Peab recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vanligt sommarjobb
Parkarbete, skötsel av rabatter och gräsmattor (Tidigare anställd) –  stockholm1 juni 2019
sommarjobb för kommunen. det var inte det roligaste jag gjort men det var ett arbete som oxå behövdes göra. Fick lära mig mycket om hur man tar hand om gatorna i Stockholm och hur vi håller det rent.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Overly satisfied with workplace
Work leader (Tidigare anställd) –  Sweden4 april 2019
Having worked with amazing people around me all the jobs felt good, however tough or dull they were to be honest.
Whole team from the highest sitting boss to the ast person were by the ground, friendly and honest
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsplats
Arbetsledare praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg23 mars 2019
man lär sig mycket under tiden båda bra och dåligt så är det upp till var och en var ska man lära sig från
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
snickare (Tidigare anställd) –  Västervik2 januari 2019
kunde lära mig mycket om just bygg eftersom jag var där på praktik och tyckte att dem tog hand om mig på ett mycket bra sätt så jag kunde komma in i gruppen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig personal
Praktikant (Tidigare anställd) –  Hässelby9 januari 2018
Mitt allra första jobb i lovet som verkligen fick mig att inse hur det var att komma ut till arbetslivet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga arbetskamrater/ bra arbetsmiljö
Snickare (Praktik i 3e året på gymnasiet) (Tidigare anställd) –  Lyckeby26 augusti 2016
Vi startade dagen med att bära upp fönster/dörrar till den våning vi skulle vara på.
Sen demonterade vi dom gamla fönsterna och monterade in dom nya.
Fördelar
Roliga och bra arbetskollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte viktigt att trivas på jobbet
BetongArbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm18 augusti 2016
Ett högt tempo med många ansvarsområden.
Stark och trygg gemenskap med närmaste kollegor.
Har lärt mig att ha många bollar i luften samtidigt att tänka med hjärtat och vara en bra kollega.
Fördelar
Man fick ta paus/rast när somhelst
Nackdelar
Man började gangska tidigt på morgenen 4.00 ibland förre detta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkig företagskultur
Arbetsledare produktion (Tidigare anställd) –  Karlstad, S15 september 2015
Trivdes aldrig eller fick möjlighet att komma till min rätt gällande mina personliga egenskaper
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktive och lärande
reparatör (Tidigare anställd) –  Juni, Y9 april 2015
Jag kan tacka de för ge mig allt kunskap som jag har om svenska tekniken.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmijö
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Skellefteå, AC30 oktober 2014
Hektiska dagar men lungnare än på Bergteamet
Lärde mig mycket om Boliden under den tiden
Ledningen var inte bra under den tiden är nog bättre
idag . Kollegorna var överlag bra
Svårast var att få tiden att räcka till
Fritt och bra jobb fick styra mycket själv
Fördelar
Logen på ishallen
Nackdelar
Inte många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket bra
teletekniker (Nuvarande anställd) –  Kalmar, H7 september 2014
åker till kontoret kollar med arbetsledaren om det är något som han vill gå igenom annars åker jag ut och skarvar fiber på någon station eller skåp.Jag jobbar mycket på eget ansvar som jag gillar,har bra arbetskollegor vi är en liten grupp som strävar åt samma håll.bästa delen är att jobba ute och tar man ansvar att jobben flyter med matrial och tider så är alla nöjda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Peab. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 12 omdömen
54
43
35
20
10

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,6Kultur