Uppsala26 april 2017
Lite dålig ledning, fick ingen respons efter att blivit trakasserad i många år.
Fördelar
Reseersättning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kör asfalt
Chaufför (Nuvarande anställd) –  Göteborg16 januari 2017
Jätte rolig jobb trivs kanonbra bra arbetskamrater vi jobbar i grupp o s v
Fördelar
Tjänar bra
Nackdelar
Långa dagar på jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det är ok
Platschef (Tidigare anställd) –  Centrum24 september 2016
Stressad arbetsmiljö inga stora förmåner.
Det är inte det jobbet man strävar i första hand.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Peab. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 32 omdömen
59
411
311
21
10

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,6Kultur

Peab recensioner per plats