Olivia Personlig Assistans AB

Recensioner från anställda på Olivia Personlig Assistans AB

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Borlänge5 januari 2020
Jag har arbetat inom vården i 35 år. De tog ingen hänsyn till det. Fanns ingen chans att prata lön. Fick 133 kr i timmen och ändå var man hos en erkänt jobbig brukare. Fanns inga vikarier där så man fick ibland arbeta där mer än man skulle.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga kollegor & lyhörd chef
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Stockholm13 juni 2019
Har jobbat inom en enhet på Opa i 4 år och jag är super nöjd.
En typiskt arbetsdag börjar kl:8 med gratis kaffe som faktiskt smakar gott.
Det bästa med mitt jobb är alla härliga kollegor och de människor man för möta.
Fördelar
Trevlig personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevlig
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Sjöbo19 maj 2019
mycket trevliga kolleger och en mycket trevlig kontors personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Älskar jobbet och duktig
Alla jobb (Tidigare anställd) –  Uppsala kommun17 mars 2019
Hej. Jag går till skolan i Palestina 12år. Jag har doblom 2år polis skolan jobb i polesn 4år
Jag jobb i Sverige 15år städer och köpa verkstad och bil tvätta jag i rekond
Jag jobb i livsmedel byten 1år och jobb med barn under 16år XD
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 5Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Uselt ledarskap
Logoped (Nuvarande anställd) –  Danderyds kommun23 november 2018
Sämsta möjliga ledarskap och dålig arbetsmiljö. Följer inte arbetsmiljö lagen. Stor personalomsättning och många sjukskrivna pga arbetet.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inget personalrum eller lunchrum. Ombyte i samma omklädningsrum som patienter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och intressant arbetsplats i Åtvidaberg
Olivia AB har jag jobbat bara några sommar veckor (Tidigare anställd) –  Åtvidaberg4 maj 2017
Jag har haft 25 års fast anställning inom Åtvidabergs Kommun i Östergötland. Jag fick fortlöpande utbildning inom mitt arbetsområde, som dagbarnvårdare och vårdare, vårdbiträde inom äldreomsorgen. Jag hade extra uppgifter som miljö ombud . Jag har ansvarat för fortlöpande inköp och kontakter med leverantörer av förbrukningsartiklar i alla år.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Gillar inte dom alls
Olivia Assistans (Tidigare anställd) –  Växjö9 januari 2017
Byter ut en fort utan att ge en någon chans att visa vad man kan.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag trivs bra på olivia
Vårdbiträde personligassisten (Nuvarande anställd) –  Västerås kommun12 oktober 2016
Hej
Olivia är ett bra företag

Dom tar hand om sina kunder och personal med omsorg
Fördelar
Nrj
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett sosialt och trevligt jobb
Södertälje som personlig assistent (Tidigare anställd) –  Södertälje, AB29 oktober 2015
Bra arbetsplast bra miljö,
lärde mig mycke om hur arbetet gick ut på,
en bra chef som lyssnade om man hade problem,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 9Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsdag
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Växjö, G5 mars 2015
Börjar 08 och jobbar alltid dygnspass.
Morgonbestyr som tex. dusch/tvätt, frukost, tandborstning, hygien.
Resten av dagen är lite olika, tex, promenader, handling, städ, bad, skola, filmer.
Fördelar
I stort sett gratis middagar
Nackdelar
dygnspass & ensamt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
We provide a decent service
Personal assistant/caregiver (Tidigare anställd) –  Stockholm Sweden30 januari 2015
I didn't work long enough with the company to give a proper review but can say the management personnel is always kind and helpful, open for discussion referred to work quality. My work place is a home of my client where I provide all necessary assistance in his daily routine including his physical, mental and environmental needs.
Of course we have some fun together over our talks.
My previous client unfortunately passed away and it's a true loss as we got along very well.
To work with people with disabilities apply lots of patience and creativity of doing things in a nice pleasurable way as for my client and me.
After all I have a good warm feeling being helpful and make someone's life easier and more enjoyable with my company.
Fördelar
None
Nackdelar
Night shifts
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Olivia Personlig Assistans AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,1
Baserat på 12 omdömen
53
42
33
21
13

Betyg per kategori

3,0Balans mellan arbete och privatliv
2,9Kompensation/Förmåner
2,8Arbetstrygghet/Befordran
2,8Ledarskap
3,1Kultur

Olivia Personlig Assistans AB recensioner per plats